13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fv82
    FIGYELJ!!! nem mással végeztettem el ott a hibaüzi amit belinkeltem. Nálam nem működött. Utána linkeltem oda a cracket, hogy más helyett végezzek munkát és ne kelljen keresgélni
  • Looooser
    joh de dahaka3 plz ezt a témát ne itt ebben a fórumban folytasd PLZ hanem a mobil játékok forumában thx ide csak akkor írj ha a rwendes gémmel van bajod hozzászólásod!!!!! vili? pá ja és 50Hz-n nem kérünk kérdéseket még minding kösz
  • THE DAHAKA3
    http://xoomer.virgilio.it/freejavamobilegames/HOMEGIOCHI.html, lemész teljesen, és ott az emulátor, meg játékok is vannak, meg amit te küldtél oldalt onnan is szedtem, és viszi őket.
  • Looooser
    WW-ben benne van a hajó csak szólok toom mert végig játszottam mind kettőt... a 3 ban csak magad ellen kell hüzdeni mint a rendes gémben...
  • Stark
    milnye programot találtá:)
    amugy aszthittem benne lesz a vizier vagy valami...
    de olyan mint a WW, abban sincs benne a hajó:) meg iylenek...
    (persze mobilon)
  • Looooser
    nem mindegy az 50 csak az hogy a színmélység és a kamera más....
  • THE DAHAKA3
    de találtam 1 programot, és a gépen is le tudtam játszani
  • THE DAHAKA3
    én, de az k700i
  • Looooser
    Dahaka 3 persze hogy sokminden kimaradt még a 3D-s látvány is... hűűűű has hogy miért, azért mert csak EGY TELEFONOS JÁTÉK.

nem tudom ki kérte hogy honnan lehet ingyen leszedni K750i-re én gépen mailba áttoom küldeni ha kell
  • Looooser
    Shadows akkor tipli vagy ne írj csak figyelj és lehet választ kapsz a kérdésedre... nem kell meg enni ezért mert nem segítünk mindenkinek... mellesleg minden levan írva a FAQ-ha nem találod olvass vissza lehet lejjebb minden le van írva mellesleg a kép alatti szöveget remélem végig olvastad deha nem akkor be másolom ide:

Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható! Kéretik visszaolvasni és nem 50Hz-en ugyanazokat a kérdéseket ismételgetni.

gamerman01 az ACT azt jelenti hogy le kell húzni a DVD-CD meghajtóidat!!!!!

fv82 és bon ne mással végeztesssétek el a gagyi munkát kezdjetek hozzá szokni az önnállósodsáshoz szedjétek le próbáljátok ki max nem jön össze és rakhatod újra a gépet... ne nekünk okozz kárt hanempróbáld ki és ha nem jötzt össze megosztod velünk ha pedig össze jött aszt is megoasztod velünk.

Még valami szart mára? eléggé osztogaosztogatós kedvemben vagyok, és ha 50Hz-n ugyan azokat a kérdéseketz kapjuk holnap beszélek egy két op-pal hogy banoljanak vagy kick out-oljanak titeket a fórumról THX köszönjük hogy végig olvastad legközelebb is forduljatok hozzán más kérdésekkel.

U.I. Ha ugyanazokat megkérdezitek újra Banolás lessz ezerrel!!!!!

Csáó
  • THE DAHAKA3
    gépen megcsináltam a telefonos verziót, és tényleg sokminden kimaradt.
  • THE DAHAKA3
    köszi
  • fv82
    Nem! Közel sem
  • Vinsanity15
    Működik a CRACK?????????????????????!!!!!!!!!!!!Valaki please mondja má meg.Mert ha felülírtam akor nekem is kidobta azt a program leáll ablakot
  • gamerman01
    Most akkor működik ez a ACT crack vagy nem????
  • fv82
    az eredeti pop3.exe-t nevezd át, hogyha nem jó a crack akkor azt törölhesd és visszanevezd
  • buldozer99
    És hogy nem kell felülirni?????
    Mit kell csinálni?????
  • Stark
    Akkor ne 5sz-ben írd le a hülyeségeidet. Ez nem 1 cset, itt is vannak külömbözö szabályok, 1ik hogy ne SPAM-elj.
    HA baromságokat akarsz írkálni, arra ott van a gumiszoba része az SGnek.
  • SHADOWEYES7
    Haddjatok már békén mindig velem kezdtek ki HADJATOK békén én csak kérdeztem valamit ti meg észre se veztek.
    1. Vagy lúzerek vagytok.
    2. Vagy Szellemi alulttápláltak.
    Amúgy most any....zni fogjuk egymást vagy végre a prince of ..... áról is beszélünk, hm?
  • Broafka
    nálam csak akkor csúszott amikor felhő volt, vagy homok, vagy por, amitől be-be akadozott, de aztán lett új videókártyám, és akkor már nem csúszott el a videó sem :)
  • ffxi
    Mert akadozik és átvezető videóknál csúszik a beszéd és a kép :(

