13392
-
#7947 :D töltsd le aviban XD én leszedtem -
#7946 A játékban ugye bink formátumban találhatók a vidók.
Milyen programmal lehetne megcsinálni az átalakítást mondjuk rendes avira, vagy mpegre hmm? Szeretnék vele elhülyilni kicsit, aztán még lehet vmi jó is kijön :P -
Dzsiti999 #7945 Megvan.
Sarah Carlsen Kaileena hangja...
-
#7944 ok bocs
nem szóltam:D
-
#7943 há amúgy ha már The Two Thrones topic...
--------
amugy annyi amennyi :P -
#7942 há amúgy ha már szóban van a kor.
korotok?
én lenni fourteen
-
#7941 Valaki tudja mi az a kiírásos módszer.Állítólag ezzel el lehet tüntetni starforce védelmet.Kössz -
laci792 #7940 Na ennyi volt elsőre lenyomtam a 2 -öt, mellesleg az idővisszapörgetés nem ér semmit mert ahogy rávertem a kardosra, egyből visszagyorsul. Nekem 2 Speed kill volt. -
blur55 #7939 melyik most a legujabb daemon? -
laci792 #7938 Tess:
MENÜ -
laci792 #7937 Ezt örömmel hallom hogy számodra is ez a legnehezebb rész. -
laci792 #7936 Ok, de azért ez a gyerekezés érdekes a max 18 éveddel:D -
#7935 mindig nézem csak nem mindig irok :D csak mikor rossz napom van és akkor kötekszem
[viccel] -
#7934 miért vagy ilyen keveset fent a fórumon? mostanában nagyon ritka jelenség vagy:D -
#7933 ez fullra nem nehéz... játék legnehezebb része de easyben 1.re ment... irányítás számomra tökéletes billel. (analog controlleremmel gáz van mert ha fel-le-jobbra-balra nyomom (nem ferdén) akkor prince elkezd sétálni... na van vkinek erre vmi tippje? :D) -
#7932 ez most mért fontos? ha megakarod venni, vedd meg, mert megéri a pénzét, mert eddig mindkét rész nagyon jó volt. Úgyhogy ne félj ha megakarod venni. -
#7931 bocs hogy itt szidkozódok de küldhetnétek vagy berakhatnátok egy ro'''adt képet a menüről!
lécca naon kéne please
msn:[email protected] -
#7930 Mit nem lehet érteni?
-
#7929 Pedig úgy rémlett mintha T2T-ban írták volna.
Akkor tévedtem.
-
Dzsiti999 #7928 Nem igaz...
A WW Prince-é: Robin Atkin Downs
A Dark Prince-é: Rick Miller
Ja, és a TTT-ben nem Monica Bellucci Kaileea hangja, de a WW-ben igen... Most nem ugrik be a TTT-s... -
#7927 Te nagy ragozási problémákban szenvedsz. -
#7926 Srácok tudjátok az a videók a youtube.com-on. Van rá mód hogy lementsem őket??? Mert én végiglaőpoztam gyorsan azt az oldalt, de nem nagyon találtam. Az is jó, ha le lehetne lopni vmivel.. :P -
#7925 ÉRDEKESSÉGEK A JÁTÉKRÓL:
- Való életben 1959. dec. 21-én Fahra Diba vette feleségül a Perzsa herceg/király és innen kölcsönözték a nevét az Ubi.
- Kájléna szinkronhangja Monica Bellucci.
- Prince szinkronhangja a SOT-é és D.Prince sznkronhangja WW-é.
