13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ffxi
    Mint WW-ben.
  • szoli91
    sötét herceggel biztos hogy lehet, de amúgy a játékban van vér?
  • ffxi
    Hogy lehet folytogatni az ellent?? Vagy 1átalán nem is lehet?
  • ffxi
    Nem!
  • szoli91
    és figyeljetek, nekem meg van nem képfájlos formában is a játék, ekkor szerintetek működik a meghajtó letiltással?
  • szoli91
    ugye ebben a részben benne van farah? mert lehetet látnia ww végén egy másodpercre, amikor felvolt feszítve vaalmire
  • Csirke 013
    ha a kihúzós módszerrel akarok jáccani ott is feszt ki írja hogy rossz cd pleaase insert pop3 cd1??????
    please válaszoljatok
  • fv82
    Szerintem boss harcnál könnyebb a speed kill
  • Looooser
    hát nem toom a többi részhez képest tán ez a leg egyszerübb az SK megkönnyití a játékot
    én hardon a harcaim 85 százalékat SK-val csinálom a maradék 15 százalék a boss harcok vagy véletlenül elbaszott SK-k (mert elő fordul ez is)
  • laci792
    Akkor nem csak nállam.
    Kinyírtam a Viziert nem volt könnyű de legalább nem volt csalódás ez a rész, sokkal kevesebbet vártam tőle. Ami negatívum hogy számomra kicsit nehézre sikerült de azért nem volt rossz. Mindenesetre aki sose játszott Prince-t annak elég nehéz lehet ha ezzel kezdi.
  • Looooser
    Igen és épp ezért jók a boss harcok mert itt legalább oda kell figyelni a speed kill re... és a nehézségi módokban változik az idő mennyiség amit speed killre használhatsz...
  • Looooser
    szerintem is Zurvan a legkönnyebb boss...
  • laci792
    Egyébként nem tudom hogy észrevette e valaki hogy nem mindig azonos időben kell nyomni a bal klikket. Itt a főellenségnél rögtön, míg a sima ellenfeleknél nállam várni kellett olyan fél másodpercet mert amúgy nem engedte. Lehet gépfüggő is...
  • laci792
    Ok, még próbálom. A Speed kill-el nincs gond:)
  • szoli91
    köszi aramegeddon, de ez mindenkinél működik?, de már vol egy valaki aki elküldte privátba, majd valamikor kipróbálom:D
  • Caleb OoOff
    A lényeg hogy ne állj meg...
  • Caleb OoOff
    A Vízier-t talán a legkönnyebb megölni...
    Csak rá kell érezni a SpeedKill-ekre.
    Utána az ugrabugrálás már reflexből jön...
    Ki lehet jönni belőle, vagy ha nem, lassítsd be az időt...
  • laci792
    Eljutottam a végéig de ez a Vizier már látom nem lesz egyszerü, a szárnylevágás még ment is de az ugrabugrálós résznél mindig lenyom:( Ki kéne tapasztalni mikor lő mert az sem mindegy mikor ugrok el valahonnan mert leszed meg elég átláthatatlan hogy hova kéne menni, nézelődni meg nem nagyon van idő.
  • armageddon666
    Én tudom! de most nem érek rá -.-

ha a CloneCD-s verziot töltöd le annak benne van az info fájlában + van a fórumon egy cucc amit keresnek hí'nak... használdd egészseggel....
  • Looooser
    én nem!!!!!
  • szoli91
    na most kérdezem utoljára és alvárom, hogy valaki válaszoljon rá, milyen a kiírásos módszer? mondom, ha valaki nem tudja az írjon egy nemet, nekem az is megfelel, de én nagyon utálom, hogy nem válaszolnak
  • Looooser
    :D
  • Caleb OoOff
    Nekem 1 CD meghajtómba került de megy...
  • Black Hawk
    Ui.: Már perelték a az SF-et
  • Black Hawk
    #7992 #7993 #7994
    Tudomásom szerint amíg a birtokomban van az eredeti játék addig én használhatok egy másolatot, mindenféle akadály nélkül (amit persze nem teszek mert tudok vigyázni az EREDETIMRE). Viszont az Star Force készítői eléggé meggátolják a gondnélküli CD-óvásomat.
  • Csirke 013
    akkor krekket??
  • Looooser
    ne image fáljt használj
  • Csirke 013
    nincs vmi másik mini image file mert már kibaszott ideges vok hogy nem tok jáccani
  • Looooser
    lehet megnyitja de nem fog menni 4.0 és mennie kell... melyik kábelt húztad le a cd és dvd meghajtódról?
  • Csirke 013
    de kéne egy rohadt crack
  • Csirke 013
    egyben van tuti
    de mér kell a 4??
    nekem megnyitja 3.47el is
  • Looooser
    lehet nem egy mappában van az TTT.mds és az TTT.mdf fájl?
  • Csirke 013
    na mi lehet a gond a daemon toolsal?
    a 4 kiírja hogy invalid device ha elíndítom
  • Laky
    ezért? :D
    max egy adag papírmunkát adnál nekik
  • lac111
    Nem hinném hogy meg is nyernéd...
    Eredeti Disc-el tökéletesen működik... Csak le kell állítani az összes virtuális meghajtódat.. Szerintem Nem baj, hogy ilyen fasza védelem van rajta. Már rengetegszer mondták, többek között én is, hogy ezt a játékot érdemes megvenni. (kényelem szempontjából is) Nekem eddig a WW van csak meg, és apránként meglesz mind3 rész eredetibe mert emgérdemlik.
    Lényeg, hogy Ubisoft kapjon támogatást még sok-sok ilyen remekműhöz.
  • Looooser
    pontosan mi a cink? mert nem értem
  • Black Hawk
    Viszont ezért beperelhtném az SF készítőit!!
  • Looooser
    miért is???
    szentem tökéletes...
  • lac111
    (fraps) Ez kb olyan megoldás mint wordbe az enterezés.. Meg lehet azzal is csinálni csak nagyon gáz...
  • armageddon666
    amit letöltesz az is eredetiről másolt... CloneCD/DVD... szal nincs semmi törés benne.