Lejjebb már nemtom leszedni a grafikát, még talán 16bitre.

Ha tudjátok hogy kell osszátok meg velem.

THX!!
  • fv82
    Még jó ,hogy nem írtam felül az eredeti exe-t
  • fv82
    http://gbw.seedhost.com/files/PrinceOfPersiaTheTwoThronesv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
    így egy kattintással lejön, mindjárt próbálom is
  • bon
    innét leszedhető: crack

Valaki próbálja már ki és ha mükődik akkor leszedem a játékot én is.
  • buldozer99
    Honnan kell letölteni????????Elöbb azt mond el vazze!!!!!!!!
  • grebber
    Én végigvittem a gamet és töröltem nemtudom kipörbálni.

Csak érdekel hogy tényleg feltörték-e vagy ez is csak kamu mert külföldi oldalon olvasom hogy megy.De ez is érdekes csomo embernek megy sokaknál nem.
    Probáljátok már ki azt kiderül!
  • Stark
    innen le lehet szedni, csak infrapot kell a gépre
    én azé letöltöttem pézé mer nekem nincs infraport:D
    de amugy tök nyomi játék, 1 csomo részt kihagytak belöle
    hahaha
  • fv82
    Már van? Ezek szerint nálad nem megy
  • grebber
    Na valakinél megy a crack??
  • Broafka
    hát jah, rég voltam, mert nem olvasok végig sok hülye hsz-t Shadoweyes-tól, meg az egyébb ilyenektől, úgyhogy nem is nagyon strapálom magam :)
  • armageddon666
    pedig az az... akkor ez van... nem mindenmkinél müxik... probáldd a kiirásos modszert.
  • szoli91
    Armi és melyik a legújabb daemon, mert nekem valami 4 pont valahanyas van, és nem működik:D:D:D:D:D:D
  • THE DAHAKA3
    hello! valaki tudja, hogy hol kell letölteni a pop t2t-t sony ericsson k700i-re ingyen ?
  • Looooser
    hát igen kurvára idegesítő tud ez lenni :)
  • armageddon666
    látom neked is elborult agyad :D nem csodálom... a mai világban pfffffff....
  • Looooser
    Valaki nem tud egy jó módot hogy shadoweyes7-et kilehessen innen végleg iktatni meg a ww-fórumról <---- a szoli91 es versenyzőt {ez kimaradt}
  • Looooser
    és gamerma01 az "only ACT"-felirat a szövegedben azt jelenti hogy csak lehúzással megy... mellesleg legujjab démonom van és nem lehet megcsinálni azzal sem hogy ne kelljen lehúzni a dvd-met a 220-ról és én is bütykölgettem... szal kár ezekkel próbálkozni... ha meg valami bassza a csőröd ezzel a móddal kapcsolatban vedd meg konzolra vagy gépre eredetiben és és játsz úgy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ez mindenkire vonatkozik aki más megoldást keres!!!!!
  • Looooser
    Valaki nem tud egy jó módot hogy shadoweyes7-et kilehessen innen végleg iktatni meg a ww-fórumról???????????? mert kibaszottúl bassza a csőröm hogy egy 12 éves pöcsh elehetetleníti ezt a ki-bebaszott fórumot!!!!
  • armageddon666
    pontosan :D de uerre gondoltam csak a "kompatibilist" kihagytam
  • fv82
    Szerintem nem Dx9.0C-s videokari hanem 9.0C-vel kompatibilis.