Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
Lehuzással megy csak tiltásal nem!
Amugy meg adtak ftp-hez kodot és onnan de le lehet a wanado.atw.hu-rol is csak az a lényeg hogy ilyen fájlaid legyenek MIR-POPT2T.mdf,MIR-POPT2T.mds!
Te nagyon király játék és fasza is

Forca Barca

Broafka
megy a játék lehúzás nélkül?
honnan töltötted le amúgy?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

buldozer99
Megy a POP3 gyreekek 2 napig töltötem de megérte mert a másik ami meg volt 3 honap probálkozás után se indult el!De nagyon fasza játék

Forca Barca

Coyote888
http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2

\"You cannot change your fate\"

Coyote888
Helloh
Képzeljétek.
Ha kiírjátok DVD-re a POP3-at akkor onnan már nem indul el.
Ez volt eddig a hiba.Most megpróbálom meggyõzni szobatársam hogy töltse le.
Egy kis kampány<#vigyo
http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2>http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2>

\"You cannot change your fate\"

Küldöm privibe.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sziasztok!

Egy nem ide illõ kérdés: nem tudtok nekem mondani valós cimet, ahonnan játékokat lehet letölteni sms-ért?
buldozer99
A Pop3-as mini imaget honnan lehet letölteni?

Forca Barca

mert én már letöltöttem a dvd-et, a cd-et, és eddig ment kihúzogatással, most meg már azzal sem

buldozer99
Ezt a fajtát aminek ilyen neveztüek a fájlai
MIR-POPT2T.mds meg MIR-POPT2T.mdf
Ezzel eddig mindenkinek ment még tiltásal is tehát nem biztos hogy ki kell huzigálnom majd!Csak mennyen az a légyeg!
Amugy miért kérdezted?

Forca Barca

a starforce-ost töltöd ?

buldozer99
Most töltöm a POP3-at és remélem megy mert ha nem akkor szétverem a gépet!

Forca Barca

Mindig akkor nyomd a bal egérgombot amikor a tõr felvillan. De ne elõbb és ne késõbb. Egyébként a játék elején a tutorialban ezt elmagyarázta a játék.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zolo
Hali!
Valaki meg tudja mondani hogyan kell normálisan speed killezni!?Mindig elrúgnak maguktól.😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nem.
hello! ha a cd-s verziót töltöm le, akkor nem kell kihúzogatni ??

aki nem tuggya kinyírni a viziert: simán annyi a titok, hogy nem kell megnyomni az E-betüt. felfutsz a falra ráugrassz és várod a villanást. annyira nem nehéz, bár elõszörre én is +izzadtam. <#vigyor4>
icewolf
nem neked szólt, ne vedd fel.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

icewolf
LOOSER... meg aki használja az is.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

végigjáccással nem leheet élvezni a játékot....<#zavart2>legalábbis sztem<#idiota>
Looooser
De mért rontjátok meg megatokat végig játszásokkal?!?!?!?!?!?!?!?
WÁÁÁÁ Ha tudnátok vele játszani nem kéne végig játszás!
Mire van a szemetek LOL! és a tutorialok??????
Gyerekekk már fáj ez a sok bénázás....<#rinya><#banplz>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hello! http://dahakateam.uw.hu/ttt/T2T_vegigjatszas_v1.0.pdf

Köszi, egyébként nem tudtok egy jo végigjátszást amiben ezek a helyek is rajta vannak????
SNAKE01
nem befojásolja...XD

Köszike csak még annyit hogy ugye ez nem befolyásolja annyira a játékot hogy nem szereztem meg az elsõt!!!!??
SNAKE01
mi a f*sznak trainer?mert még ha a WW-hez kellene....

nekem is jol jönne egy használhato trainer PLZ

Gebe7636
Kéne egy használható trainer plz

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
Egy jó régi kérés.Serial kéne.
köszi elõre

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

hello! itt 1 oldal, ezen rajta van az összes, és video is róla (http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_04.shtml)

ez a második volt
ez elsõ azután van, miután elsõ alkalommal vagy a DP-vel, és visszaváltozol. utána a mentés helyett kell továbbmenni a folyoson asszem.

kösszentyû megszereztem és nagyon boldog vagyok, ugye ez volt az elsõ titkos hely???? Könyörgök mondjátok,<#eljen><#eljen><#eplus2> nem akarom ujbolkezdeni az egészet!!!
Disk
hopp ez gyorsabb volt...nem kellett volna elmenni kajolni😊

Disk
Amikor felcsimpazkodtál és ezzel 2 ajtót kinyitottál ki,akkor az egyik a mentés ponthoz a következõ pályához vezetett...nos a másik egy titkos helyhez vezetett.
Amire kollégám gondol az már a mentés pont után van.1ébként jól írta.

hello! de az volt a titkos hely, elõször nem a mentéshez kellett volna menni, hanem a másikhoz.

A másik ajtó nem titkos hely, ha likvidáltad Klompát akkr kiderül, hogy ott van a nép 1része.
Ha rendesen jáccol tovább a játékkal, néhány helyen azt veszed észre, hogy 2 folyoso áll elõtted:az egyik ugye továbbvisz az úticélodhoz, a másikat meg nemtod.
Nah azokba a folyosókba is menj be!<#idiota> Azt ott leszenk ugye az életfeltöltõ kutak, csak 1 pár csapdán kell átmenned...
Köszike, csak még annyit hogy most vagyok az oriásnál akinek nincsen álla, és amikor megnyitom a kaput elõtte akkor két ajto nyilik meg de én azon mentem be ahol a falak pirosak és van egy mentési pont! Ugye a másik ajto nem egy titkos részhez vezetett!? Válaszoljatok kérlek és még annyit hogy az életem a játék során ugye feljebb fog menni de hogyan? Megint titkos helyeket kell találni vagy a homokkapuktol kapok majd egyet????? köszi elõre is<#hawaii><#violent><#boxer>
Látom a tutorial neked sem ért semmit. A lényeg, hogy mindig várj addig amíg a tõr felvillan. Ekkor nyomd a bal egérgombot. Ha egy picit is elõbb vagy késõbb nyomod akkor nem lesz jó.

Üdvözletem!!
Na szoval tudnátok mondani egy jo speed kill kombót mert mindig amikor ki akarok nyirni valakit és megnyomom egyszer az E -t és utána a bal egeret akkor mindig elrugnak!! Elõre is kösz , vagy mondjátok meg hogyan kell jol használni!!! köszi
..talán speed kill?<#wow3>
köszi, és az E támadásnak mi a neve?
ay E ay melzik tamadas
xboxon nyomom ...
e az mi?
Black Hawk
Hátha így menni fog:
Az 1. fõellenség,vagyis a "Dagi" legyõzése:

Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:

1. Az, ahol 3szor kell a tõrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Elõször fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tõr a falba.

A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.

1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerû hang,ami a tõr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod elõtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.

2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegõbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.

Innentõl a lábát kell kaszabolni,lehetõleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.

Vége.

U.I.: Ha mindent jól idõzítesz,mindig villan a tõr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vki segítsen ha itt van !!!!!!!!!!!!

Kéne crack-je a játéknak, ha valakinek meg van akkor küldje ide: [email protected]
Az elsõ vezérnél tartok de nem tom megverni mert,amikor speedkill-ezek az sikerül és utána megfog és ledob........... segítsetek lécci!!!!!!!!!!!!!!!
hi
<#idiota>hát igen idegesítõ ha nem megy vmi...<#zavart2>