13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fv82
    :) amúgy nem is titkolták, hogy koppintanak ez volt a cél
  • el bruja
    Jah Nálam is vhogy így van..hozzászokom teljesen az irányításához, elkezdek egy másik játékkal jáccani, és tök fura..
  • ffxi
    Nálam is úgy van amikor 3 órát jácom prince-cel. Oszt másik gém után kapkodom az "r"-ért és csodálkozom hogy nem műxik.
  • el bruja
    Hát igen... a legjobbról koppintottak:) Mi másról...:)
  • MrAndree
    Nekem tetszett a Legend, bár a hasonlóság tényleg akkora volt, hogy egy-egy elhibázott ugrás után már reflexből nyúltam az idővisszatekerő gombért. :)
  • fv82
    Jó az aodhoz képest jó, nem akarok offolni, csak láttam, hogy nincs téma aztán feldobtam valamit
  • el bruja
    Az tény, hogy a Prince of Persiát "koppintották" le teljesen, (akarták) télleg gyenge, de ezt sztem fejtsd ki a Tomb Raider Legend topikban is...
  • fv82
    Tomb Raider Legenddel játszik valaki. Látszik, hogy mit akartak utánozni, de szerintem gyengusra sikerült, a grafika is kicsit sivár, pedig minden be van kapcsolva a next gen-en kívül, a mozgás meg egyszerűen rossz, de azért játszom vele, még így is szórakoztató.
  • szoli91
    visszadugod bocs
  • szoli91
    én a a lehúzást úgy csinálom, hogy addig marad úgy, amiíg nem írok cd-t. AMúgy mindig ki van húzva. Meg sztem eléggé fárasztó az, hogy jáccottál vele aztán kihúzod.
  • armageddon666
    jól emléxel. de lehet hogy kamu. amugy az hogy nforce. abbol van 4 nem? szal lehet hogy 2nél még huzodgatni kell
  • Lakyy
    autómatikusan töltök le frissétést, lehet hogy csak eredeti fog menni amit NEM veszek meg
  • ffxi
    Kicsit visszább olvastam és látom akinek van nf2-je az húzogatja. Pedig nem, az enyém is nf2-es és nem kellett húznom.
  • ffxi
    Áhh... megízleltem a lehúzás szagát, ideiglenesen cseréltem deszkát és eddig bevált trükk füstbe ment. Úgyhogy együtt tok most érezni akik minden egyes alkalommal csinálják.
  • Dzsiti999
    Ok. Akkor szerintem rosszul emlékszem, vagy csak kamuztak :) Mindegy.
  • MrAndree
    Egyáltalán nem szükséges az elindításához service pack 2, én kétszer vittem végig nélküle. Csak ki kellett huznom a meghajtot. Mellesleg szerintem ne privátba küldözgesd a starforce-os megoldásodat mert egyrészt a 100-adik privi után gondolom kissé megunod másrészt meg akkor be lehetne tenni a faq-ba és nem sírnának itt minden héten 50-en, hogy mit kell.
  • szoli91
    érdekel, küldd privátba
  • constantin
    Csá.az is számít hogy a service pack2 külön lett feltéve vagy alapban tartalmazza a windows.Nekem eleinte ezért nem ment.Szóval aki már mindent megpróbált az telepítse újra a gépet de olyan windowsal ami tartalmazza a service pac2-őt.Utána tuti menni fog.Egyébként van egy kurvaegyszerű megoldás a Starforce kijátszására semmi rizikó és lehúzogatás nélkül.Akit érdekel az jelezze nekem.
  • icewolf
    Negatív. nekem Nforce 2-es alaplapom van.. huzogathattam a kábeleket...
  • Dzsiti999
    Egyébként én azt hallottam, hogy akinek nforce alaplapja (?) van, annak megy kihúzás nélkül. Annak elég csak az eszközkezelőben letiltani a meghajtókat... Ha jól emlékszem...
  • szoli91
    jha akkor tegyél fel windows frissítést
  • Lakyy
    már vagy 5* újra raktam és sosem tetszik neki a dolog a demont is leszedtem és felraktam
  • Looooser
    Hányszor próbáltad már felrakni a gépedre?...Lehet egy kiadós Windows friisítés nem ártana.. utána szedd le újra az sp2-őt és a Daemont... Nállam bejött 1-2 játéknál ez a stratégia...
