13392
-
#8067 jah és #7642-es bejegzésem... nagy segítség -
#8066 Kezd előllről a játékot... és tanuld meg mi az a speed kill és hogyan kell használni... utána segítünk -
hhu #8065 segítenétek?nem megy a klompás rész rá akarok ugrani és mindig le dob vagy ha a másik helyről próbálok akkor elhúúza magát és leesek.Mit tegyek meg nem tom hogy kell ráugrani rendesen?és hogy kell a speed killet milyen kombinácio? -
#8064 elküldöm privátba -
#8063 Hy.Erre még senki sem válaszolt.VALAKI TUDJA MILYEN AZ A KIÍRÁSOS MÓDSZER? -
#8062 AMúgy meg nem lefagy, csak megbukik és ilyenkor sokáig kell várni, hogy ezt közölje -
#8061 még szép hogy a 3.47 miatt
a minimum DT 4.0 miért nem érthető? -
#8060 és még úgy tom hogya ww megjelent cdre is meg dvd-re is, szal bizti meglehet csinálni, meg ott van az empire at war az is dvd-és és van cdésben is:D -
#8059 de biztos meglehet csinálni -
Caleb OoOff #8058 Van akinek a gépéhez a StarForce is kevés...
LOOL!De miért?!?! -
#8057 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX <-- CD-Key
Lehet rossz DT4 et szedtél le...
szoli azt nem tudod úgy megcsinálni mivel az eredeti gém is 1 dvd-szal a telepítő és a gém lemez is ugyan az...
És nem én használtam azt a progit hanem fater és már ő sem emléxik sorry -
#8056 élő halottak vagytok vagy mi????
írjatok lécca naon ideg vok ettől hogy nem indul -
#8055 mért nem fogaddja ell nekem azt a rohadt cd keyt???????????????????????????????
a daemon 3.47 miatt?????!?!?!?!
és kli van húzogatva az összes cd\dvd olvasó író!!!!!!!!!!!!!!! -
#8054 vki lécca írjon egy cdkeyt mert ami nekem van arról kiderült hogy rossz -
#8053 mért fagy nekem le a chekking discnél??
a kihúzós módszert alkalmaztam ahogy egy mester mondta az sgről akit nem nevezhetek meg:P
lehet hogy azért mert a daemon tools 3.47 van felrakva??
ezt írja ki a démon tulsz hga elínditom (a 4)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128062246
menjetek itt kicsit lejjeb és ott a kép -
#8052 és looooser én úgy értem a darabolást, hogy rajta van a dvd-éna játék (nem a telepített formája) és ezt feldarabolni, hogy fellehessen írni cdre, és akkor majd a play discet kéne berakni a meghajtóba, e a progi nevét leírhatnád please (persze ha tudod:D -
#8051 nem tom de leírnád a proginak a nevét? -
#8050 lol
nem indul:(
nem tom felrakni daemon tools 4et:( -
#8049 van és amire te gondolsz az nem működne.. nekem az NFS:U1 van úgy meg cd-k en de azt is telepíteni kell... sza lkészjátékotz minek darabolni??? -
#8048 tévedsz mert a WWnek uj grafmotorja volt (vagy a régit tuningolták) és a TTTben azt használták... amellett meg ennek a résznek nem az volt a lényege hogy sok ujdonság hanem hogy befejezze a storyt... -
#8047 persze dvd-és játékot:D -
#8046 hallottam, hogy vannak olyan progik amik segítségével fel tudsz darabolni cdékre egy játékot, és ha ez meglenne működne mindenkinek a pop3, de nem tudja valaki ennke a proginak a nevét:? -
#8045 akkor húzd le a cd/dvd eszközöket és leaglább 4-es DT-t használj és semmi más emulálót. Nincs más lehetőség -
hhu #8044 valaki tudna segíteni mindent megcsináltam ami a FAQ-ban volt de nem megy azt írja ki hogy:Insert the POP3 disc into another drive then press ·Retry·. Mit tegyek? -
#8043 Vaz, a UBIsoft annyira nem erőltette meg magát ezzel a harmadik résszel. Én csak most kezdtem vele játszani, de eddig full ugyanaz a játék, mint a Sands of Time. Jó, lehet, hogy új kombók, mozdulatok, fegyverek vannak, de pl. a grafikus motor tök ugyanaz, mint az első részben. Persze még ma is jól néz ki, de azért valami kis tuningot eszközölhettek volna rajta. Ettől eltekintve még mindig nagy rajság ez a játék, bár még csak az elején vok. -
Caleb OoOff #8042 De csak úgy...
Igazi nyaktörögetés nincs:) -
#8041 folytogat ni hmm DP-vel az a SK-ja :D csak rtengetegszer kell és gyorsan nyomni az "E"-t -
Caleb OoOff #8040 U. I. : csak hogy biztos legyek benne... :) -
Caleb OoOff #8039 Amúgy ha felrakom a játékot és nem kéri hogy újraindítsam a gépet akkor az nem gond, ugye? -
#8038 nézd meg a hozzászólásokat...
amúgy nem hiszem :) -
#8037 Talán próbáld ki!!! -
#8036 tulképp van itt is olyan kombó, aminek a vége lefejezés.
-
Caleb OoOff #8035 Nem lehet folytogatni se.
De szerintem amúgy is hülyeség volt a WW-ben, mert a csávó nem izompacsirta, csak gyors... -
Caleb OoOff #8034 Nem lehet... Hiányolom is belőle...
De szerintem már így is elég véres -
#8033 találtam a www.mininova.org-on egy olyan torrentet, ahol az van kiírva Prince of Persia The Two Thrones PC DVD -Real- szentetek ez működne csak úgy simán? -
#8032 ez érdekes kérdés, én egyszer sem csináltam, nem is tudom, hogy lehet-e, de szerintem azért nem lehet, mert itt az egyik kezedben mindig a tőr van.
-
#8031 passz! Nem értek a lehúzogatáshoz.
-
#8030 és lelehet aq játéban fejezni az ellenséget karddal? -
#8029 király, na és a mir-popt2t.mds-sel meglehet csinálni a kiírásos módszert? -
#8028 Be lehet kapcsolni.