13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Csirke 013
    lécca akik letöltötték a T2T azok mondják már meg lécca hogy melyiket töltötték le
    Pl:Clone cd
    MEgpróbálom újra letölteni az egyiket és úgy megnézni hogy jó-e
  • szoli91
    Mikiking ez nem chat hanem fórum és ne gyere mégegyszer segítséget kérni!!!!!!!!! én azt nem bírom felfogni, hogy nem tudsz rájönni magadtól. Szerintem aki már végigvitte a játékot, az magától jött rá az egészre, hogy mit kell csinálni
  • mikiking
    boxer
  • mikiking
    már legyurtam őket 2.-szorra sikerült és nem easyn játszom
  • mikiking
    csá,utoljára segitsetek már:ott járok hogy 2 csávóval kell verekedni , alul mutatja az életüket és 1-2 leszednek , hogy kell leszedni őket?
  • szoli91
    jha és az email címem [email protected]
  • szoli91
    aha
    gondolom mi a probléma, hibás az a video, amikro a herceg kihúzza a tört a vizírből és szertefoszli, ugye az nem az utolsó video? mert akkor valaki elküdhetné emailben a P3C_060.bik nevű vidit
    Ezt megtalálhatjátok a \Prince of Persia T2T\Video\Cine\ mappában
    Csak annyi a baj vele, hogy 60.1 MB, de ugye ez áttud jönni emailben? De össze is lehet tömöríteni így vagy 20 megával biztos kevesebb lesz nem?
    Akkor valaki légyszi küldje már el azt a bik fájlt!!! Mert nagyon kíváncsi vagyok a végére
  • armageddon666
    vedd meg originálban :D azzal nincs gond... meg azért ha már nem-eredeti akkor lehetett volna US változat... :D akkor elmondhatnád miután megvezed eredetiben is hogy mi a különbség.
  • szoli91
    jhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, köszi szépen, akkor nem tom mi a baja, akkor valszeg a képfájl hibás, mert nagyon sokszor lefagy lemezellenőrzéskot és ilyenkor mindig kimountolom utána újra meg be, meg mostanában volt olyan, hogy zsinórban lefagyott 5ször
  • armageddon666
    szoliiiii.... ez nem jo arra ami a bajod :D tod van olyan hogy Windows Media Center (mint XP 95 98 meg a többi asszem) és azon volt vmi bug PoPpal... ezért adtak ki ahhoz 1 pecst :D
  • szoli91
    letöltés innen majd ott a a sárga adatlapra kell kilkkelni és bejön az ubi oldala és onnan leszedheted
  • armageddon666
    milyen patch? ez ujdonság :d eddig 1 PoPhoz sem volt... adhatnál linket vagy vmi meg hogy mire jó a patch...
  • szoli91
    és hogy mindig kilép, nem lehet hogy hibás a képfájl, mert nekem egy csomószor leszokodt fagyni a lemezellenőrzés és ilyenkor mindig kimountolom, utána újra be, mostanában sokkal sűrűbben elő szokott fordulni
  • szoli91
    van hozzá patch csak ahhoz hogy működjön szükség van egy windows media centerre
  • armageddon666
    nincs patch. looser most perpill ez nem chat feeling volt sztem :D csak megoszt velünk néhány dolgot. (aminek 3/4-e nemnagyon érdekel...)
  • szoli91
    meg még a haveromnak is kilép ott a vizírnél, akkor csak patch lehet a megoldás
  • szoli91
    de van hozzá pecs is, de minek az élettöltőtől? nekem megvan az összes de már nincs kedvem azt a részt újra csinálni, külnben is ott van az upper tower menéts ami utána van
  • Looooser
    de lehetséges... töröld az uccsó mentésed és csináld az élet feltőltőtöl úgy lehet jó lesz... mellesleg még mindig nem cset...
  • szoli91
    az nem lehetséges, hogy hiubás a mentés és azért lép ki állandóan?
