13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • szoli91
    akor ok mert nekem SATA kábeles
  • Csirke 013
    na lúzer ez egy olyan petició amit azért érnek hogy aláírasd vagy támogasd hogyaz ubisoft kiadjon egy ilyen csomagot a netre vagy a boltokba ebben lennének különféle programok amikkel tudod módosítani a játékot
  • moon21
    a meghajtonak nem árt, csak ugy, hogyha nem SATA-meghajtóról rohadterősen téped ki a kábelt, akkor a tüskék esetleg elmozdulnak, de óvatosan azokat is vissza lehet állitani.
  • Looooser
    http://new.petitiononline.com/gollums4/petition.html na help plz! ez vmi féle petició ha valaki jó angolos lefordítaná? mert én ehez sügi vok
  • Looooser
    Kaméleonokkal 2 helyen talizol... az első amikor először dolgozol eggyüt Farah-val amikor mentek be a templomba és "láthatatlan ellenek ellen küzdesz a mászik meg a Mistery Cave elött van tood amikor mész a sötétbe apád kardjával.. szal a láhatatlanok azok :) és van az a kés dobáló (ugyan olyan mint a ww-ben a shadow warrior) az oldalon úgy van feltüntertve hogy félmeztelen... de a játékban van rajta felső... (ha jól emléxem)
  • Csirke 013
    http://www.gportal.hu/portal/darkprince/
    http://www.princeofpersia.lap.hu
  • Broafka
    a hivatalos weblapon azt írja van valami chameleon ellenség is, az melyik?
  • szoli91
    a meghajtó ki-be húgzgálás nem árt a meghajtónak?(nem a kábelnek)
    Tudom, hogy ez hülye kérdés de valaki válaszoljon rá.
  • armageddon666
    igaz hogy régen de már irtuk hogy FAQ lókakit sem ér..... legalábbis eddig nemsok embernek ment... huzdd ki a meghajtokat..
  • fv82
    sp2ben szívesen segítek
  • Csirke 013
    nem kell a démon tulsz a sp 2 meg nem megy fel mert nem eredeti a windows
    de hétvégére talán meglesz és jó lesz
  • szoli91
    csirke most akkor átküldjem a dameon 4.03at? azzal tuti működik nightmare nélkül, csak adj eamil címet, jha és tedd fel a SP2-őt mert anélkül nem megy,
    LAKYY, a pogit csomagoldd ki és akkor elindítja.
  • Lakyy
    a F.a.q-ban leírtan rakom ajátékot csak az a probléma hogy nem indítja el a !setup.bat filet, helyette kiírja: Ezt a fájlt jelenleg egy másik program hosználja!Hogy lehet megoldani?Köszi (tudom hogy béna vok)
  • Csirke 013
    fent van a gépemen a játék képfájlai
    nem kell a démon tulsz mert így se úgy se jó most meg próbálom a sztar foszos módot
    de megint elkezd izélni a chekking discnél ez gondolom azért van mert nincs meg a service pack 2
    vagy tévedek??
  • szoli91
    jól van tudom, de én felsorolásban írtam, akkor valószínüleg azért értetted félre, de csirke, ha SATA kábeled van nyugottan húzd ki a meghajtódból, de ha PATA-d, akkor óvatosan, de megéri, igaz eredetiben jobb lenne, fő a kényelem:D, de ha kell a daemon 4 átküldöm eamilben, és majd másold fel a pop3 képfájlokat a gépedre
  • Csirke 013
    a videókból simán nekem kiderült meg ha jól megfigyeled akkor lehet látni hogy nem megfelezi az ellent hanem a nyakánál vágja le
  • szoli91
    de a speed killt jól megoldották:D
  • szoli91
    meg kiszedtek belőle két általam sokat használt mozdulatsort: E+SPACE, ezzel utugrottok az ellenségen és jól elrugadszkodsz, meg a SPACE+SPACE-t ezzel pedig az ellenség testéről pttansz le, pedig ezzel olyan free form fightingot le lehetett vágni, hogy csak na
  • szoli91
    de amúgy jó játék meg minden, csak az kicsit furán néz ki, amikor megcsinálod a hasbaszúrós, kardellopós, kettévágos mozdulatot, meg a hátba szúrós, kardellopós fejlefejezős mozddulatot, akkor nem megy ketté és nem esik le a feje
  • Csirke 013
    Az előző hszre azt szokták mondani hogy nem Boritójáról kell megitélni a könyvet
    de akáhogy nézem ez ígyis úgyis k°°°°a jó játék
  • Csirke 013
    ja ezt én is így gondolom habár még nem megy a játék
    de a videókból úgy itélem lehetett volna 1 picikét kidolgozattabb
    de attól k°°°a jó játék (lehet)
    meg nem kellett volna ilyan védelem szar mér nem elég nekik az a szar daemon tools:P
  • Looooser
    kár hogy egy csomó WW-s feelinget kihagtak belőle :(
  • koosadam
    De borzalamas hogy lehet egy ilyen játékot kiadni a kezükből...