    -------------------------------------
    Na ide figyelj konstantin én csak figyelmeztettelek mert kurva nagy a szád és ha sírsz majd itt nekünk max a képedbe röhögünk ezt jobb ha felvésed a géped oldalára és megjegyzed... és engem kurvára nem érdekel hogy ki lopta neked a játékot... akik letöltötték azok is lopták... na mind1 konstantin amit neked írtam jegyezd meg!!!! és ha majd nem megy valami nesírjon a szád légy nagy fiú és oldmeg magad..
    ------------------------------------
    Én most aaszem 1-2 napra OFF-olom magam
  • Lakyy
    microsoft xp professional, szervízcsomag 2, adm 64 processor, 2800+,ez minden amit tudni lehet kihúztam a meghajtókat, nem fogadja el a kódot,és ha elindítom nem parancsikonnal hanem virtuális meghajtórol ezt írja ki íme a kép (http://www.sg.hu/forumkepek/2006_05/STA60055.jpg) mást nem tudok neked mondani.
    Mit tegyek?
  • szoli91
    lakyy írdd le megint mi nem megy, az egészet, hogy mid van és mi nincs a gépeden
  • szoli91
    kösz constantin

ezt pedig mindenkinek írom, ne vádoljátok constantint azzal, hogy lopta a az eredeti játékot, szerintem ezt a fórumon nem is írta le, csak azt, hogy meglesz neki. Én nem tudom honnan feltételezitek ezt róla vagy a haverjáról. Ez azért elég durva
  • Lakyy
    asszem nekem ez sosem fog elindulni pedig már mindent megtettem az érdekében
  • Lakyy
    van a gépemen sp2
  • MrAndree
    Na igen de az is ritkaság, hogy értelmes dolgot kérdeznek, mert folyton ilyenek jönnek hogy mi az a speed kill /amikor a játék elején 20 percig azt magyarázza egy tutorial/, vagy hogyan kell elindítani /pedig ott a faq/ meg hasonlók.
  • constantin
    Akit megsértettem attól elnézést kérek,csak meguntam hogy ritkaságnak számít ha valakinek válaszolnak,pedig mindíg szépen kérek és akinek tudok készségesen segítek is.
  • Csirke 013
    ja de mosz mit ízélsz
    lopott a cucc
    apádat vagy anyáűdat simán bevihetik a börtönbe vagy jobb esetben csak bírságot kell fizetni!
  • MrAndree
    Aki nem baromságokat kérdez és utána nem fasszopózik csak annak szoktam segíteni. Ha ettől nem vagyok rendes akkor ennek örülök.
  • constantin
    Nem ahoz kell a daemon.a játékot szombaton vettem volna de elöbb elhozta nekem a haverom aki már régóta igérte.
  • constantin
    Itt az sg-n csak pár olyan ember van aki rendes.pl szoli91vagy doki11
  • Csirke 013
    JAja msnen meg a eredeti pop3at akart eladni amit a haverja lopott neki
    szopjon le az pöcsfej!
  • MrAndree
    Ne bántsd szerencsétlen gyereket. Biztos retardált szegény hiszen még arra sem volt képes, hogy a körülbelül 3000 helyről ingyenesen letölthető daemon 4.03-at megtalálja a neten. De a pofája az jár.
  • Csirke 013
    azt a réfánfülyülős kurva anyád constantin!
    ne dumájjá vissza ebben a topicban mert mi nem bánunk kesztyűs kézzel az ilyen pöcsfejűekkel mint te!
  • constantin
    Kinem szarja le te kis faszkalop.elmehetsz a picsába.Aztán jöhet az Admin is leszarom.
  • Looooser
    Khm ezzel a legjobb princes szöveggel jobb ha elbujsz mert amikor idejössz sírni hogy ne megy az SK akkor emiatt a szövegmiatt nem kapsz segítséget....
  • joxxer
    sziasztok!Miután kinyirtam az első főellenséget uánna ugye leugrok az alsó szintre!NA ott hogy kell tovább menni?mert elérek egy létrához és onnan nem tudom merre kell menni... az ajtó zárva lefele nem lehet menni mert meghalok... mit tegyek?köszi irjatok pls!!!pápá