13392
-
Prof William #8507 Persze még nincs vége... Majd valahogy lejönnek a toronyból. Egymásba szeretnek. Gyerekek meg minden. -
Prof William #8506 Nem sétál... Elkezdi mesélni a sztorit Farah-nak és természetes az elején kezdi... -
#8505 Végigvittem a two thronest nektek is azzal végződött, hogy a herceg sétál az erdőben? -
#8504 mi az a flém? -
#8503 bazzeg... tényleg flémelni kéne mert meghalt a fórum
-----
Deus EX MEMORIAM -
#8502 Nem tudja valaki, hogy Hamster POPTTT-és oldalának mi a címe? (tudjátok ő csinálta a www.popww.zanzarah.hu t) -
#8501 jaja, nagyon köszi! ma fogom végigvinni:D alig várom:D:D:D -
Thufirhawat #8500 de estére meglett :D -
#8499 csak azér kérdeztem mert nagyon jó:D -
#8498 valami egyszerübb szerkeztő is lehet... :/ -
#8497 figyu ez a honlapodról készült kép vagy mi? photoshoppal kreált kép:? -
#8496 szorri rossz helyre irtam... ez WWbe ment volna... -.-
/me megint
már vagy negyedszer keverem ezt a 2 topicot XD -
#8495 OFF:na asszem unalmamban "visszameygek az időben" a topic legjobb és legnagyobb flémjéig (márha jól használom a szót :D)
Kaileena VS. SoulHunter!
Én azt már régebben is csak visszaolvasva láttam... szal beleszolni nem tudtam :D -
Nekem ezek vannak meg ;) -
#8493 akit érdekelnek a two thrones zenék azok klikk ide -
#8492 képzeldd a probléma megoldódott:D:D volt a kedves thurt és felrakta a tárhelyére a vidit:D és külsőbe nem fagyott ki, szal működni fog:D, holnap már végig is viszem:D -
#8491 flémelj és akkor ujraéled... de most komolyan! mindig a kihaléás szélére került jött egy kis flém majd jött néhány ember akik WWről kérdeztek és ujra beindult a topic... :D -
#8490 na mondtam, kihalt a fórum:D:D:D:D:D:D:D -
#8489 aha -
#8488 Esetleg ha átkódolnád pl. divx-be, akkor csökkene a méret... A fraps nem kódol real-time sehogy, már így is eléggé leterheli a cput. -
#8487 képzeljétek, csináltam frapsal egy 3 perc valahány másodperces videót azt megnézem mennyi a mérete: hát olyan 2.13 GB GIGABYTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem tudja valaki, hogyan lehet nagyon kis méretű videót csinálni? -
#8486 baszátok meg!:(
Most már nemtom a rendes princet se letölteni ha elindítom a programot újra indul a gép:( -
#8485 ejnye, már ez a fórum is kezd kihalni? csak én írok ide egyedül? -
#8484 hahó!!!!!!!!!!! már rég küldtem egy mailt!! mikor tudom leszedni a filét?????????????? -
Thufirhawat #8483 1. A fájlt szívesen elküldöm, felrakom valami tárhelyre, ha igényleg, írj egy mail-t a [email protected] -ra.
2. A webkitek célja, hogy a rajongói oldalak elkészülését megkönnyítcsék.
3. Legközelebb, ha lehet, egy hozzászólásba sűrítsd be a mondanivalód, áttekinthetőbb úgy a fórum (általánosítva) -
#8482 amőgy ezek a webkitek mire valók? -
#8481 tényleg, és a spoiler üzenetet hogy lehhet csinálni? tudjátok elfedi amit írtál -
#8480 remélem holnapra meglesz a P3C_060.bik video fájl, mert sztem hibás, azért lép ki állandóan, de ha nem lesz jó megkérem az egyik haveromat, hogy töltse le az EU verziót -
#8479 asszem akkor ma délután elkezdem leszedni a 3cd.set
-
#8478 bocs fiúk nem tok us verziót letölteni
letöltöttem 6 féle us verziót torrentben és min2 program kiírta hogy erre szar a fájl:(
sooryy -
#8477 végre nem lesz mikiking segítség:D asszem hétfőre orvosolva lesz a problémám -
#8476 csá!
na végre... pfff.... :D -
mikiking #8475 végigvittem a gamet , nem nagy szám volt a vizir de a játék baró csak rövid na csá -
#8474 majd meglátod:) spoiler -
mikiking #8473 császtok, az már az utolsó pálya amikor a vizírrel harcolok? -
#8472 plz CD-st töltsd le mert az az US és akkor beszámolhatnál rola esetleg frapsal csinálhatnál videót róla! -
#8471 és akit érdekelnek princeofpersiás dolgok azok jöjjenek fel ide nagyon jó dolgok vannak rajta -
#8470 menj fel a www.mininova.org ra és ott írdd be a keresőbe, hogy prince of persia the two thrones és ott fogsz találni egy olyat, hogy
PC-Prince of Persia The Two Thrones [3CDs][MULTI5][Patch Tool] [WwW GamesTorrents CoM] (sztem ez az amerikai verzió, mert 3 CD)
és egy olyat
Prince of Persia Thw Two Thrones SFCloneDVD [Game PC] -
#8469 hát már nem azért de naon sokat segítettél ezzel szinte mindegyiknek ez a neve:)
de attól kössz
úgy gondoltam hogy Prince of PErsia(sfClone cd)
vagy vmi hsaonló(torrentel töltöm -
#8468 várjál próbáldd meg ezt: MIR-POPT2T.mdf MIR-POPT2T.mds nekem ezek a képfájlok neve