13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fv82
    ne nyomizzál gyökér, akkor próbálj 4.03at ha az sem jó mert esetleg nem engedi leszedni a régit (nálam ez volt), akkor tedd újra a rendszert
  • Joke 33
    ok,és ennek a proginak a neve internacionális titok,vagy el tudod mondani?
    és azt,hogy hogy csináltad meg?
  • lac111
    Hello!

Nézd meg hogy a mountolással minden rendben van-e.Egyébként rendben kéne hogy legyen a dolog... :S
  • Broafka
    OFF:
    Szét ment a jojóm :_(
    ON:
    Vissza kéne tekerni az időt :)
  • Thufirhawat
    Nem, a történet bizonyos pontjain úgymond erőt vesz hercegünkön a skizofrénia, ilyenkor átalakul, később, ha víz éri, akkor meg vissza.
  • Looooser
    Gyerek kellet hozzá a Paint meg egy jó kis progi amivel át dolgozom a képet...
    adan... szerintem mindenki az ős módszert használaj ki a kábelt gépből... nem használt egyszer sem az sfn...
    ja igen és akkor lehet baja a kábeled nek meg a gépednek ha a PATA kábelt úgy húzod ki mint állat, ha finoman húzzátok semmi baja nem lehet...
  • Joke 33
    császtok.
    Looooser,hogy csináltad meg a neved ilyenre???
    tök cool,mondd má el
  • adan
    Alapjáratban futott is a játék a FAQ-szerinti kijátszással, de mikor átmásoltam a játék mds-ét egy másik vinyóra, már akármit tettem mindig kulcs hibára hagyatkozott.Mi lehet a baj?
  • Crazy Mate
    Egyébként akármikor át lehet alakulni sötét herceggé?
  • Crazy Mate
    Nemtom mi vele a baj.
  • Csirke 013
    válaszoljatok már vmit
    legalább annyit hogy nemtom m i vele a baj
  • constantin
    Csá.Van itt olyan aki a FAQ-szerint játsza ki a starforcet.Nem lehúzással hanem progikkal.Mik vele a tapasztalatok.Nem bassza szét a gépet?
  • Broafka
    ismét fussál a kisebb leomlott básya fal belsejében és ugorj rá a rúdra, majd megfordulsz, át a bástyafalra, és innen jön a legnagyobb csalóka a játékban, mert innen akkorát ugrasz mint ház, szal innen ugorj a peremre, és menni fog
  • Caleb OoOff
    Nos én tudnék segíteni csak nem tudom hogy hol vagy...
    1 screenshot jó jönne
  • Cápafogxy
    http://www.stuckgamer.com/
  • baritom
    Sziasztok!
    Tudna valaki nekem segíteni? Van a játéknak valahol végigátszása? Azért kérdem, mert a The Temple Rooftops-nál járok. Már bejutottam a templomba, átugráltam a szakadék fölött és eljutottam a templom belső kertjéhez, ahol lerombolt bástyák vannak. Itt kinyírtam azt az 5 kutyust, de innen nem tudok tovább jutni. Itt felugrottam az első kapaszkodóra és le tudtam húzni a kapcsolót, amivel feljött egy faldarab, amiről tovább mehettem. De onnantól nem tudok tovább menni, nem tudom, merre kéne haladnom! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet ezt a pályát megcsinálni?
    Kérlek titeket, segítsetek!
    Előre is köszi!
  • armageddon666
    legalábbis nekem ugy ment
  • armageddon666
    :D vicceltem :D:D:D:D valahogy biztosan elkocog rajta a játék max grafon XD
  • armageddon666
    áh ezen... menj DOOM3zni ha ilyen szar géped van... TTThez szerezz be 2* ilyen jót...
  • Crazy Mate
    Nekem 2.8 Ghz-es gépem,1 gb ramom,Geforce 6600 Gt videókártyám van,ezen futna a játék?
  • laci792
    Igen annyiért nekem is megy és nem kell lehúzni semmit :D
  • Csirke 013
    bocs a méret ért
  • Csirke 013

mmi a faszért írja nekem ki ezt a daemon tulsz 4???????????????????????????????
  • Enosh Chan
    bekapohatod :P :)
  • adan
    Habár tervezgetem egy LG, vagy Samsung külső DVD író beszerzését.
  • armageddon666
    Nekem megy lehuzással! 12ezer Ft-ért elmondom hogyan ;)
  • adan
    Én személyszerint átmásoltam Alcoho120%-kal a lemezt mds-be, installáltam D4.03-mal,
    lehúztam a cd-ket, és már ment is.
  • laci792
    Szerintem nem megy senkinek csak lehúzogatással.
  • armageddon666
    LoL kisebbet XD ahoz beszélj Ubival hogy rakjanak rá "kisebb" SF-t :D
    Amugy SFnight az a Daemon3.?-hez van kitalálva. ha D4ed van akkor elég lehuzni. Ja igen. SFNightmarenál is le kell huzni... de pl Daemon 3.x-nél nem elég lehuzni.. ottkell SFN
  • Enosh Chan
    és 1ébként miért van az hogy másnak megy?
  • Enosh Chan
    és hogyha kisebbet használunk?
  • laci792
    Utoljára írom: Sf Nightmare nem működik Starforce 3.6-tól felfele szóval hiába nyomkodjátok. Csak kábelhúzogatás megy!
  • laci792
    Persze sérülhet a kábel a sok húzogatástól de az hogy a vinyó törlődik? Előfordulhat, bár én inkább attól félnék hogy tönkremegy az elektronika rajta mert sérülhet úgy is a kábel hogy összezáródik szóval óvatosan:) Már írtam a starforce-os topicban hogy lehet olyan mobilracket kapni ami külső usb-s (cd/dvd is szerelhető bele) és nem is olyan drága már és akkor elég egy kapcsolót is ki-be kapcsolgatni kábelhúzogatás/leállítás helyett. Az ára olyan 6-7-8000 körül mozog, szerintem ennyit megér.
  • Caleb OoOff
    Sajnálom. Muszáj kihúzni...
  • adan
    Csá!Ki szeretném kerülni avezeték kihúzogatósdit, de miután az SFNightmare-rel
    kikapscolom a cuccokat ,a játék még mindig látja.
  • szoli91
    oké kösz, de hallottam olyat hogy akinek PATA kábel(az a nagy és széles) van a meghajtójában, az könnyen sérül, meg kihúzáskor ki is jöhetnek valamilyen tüskék, amik ha kiesnek akkor a vinyó nagy része törlődik, ez igaz?
  • Enosh Chan
    akkor ezzel sem fogok játszani :((
  • laci792
    Standard CMOS Features menüben tudod letiltani a meghajtókat de a Sf akkor is látni fogja.
  • laci792
    Az egyetlen megoldás számodra hogy lehúzod az optikai meghajtókat fizikailag mert a SF látja őket, azért kéri hogy tedd másik meghajtóba. Ha lehúztad akkor nem kell semmit elindítanod (pl. sf nightmare) csak a játékot.
  • szoli91
    nem tudja valaki,hogy lehet a BIOSban letiltani a meghajtót? még SFNightnare-rel is próbáltam letiltani, de nem ment, please help és alcohollal hogyan lehet dvd-ét bonatni?