13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    jah és #7642-es bejegzésem... nagy segítség
  • Looooser
    Kezd előllről a játékot... és tanuld meg mi az a speed kill és hogyan kell használni... utána segítünk
  • hhu
    segítenétek?nem megy a klompás rész rá akarok ugrani és mindig le dob vagy ha a másik helyről próbálok akkor elhúúza magát és leesek.Mit tegyek meg nem tom hogy kell ráugrani rendesen?és hogy kell a speed killet milyen kombinácio?
  • szoli91
    elküldöm privátba
  • constantin
    Hy.Erre még senki sem válaszolt.VALAKI TUDJA MILYEN AZ A KIÍRÁSOS MÓDSZER?
  • fv82
    AMúgy meg nem lefagy, csak megbukik és ilyenkor sokáig kell várni, hogy ezt közölje
  • fv82
    még szép hogy a 3.47 miatt
    a minimum DT 4.0 miért nem érthető?
  • szoli91
    és még úgy tom hogya ww megjelent cdre is meg dvd-re is, szal bizti meglehet csinálni, meg ott van az empire at war az is dvd-és és van cdésben is:D
  • szoli91
    de biztos meglehet csinálni
  • Caleb OoOff
    Van akinek a gépéhez a StarForce is kevés...
    LOOL!De miért?!?!
  • Looooser
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX <-- CD-Key
    Lehet rossz DT4 et szedtél le...
    szoli azt nem tudod úgy megcsinálni mivel az eredeti gém is 1 dvd-szal a telepítő és a gém lemez is ugyan az...
    És nem én használtam azt a progit hanem fater és már ő sem emléxik sorry
  • Csirke 013
    élő halottak vagytok vagy mi????
    írjatok lécca naon ideg vok ettől hogy nem indul
  • Csirke 013
    mért nem fogaddja ell nekem azt a rohadt cd keyt???????????????????????????????
    a daemon 3.47 miatt?????!?!?!?!
    és kli van húzogatva az összes cd\dvd olvasó író!!!!!!!!!!!!!!!
  • Csirke 013
    vki lécca írjon egy cdkeyt mert ami nekem van arról kiderült hogy rossz
  • Csirke 013
    mért fagy nekem le a chekking discnél??
    a kihúzós módszert alkalmaztam ahogy egy mester mondta az sgről akit nem nevezhetek meg:P
    lehet hogy azért mert a daemon tools 3.47 van felrakva??
    ezt írja ki a démon tulsz hga elínditom (a 4)
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128062246
    menjetek itt kicsit lejjeb és ott a kép
  • szoli91
    és looooser én úgy értem a darabolást, hogy rajta van a dvd-éna játék (nem a telepített formája) és ezt feldarabolni, hogy fellehessen írni cdre, és akkor majd a play discet kéne berakni a meghajtóba, e a progi nevét leírhatnád please (persze ha tudod:D
  • szoli91
    nem tom de leírnád a proginak a nevét?
  • Csirke 013
    lol
    nem indul:(
    nem tom felrakni daemon tools 4et:(
  • Looooser
    van és amire te gondolsz az nem működne.. nekem az NFS:U1 van úgy meg cd-k en de azt is telepíteni kell... sza lkészjátékotz minek darabolni???
  • armageddon666
    tévedsz mert a WWnek uj grafmotorja volt (vagy a régit tuningolták) és a TTTben azt használták... amellett meg ennek a résznek nem az volt a lényege hogy sok ujdonság hanem hogy befejezze a storyt...
  • szoli91
    persze dvd-és játékot:D
  • szoli91
    hallottam, hogy vannak olyan progik amik segítségével fel tudsz darabolni cdékre egy játékot, és ha ez meglenne működne mindenkinek a pop3, de nem tudja valaki ennke a proginak a nevét:?
  • fv82
    akkor húzd le a cd/dvd eszközöket és leaglább 4-es DT-t használj és semmi más emulálót. Nincs más lehetőség
  • hhu
    valaki tudna segíteni mindent megcsináltam ami a FAQ-ban volt de nem megy azt írja ki hogy:Insert the POP3 disc into another drive then press ·Retry·. Mit tegyek?
  • Pretorian
    Vaz, a UBIsoft annyira nem erőltette meg magát ezzel a harmadik résszel. Én csak most kezdtem vele játszani, de eddig full ugyanaz a játék, mint a Sands of Time. Jó, lehet, hogy új kombók, mozdulatok, fegyverek vannak, de pl. a grafikus motor tök ugyanaz, mint az első részben. Persze még ma is jól néz ki, de azért valami kis tuningot eszközölhettek volna rajta. Ettől eltekintve még mindig nagy rajság ez a játék, bár még csak az elején vok.
  • Caleb OoOff
    De csak úgy...
    Igazi nyaktörögetés nincs:)
  • Looooser
    folytogat ni hmm DP-vel az a SK-ja :D csak rtengetegszer kell és gyorsan nyomni az "E"-t
  • Caleb OoOff
    U. I. : csak hogy biztos legyek benne... :)
  • Caleb OoOff
    Amúgy ha felrakom a játékot és nem kéri hogy újraindítsam a gépet akkor az nem gond, ugye?
  • Laky
    nézd meg a hozzászólásokat...
    amúgy nem hiszem :)
  • gamerman01
    Talán próbáld ki!!!
  • koschwarz
    tulképp van itt is olyan kombó, aminek a vége lefejezés.

• Caleb OoOff
    Nem lehet folytogatni se.
    De szerintem amúgy is hülyeség volt a WW-ben, mert a csávó nem izompacsirta, csak gyors...
  • Caleb OoOff
    Nem lehet... Hiányolom is belőle...
    De szerintem már így is elég véres
  • szoli91
    találtam a www.mininova.org-on egy olyan torrentet, ahol az van kiírva Prince of Persia The Two Thrones PC DVD -Real- szentetek ez működne csak úgy simán?
  • koschwarz
    ez érdekes kérdés, én egyszer sem csináltam, nem is tudom, hogy lehet-e, de szerintem azért nem lehet, mert itt az egyik kezedben mindig a tőr van.

• ffxi
    passz! Nem értek a lehúzogatáshoz.
  • szoli91
    és lelehet aq játéban fejezni az ellenséget karddal?
  • szoli91
    király, na és a mir-popt2t.mds-sel meglehet csinálni a kiírásos módszert?
  • ffxi
    Be lehet kapcsolni.