13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    amikor a gémmel játszol akkor mindig kikell húzni a kábeleket :) de már leírtuk 1 jópárszor...
  • szoli91
    na de most komolyan, milyena kiírásos módszer? lágyszi válaszoljatok már
  • szoli91
    kár
  • Broafka
    nem, én próbáltam, ugyanúgy leellenörzi, és nem enged be
  • szoli91
    és black hawk, ha eredetiről(!) másoljuk a játékot, akkor vajon működne úgy, hogy nem kellene csinálni semmit? tod berakod azt jáccol.
  • Csirke 013
    felraktam a daemon tools 4 et de ha elindítom kiírja hogy invalid device
    mi a gond??
    segíjjetek please
  • Csirke 013
    hogy csináljam meg a kihúzgálós módszert ha már fel van telepítve a játék??
    akkor is ki kell húzni a fizikai meghajtót?
  • Black Hawk
    Az biza.
  • szoli91
    jha, emrt tuti, hogy az eredeti van, meg vagy másolt.
  • Black Hawk
    LOL nekem nem crack és még a kábelt sem kell kihuzigálni:D
  • barni44
    Én már vagy 6 fére crack-ot kipróbáltam és egyik sem volt jó.
  • Csirke 013
    nem tok jáccani vele mert szarok a krekkek:(((((((((((((((((
  • Laky
    ha fraps-el veszek videót, akkor minimum 10GB szabad helyet csinálok a winyón :D
    utána jöhet a konvertálás :)
  • Looooser
    mé frapssal mé nem jó nektek???? az is aviba veszi fel a témát szal'
  • Laky
    aki annyira nem volt képes, hogy Google-ban rákeressen, a #7945-ös kép címsorában látható lejátszóra, az ne sírjon...
    ráadásul #7957 :)
  • barni44
    A kihuzogatós módszeren kívül nincs valami más?
  • Looooser
    jóvanna
  • szoli91
    tudom, hogy amit csinálok az spam, de könyörgöm valaki válaszoljon már arra, hogy mi a kiírásos módszer és hogy kell csinálni. ha valaki nem tudja az is, attól csak elég "nem" válasz. én nagyopn utáom azt ha már egy kérdést 5ször megismételek és nem válaszol rá senki.
  • Looooser
    nem toom
    alap kábel huzogatás DT4 moutolás oszt csuma
  • laci792
    Starforce 3.6-nál nem működik a nightmare csak az optikai eszközök lehúzása.
  • Looooser
    én nem úgy csináltam....
  • szoli91
    valaki válaszoljon már a 7962-es hszemre. légyszi
  • Looooser
    és lac111 most mi volt baj az én megoldásommal? felveszed 1024/768-ba oszt nincs nagy gáz csak helyet foglal a vidi XD
  • Looooser
    talán mi végig játszottunk, és ha vissza olvasnál pár hsz-t akkortudnád hogy mi hogy játszunk vele cracknélkül (mivel mi is tudjuk hogy nincs)
  • matehamar
    Haljátok ugy beszéltek róla mintha lenne crack pedig nincs még!!!nektek hogy indulkt el nekem sehogyse megy se nightmare se semi!!!
  • szoli91
    valaki please mondja már meg milyen a kiírásos módszer? Ha nem tudjátok írjatok hogy nem tudjátok, ha igen írjátok már le.
  • barni44
    Hát ja tényleg bocs, azokat kivéve.
  • Broafka
    az én linkem az RAD videó tools de mind1, amúgy sajnos a WW videóit nem engedi lejátszani :(
  • Dzsiti999
    Hát, nekem a WW videoit nem engedig megnyitni :(
    De mindegy
  • barni44
    A videók lejátszásához RAD video tools kell, azzal bármilyen bink videót le lehet játszani.
    Amugy készülhetne már valami működő crack mert nagyon unatkozom.
  • Dzsiti999
    Talán nem kérdezték, hogy honnét lehet letölteni, azt, amivel meg lehet nézni! XD AVI és MPEG átalakítást kérdeztek, azt meg nemtom. Ennyi...
  • Broafka
    azért azt érzi ugye mindenki, hogy már pár ember jajongott itt egy ideje, hogy mivel lehet lejátszani a BIK kiterjesztésű videókat, de drága DZSITI barátunk megtartotta magának a titkot (nehogy mi is megtudjuk nézni külön)
    szóval ERRŐL az oldalról lelehet tölteni a videó lejátszót, az elsőt válasszátok, szépen feltelepítitek, és már lehet is nézni
  • lac111
    Az úgy mekkora szar már.. :S
    Megtaláltam a Codecet, sikerült is.
    És ebbe mi a lol hogy megkérdeztem? Nekem inkább az vicces, hogy ilyen tanácsot adsz.. :)
  • szoli91
    légyszi valaki mondja már meg milyen a kiírásos módszer! már végoigvittem a sotot meg a ww-t és nem tok mit csinálni.
  • ffxi
    De szorgalmas vagy!
  • Looooser
    lac111 vagy fraps... vedfel és lol :D:D:D
  • david0327
    Atom játék!!!
  • constantin
    ez van.Az sot- ot meg ww-t már megjelenés elött toltam ezzel meg még nem is játszottam pedig ez is már megjelenés elött megvolt.Kíbaszott starforce
  • szoli91
    constantin is kérdezte, hogy milyena kiírásos módszer, ezt engem is érdekel. légyszi mondjátok meg milyen, mert már végigvittema ww-t és nem tok mivel jáccani.
  • Black Hawk
    Most egy világ dőlt össze bennem.