Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
hm...

()() (^^)

Black Hawk
Õk az eltévedt bárányok.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Picar77
valaki azért még is 😄D

()() (^^)

Black Hawk
Még szép, szinte mindenkinek beszóltak 😄 ezekután alap hogy nem ír ide be senki.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Looooser
rakj képet és megmondom

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Varikova
Én már megint elakadtam.Meg tudná írni valaki, hogy még mielõtt apám kardjád megszerezném, hogy lehet továbbjutni.Itt tartok:a kút aljában (lejjebb már nem tudok menni)ahol az elsõ kanyar után két fûrész van a falon , ha a falon átfutok akkor egy kapaszkodóra jutok ami le akar szakadni, ha onnan is továbbmegyek akkor egy falbemyélyedésbe kapaszkodok és alattam még egy fûrész megy.Inenn Hova menjek?A tanácsokat elõre is köszönöm.

Fodek
...ez a topik sistereg az ürességtõl

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
ja, meg a WW-nél sem

Fodek
ez fura, nálam nem kellett sehol se kód a T2T-nél😄
...van ez ígyXD

Picar77
ez nem az a topic XDDD<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

()() (^^)

ha van akkor küldjön naon fontos lenne!!!!!!!köcce!!!!!!
van vkinek fifa07 online regisztráciors kodja?
vki irjon mer ez gáz!!!!
ilyenkor mi van?
csak 2 öt találtam és egyik sem jó
DJ YAYO
Próbálj többet! Vagy graf gyik!

vki segitsen mer naon fontos lennne!!!!!!!!!!
help nem tudom elinditani a játékot amikor elinditom kéri a kodot beirom és nem akar el induni mit tegyek?
Fodek
mond meg neki, hogy nézze meg youtube-on a végigjátszást. akarom mondani; jútúbon.<#vigyor2><#gonosz1><#vigyor4><#buck>

Kongy
Ez nem vicc haverom télleg aszongya h warrior vitrin!! XD Elakadt a kertes résznél de sztem teljesen más idõben jár mint ahol lennie kéne,msn-en akarta h segítsek neki a warrior VITRINBEN! xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fodek
Tök szûz ez a topik! Na én átmentem a Warrior Within-be.XD

The Protector
Na hy.Megya topik.Látom van pár új arc is.Már nem gépezek annyit.Rem mindenki megvan él és virul.Na csá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fodek
Váó! Ez a topik igen kihalt. Szinte látom amint a szélrózsát fújja a szél<#gonosz1>. Eszembe jutott, hogy ezt az idõ homokja cuccokat szerintem a Múmia szériából nyúlták le. Nem? Ott is ilyenek vanak, csak nem "játszanak" az idõvel<#vigyor5><#nyes>.

Looooser
ÁLT A NO INTRO CSINÁLJA EZT NEKEM IS VOLT MÍG LE NEM SZEDTEM A JÁTÉKOT ÉS A NO INTRO NÉLKÜL NEM KEZDTEM EL HASZNÁLNI..... sry caps lock

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A FAQ már rég nem aktuális...

------------------
Unkron: Ne javított exe fájlt, meg No intro patch-et tölts le, hanem crack-et!!!
Fodek
Nézd meg a FAQ-ben, vagy szerezzd be újra máshonnan.