-
#7924 gyerek szerintem ha ennyire nem megy akkor a King's Road részt próbáld úgy végig vinni hogy nem használsz idő vissza pörgetést. És nem olyan nehéz az a rész ha már eljutottál a feléig az életükben akkor már nincs sok hátra :) -
laci792 #7923 Aha, most olvasom hogy nem árt ha 1-2 idővisszapörgető megmarad a csatára, nekem 1se maradt és így más is csak fél életig jutott:( -
laci792 #7922 Az tény hogy a SOT irányítása nehezebb volt, volt 1-2 olyan rész emlékszem mikor a semmibe kellett ugrani :D -
laci792 #7921 Persze meg lehet szokni idővel az irányítást csak már a lovas rész felidegesít mire udajutok és így nehéz, menteni meg nem lehet. Mindegy még megpróbálom majd vagy 30* remélem menni fog. -
#7920 Hehe nah nekem a SoT irányítása volt baxott nehéz, mert elállíthtattam vmit nemtom és ha az egeret 1cm-rel eltoltam megprödült a kép XD És így toltam végig a játékot szal meg lehet szokni télleg -
#7919 Mi számít nehéznek? Hidd el, hogy rajtam kívül nagyon sok ember megcsinálta. Kis ügyesség kell hozzá, és a számítógépes irányítást is meg lehet szokni, nem olyan vészes. Gyakorolj, és menni fog... Meg legyél türelmes, vannak akik rászorulnak. Sztem inkább pihend ki magad. Holnap rákészülsz, az ünnepélyes küzdelemre, és simán lenyomod őket. Reflex kell hozzá!!! -
laci792 #7918 Az érthetetlen továbbá számomra hogy könnyű fokozaton miért kell ilyen b@szott nehézre csinálni egy játékot -
laci792 #7917 Hali. Az a baj hogy ahogy beleállítja a bárdot a földbe, a kardos egyből rámront, lehetetlen követni hogy mikor kéne védeni. A Prince is össze vissza gurul ha nyomom a space-t, mai napig képtelenek voltak normális irányítást csinálni ehez a sorozathoz (POP) max. fejlődött valamennyire a SOT óta. 1 Speedkillig sikerült jutni meg hogy mindkettőnek fél alá ment az élete ennyi, próbáltam vagy 15*. Holnap visszaolvasok mert ez így nem fog menni:( Olyan mint anno a liftes rész a SOT-ban, azt is rohadt nehéz volt megcsinálni mert Farah nem tudott magára vigyázni.
Kösz azért... -
#7916 Hello!
Ha már 1* fórumozol, akkor megtanulhatnád használni is. Rengeteg leirás készült minden főellenség megöléséhez. Mind1ikhez van videó is úgy tudom. Csak rá kell keresni a lenti keresőmezőbe...
De azért leírom neked:
Lényeg, hogy a kardost csapkodd folyamatosan. Nem látszik hogy sebződne, mert nem is. A Bárdos arc viszont rádizgul, és belebassza a fejszét a földbe. (feltéve ha jókor gurulsz el a csapás elől) Na most jött el az idő, hogy a Bárdost csapdost, ahogy bírod. Figyelve a másikra. Ennyi lenne a lényege...
2 vagy 3 speed kill lesz, érdemes azokat 1* megcsinálni.. :P Mert egyébként eléág hosszúra húzódik el. Időzítés a legfontosabb. Sok sikert! -
laci792 #7915 Hogy lehet így elbaszni egy játékot 2 ilyen buzival????? Meg az a lovas baromság is ami előtte volt pedig eddig kurva jó volt de ezt a 2 parasztot képtelenség kinyírni. Mit kell itt csinálni????
-
#7914 Gumiszobában van ilyen ujreg topig... (-cvel) -
el bruja #7913 joo a téma már ki lett tárgyalva -
#7912 Mi ez itt gyerekek ujregek gyülekezete? gyerekek ha valamit nem tudtok akkor a segítség fórumon kérdezzétek... itt csak a TTT vel kapcsolatos témák jöjjenek elő... -
#7911 Ezt csak azért mondom, mert kaphatsz (-) pontot és ha sokszor csinálod, akkor kitilthatnak. De szerintem ezt haggyátok, mert ez a fórum azért van hogy a Two Thrones-ról beszéljünk, nem azért, hogy melyik hsz látszik és melyik nem. -
#7910 Hát ezt furcsálom,hogy neked jó! Meg másnak is,mondjuk nem érdekes,csak meglepő hogy nálam 200 hsz. hiányzik :D -
el bruja #7909 bocs, hogy nemtudom a gondolataimat bővebben kifejteni... -
#7908 figyi el bruja, szerintem egy hsz-be ne csak egy szót írjál, amikor még van gondolatod, ez nem chat, hanem egy fórum, és az nagyon idegesító amikor 5 hsz "tele" van néhány szavas mondatokkal