13392
-
#8147 ne nyomizzál gyökér, akkor próbálj 4.03at ha az sem jó mert esetleg nem engedi leszedni a régit (nálam ez volt), akkor tedd újra a rendszert -
#8146 ok,és ennek a proginak a neve internacionális titok,vagy el tudod mondani?
és azt,hogy hogy csináltad meg? -
#8145 Hello!
Nézd meg hogy a mountolással minden rendben van-e.Egyébként rendben kéne hogy legyen a dolog... :S -
#8144 OFF:
Szét ment a jojóm :_(
ON:
Vissza kéne tekerni az időt :) -
Thufirhawat #8143 Nem, a történet bizonyos pontjain úgymond erőt vesz hercegünkön a skizofrénia, ilyenkor átalakul, később, ha víz éri, akkor meg vissza. -
#8142 Gyerek kellet hozzá a Paint meg egy jó kis progi amivel át dolgozom a képet...
adan... szerintem mindenki az ős módszert használaj ki a kábelt gépből... nem használt egyszer sem az sfn...
ja igen és akkor lehet baja a kábeled nek meg a gépednek ha a PATA kábelt úgy húzod ki mint állat, ha finoman húzzátok semmi baja nem lehet... -
#8141 császtok.
Looooser,hogy csináltad meg a neved ilyenre???
tök cool,mondd má el
-
adan #8140 Alapjáratban futott is a játék a FAQ-szerinti kijátszással, de mikor átmásoltam a játék mds-ét egy másik vinyóra, már akármit tettem mindig kulcs hibára hagyatkozott.Mi lehet a baj?
-
Crazy Mate #8139 Egyébként akármikor át lehet alakulni sötét herceggé? -
Crazy Mate #8138 Nemtom mi vele a baj. -
#8137 válaszoljatok már vmit
legalább annyit hogy nemtom m i vele a baj -
#8136 Csá.Van itt olyan aki a FAQ-szerint játsza ki a starforcet.Nem lehúzással hanem progikkal.Mik vele a tapasztalatok.Nem bassza szét a gépet? -
#8135 ismét fussál a kisebb leomlott básya fal belsejében és ugorj rá a rúdra, majd megfordulsz, át a bástyafalra, és innen jön a legnagyobb csalóka a játékban, mert innen akkorát ugrasz mint ház, szal innen ugorj a peremre, és menni fog -
Caleb OoOff #8134 Nos én tudnék segíteni csak nem tudom hogy hol vagy...
1 screenshot jó jönne -
#8133 http://www.stuckgamer.com/ -
baritom #8132 Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni? Van a játéknak valahol végigátszása? Azért kérdem, mert a The Temple Rooftops-nál járok. Már bejutottam a templomba, átugráltam a szakadék fölött és eljutottam a templom belső kertjéhez, ahol lerombolt bástyák vannak. Itt kinyírtam azt az 5 kutyust, de innen nem tudok tovább jutni. Itt felugrottam az első kapaszkodóra és le tudtam húzni a kapcsolót, amivel feljött egy faldarab, amiről tovább mehettem. De onnantól nem tudok tovább menni, nem tudom, merre kéne haladnom! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet ezt a pályát megcsinálni?
Kérlek titeket, segítsetek!
Előre is köszi! -
#8131 legalábbis nekem ugy ment -
#8130 :D vicceltem :D:D:D:D valahogy biztosan elkocog rajta a játék max grafon XD -
#8129 áh ezen... menj DOOM3zni ha ilyen szar géped van... TTThez szerezz be 2* ilyen jót... -
Crazy Mate #8128 Nekem 2.8 Ghz-es gépem,1 gb ramom,Geforce 6600 Gt videókártyám van,ezen futna a játék? -
laci792 #8127 Igen annyiért nekem is megy és nem kell lehúzni semmit :D -
#8126 bocs a méret ért -
mmi a faszért írja nekem ki ezt a daemon tulsz 4??????????????????????????????? -
#8124 bekapohatod :P :) -
adan #8123 Habár tervezgetem egy LG, vagy Samsung külső DVD író beszerzését. -
#8122 Nekem megy lehuzással! 12ezer Ft-ért elmondom hogyan ;) -
adan #8121 Én személyszerint átmásoltam Alcoho120%-kal a lemezt mds-be, installáltam D4.03-mal,
lehúztam a cd-ket, és már ment is.
-
laci792 #8120 Szerintem nem megy senkinek csak lehúzogatással. -
#8119 LoL kisebbet XD ahoz beszélj Ubival hogy rakjanak rá "kisebb" SF-t :D
Amugy SFnight az a Daemon3.?-hez van kitalálva. ha D4ed van akkor elég lehuzni. Ja igen. SFNightmarenál is le kell huzni... de pl Daemon 3.x-nél nem elég lehuzni.. ottkell SFN -
#8118 és 1ébként miért van az hogy másnak megy? -
#8117 és hogyha kisebbet használunk? -
laci792 #8116 Utoljára írom: Sf Nightmare nem működik Starforce 3.6-tól felfele szóval hiába nyomkodjátok. Csak kábelhúzogatás megy! -
laci792 #8115 Persze sérülhet a kábel a sok húzogatástól de az hogy a vinyó törlődik? Előfordulhat, bár én inkább attól félnék hogy tönkremegy az elektronika rajta mert sérülhet úgy is a kábel hogy összezáródik szóval óvatosan:) Már írtam a starforce-os topicban hogy lehet olyan mobilracket kapni ami külső usb-s (cd/dvd is szerelhető bele) és nem is olyan drága már és akkor elég egy kapcsolót is ki-be kapcsolgatni kábelhúzogatás/leállítás helyett. Az ára olyan 6-7-8000 körül mozog, szerintem ennyit megér. -
Caleb OoOff #8114 Sajnálom. Muszáj kihúzni... -
adan #8113 Csá!Ki szeretném kerülni avezeték kihúzogatósdit, de miután az SFNightmare-rel
kikapscolom a cuccokat ,a játék még mindig látja. -
#8112 oké kösz, de hallottam olyat hogy akinek PATA kábel(az a nagy és széles) van a meghajtójában, az könnyen sérül, meg kihúzáskor ki is jöhetnek valamilyen tüskék, amik ha kiesnek akkor a vinyó nagy része törlődik, ez igaz? -
#8111 akkor ezzel sem fogok játszani :(( -
laci792 #8110 Standard CMOS Features menüben tudod letiltani a meghajtókat de a Sf akkor is látni fogja. -
laci792 #8109 Az egyetlen megoldás számodra hogy lehúzod az optikai meghajtókat fizikailag mert a SF látja őket, azért kéri hogy tedd másik meghajtóba. Ha lehúztad akkor nem kell semmit elindítanod (pl. sf nightmare) csak a játékot. -
#8108 nem tudja valaki,hogy lehet a BIOSban letiltani a meghajtót? még SFNightnare-rel is próbáltam letiltani, de nem ment, please help és alcohollal hogyan lehet dvd-ét bonatni?