üdv!
az lenne a problémám a játékkal hogy sokszor van olyan a mentések betöltésénél vagy a menü betöltésénél hogy végig megy a bailoni "betöltõ kép" aztán kilép a windows-ba
Nem tudjátok mi lehet a baj?
A javított exe fájlt szedtem le és a No intro pacsot eddig ha ez valamit segít
Elõre i kössz
Looooser
arra hogy hogyan jön vissza a homok arra meglenne a sztorim 😊
monnyuk a TTT-tõl 6 év telt el (csak egy eccerûgondolat vitel egy bevezetõ vidire) tenger part anyuka a fiával játszik. az idõsebb herceg fexik a parton
jáccik a homokkal. megcsillan egy homok szem sokat sejtetõen
(1 kis db a SoT ból) a hervegnek lecsúkódnak a szemei egy gyórs alagút a szemén keresztúl az álmába.
Hirtelen egy sivatagban találja magát egyedül. elkezd sétálni, egyszercsak megrászkódik a föld. és megjeleni
k mögötte egy kereszt a végeibõl láncok csapnak ki és a herceget felrántják a keresztre (mármint a láncok)
a herceg vergõdik a kereszten egyszer csak egy ismerõs hang szólal meg (DP) amire meg fagy a vér az ereiben.
DP: -Szervusz herceg, vagy már inkább király? -gonosz kacaj- emléxel még rám?
P: -TE?! Hogyan? Hisz... Te meghaltál!!!!
DP: -Ó dehogyis! Sõt élek és virulok.. benned, mert már mondtam Te én vagyok és Én te vagyok...
P: -Mit akarsz tõlem?
DP: -Azt ami az enyém! Az életemet, amit te elvettél tõlem...
P: -És hogy akarod ezt véghez vinni?
DP: -Nagyon egyszerû! Az idõ homokjával...
P: -Az elpusztult!!!!!
DP: -Hehhh! Látom nem teljesen emléxel a múltra, a közös múltunkra. Egyszer már elmagyaráztam neked.
Te megfertõzõdtél a homoktól, ami benned volt és kiírthatatlan belõled, és amit át adtál a fiadnak...
P: -MI??? (a herceg lelki szemei elött megjelenik a parton játszó fiú és az anyja, ekkor derül ki, hogy kik azok
/Farah és a kis herceg/) Az lehetetlen!!!! Õt hagyd békén...
DP: -gonosz kacaj- nem fogom, Õ fogja nekem megidézni a homokot, amivel vissza térhetek....
P: -NEEEE!!!!!!!
A herceg felriad a parton körbe pillant, és meglátja az anyát a gyermekkel... a herceg magában motyogja: -csak egy álom volt...
a kis prince a kezében egy kör alakú "kaviccsal" rohan oda hozzá, de a herceg tudja hogy mi az és épp ahogy szólna
a gyermekének szeme mellet a SoT darab amit a kezébõl ejtett ki az elöbb elindul a medál felé megállíthatatlanul.
A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul
a medálból és megfertõzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még idõben a gyermek a karjaiba esik...
Farah riadtan oda rohan, megijed. a herceg karjaiban viszi visssza fiát a palotába. Egy ágyra lefektetik, a herceg
elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erõ nem engedi mert rá jön hogy még szüksége
lessz rá, mert nincs megfertõzõdve a homoktól...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
meg keresem nektek a régi folytatást amit itt írtunk fórumon azt bemásolom

Looooser
valakinek túl sok a szabad ideje 😄

K.O. ez kész volt.... xD
Várjuk a folytatást....

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fodek
XXXDDD

Fodek
A Prince of Persia napjainkban 2. rész

Az idõ homokozója

A játszótéren elfogják a kis Katalinkát és Vizír Józsika ráborít 1 vödör homokot. A homok szétszóródik és mindenkinek a szemébe megy. Ekkor Pistike alatt leszakad a hinta, majd a homokozóba esik. A hinta lánca beleállva felcsavarodik a karján. Aztán mively megfertõzte az idõ homokozója átalakul sötét herceggé. Plusz be is verte a fejét, szóval mindenkit homokszörnynek néz, s el kezd hadonászni a dömperrel. Farah Eszterke mind ezt látván elkezdi segíteni õt. Mindenkit el kezd csúzlizni. Pistike, miután megverte Vizír Jõzsikát el kezd hemperegni a földön. Farah Eszterke odasiet hozzáés mondja neki, hogy ne aludjon, ébredjen fel.
fojt. köv.

Fodek
Na, akkor tartsunk vicc délutánt😄

-Warior Vitrin

-,,Szeretném a homokórát megállítani..."

