Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Ha nem lett volna végigjátszásom akkor kb most lennék kész vele.
A felénél kaptam hozzá végigjátszást.
Az 1-rõl van szó.
Ezek után meggondolom, hogy kelljen-e a kettõ. 😄
Dirty South
A The Two Thronesban a Vezír sztem abszolút nem volt könnyû nekem mert ugye senki nem mondta el, hogy mit kell csinálni önerõbõl rájönni ez lett volna a kihívás és nem az, hogy letöltjük a videót, megnézzük azt leszarozzuk...
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
A sands of time-ot meg szedd le mindenképp mert nagyon jó játék. A grafika meg miért lenne szar? Régi egy kicsit de azért még bõven elmegy. Mellesleg a grafika miatt kihagyni egy ilyen király játékot az bûn. 😊
Why so serious?
Akkor nem lennének ilyen gondjaim.
Ennél nehezebb game csak a Szibéria.
Na avval mennyit szarakodtam...
De ott használt vmit a végigjátszás.
Itt szinte semmit.
CSak a videos segít, de a vezírnél nekem az se.
na mind1.
Dirty South
Azon gondolkodom, hogy leszedjem-e.
A Sands Of Time-ot biztos, hogy nem mert annak szar a grafikája.
Az lenne a legegyszerübb ha valaki átjönne és megcsinálná nekem.
Aztan már legalább tudom hogy kellene megcsinálni és nekem is menne.
😄
Dirty South
Figyelni kell a kövekre majd gyorsan a vezír mögött oszlophoz futni fel rá speed kill és jó is ezt megcsinálod még 3x azt jön a következõ szint amikor a kövek felemelkednek a levegõbe és azokon kell felugrálni a vezírhez hogy közben lödöz.
Figyelj oda nagyon koncentrálj.
Next PC upgrade: 2022
Egyszerû inkább feladni!
Már vagy 100-szor megprobáltam és a legtöbb az volt hogy egy ilyen réteget le tudtam bonatni arrol a geci köcsögröl.
Általában azok a kurva kövek ölnek meg.
Nem igaz...
Segítsen már vki.
Dirty South
Lehet h egyszerû de nekem nem az. 😄
az a kurva speed kill is alig sikerül.
Nagyon ritkán. :S
Dirty South
Ez mind szép és jó, de az a kurva Vezírt még mindig nem gyõztem le.
Még 1 réteget se sikerült róla leszedni. 😞
PLZ help
Dirty South
Viszont pl.: Ha egy csapda elõtt állok és át akarok menni, és elõtte koncentrálok akkor, ilyen kicsiket nyomom hogy menjen elõre de akkor mondom mindig visszafordul felém!! és igy nehéz beállítani hogy pontosan menjen át! MIt csináljak? A játék eredeti!!!😊<#confused>#confused><#help>#help><#bdead>#bdead>
\"Majdnem párom lett!\"
Why so serious?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Why so serious?
"ha a csík nagyon gyorsan fut végig lemez ellenõrzéskor, s a végén azt írja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtóba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtód látja a starforce!"
de nincs odaírva h ilyenkor mit lehet tenni, help plz!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
de grafikailag is a toppon van csak az a fura amikor valamit akarok csinálni akkor mindig szembefordul velem a herceg!😊<#gun>#gun><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
U.I: Ahhoz hogy ne haljak meg a sötét herceggel egyhamar ahhoz jo sokat kell verekedni mi?????
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
(Sorry, a nagyságért 😄 De szerintem már láttátok 😄)

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Duna Dráva Tisza.
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve:
67%-os gázáremelés,
Több, mint 400000 munkanélküli.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve.
GeBe
Az a kurva Vezír!!!
Nagy nehezen sikerült 1szer speed killt csinálnom és az utolsonál ledob!<#mf3>#mf3>
És azok a hülye sziklál nyírnak ki folyton.
Ha tudnám hogy kellene normálisan speed killezin akkor talán meg lenne.
De eddig is kell speed kill-ezni és eddig pedig ment.
Hm.
Érdekes.
<#falbav>#falbav><#help>#help>
Dirty South
Jobb egér gombot lenyomom, közben W-t is nyomok.
majd ha a képernyõ oldala izés lesz elengedek minden gomobot és megnyomom az E-t.
És így leesik a falrol.:s
Dirty South
csak speedkillezni kell , ha a játékban idáig eljutottál má akko mennie kell a speed killnek... az a bibid gondolom h rosszkor nyomod meg. Nemtok segíteni, gyakorold!
kössz.
Már nagyon jáccanák vele. 😄
Lehet,hogy letöltöm a Warrior Within-t.
Megtetszett ez a prince of persia. 😄
Dirty South
Most a vezírnél tartok, de nem sikerül legyõzni. :S
Tom h fel kell mászni az oszlopokra és speed killezni kell.
Nekem kb. 10 alkalombol 2szer sikerül és akkor is ledob magáról.
Mit csinálok rosszul vagy hogy csináljam?
Elõre is kösz
Dirty South
Tud valaki magyar nyelvû végigjátszást a játékhoz?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"Majdnem párom lett!\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál