Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide se kötelezõ járni. Inkább legközelebb egy Pc-s boltot látogass meg. Nehogy már azért legyél felháborodva, mert a TÖRT verziót nem tudod elindítani... Sokan vannak itt, akik megvették eredetibe és lehetséges nincsen kedvük 20* elmagyarázni.
Az is világosan le lett írva, nem is egyszer, és ha jól emlékszem faqba is fel van tûntetve, hogy nem biztos az SF-es... Ha tudnák az okát, vszínü kiírnák... Kb ennyi a véleményem
Ha nem megy, és nem tetszik a lehuzogatós módszer, VEDD MEG!!!
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
én mondjuk nem nagyon ugattam le ilyenért senkit sem, max annyit mondtam hogy olvasson vissza... áh de mind1 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az egy dolog, hogy le van írva lépésrõl lépésre, hogy kell elindítani a játékot, de sajnos ennek ellenére felléphetnek problémák.
Pl én is végigjátszottam az indítási procedúrát, a kábelhuzogatós téma mûködött is, de a letiltós nem, mert utána is látta a CD/DVD romot a GYIK alapján.
Nah szóval szerintetek a fórumok miért vannak, ha nem azért ha gondba lenne vki, az megkérdezze azokat, akiknek mükszik, hátha kiderül a hiba!
Alpári parasztoknak: <#mf3>#mf3>!!
jajj télleg a a WW-t nem adták ki Nokia 40 es szériára? mert leszedtem de Nokia 60 as szériára való és élvezhetetlen
Ha valaki tud segíteni neki és nekem is kössz
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
egyes pályák elég reménytelenek
nagyon erõsen gondolkozok azon hogy nekiállok megint a SoT-nak. aztán kis idõ elteltével a TTT-nek is újra nekiesek, pl hardon.
A 65.7 Mb-set (a középsõ melletti: E3 live 2005) vidit is nézzétek meg!!!!! Sokkal többet fogto látni a gameból mint a középsõ vidiben. pl Más a Loading kép, Nincsenek a falon elrugaszkodók ( amivel sréviza ugrassz a faltól) hanem csak úgy üresen ugrik a kardot amelyiket felvesz a hátára rakja stbstb nem mondom el az egészet.
szokásos link a kiadott oldalon WW gomb és a felsõsor 3.adik vidije a skac úg a 4-5 percben kezd el jáccani de elötte elmond 1-2 dolgot még nem volt idõm lefordítani de nincs is kedvem szenvedni vele <#eplus2>#eplus2>
én reménykedem valamiben.....
abban hogya a WW-nek 2 befejezése van és a T2T ben azt folytatták amiben Kileena velünk jön de a másik.... lehetne azt hogy Kileena megbocsát és úgy keveredik ki a történet persze teljesen más játék menettel (ezzel az alappal amelyikkel a vidivan) és úgy kikerekíteni tehát egy második harmadik résszel <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
TTT
Sands of Time
WW
de a Sands of Time nagyon verseng az elsõ helyért nálam
szerintem baromi hangulatos volt az elsõ rész (jobban mondva a 4-dik)
Régi videókban tényleg más a kinézetük... hasonlót akartak mint WW-ben, olyan darkosat, csak a sok rinyagép visszasírta az elsõ részt, Farahval együtt... Értékelendõ, hogy figyelnek a vevõközösségre.. 😛 A történetet is kicsit máshogy gondolták, a videókból ez is kiderül.. De ez lett a vége, ezt kell szeretni. Mondjuk én jobban örültem volna a WW-s hangulatnak, meg karaktermegjelenítésnek!!!
arrol hogy más lett darkprince mint korábban volt? szal nem a fehérhaju, öregkinézetû izé aki a lángban változik át és aki a telefonos verzioban is van? (tényleg mobilos TTTben akinek megvan annak van bennekocsikázás?) amugy az béta volt vagy ilyesmi és mire kiadták megváltoztatták a kinézeteket.
@
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
milyen konfigod van?
régi:
új:
...