13392
-
el bruja #7907 nálam joo :P -
el bruja #7906 -
#7905 Hát baszod,ennyire hülyének ne nézzél már
És még józan vok -
el bruja #7904 -
el bruja #7903 gondolom me vmit beírtál alulra a keresőbe...és azokat dobta ki amikbe bennevan az amit beírtá a keresőbe...váágod.. -
#7902 Kössz,erre gondotlam!
Másik.: hogy nekem tényleg 7815 előtt 7652 jön :S
Nem értem! -
#7901 báááár... nem újreg biztos észre vette volna... -
#7900 lehet keresett az ajsó sorban és nem vette észre -
#7899 nekem is -
#7898 furcsa, nálam 7815 után 7816 jön, még itt sg-n is, amúgy nem tom miről beszélsz :) -
#7897 Höh LoL ennyit banoltak volna :D -
el bruja #7896 assem a www.stuckgamer.com ...erre gondosz? -
#7895 Hellosztok.
Nem tudjátok annak a honlapnak a címét,aHOL ilyen videok voltak,olyan mnit 1 végigjátszás,csak videoval illusztrálva!
A 7800 körül hsz. volt,megjegyeztem :D
Mert 2-3-an belinkelték ide,még suliba néztem,de olyan fasza az sg fórum,hogy 7815. hozzászólás után a 7600. következik,gratulálok!
Úgyh ha vki tudja,pls egy linket! -
#7894 na csak sikerült berakni :D -
#7893 -
#7892 Képzeld a becses nevem Dani....:D, mellesleg ti látjátjok a képet?
armageddon! max az enyémmel találkozik majd, mert velem nem az fix :D -
#7891 ja csirke már ki vitte!
NA VKI KÜLDJÖN GEY KÉPET A MENÜRŐL!
msn:[email protected] -
#7890 np... majd az ügyvédem felkeres -
#7889 És Csirke, te végig vitted már a warrior withint? -
#7888 figyi looooser, ki az a danika? Mert eddig itt egyetlen danikát nem láttam -
#7887 na inkább nem hagyom abba kurva jó videókat találok:D:D:D:D:D:D:D:D:D
http://youtube.com/watch?v=oG1BOC9mcBw&search=prince%20of%20persia -
#7886 több videót nem mondok de kúvva jó sztem
http://youtube.com/watch?v=IlMLsH-edVM&search=prince%20of%20persia -
#7885 na szóval ?
mi van a háttérben vagy esetleg vmi képet mert ez nem válasz a kérdésemre:p -
#7884 Danika megint alkotott :D
-
#7883 de nektek nem működik az a módszer ami a FAQ-ban van leírva? ahogy levan írva tuti biztos -
#7882 Én annyit tudok, hogy a two thrones menüje, olyan mint a warrior withinnek, csak nem sötét, hanem sárga, és nem az ídősíkváltó portál van a háttérben -
#7881 húhúúú! itt van vki?
segíjettek már lécca -
#7880 Eddig csak egyet próbáltam, nemtod mi a másik crack?
'Tom hülyén hangzik, linkel be léccí mind2-t. THX!!
Dila-up'om van, nem akarok vissza olvasni.
-
#7879 na segítettek??????????????????????????????????,
VKI RAKJON BE LÉCCA EGY KÉPET A MENÜRÖL!
PLEASE -
#7878 nincs igazad, mert van crack, kettő is (olvass vissza), csak éppen egyik sem működik. Tehát jogos a kérdés, minek csinál valaki nem működő crack-et? nem teszteli, mielőtt "piacra dobja"? vagy van, akinek a két crack közül bármelyik is működik? -
#7877 Jó ezt értem de rossz cracket minek csinál valaki. Én tudok várni. Nem gáz meg minden -
#7876 fv ez úgy lehet hogy nincvs ckrack majd lesz a távoli jövőben de nem most... türelem pádávnjaim...
Bocsáss meg ARMAGEDDON barátom... Akkor savazzátok meg a kábeleitek wazze!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7875 De a nem működő cracknek mi a lényege? Valakinél működik, valakinél nem? Mert olyat már láttam,hogy nagyon várt crack helyett valaki vírust osztott meg DC-n, de ezt nem értem -
#7874 aha -
#7873 necsód a szövegem dikk! olló(copirájt) XD -
#7872 Figy szoli sztem örülhetünk hogy ha eggyáltalán csinálnak! nem mondhatjuk azt hogy te csicska csináld meg mert kényelmes vagyok türelem mindenkitől... úgy is ha ki jön 1 jó akkor tudni fogunk róla és élvezhetjük de addig egy szava nem lehet senkinek... -
#7871 Elég sokáig csinálják a cracket:D De sztem akinek nem megy a kábeles dolog, az csinálja végig ami a FAQ-ban van leírva. Tudjátok az SFnightmare meg az SFcure. Ezzel tuti működik mindenkinek. Elvileg ha nihtmaret használsz, az sztem olyan mint ha kihúznád a meghajtódat, mert úgyhallottam hogy csinál valamit az áramellátással. (de nem biztos, vagy hallottam, vagy olvastam valahol) -
#7870 Azért elég sokáig csinálják a cracket:D -
#7869 Jó utoljára írom be nincs még működő crack ha lesz szólunk és tudni fogjátok...
és minenkinek akinek a kábellel van problémája.. OLLÓ a megoldás -
#7868 nem tud valaki crack et belinkelni vagy valami előre is küszi