13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Lakyy
    kösziú
    eddig így raktam fel de a meghajtót nem akarom kihúzni máshogy nem lehet?
  • Looooser
    azt a jó hosszút úgy fogalmaztam hogy értse mindenki
  • Looooser
    olvasd el az alattad lévő hsz-emet..
  • Lakyy
    hogy csináljam meg szerinted looser;úgy hogy működik?
  • Looooser
    Telepítés (DAEMON Tools 4-el)

Daemon Tools 4.03 letöltöd twelepíted. megynitodaz mds fáljt daemonnal (más játék nelegyen be mountolva vagy ne legyen másik virtuális meghajtó a gépen mert bezavarodhat a játék...) szal feltelepíted full vagy minimum mindegy ugyan annyi cuccot rak a gépre. Gépet kikapcsolod lekepod a gépházat a dvd és cd meghajtódról lehúzod a PATA (széles szürke kábelt óvatosan ne tépd mint egy állat mert megsérülht egy szál vagy pöcsök és ráb*sztál, vagy a stat kábelt) (ha ijen garancia matricád van a gépháon és még a garancia nem járt le akkor ne kapargasd le mert megszűnik a matrica és cumi) Ha kihúztad a kábelt gépet bekapcs. a démonba még mindig be van mountolva a gém rákatt az ikonra. kiad egy képet amin babilont látod és tölt. ha betöltött kéri a cd-keyt. be írod a CDkeyt: 8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX ahogy itt látod(!!!) ha minden klappol akkor egy új kis ablakot adki ami a rendszeredet-gépedet ellenőrzi és beállítja a legoptimálisabb graft a játékhoz (Ha GForceMX440-ed van cumi mert nem fog menni) elindul a játék. játszol de ha nem klappol vmi akkor marad az alkoholos megoldás.
    jó játékot
  • Lakyy
    úgy hogy működik
  • Lakyy
    hogy rakjam fel szerinted?

• Looooser
    srác látom hogy az alkohollal próbálod...nem toom ki hogy van vele én utálom...
    Szal ebben nem took segíteni...
  • Looooser
    srác látom hogy az alkohollal próbálod...nem toom ki hogy van vele én utálom...
    Szal ebben nem took segíteni...
  • Lakyy
    azt írja ki hogy ezt a filet egy másik program hasznáálja és nem indul el
  • Lakyy
    sfcure01 XP-SP2mappa !start.bat file

• Looooser
    azonbelül melyiket????
  • Lakyy
    a f.a.q.-ban letöltött mappát
  • Looooser
    mit csomagolsz ki???? mert ha az mds-t vagy az mdf-et akkor elég gyöki vagy ha nem akkor szorri az előző ért és egy viszont kérdés mit csomagolsz ki???????
  • Looooser
    kétkardos lefejezés...
  • Lakyy
    nem tom elindítani és nagyon zavar segítsetek
  • Lakyy
    ha kicsomagolom !start.bat fájl a többivel együtt nem indul el helyette kiírja hogy ez a fájlt egy mások használja.Mit tegyek vele?
  • szoli91
    ez most a kétkardos lefejezés vagy az, amikor átugrasz az ellenség fölött, hasbaszúrod és kettévágod?
  • Prof William
    Elég szépen szétesnek az ellenek ha daraboljuk őket. Ráadásul sérülésbél az a jó kis villanós efekt jön be amit imádtam már a 1-ben is.
  • Looooser
    akkor nállad vmi bug (reply utolsó kombira) van mert nállam törrel felvágja nyakát közben a túl oldalról lecsapja izomból...
  • Looooser
    Akkor gratulálok neked mert te feljebb vagy egy jó pár LÚZERNÉL aki nem tudta ezt meg csinálni:) tvábbi ilyen szép ered ményeket várunk :)
    jó játékot jó szórakozást!
  • Crazy Mate
    Nekem így indult el:1.mountoltam dt 4.03-ba 2.Feltelepítettem 3.Kikapcsoltam a gépet,kihúztam a meghajtóm 4.És utána Play. Ennyi,ja és nem használtam semmilyen progit,SP 2 fennt van.
  • szoli91
    én csak az elején hiányoltam ezeket, hogy nem hullanak, az ellenek, mint a kártyavár, de meglehet szokni (valószínű, mert nagyon hozzászoktam a WW-hez). Meg ami a WW-ben lefejezés volt azt jól megoldották, mert a tőrrel csak a nyakát vágod el, ha jól megfigyeled, meg a két kardos lefejezésnél csak a nyakát súrolj a kard, meg a kardellopós kettévágós kombónál is.
  • Looooser
    az van csak nem esnek szét :D mert akkor vér is kellene... sok kis takony aki nem a "fúúújjj rock éljenek a diszkó patkányok" stílusba vannak azok miatt nem élvezhető a játék.... :(:(:(:(
  • Broafka
    jah és a ketté hasadás amikor megölsz egy ellent (azt is hiányolom :()
  • Looooser
    dettó ezekben nekem is megvan/volt a hiány érzetem csak nekem akkor inkáébb a vér- zene- sötétség - és még több roof tops :D:D:D

ja ás az elöbbi üzim nem magamnak ment hanem szolinak csak mellé nyom tam
  • Broafka
    hát első a hangulat, azt hiányolom egy picit, szal legyen vagy nagyon sötét, vagy nagyon világos (mint a SoT)
    na meg szerintem kéne bele egykis Babiloni szabadság, szal pl lehessen egy kicsit futkosni, mint a WW-ben
    meg ilyenek, van olyan ami most úgy nem jut eszembe, egyszerűen hiányolom (na meg iszonyat rövid a játék)
  • Looooser
    ha csak a bossokat ölöd és mellette senkita akkor is össze jön...
  • szoli91
    és még ha nem török szét ilyen tárgyakat amiben homok van ugye összetudok gyűjteni legalább 1600 sand creditet? mert engem az artworkök is érdekelnek
  • Looooser
    igen például? =)
  • szoli91
    például?
  • Broafka
    én nem vagyok megelégedve teljesen a TTT-vel, nekem hiányoznak belőle dolgok...
  • szoli91
    már dark prince vagyok és kegyetlen durva:D én amit mondtam a t2t-ről azt mind visszaszívom, mert már egyáltalán nem zavar semmi, még az sem, hogy nem repülnek a testrészek. Úgy látszik, akkor nagyon hozzászoktam a ww-hez:D, szerintem eddig ugyanolyan jó, mint a ww:D
  • Broafka
    jah tényleg, most hogy így mondtad, valóban :)
  • Lakyy
    van valakinek msn je aki tud segíteni abban hogy feltudjam úgy rakni hogy induljon
    ? adja meg a címét köszi
  • Csirke 013
    If you want another brother, go to bed and fuck your mother
  • laci792
    Pata
  • Cápafogxy
    ata
  • Lakyy
    Szerinted nem csomagoltamki akkor is azt írja ki
  • Csirke 013
    a szürke széles az milyen kábel sata,pata vagy csata vagy milyen??