<#vigyor2> nem rossz 😄
Fodek
valakinek sok a szabadideje... XD

Fodek
Prince of Persia napjainkban 1. rész
Az iráni herceg visszatérése után kivizsgálta a homokdúsító üzemet, mert szerinte az üzem Vizierigazgatója, tömegpusztító fejver elõállítására akarja használni a dúsított homokot. Az üzem vizierigazgatóját azonnali hatájjal leváltotta. És ezt a polgárok kitõrõ örömmel ünnepeltél.
XD

Prince23
Jó van má nyugi wazze.
Már írtam, h ok, mind csatlakozik a mind3 történetekhez... csak arra fel mondtam, h kihagyhatja, mert kérdezte, h mék a jobb.

cicai
ez jó volt😄😄😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
<#wow1><#buck>
Jobban érzed magad?XD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Egyetértek! Ez egy trilógia és a három rész egy egységet képez, szóval a történet megértéséhez egyáltalán nem lehet kihagyni egyiket sem!!!! Az már egy másik kérdés, hogy kinek melyik a kedvenc része...
Looooser
OUUUUUUFFFFF NOOOOOOOOOOOOOOOOBZZZ!!!!! BAN ALL PLZ!!! ADMIN!!!!!+ FGASZÁGOKAT BESZÉLTEK(MOST KIOSZTOK MINDENKIT):
PRINCE23: ELÕSZÖR A WW NEM ENNYI RÉSZRE OSZTHATÓ JÓVALTÖBBRE A MAGÁBA ROSKADÁS A MEGFEJTÉS (A TÖRTÉNET LEG FONTOSABB RÉSZÉT KIHAGYTAD)
MÁSODSZOR A SOT NEM HAGYHATÓ KI MERT OTT KEZDÕDIK A TÖRTÉNET ASMIT A WW-BEN ELTÖRLÜK (AMI KÉSÖBB KIDERÜL HOGY A T2T-BEN MEGTÖRTÉNT MÁR DE CSAK KÖRVONALAKBAN ÉS KIHAGYOTT RÉSZLETEKBEN)A SOT SZOROSAN CSATLAKOZIK A JÁTÉKHOZ MINDEN FÉLEKÉPPEN VÉGIG KELL JÁÉTSZANOD MERT ÍABBÓL TUDSZ MEG EGY JÓ PÁR DOLGOT HOGY MIT KEZDS EL MESÉLNI A HERCEG A T2T VÉGÉN ÉS MÉRT MEGY A KÉK RUHÁBAN!!!!!!! (FODEK SEMMI FÉLE KÉPPEN NE HAGYD KI)

--- A @OM KIVAN HOGY NYOMINGEREK JÁRNAK IDE SG-RE ÉS FELBORITJÁK A NYUGALMAT -.- ---

cicai
má mikó rájottem:S De azért kösz h méltattál válaszolni 2napra rá

Kongy
Amelyikkel szemben állsz. Úristen... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Sztem a T2T-ben jobbak a helyszínek,de a WW meg gyönyörûen darkos! (L)

Kongy
Ez ökörség!! Faszé nyomnád folyamatosan a gombot! Csak egyet ráklikkelsz azt már ugrik is a herceg -.-

Fodek
...BAYWATCH<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Fodek
A "hercegék" ellennének 1 tengerparton.<#nyes> Bemegy úszni, kijön, akkoe megint vissza és emiatt ide-oda változgatna.<#vigyor5><#nyes><#hehe><#nevetes2><#dumcsi>

Fodek
A vicc az, hogy amikor érettségizni fogok töribõl, akkor gépezéssel fogok tanulni. Vagyis a Prince of Persia-ból a óroki dolgokat tanulom, CoD szériábol a II. világháborúsakat, szóval elég durva lesz...<#circling><#buck><#crazya><#vigyor4><#vigyor><#kacsint><#nyes>

Picar77
meg még sok sok apro dolog
kihagyni hatalmas nagy bün

()() (^^)