Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Pff... tééleg, Farah. Uh kötõdnek egymáshoz.

Picar77
van, ott ismeri meg faraht, meg a viziert, és azért üldözi õt dahaka is

()() (^^)

Prince23
Azt kihagyhatod... ez a 2t kötõdik a WW-hez...de azt már nem tom, h a sot-hoz valami köze van sztorilag...

Fodek
Mer az a gond, hogy Wiki-n nincs fenn magyarul a történetek.

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
Úgy csinálom, mint a Star Wars-ot. A vége után jöhet az elejétöl<#circling><#circling>. De lehet. hogy a Sands of Time-ot kihagyom..

Picar77
azt elég bonyolult elmondani 😄D

()() (^^)

Fodek
Valaki elmagyarázná a trilógia sztoriját?

cicai
Köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prince23
Jah... abban a ww-ben 2 idõ közt kell utazz, h végérvényre tudj jutni.
Míg ebben a 2t-ben 2 éned van, egy sötét és maga a herceg... végülis, ha úgy vesszük a WW tovább fejlesztett változata, csak annyi, h nincs idõkülönbség.
Mert a ww-bwn hol a múltban, hol a jelenben kell teleportálni magadat. A múlt az csodaszép, a jelen meg kárhozott, sötét.
Még annyi van a WW-ben, h a vége fele átváltozol "Maszkosemberré". Több részre tagolandó a WW:
-hajócsata
-partravetõdés
-vár külterülete
-vár
-dahaka elöl való menekülés
-maszkos
-végkifejlet
na de ez a T2T topikja, ha kérdezni szeretnél, akkor a megfelelõ topikban kérdezz. csak a rend kedvéért.

cicai
és a WW hosszabb?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Looooser
a ww ben csak az át vezetõ gammák voltak ûber jók de (szeretem az ingame gammát is) de az ingém gamma a sotban jobban megfogott

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Prince23
Akkor is a Warrior Within nyer, grafika terén is.
A WW mindenben veri a T2T-t. Számomra csalódás ez a játék. Grafika terén az égadta világon semmit sem változott, sõt talán romlott is, és áttértek a SoT-ra, mint grafikailag mint játékmenetileg is.

cicai
köszi, és grafikára?

Looooser
jujhh... ember én ennek a fórumnak a kb a 3000-redik hsz je óta itt vagyok... a ww topicjánál kb az 5000 redik
csak tudatok számadatokat
SoT: kb 35
WW: 45
T2T: 25
ezek a végig játszások számai (körülbelüliek)
ezekbõl látdszik hogy melyiket szeretem a legjobban és melyiket kevésbbé drága mikor a maszkért megyek a ww-ben nem scorpion sworddel rohangálok mint a kezdõk nem én a water swordöt használom... de nem gond...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Prince23
A WW sokkal jobb.

cicai
Amugy már játszottál a warrior w.-nel? Ha igen akkor melyik szted a jobb ez vagy a W.W.?

Looooser
lessz folytatás
most is jön ki egy prince of persia csak sajnos az x-360 ra de lessz négy....
link
teljes hír...

cicai
háát h lesz e még prince of persia?

Mire gondolsz?
cicai
Még lesz folytatás?

Fodek
kösz, de a neten találtam 1 guide-t és utánna "vágtam"<#nyes><#nyes>

Ott lennie kell egy repedt kõkapunak, na azt a herceg apjának kardjával kell kitörni (nyomvatartod az E-t), és ott lesz a mentés.
Fodek
úgyértem sötét teremben

Fodek
A the well of ancestors legvégén, az animáció után, abba a sötét lyukban...

Fodek
...sürgõs lenne <#vigyor2><#vigyor2>

Fodek
Megmondanátok, hogy amikor a sötét herceg megtalálja apja kardját, aztán víz nélkül visszaváltozik, ott hol van a "mentõ"kút? Mert a rohadt YouTube videón a gyerek azt nem mutatja.

Törölt felhasználó
de van hozzá crack fájl...A www.gamecopyworld.com-on találsz hozzá
Üdv!
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy nincs valami más módszer a meghajtók kihúzása helyett? Lehet hogy le van írva az elõbbi oldalakon vagy a FAQ-ban , elõre is bocs ezért
cicai
Mikor megkaptam apám kardját, azt a faltöröt, akkor melyik falat kell kitõrni? Mert van olyan 3 hely amibe át tok mászni, de az egyik korom fekete. az ajtót kell kitõrni?

