13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Prof William
    Persze még nincs vége... Majd valahogy lejönnek a toronyból. Egymásba szeretnek. Gyerekek meg minden.
  • Prof William
    Nem sétál... Elkezdi mesélni a sztorit Farah-nak és természetes az elején kezdi...
  • szoli91
    Végigvittem a two thronest nektek is azzal végződött, hogy a herceg sétál az erdőben?
  • szoli91
    mi az a flém?
  • Looooser
    bazzeg... tényleg flémelni kéne mert meghalt a fórum
    -----
    Deus EX MEMORIAM
  • szoli91
    Nem tudja valaki, hogy Hamster POPTTT-és oldalának mi a címe? (tudjátok ő csinálta a www.popww.zanzarah.hu t)
  • szoli91
    jaja, nagyon köszi! ma fogom végigvinni:D alig várom:D:D:D
  • Thufirhawat
    de estére meglett :D
  • szoli91
    csak azér kérdeztem mert nagyon jó:D
  • Looooser
    valami egyszerübb szerkeztő is lehet... :/
  • szoli91
    figyu ez a honlapodról készült kép vagy mi? photoshoppal kreált kép:?
  • armageddon666
    szorri rossz helyre irtam... ez WWbe ment volna... -.-
    /me megint
    már vagy negyedszer keverem ezt a 2 topicot XD
  • armageddon666
    OFF:na asszem unalmamban "visszameygek az időben" a topic legjobb és legnagyobb flémjéig (márha jól használom a szót :D)

Kaileena VS. SoulHunter!

Én azt már régebben is csak visszaolvasva láttam... szal beleszolni nem tudtam :D
  • armageddon666

Nekem ezek vannak meg ;)
  • szoli91
    akit érdekelnek a two thrones zenék azok klikk ide
  • szoli91
    képzeldd a probléma megoldódott:D:D volt a kedves thurt és felrakta a tárhelyére a vidit:D és külsőbe nem fagyott ki, szal működni fog:D, holnap már végig is viszem:D
  • armageddon666
    flémelj és akkor ujraéled... de most komolyan! mindig a kihaléás szélére került jött egy kis flém majd jött néhány ember akik WWről kérdeztek és ujra beindult a topic... :D
  • szoli91
    na mondtam, kihalt a fórum:D:D:D:D:D:D:D
  • szoli91
    aha
  • Lacc
    Esetleg ha átkódolnád pl. divx-be, akkor csökkene a méret... A fraps nem kódol real-time sehogy, már így is eléggé leterheli a cput.
  • szoli91
    képzeljétek, csináltam frapsal egy 3 perc valahány másodperces videót azt megnézem mennyi a mérete: hát olyan 2.13 GB GIGABYTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem tudja valaki, hogyan lehet nagyon kis méretű videót csinálni?
  • Csirke 013
    baszátok meg!:(
    Most már nemtom a rendes princet se letölteni ha elindítom a programot újra indul a gép:(
  • szoli91
    ejnye, már ez a fórum is kezd kihalni? csak én írok ide egyedül?
  • szoli91
    hahó!!!!!!!!!!! már rég küldtem egy mailt!! mikor tudom leszedni a filét??????????????
  • Thufirhawat
    1. A fájlt szívesen elküldöm, felrakom valami tárhelyre, ha igényleg, írj egy mail-t a [email protected] -ra.
    2. A webkitek célja, hogy a rajongói oldalak elkészülését megkönnyítcsék.
    3. Legközelebb, ha lehet, egy hozzászólásba sűrítsd be a mondanivalód, áttekinthetőbb úgy a fórum (általánosítva)
  • szoli91
    amőgy ezek a webkitek mire valók?
  • szoli91
    tényleg, és a spoiler üzenetet hogy lehhet csinálni? tudjátok elfedi amit írtál
  • szoli91
    remélem holnapra meglesz a P3C_060.bik video fájl, mert sztem hibás, azért lép ki állandóan, de ha nem lesz jó megkérem az egyik haveromat, hogy töltse le az EU verziót
  • Looooser
    asszem akkor ma délután elkezdem leszedni a 3cd.set
  • Csirke 013
    bocs fiúk nem tok us verziót letölteni
    letöltöttem 6 féle us verziót torrentben és min2 program kiírta hogy erre szar a fájl:(
    sooryy
  • szoli91
    végre nem lesz mikiking segítség:D asszem hétfőre orvosolva lesz a problémám
  • armageddon666
    csá!
    na végre... pfff.... :D
  • mikiking
    végigvittem a gamet , nem nagy szám volt a vizir de a játék baró csak rövid na csá
  • koosadam
    majd meglátod:) spoiler
  • mikiking
    császtok, az már az utolsó pálya amikor a vizírrel harcolok?
  • armageddon666
    plz CD-st töltsd le mert az az US és akkor beszámolhatnál rola esetleg frapsal csinálhatnál videót róla!
  • szoli91
    és akit érdekelnek princeofpersiás dolgok azok jöjjenek fel ide nagyon jó dolgok vannak rajta
  • szoli91
    menj fel a www.mininova.org ra és ott írdd be a keresőbe, hogy prince of persia the two thrones és ott fogsz találni egy olyat, hogy
    PC-Prince of Persia The Two Thrones [3CDs][MULTI5][Patch Tool] [WwW GamesTorrents CoM] (sztem ez az amerikai verzió, mert 3 CD)

és egy olyat
    Prince of Persia Thw Two Thrones SFCloneDVD [Game PC]
  • Csirke 013
    hát már nem azért de naon sokat segítettél ezzel szinte mindegyiknek ez a neve:)
    de attól kössz
    úgy gondoltam hogy Prince of PErsia(sfClone cd)
    vagy vmi hsaonló(torrentel töltöm
  • szoli91
    várjál próbáldd meg ezt: MIR-POPT2T.mdf MIR-POPT2T.mds nekem ezek a képfájlok neve