13392
-
#8107 de igen sorry :) -
#8106 csak azért írom le ilyen sokszor mert senki nem válaszol rá, tom hogy ez spam de akkor is, de mondja már meg hogyan lehet alcohollal starforcet emulálnio, mert lehet vele, csak amikor beállítom rögtön visszaugrik, légyszi segítsetek, és hogyan lehet alcohollal dvd-ét bontani? -
Falado #8105 köszi -
Falado #8104 merre kell néznie? én már mindenhova forgattam de nem sikerült -
#8103 előre húzod balra előre előőre belra hátra jobbra előre balra előre jobbra előre előre.. ha jól emléxem...
de lehet még a napfolyamán megnézem... -
Falado #8102 merre nézzen? -
Falado #8101 tudom de megakad -
laci792 #8100 Semmi extrát nem kell pedig csinálni csak forgatni meg tologatni hogy elférjen. Én is közel egy órát szarakodtam vele pedig baromi egyszerü. Az ajtóig kell eljutnod. -
laci792 #8099 Nem azt írja hogy tedd másik meghajtóba? -
Falado #8098 Hova kell az égő gázban a prince apját vinni. nem bírom elvinni az ajtóig folyton megakad és akárhogy forgatom nem bír tovább menni jó lenne egy kis segítség! -
#8097 Jelentős különbség nincs a 2 jáék között. Grafikailag keveset húztak rá.. Hátrány viszont hogy kicsit több hiba van benne.. De ettől függetlenül jó játék.
Ha nem egy iszonyú alapkonfigon futtattad WW, akkor menni fog ez is! -
#8096 Csá.A warrior within elindul és jól megy.Ez is elindulna?Csak mert meg akarom venni eredetibe. -
#8095 Ez igaz, azon még javítani kell... :) Ha felérnek a zenék, és mindet belinkeltem, ez lesz az első dolgom.. :) Írjatok nyugodtan mail-t, nem szeretnék senkit idegesíteni azzal, hogy TtT helyett az én oldalamról van szó.. -
#8094 tetszetős. talán azt old még meg hogy alul ne kelljen scrollozni, és a zenét, hogy ne érjen ilyen szakadással véget... /a dexter hangszerkesztőbe ezt két kattintással me gtudod oldani./ amúgy fasza lesz, ha tartalom is lesz rajta. -
#8093 nekem is segitsetek lécci :) -
#8092 nem -
#8091 hánszor írod ezt még le????? -
#8090 Inkább adj MSN vagy mail címet, oda elküldöm azokat, amiket annyira szeretnél.. :P Oks? -
#8089 Gondolom az nem tetszik benne, hogy nem tudtok akármit lementeni. Egyébként meg gyorsabb, és szebb dolgokat lehet vele csinálni... De ezt is tudom majd orvosolni, ha akkora nagy baj.. :P Belinkelem zip-pelve a cuccokat, hátha úgy jobban tetszik! Csak még idő kell hozzá.. -
#8088 állítólag a az alcohol 120%-kal lehet a starforce-ot emulálni (szerintem). Beléptek az alcoholba, bementek a virtuális eszközökbe, ott az adattípus kijhelölésére, és ahol van hogy adudio cd ott kiválsztod a starforce 1/2/3-at. csak amikor leokézom, és újra megnézem, mindig bisszaufrik az audio cd-re. nem tudja valaki mi a gond? és tud valaki cracket az alcohol 120% 1.9.5.3823 verziójához, és a fraps 2.7.2-höz? aki nem tudja mi a fraps: ez oplyan prigi, amikor jáccol tudsz csinálni róla videókat, és ezt majd megtudod nézni mit csináltál régebben egy játékban:D
ffxi az alcohollal hogyan lehet DVD-ét bontani?
-
#8087 még mielőtt momndanátok hogy olvassam el a faq-t elolvastam de mit csináljak ha azokat látja? -
#8086 Sziasztok!
"Alcholoba bemoutol a *.MDS kiterjesztésű file tehát nem a 4 gigás file -t, hanem a pár kilobyte –os kicsit. Telepítsd fel a játékot.
Ha kér kulcsot, írd be neki. Nem árt megjegyezni, hogy a kulcsokat bár xxxx-xxxx-xxx-xxx formátumba adják meg, a – jeleket soha ne írd be!
