13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fv82
    Ez jó poén volt, mert neki le sem kell húzni, csak írta, hogy kipróbálta és nem működik
  • Laky
    reloaded?
    volt hozzá nfo? had nézzem :)
  • Looooser
    megnéztem a reloaded cracket... toom ellent mondás amit korábban írtam de csak ellenőritem hogy nem vagytok e balakok és mázlitokvan nem vagytok azok mert nekem se működött...
  • Laky
    húzd ki a DVD-meghajtód tápkábeljét, aztán mount Daemon-ba...
  • God of War
    akkor dobd fel vinyora huzd ki a meghajtokat istalldfel utána indicsad el a gamet és ird be a kodot akkpr elvileg mükszik de nekem akkor is azt irta ki hogy huzam ki a meghajtokat
  • ffxi
    Ja!
  • God of War
    ez még az a változat amikor kikel huzni a meghajtokat????????
  • ffxi
    Nem műxik a crack!!!!
  • szoli91
    Nem tudja valaki milyen a kiírásos módszer?
  • szoli91
    Matkovec, letudod írni ide a crack linkjét? Mert ha igen, letöltötm:D
  • gamerman01
    Itt kapható!! Olcsóbb mint volt.
  • ffxi
    Extra Features-ben meglehet nézni a videót.
  • Joke 33
    haller!
    Valakinek nincs meg az a kép,amikor a t2t végén fut a herceg az esőben,és idézik a sot-ot???
    mert,ahogy megcsinálták oan t2t filing ben a sot-os herceget,az nagyon király lett...be tudná valaki rakni(felbontás mérete nem lényeg)

• matkovec
    sziasztok talaltom a gamesra crackot csak nemtudom mejjik tipusra van a 1,6 Gigas avagy a 3,7 Gigas valtozathoz van?! nemtudtok segiteni?
  • armageddon666
    én még kb. 12000Ftért vettem... kevesebbért :D most talán már lejjebb ment és 9900 vagy ilyesmi... de nézz körül CD Galaxis , 576 , PC Dome ilyesmik online shop részlegében...
  • THE DAHAKA3
    valaki tud arról hírt, hogy a reloaded töri már a játékot?
  • constantin
    Valaki tudja mennyibe kerül boltban ez a játék?
  • armageddon666
    komolyan? :D még jo hogy kombozni szoktam :)
    taciboy... hidd el... ha lesz crack itt megtalálod...
  • taciboy
    ok. igaz. köszi
  • fv82
    Van, de senkinek sem működött eddig. Visszaolvasol 20 hozzászólást és meg is találod.
  • taciboy
    lehet volt már kérdés, de van ehhez a játékhoz egy olyan crack, amivel nem kell cd-dvd-t lehúzogatni? mondjuk egy reloaded crack? hogy csak annyi legyen hogy feltelepítem, crackelem és játszok vele; mint "normális esetben"
  • Broafka
    jaj, idő homokot akkor kapsz ha minnél ízlésesebben, profibban, trükkösebben nyírsz ki valakit, szal ha csak csapkodsz, akkor szimplán elporlad és meghal...
  • Looooser
    Idő homokot egy bizonyos pont után lehet emberekből "kiszívni" és marada WW-s efekt is, a dobozok stb-k tördelésével is de is az után a pont után lesz... tood mint a ww-ben egy ideig nuku homok...

Én PS2-re veszem meg az eredetit mert nem csippeltettem ki a gépet, nem akarom hogy elbaszódjon... és arra meg veszem a PoP-sorozatot a SoT és a WW már meg van ha meg lesz a T2T-is. mert mondjuk csak a 3 gémet nézzük még viszonylag újonnan Platinum edit-be aakkor olyan 23-24 ezer píz ami meg kicsit rablás... szal' ha meg van a 3 játék PS-re akkor én úgy veszem hogy a gépre is megvettem :D bocs ezért az eszme futtatásért ;)

A godsamck: I stand alone , és a Straight out of line, a Faceless albumról van...

van még kérdés-sértés?
  • constantin
    A Crack szart sem és.Marad a lehúzás vagy a bolt.Én a boltra szavazok.
  • constantin
    Kössz a zenét srác.Valaki tudna cd-keyt adni?
  • fv82
    Mehetne már ez is FAQ-ba, de itt vam: http://www.stuckgamer.com/
  • Sheke
    kéne egyik havernak egy videó arról hoyg hogy kell kinyírni klompát mer nem érti amit magyarázok:D
  • THE DAHAKA3
    ahol ilyen kör van, és fény jön ki belőle, ott vannak erős ellenfelek, azokat kinyírod, és tanulsz pl időlassítást, meg ilyeneket
  • Csirke 013
    nem úgy értettem
    THe two thronesba hogyan szerezn a prince homokot hogy idő lelassítást visszapörgetést és egyebet csináljon?
  • Joke 33
    haller!
    Valakinek nincs meg az a kép,amikor a t2t végén fut a herceg az esőben,és idézik a sot-ot???
    mert,ahogy megcsinálták oan t2t filing ben a sot-os herceget,az nagyon király lett...be tudná valaki rakni(felbontás mérete nem lényeg)
  • THE DAHAKA3
    amikor kaileena meghal, akkor elszabadul az idő homokja, megfertőz mindenkit, és akkor lesz.
  • Csirke 013
    halljátok!
    honnan lesz idő homok?
    mert látttam olyan videót ahol a csávóka megölt egy ellent és nem jött belőle homok
  • armageddon666
    én azért ugy gondolom hogy nem kell mindent megvenni eredetiben mer az picit drága lenne... nekem csak azok a játékok vannak meg amik vagy megérdemlik (azok közül is csak a számomra legjobbak) vagy amiket nem lehet feltörni (SF3 vagy 4???)... no meg azok amiket vmi kisebb ünnepre kaptam olcsobb (és sajna sokszor gaygibb) játékok... tom csunya vagyok de nekem nincs pénzem rá...
  • szoli91
    na ott járok, amikor megvan a nagyon sirály maszk, azt egy griffet kéne legyőzni és ott álladnóan bejön a kékhalál és nem tok miatta tovább menni please küldd el a rögötn utána lévőt!!! csak az alényeg, hogy ott meglegyen aaddigf az összes életnövelő. az emai lcímemet megtálold valahol lentebb
  • szoli91
    broafka tudsz egy mentést küldeni?
  • Broafka
    nekem is eredeti :)
    sőt a SoT-ot nem tudjátok hol szerezhetem meg eredetiben? :(
    mert sehol sem árulják már, és nekem csak másoltan van az meg, és ez bűn
    [restelli]
  • szoli91
    nekem meg van az összes zene és előadónak az van írva hogy stuart chatwood
  • szoli91
    Armageddon a Godsmack csak az I stand alone, tod amikor dahaka üldöz és asszema credits zene ami a straight out of line, a többi asszem stuart chatwood csinálta
  • Mayorpapa
    Én jobb szeretem a crackelt játékot, mint turkálni a gépben, dehát ez csak egy személyes vélemény...
  • Csirke 013
    Csaősztök!
    nekem még nincs meg a játék csak ilyen infokat gyűjtök róla hogy biztos megvegyem-e
    amikor megölünk egy ellendéget akkor abból jön ki az idő homok vagy azt hogy fogjuk megszerezni mint a wwben hogy feltörünk ilyen(csuporokat)?
    gondolom a dark prince az fogja magától kapni az idő homokot