Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
...van ez ígyXD
You cannot change your fate... ...No man can
()() (^^)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
------------------
Unkron: Ne javított exe fájlt, meg No intro patch-et tölts le, hanem crack-et!!!
az lenne a problémám a játékkal hogy sokszor van olyan a mentések betöltésénél vagy a menü betöltésénél hogy végig megy a bailoni "betöltõ kép" aztán kilép a windows-ba
Nem tudjátok mi lehet a baj?
A javított exe fájlt szedtem le és a No intro pacsot eddig ha ez valamit segít
Elõre i kössz
monnyuk a TTT-tõl 6 év telt el (csak egy eccerûgondolat vitel egy bevezetõ vidire) tenger part anyuka a fiával játszik. az idõsebb herceg fexik a parton
jáccik a homokkal. megcsillan egy homok szem sokat sejtetõen
(1 kis db a SoT ból) a hervegnek lecsúkódnak a szemei egy gyórs alagút a szemén keresztúl az álmába.
Hirtelen egy sivatagban találja magát egyedül. elkezd sétálni, egyszercsak megrászkódik a föld. és megjeleni
k mögötte egy kereszt a végeibõl láncok csapnak ki és a herceget felrántják a keresztre (mármint a láncok)
a herceg vergõdik a kereszten egyszer csak egy ismerõs hang szólal meg (DP) amire meg fagy a vér az ereiben.
DP: -Szervusz herceg, vagy már inkább király? -gonosz kacaj- emléxel még rám?
P: -TE?! Hogyan? Hisz... Te meghaltál!!!!
DP: -Ó dehogyis! Sõt élek és virulok.. benned, mert már mondtam Te én vagyok és Én te vagyok...
P: -Mit akarsz tõlem?
DP: -Azt ami az enyém! Az életemet, amit te elvettél tõlem...
P: -És hogy akarod ezt véghez vinni?
DP: -Nagyon egyszerû! Az idõ homokjával...
P: -Az elpusztult!!!!!
DP: -Hehhh! Látom nem teljesen emléxel a múltra, a közös múltunkra. Egyszer már elmagyaráztam neked.
Te megfertõzõdtél a homoktól, ami benned volt és kiírthatatlan belõled, és amit át adtál a fiadnak...
P: -MI??? (a herceg lelki szemei elött megjelenik a parton játszó fiú és az anyja, ekkor derül ki, hogy kik azok
/Farah és a kis herceg/) Az lehetetlen!!!! Õt hagyd békén...
DP: -gonosz kacaj- nem fogom, Õ fogja nekem megidézni a homokot, amivel vissza térhetek....
P: -NEEEE!!!!!!!
A herceg felriad a parton körbe pillant, és meglátja az anyát a gyermekkel... a herceg magában motyogja: -csak egy álom volt...
a kis prince a kezében egy kör alakú "kaviccsal" rohan oda hozzá, de a herceg tudja hogy mi az és épp ahogy szólna
a gyermekének szeme mellet a SoT darab amit a kezébõl ejtett ki az elöbb elindul a medál felé megállíthatatlanul.
A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul
a medálból és megfertõzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még idõben a gyermek a karjaiba esik...
Farah riadtan oda rohan, megijed. a herceg karjaiban viszi visssza fiát a palotába. Egy ágyra lefektetik, a herceg
elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erõ nem engedi mert rá jön hogy még szüksége
lessz rá, mert nincs megfertõzõdve a homoktól...
Várjuk a folytatást....
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az idõ homokozója
A játszótéren elfogják a kis Katalinkát és Vizír Józsika ráborít 1 vödör homokot. A homok szétszóródik és mindenkinek a szemébe megy. Ekkor Pistike alatt leszakad a hinta, majd a homokozóba esik. A hinta lánca beleállva felcsavarodik a karján. Aztán mively megfertõzte az idõ homokozója átalakul sötét herceggé. Plusz be is verte a fejét, szóval mindenkit homokszörnynek néz, s el kezd hadonászni a dömperrel. Farah Eszterke mind ezt látván elkezdi segíteni õt. Mindenkit el kezd csúzlizni. Pistike, miután megverte Vizír Jõzsikát el kezd hemperegni a földön. Farah Eszterke odasiet hozzáés mondja neki, hogy ne aludjon, ébredjen fel.
fojt. köv.
-Warior Vitrin
-,,Szeretném a homokórát megállítani..."
Az iráni herceg visszatérése után kivizsgálta a homokdúsító üzemet, mert szerinte az üzem Vizierigazgatója, tömegpusztító fejver elõállítására akarja használni a dúsított homokot. Az üzem vizierigazgatóját azonnali hatájjal leváltotta. És ezt a polgárok kitõrõ örömmel ünnepeltél.
XD
Már írtam, h ok, mind csatlakozik a mind3 történetekhez... csak arra fel mondtam, h kihagyhatja, mert kérdezte, h mék a jobb.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Jobban érzed magad?XD
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
PRINCE23: ELÕSZÖR A WW NEM ENNYI RÉSZRE OSZTHATÓ JÓVALTÖBBRE A MAGÁBA ROSKADÁS A MEGFEJTÉS (A TÖRTÉNET LEG FONTOSABB RÉSZÉT KIHAGYTAD)
MÁSODSZOR A SOT NEM HAGYHATÓ KI MERT OTT KEZDÕDIK A TÖRTÉNET ASMIT A WW-BEN ELTÖRLÜK (AMI KÉSÖBB KIDERÜL HOGY A T2T-BEN MEGTÖRTÉNT MÁR DE CSAK KÖRVONALAKBAN ÉS KIHAGYOTT RÉSZLETEKBEN)A SOT SZOROSAN CSATLAKOZIK A JÁTÉKHOZ MINDEN FÉLEKÉPPEN VÉGIG KELL JÁÉTSZANOD MERT ÍABBÓL TUDSZ MEG EGY JÓ PÁR DOLGOT HOGY MIT KEZDS EL MESÉLNI A HERCEG A T2T VÉGÉN ÉS MÉRT MEGY A KÉK RUHÁBAN!!!!!!! (FODEK SEMMI FÉLE KÉPPEN NE HAGYD KI)
--- A @OM KIVAN HOGY NYOMINGEREK JÁRNAK IDE SG-RE ÉS FELBORITJÁK A NYUGALMAT -.- ---
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson