13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    merta macska egyszerre vagy Te is és a macska is és ő más is...
  • armageddon666
    igazából nemvágom pontosan de macsekos képek mindig ilyenek :D
  • hy2099
    nah már egész jól haladok még nem akadtam meg sehol
  • SiZo91
    beszarás!!!!! az "I" után mi a faszt keres az "are"?
  • Kongy
    LOOOOL!
  • armageddon666

lawl ^^
  • Kongy
    Kössz. Legalább te belátod nem úgy mint sizo! :D
  • armageddon666
    warrior within topic

^^ régi szép idők :D ott van benne egy hszszám, attól lehet olvasni annak aki akar röhögni xD kb. onnan volt komolyabban egy kis fléjm ^^
  • armageddon666
    tudom hogy nem te írtad... de attól még nem lehetett kihagyni xD
  • Kongy
    Bazz,neked is elmondom,hogy nem én írtam hanem a haverom,és nem én mondtam a szöveget,se,ez az ő ötlete volt.
    Egyébként az angol fórumot azért szeretem mert ott van sok n00b,akinek tudok segíteni. XD Állandóan azzal jönnek h 'nem indul a SoT mivan??' Aztán ATI 7500-as videókártyája van és csodálkozik....
  • armageddon666
    angol fórumra? :D és ott mindenkinek van an only a daughtere? xD (vocs nemtudtam kihagyni)
    -
    igen aktívak voltunk (mellesleg WW topicban van régebbi is... első SGs hszem ott van...)
    -
    nem a hszszámoddal van a baj hanem hogy nagoyn úgy tűnt/tűnik hogy arra hajtasz -.- leszarnánk az 780 hszed ha értelmes lenne 80%uk...
  • Ry0K3N
    Az akkor volt de azóta kicsit csökkent a lelkesedés és hiába nyitnánk új topicokat ha egyszer senki nem ír.
  • Kongy
    @SiZo:Nem! Félreértetted. Úgy értettem hogy senki sem fog utólérni egyhamar,szal inkább nem írok semmit. Egyébként én főleg a PoP-ról szeretek beszélni,és ez a téma kihalt. Az angol fórumra menekültem,ahol még mindenki aktív a PoP T2T részlegben is...
    -----------------------------
    @Armageddon:Nézegettem a régi 2005-ös hszeket,és láttam hogy te is meg GT is elég aktívak voltatok néha. :D
  • armageddon666
    ez nagyobb floodtopic lett mióta elmentem mint volt :c
    másrészről még ezen az oldalon van ez előtti legutóbbi hszem ^^
  • Looooser
    Kongy You hold the key for the survive
  • SiZo91
    nem hiszem, hogy utálnának -.-' és mi az hogy elég hzs-ed van? akkor mégiscsak a hsz-ekre gyűrtál? ^^
  • Kongy
    Nem. Nekem már igy is elég hsz-em van,és mellesleg mindenki utál!!
  • SiZo91
    XD, akkor yrjál is, emrt nagyon kezd kihalni :D és te vagy az aki megmentheti attól, ami közeleg :D
  • Kongy
    Nem jelkezek be,de azért néha nézem...
  • hy2099
    nagyon kirr ez a game
  • SiZo91
    azt te meg honnan a büdös kispicsából tudod, hogy a DT kezd kihalni, amikor nem is jársz oda? O.o
  • hy2099
    én ma kezdtem el vele játszani ,és tökre teccik eddig ez az első pop-om:D,de nagyon kir,nekm ps2-van meg szerintem ott jobb:),szal ha elakadok akkor gondolom itt kérhetek segítséget:D,szevasztok
  • Picar77
    hát már régi játék sajna, de nekem örök kedvenc marad :D
    hányszor kitoltam már minden részét
  • Kongy
    Jáááj! Ez a fórum is kezd nagyon kihalni,DT is kezd kihalni...már csak a hivatalos angol fórum és az unoffical fórum népszerű... -.-
  • Kongy
    Nézz be hozzám,én pont ma töltöttem egy fel eredeti Kindred Blades videót,zene nélkül eredeti szöveggel. [nagyon fura hanja van a hercegnek XD] Nah tehát KATTINTS IDE!
  • blur55
    van egy csomó cinematic video a TT-hez ami nincs benne magában a játékban - egész nap ezek után kajtatok a youtube-on de mindegyik alatt van valami zene - valakinek nincs meg zene nélkül eredetiben vagy esetleg egy link, mert nagyon kiváncsi vagyok -
  • Kongy
    nekem 12500 kb trainert is beleértve.
  • SiZo91
    nekem a játék végére 4000 valaemmnyi sand creditem volt ^^
  • Kongy
    Van T2T-hez is?? Én csak WW-set ismerek.
  • Fodek
    de találtam 1 unlockertXD
  • Fodek
    köszönyöm szépen:)
  • Kongy
    Ha meg nem megy tölts le trainert,az is ad 8000 bónusz homokot...
    @SiZo:Télleg nem vok fenn msnen sha XD
  • Ry0K3N
    Na ja csak akine ezzel van gondja ott van valami mert én pár ezerrel túl is léptem a szükséges mennyiséget szal azon csodálkozom hogy hogy nme jött össze az összes kép.
  • Looooser
    ez is kb ugyan az...
  • Ry0K3N
    A T2T-ban marha egyszerű volt összeszedni az összes képet.
  • Looooser
    gyüjts sand credit-et a játékban... üs szét a dobozokat (kb ugyanúgy mint a WW-ben a kincsesládákat... és a dobozok a sandcreditz mellet amíg a közuelében vagy feltöltik az üres homok slot-jaidat..) meg ahol tudswz ott használj Speed killt mert az is ad egy kicsi sand creditet... jah és egy profilba jácd végig mindn szinten biztos hogy meglessz az összes kép....
  • Fodek
    valaki megdobna azzal a cuccal, ami engedélyezi a bónuszképeket?PLZ
  • SiZo91
    hé vortex nekem mért nem szoktál fent lenni msnen? letiltottál, mert azt kiírtam személyes üzibe? :D
  • Shockmaster
    Épp ez az: mindig mindegyik megvan, még sosem volt olyan (a WW-t kivéve) ahol ne lett volna meg mind...nem kell amúgy sem rögtön gorombáskodni, hanem mondjuk mindenkiről először a legjobbat feltételezni és ha lerí róla, hogy tényleg béna csakk akkor írni ilyeneket
  • Kongy
    Semmi sem történik. Kevesebb élettel nyírhatod ki a Viziert,de az még így is pofon 1cerű. Ha meg nem találod meg mindet béna vagy,mert nekem majd' kiszúrta a szemem az összes.