  • szoli91
    no problémó!! meg van az összes, újra bemásoltam a mentéseimet és már 3200 valamennyi van:D:D:D:D:D:D
  • szoli91
    most újra gyűjthetek össze legalább 1500 sand creditet
  • szoli91
    splinter cellel még életemben nem jáccottam, de biztos jó játék, mert az ubisoft csinálta.
    Képzeljétek, újratelepítetem a t2t-t jácottam vele, lenyomom az ESC-t és látom, hogy a 2900 valamennyi sand creditemnek nyoma veszett
    és még mindig nem megy a vizír utáni
  • Looooser
    hát figyelj úgy is varázsló volt és gonosz szal használhatott magára vmilyen bűbajt amitől jobban lett... és erősebb... de ez az új cucca kurva jó :D:D:D
    Szoli gondolom a Splinter Cell a másik kedvenc sorozatod... vagy tévwedek?
  • szoli91
    már nekem totálra elegem van, hogy mindig a kedvenc játéksorozatommal vannak gondok
  • szoli91
    aha, leszedtem egy 6.4est hátha működik
  • armageddon666
    már párszor mondtad :D de ha nincs válasz akkor gondolom nem volt mással ilyen és nemtudják miért... nekem mindig nVidiám volt szal nemtom segiteni.
  • szoli91
    nem tudja valaki, mi az ati legfrissebb drivere? azért kérdezem, mert amikor megölöm a vizírt, farah kiszabadul, leugrik és ekkor állandóan kilép a játékból, nem tudja valaki mi a probléma? újra is telepítettem és nem megy
  • armageddon666
    ha megnézed TTTben tök más a Vizir :D olyan nem is tom... mintha izmosabb meg keményebb lenne....
  • szoli91
    figyeljetek, újra telepítettem a t2t-t és még mindig kilép
  • szoli91
    csirke, a macskád neve legyen farah vagy kaileena
  • szoli91
    szerintetek mi lett a vírkarddal? rögtön elhányta a herceg vagy a hajóval együtt elsüllyedt?
  • Csirke 013
    ez nem ide tartozik de lécca segíccsetek nevet találni a macskámnak
    fehér lány perzsa macska
    Eddig a ribizli a legesélyesebb
  • Broafka
    pont azon gondolkoztam a minap hogy a TTT-ben a Vezír nem is élhetne már :D
    olyan tüdőbajos volt, hogy még ha nem is lett volna SoT (mert ugyebár nem volt a történet szerint) akkor is már olyan beteg volt, hogy kb 2-3 év múlva tuti meghalt volna, és mikor megint láttuk, akkor noha, semmi baja nem volt, még csak rekedt sem volt
    Az idő csodákra képes :D
  • szoli91
    valakinek volt olyan, hogy játék közben egy adott résznél állandóan kilépett a játékból?
  • szoli91
    Ha mikiking kér segítséget, akkor ne sehítsetek neki.
    MIKIKING a prince nem olyan játk, hogy mész és ölsz, itt gondolkodni is kell. Aki nem tudja végigvinni, ott akkor ott kevés ész van, ezt nem azért mondom hogy sértegesselek, de ez így van. És hasznbáld a kreativitásodat, mert az sokat segít
  • koschwarz
    naugye!
  • mikiking
    bocs mindenkinek már rájöttem

sorry
  • koschwarz
    figyusz, mi lenne ha elküldenéd nekem a cd-det vagy dvd-et és én végigvinném helyetted?

nézzél körül, az segít
  • mikiking
    csá mindenkinek , kössz tegnap a segitseget leszedtem a kiscsajt,de most megint elakadtam vagyok egy szobába elszéveltem pont most , most változtam vissza és felmentem egy teraszra elhuztam egy kart , ott kiált 2 fa a falból , az elsimult és nem tudok sehova menni. légyszi segítsetek már. amugy baró a játék
  • Looooser
    A kútban amikor a csapdákon mész át... itt mindja azt is hogy Time is *.* Time is fliting Time is a ... little have to you... v valhogy így...
    -----
    MrAndree nak tudom-tudom de ez a KB ttt hangok-ra értve...