13392
-
MrAndree #8267 Lehet igazad van de én legalább gondolkodom mielőtt marhaságokat kérdezek. -
#8266 fasszopóka azóta már megtaláltam.Egy jó oldalra belinkelték.ahelyett hogy te is a pofádat jártatnád inkább próbálnál segíteni másoknak.Mert amint elnézem a hozzászólásaidat te nem vagy egy nagy agytrösz. -
#8265 Szombaton megveszem eredetiben.Reszkessetek mert a legjobb princes visszatér és mégelszántabb,feltéve ha elindul Muha-ha-ha. -
MrAndree #8264 Akkor ritka szerencsétlen vagy /sorry de így van/ ugyanis próbaképp beírtam a google keresőjébe hogy daemon 4.03 és valami 398000 találatot dobott ki és rögtön az ELSŐ helyről le lehetett tölteni teljesen ingyen. Szóval vagy meg sem őróbáltad megkeresni vagy nagyon béna vagy. -
#8263 Csá.Valaki eltudná küldeni nekem a daemon 4.03-at.Sehonnan sem tudom leszedni.Az msn címem [email protected] -
Thufirhawat #8262 Ahhoz képest gyönyörűen elfut SP1-en is :D -
#8261 jah. azt kihagytam :D rég láttam :) mármint WWt. -
#8260 já -
#8259 viszont ami az érdekességet illeti, a WW-ben a medálba megy a homok, a TTT-ben pedig a testünkbe, nem a tőrbe megy bele a homok, hanem bele a testünkbe :) -
#8258 nekem megy simán...
huhh... ujra elkezdtem TTT-t... már régóta nem játszottam vele... most tök jól megy (tudom melyik gomb mire jo ;)) bemelegítésként Easyben, aztán... megint elrakom :D Normalban legutóbb elakadtam ikreknél... ez az egyetlen rész amit többször is végigvittem... ez a favorit :D
SoTban ugye ugy halnak meg a homokszörnyek hogyha beléjükszúrjuk a tőrt és a homokot kiszippantjuk belőlük. aztán ott a WW ahol a medál segítségével mgunkhoz vonzuk a homokot. Ám: TTTben ismét tőr és nem medál van, mégis uolyan mint WWben...... -
#8257 157 új üzenet...de rég jártam már itt -
#8256 sikerült sérülésmentesen legyőzni a az első bosst a speed kill rész nem is nehéz, én mindig a sand gate guradoknál rontottam el (2szer), amúgy mindig megy. Amikor nagyon rákoncentrálok nem megy, de ha nem koncentrálok megy, mint a karikacsapás -
#8255 már rájöttem:D -
#8254 #7545 #7153 #6607 #5214 #4938 #4692 #4135 #1361 #975
Válogass................................................ -
#8253 No comment... -
#8252 meg nagy nehezen odajutok a lábához, elketdem kaszabolni, de 1 ásodperc után elkap megint -
#8251 nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a bossokat kicsinálni? azt tudom, hogy a szemét kell kiszúrni, de amikor a közelébe megyek mindig elkap és eldob. Valaki mondja meg hogyan lehet felmászni a fejére PLEASE!!!! -
#8250 volt 1 kis szünet... egy rövid örömmelteli időszak mikor eltűntek a fogyik. akik megunták elmentek boltba, akik nem mentek el megvilágosodtak és inkább kitépték a kábelt a sok hülye kérdés helyett.... vége a szünetnek... visszatértek :( -
#8249 Én már legalább 3 hónapja nem néztem be ide, de látom hogy még mindig azon szarakodik a nép hogy elindítsa a jatekot!!!
Ez SZÁNALMAS -
#8248 tedd fel a service pack 2-őt (windows), mert az kötelező -
laci792 #8247 Reinstall? -
Lakyy #8246 ha valaki tudja mit tegyek ezzel segítsen!Azzal elindul de nem fogadja el a cd keyt -
#8245 atyaég, újreg veszély, ismét meg kell tanítani az embereket 1 hsz-ben beszélni
kihozzátok belőlem a sötét herceget :) -
#8244 próbáld meg nem autorunnal indítani.. hanem az asztali parancsikonnal... -
Lakyy #8243 http://www.sg.hu/forumkepek/2006_05/STA60055.jpg
-
Lakyy #8242 bocsi hogy sokat írtam itt a kép de csak igy lehet mert >20kb -
#8241 jó kérdés lakyy képpel ha szolgálsz léehet tudunk segíteni...
-
#8240 Laki miért vagy ennyire fogyatékos? Tudod mi az hogy fórum????
Mert ez inkább chat amit te csinálsz. Ki kéne hogy bannoltassalak a picsába, egész SG fórumról... Kurvára elfért volna egy hozzászólásban, az utóbbi 8-ad, GONDOLKODJ, csak egy kicsikét, nem kell sokat. Szedd össze a gondolataidat, és kultúrált formában írd le. ÉRTELMESEN!!!! -
Lakyy #8239 valaki nem tudja mit jelent ha a play cd kiírja: run-time eror"5" invalid procedure call of argument -
Lakyy #8238 looser válaszolj?nincs msn-ed? -
Lakyy #8237 lehet hogy az a baj hogy mikor elindítom a play cdt akkor kiírja hogy run-time eror"5" invalid procedure call of argument -
Lakyy #8236 mit tegyek, mit tegyek?
-
Lakyy #8235 b.sszus
-
Lakyy #8234 nem megy
-
Lakyy #8233 kihúztam -
Lakyy #8232 ok -
#8231 le kapod a gépházat
és egy más alatt van a cd- és dvd meghajtód... nagyon óvatosan kihúzod belőlük a széles lapos kábelt utána gép bekapcs
-
Lakyy #8230 ok na hogy kell kihúzni nagy szürke kábel? -
#8229 nem fogelindul... meg ha menne is az ilyen géped dolgaiba beleavatkozó progik rendesen szét tudják b*szni a gépedet... -
Lakyy #8228 SFNightmare vel tiltom le akkor ugye nem indul?