Azaz xxxxxxxxxxxxx. Újra fogja a végén indítani a géped a telepítés végén. Ha megtörtént, az Sfcure programcsomagra lesz szükséged (link lentebb). Első körben indítsd el a !setup.bat –ot mindenre mondj OK –t és indítsd újra a masinádat. A következő műveletként az SFNightmare.exe programot indítsd és a megjelenő ablakban, kattints a baloldalon a következőkre Disable CD, Disable node. Innen már csak egy kicsi választ el a sikertől.
Ismét nézz be az Sfcure programcsomagra és indítsd a !start.bat file –t."
ezt megoldottam de amikor a játékot elinditom mindig azt mondja hogy rakjam be a meghajtóba és nyomjak retry-t (asszem jól mondom) -
#8085 Te hallod az a hátteret amit a zenék részlegnél lehet látn lökd már be ide ha megkérhetlek rá köszi
-
Caleb OoOff #8084 javítás:...én se... -
Caleb OoOff #8083 Bár én de rajongok a flash-ért. -
Caleb OoOff #8082 Hajrá! Csak így tovább... -
#8081 valaki válaszoljom már a #8078-as hszemre, ha valaki nem tudja elég egy nemleges válasz is, csak válaszoljatok már -
#8080 de amúgy nem rossz, szép, talán csak az elejére nem kéne a flash, és több cucc kéne bele :D -
#8079 utálom a flashes honlapokat, idegesítőek!!! még ha jó is a weblap -
#8078 jó a honlapod designja!:D:D
állítólag a az alcohol 120%-kal lehet a starforce-ot emulálni (szerintem). Beléptek az alcoholba, bementek a virtuális eszközökbe, ott az adattípus kijhelölésére, és ahol van hogy adudio cd ott kiválsztod a starforce 1/2/3-at. csak amikor leokézom, és újra megnézem, mindig bisszaufrik az audio cd-re. nem tudja valaki mi a gond? és tud valaki cracket az alcohol 120% 1.9.5.3823 verziójához, és a fraps 2.7.2-höz? aki nem tudja mi a fraps: ez oplyan prigi, amikor jáccol tudsz csinálni róla videókat, és ezt majd megtudod nézni mit csináltál régebben egy játékban:D
ffxi az alcohollal hogyan lehet DVD-ét bontani?
-
#8077 www.princeofpersia3.atw.hu<--- nézzetek be!!! -
#8076 öhöm
válaszolnátok???? -
#8075 nah, ismét elkezdtem játszani vele, először hard, aztán fokozatosan vissza :)
remélem nem felejtettem el nagyon játszani -
#8074 állítólag a az alcohol 120%-kal lehet a starforce-ot emulálni (szerintem). Beléptek az alcoholba, bementek a virtuális eszközökbe, ott az adattípus kijhelölésére, és ahol van hogy adudio cd ott kiválsztod a starforce 1/2/3-at. csak amikor leokézom, és újra megnézem, mindig bisszaufrik az audio cd-re. nem tudja valaki mi a gond? és tud valaki cracket az alcohol 120% 1.9.5.3823 verziójához, és a fraps 2.7.2-höz? aki nem tudja mi a fraps: ez oplyan prigi, amikor jáccol tudsz csinálni róla videókat, és ezt majd megtudod nézni mit csináltál régebben egy játékban:D
ffxi az alcohollal hogyan lehet DVD-ét bontani? -
#8073 Jó hogy beraktam azt a képet :D -
#8072 Hello!
Te sajnos nagyon el vagy tévedve.. ::D
SOHA NE nyomd folyamatosan azt e-t. Azért dob le a válláról, mert úgy bveszi hogy túl korán reagáltál, és ezért baszod el a spedd killt. Nézd a képet, fülelj rendesen. Ha fénylik a tőr és a környezet szürül, akkor nyomd meg, kis időre, és ennyi... -
hhu #8071 na addig megcsináltam kiszúrom az egyik szemét az megvan.A másiknál ráugrok beleszúrok a vállába nyomva tartom a e-t és levesz a válláról a herceg szúrni készül de nem villan meg és állandóan ledob most mit tegyek? -
#8070 szal vissza olvashatnál!!!!!!!!!!!!!!
te nyomi !
mégeccer mondom nem jó a démon tulsz 4!!!!!!!!!!!!!!!!!
segíjjetek mért ja és olvassatok vissza:P -
hhu #8069 rájöttem a speed killre hosszan nyomom az e megvillan a tőr és beleszúrom!! de akkor a szemét hogy kell kiszúrni nem értem???? -
#8068 Alcoholal lehet bontani egy DVD-t.