  • Thufirhawat
    :D
  • szoli91
    és a two thronesban titeket nem zavar, hogy nem repülnek a testrészek, meg kevesebb a vér?
  • szoli91
    és milyen optikai meghajtó?
  • Looooser
    a PATA kábelnek sem lessz semmi baja ha óvatosan húzod ki... 10 év alatt volt 4 gépem és idáig 8 PATA kábelt használtam el... szal nem kell annyira félni csak óvatosan húzni...
  • szoli91
    nekem SATA-s meghajtóm van alapból, nem vettem hozzá kábelt
  • laci792
    Nem nagyon értelek hogy miért húzgálsz ki SATA kábelt ha csak optikai meghajtókat kell lehúzni. Írd már le mert nekem nem világos, vagy SATA-s cd/dvdromod van?
  • szoli91
    és azért vagy szernecsés a SATA kábellel, mert az nem sérül, és ha a PATA-t jól kitéped, akkor annak annyi
  • szoli91
    tudod fiam minden crack nem jó ami létezik, csak egy magoldás van, kihúzod a GÉPBŐL a meghajtódat, nem a meghajtóból, mert ha onnan, akkor kicsit gond lesz, ha SATA kábeled van, akkor nagyon nagy szerencséd van, ha PATA, akkor szívás (a PATA kábel nagyon széles, onnan lehet felismerni, a SATA jó vékony, nekem olyan van), és szerezz be daemon 4et,és a képfájlokat másoldd fel a gépre
  • fv82
    Már elég régen írok ide, de nem lényeg

Lakyy: az a crack még senkinek sem volt jó, csak a FAQ-ban leírtakal érsz valamit
  • Lakyy
    S.O.S lécci segítsetek előző levelem köszi
  • Csirke 013
    ne gondold azt hogy ha 1-2 napra bejöttél ebbe a fórumba nagy menőzhetsz máris!
    most akkor újra kell rak ni a windószt ezt amúgy is tudtam de attól kössz
  • fv82
    ok ezt beszerzem
  • Lakyy
    Felraktam a pop3-mat (nincs virtuális meghajtó a gépemen) crackoltam és nem idul el, kiírja hogy:a használatban lévő fájlok elvesztek. Mit tegyek vele?
    Segítsetek! Köszi...
  • szoli91
    de ezek nem zavarnak csak jobb lett volna úgy, hogy meghayyák ugyanazt a mi a ww-ben volt, engem a tudjátok mi zavar a játékban? az hogy nincs benne felirat, a ww-ben olyan szépen bele tudták tenni, de nem tudom, hogy mi a francnak kellett kivenni, de már ez van, nem tudok mit csinálni.
  • szoli91
    csá, elkezdtem jáccani a TTT-vel (szerencsére nekem sata kábelem van, ezért nem fog sérülni), nekem nagyon piszkálja a szememet kaileena új külsője, nem is tudom mire emlékeztet, szerintem egy öregnénire, de lehet , hogy csak az én szemem rossz, még zavarja a herceg külsője. nekem a ww gyilkológép külső sokkal jobban bejött, most megint olyan "kisfiús", igaz játék közben ez nem látszik, de az átvezetőkben nagyon-nagyon. Meg hát kaileena hangja az nem nagyon zavart, de monica belucci hangja az zsír volt nála, meg a hercegnek megint visszajött a sotos hangja, a ww szinkron ezerszer jobb volt, de amúgy nagyon zsír játék, nem tudom mit nyavajognak a speed killnél, hogy nem tudják megcsinálni, sztem hót egyszerű, nekem már elsőre ment;)
  • Thufirhawat
    Vagy használj regsupreme pro-t, azzal le lehet szedni, opsys reinstall nélkül
  • Looooser
    hát nem internacionális titok, csak az FBI már üldöz miatta :S
    de neked elárulom persze ha nem félsz....
    Ulead GIF Animator 5... Ja azt hogy hogyan rakod össze és mit.. arra már jöjj rá egyedül... és neutánozz köszi