Looooser
ezt már meg csináltam egyszer csak a keresõt kéne használni....... egy jó pár út mutatást megcsináltam és a 3:42 idõ kurva lassú megnéztem és rengeteget hibzik haol lehetne könnyiteni ott végig hibázik... a 2:42 az már vmi

cicai
Igazad van
Az ugráshoz kell E-t nyomni, és mikor villan bal klikk

Elsõre nekem sem ment, sõt elég sokat is próbálkoztam vele mire rájöttem mirõl is van szó. (rájöttem hogy nem warrior within, és nem aszerint kell megölni)

a #12746-os hsz csak poén akart lenni XD, na de ezzel amit elötte írtam és kis gyakorlással, meg lehet csinálni.

--------------

Csak próbálkozni kell!!!!! (ez az utóbbi nem neked szólt Prince23 😄 )
cicai
játékhiba:S Villan a tõr és ledobmagáról

cicai
azt nem is vettem észre h villan a képernyõ az ugrás elõtt

Prince23
Általában senkinek sem sikerült elsõre ez a melák legyõzése. Még jó magamnak sem!
De ezt a hsz-t, amit az imént leírtál... még szükség lesz rá... másoknak persze😄

illetve Pasziánsz-t -o bocsi 😄
Na ha ezek után valakinek nem megy az inkább uninstallálja a game-t, várjon 10 évet és utána próbálja meg újra!!! Ha akkor sem megy akkor inkább játszon Pasziánszot XD
KLOMPA, NAGY MELÁK, ÓRIÁS stb..(nem tudom még hogy lehet nevezni) KINYÍRÁSA MINDENKINEK SZÓL AKI NEM TUDJA KINYÍRNI!!!!

(Remélem a lécre való felmenetel nem okoz gondot)

Na figy, felmész a lécre és elkezd a képernyõ széle villogni sárgán, ekkor nyomsz egy E-betût, (na ekkor elkezdõdiki a 3-szoros Speed kill) amikor ráugrassz a melákra várd meg míg villan a tõr és AKKOR szúrj, DE CSAKIS AKKOR, NEM HAMARABB, NEM KÉSÕBB, CSAK AKKOR AMIKOR A TÕR VILLAN !!! (és a két szúrás között ne kezdd el vadul nyomkodni az egérgombot, mert akkor elb**zod) Addig megy a Speed kill amíg a szemét ki nem szúrja. Ugyan ezt a másik szemével is (a két Speed kill máshogy fog kinézni szóval figyeld a tõrt, hogy mikor villan!!!) Amikor kiszúrtad a szemeit, elkezded vágdosni hátulról a térdhajlatát, (de vigyázz!! mert ilyenkor már nem lát a Klompa és vadul kalimpál a szabjájával) amikor az élete lement nagyon akkor az egyik lábát fel fogja emelni na ekkor a másik lábát sebezd meg és ledérdel. Ilyenkor jön még egy 3-szoros Speed kill. Csak akkor szúrj HA VILLAN A TÕR!!!!! ( NE ELÕTTE, NE UTÁNA )
Na remélem most már menni fog mert eléggé szájbarágósan leírtam,
cicai
és space?

Picar77
bal egér gombot megne nyomd 😄
akkor rögtön ledob

()() (^^)

Csaba070
Probáld pontosan villanás közepén nyomni inkább a BAL EGÉRGOMBOT, úgy hátha sikerülni fog.

Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB

cicai
Jah és pontosan a villanás közepén nyomom azt a kibas**** E-betüt és sose sikerül. Nem tudna nekem vki egy mentést adni a következõ pályától?

cicai
Ha ez egyik rámpáról ugrok, akkor elhajol, ha a másikról akkor meg kezére ugrik és ledob. Jah, és gondolom h attol, h nem írja ki h time up, try agin. atttól még nem szúrtam ki a szemeit mert simán elkap.

cicai
Sziasztok
Hogy kell megölni az Óriást? Annyit tom h ki kell nyomni a szemeit, de hogyan? bárhogy próbálkozok, mindig ledob magáról, a fejére meg sose tok ráugrani. Mit kell csinálni?

Picar77
😄D

()() (^^)

Kiváncsiságból megöltem a klompát én is idõre: 2:42 (normál szinten) 😄
Fodek
Ez igen jó játék!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Fodek
Mind1 most már rájöttem.

Fodek
De nem értem mi van a combo list-be írva. Pl.: mi az a ,,Tap"?

Picar77
meg kell õket szerezni , ha kapsz egyet az ki lesz irva hogy tudod használni

()() (^^)