Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
szemét, csoró banda! <#duhos2>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Igen tudom, hogy ez így van csak nem volt kedvem leírni. A lényeg úgyis az, hogy nem adnak neki több pénzt. A Far Cry szerencsére tényleg megúszta de sajnos a dungeon siege nem. Mert az már kész van. Bár ha szerencsénk van akkor sose fogják bemutatni. Amúgy meg szerintem elírtál valamit mert a House of the Dead a legrégebbi általad felsoroltak közül és a Bloodrayne a legújabb.

Why so serious?

fv82
Te is rosszul tudod. A lényeg az volt , hogy Németországban, aki veszteséges filmbe fektetett, annak nagy adóleírása volt. Uwe Boll garancia volt, hogy egy film csõd legyen. (Alone in the Dark, Blodrayne és most a House of the Dead), de ez a lehetõség megszûnt. Úgyhogy ennyi Uwe bácsi, a FarCry már megúszta. Ja és persze a játék kiadók sem álltak már szóba vele 😊

\"Majdnem párom lett!\"

Hát nem biztos, hogy a Herceg-Farah vonalat kéne erõltetni. Hadd éljenek békében. Lehetne mondjuk a Herceg utódairól /fia, lánya, unokája stb./ Játszódhatna a jelenben is és akkor a Herceg utódját hívhatnák Max Payne-nek aki géppuskával a kezében ugrálva lassítja az idõt. 😊
Komoly vonalon meg lehetne akár prequel, mondjuk szólhatna Hercegünk apjáról, hogy milyen harcok árán szerezte meg a trónt, hogyan találkozott a Herceg anyjával sok évvel korábban. Jó kis árulással, trónviszállyal meg egyebekkel egész jó sztorit lehetne farigcsálni.

Why so serious?

<#idiota><#idiota><#idiota>most hogy mondod...ez joo!<#vigyor5>
armageddon666
nem si rossz ötlet!

Hercegünk Farahval összeházasodott majd elmennek vhova vakáciozni ám vmi szörnyûség történik... szöryû vihar támad és faraht elrabolják. (elájulunk és a multbol látunk képeket hogy az oregember tanácsokkal lát el és történetet mesél a sivetagban élõ homokszörnyekrõl, amik nem idõhomokos hanem simán heteron homokos szörnyek) ... To be continued <#banplz><#banplz><#banplz>

@

MazeZee
tritonkirály!: vedd lejjebb a felbontást, nekem is ezt csinálta,nem tudom miért,nem is akadozik ,de visszafordul.

Halfer
kár hogy fizetni kell ezért a képért szebb minõségben. ez elég homályos. de inkább adok linket én: GW

Rosszul tudod, Uwe Boll nem a rossz kritikák miatt szállt ki /azokra szart mindig is/ hanem mert már nincs olyan hülye a Földön aki pénzt adna a filmjeire.Szerencsére

Why so serious?

...<#idiota><#idiota> mien filmet csinált az az Uwe Boll?<#nemtudom>
buldozer99

Na többet má nem rakok fel ez az utolso jo

Forca Barca

buldozer99

hát ez kurva jo

Forca Barca

buldozer99
De rakjak még fel???????????

Forca Barca

buldozer99
Köszi én se tudom nem tragédia ez de legalább raktam fel meg szép is!!!!!!

Forca Barca

Joke 33
az a lenti két kép nagyon jóó!!!
amúgy nem értem,hogy mi a bajotok a méretével...

Broafka
de nem igaz hogy nem veszi észre az a hülye ember hogy a filmjei egy nagy rakás szar

Halfer
Uwe Boll kiszállt, annyi kritikát kapott hogy több filmet nem csinál játékból. jól látja a dolgot 😄DDDDD

fv82
Jó játék a Tetris...
Remélem Uwe Boll nem filmesíti meg <#confused>

\"Majdnem párom lett!\"

Lunki88
Ha készül film azt remélem nem Uwe Boll rendezi... <#zavart2><#idiota>
heliosz007
deeee, tudtommal készül a film

de a filmet is csinájják ha jool tudom..vagy ez neemigaz?<#pardon1>
bár joo lenne az igaz...
ronihun
ezt majd az ubidsok had döncsék el

...

de ha lenne is 4. rész, mien lenne? megint babilonba rohangálnánk?
vagy emegy vakációzni újdonsült nõjével?<#idiota>
heliosz007
😄 én máá mind a 3-at végignyomtam . szerintem a csúcs az a 3. majd az 1. és a 2.,de ha jól tom akkor lesz 4. is sõt 65% hogy lesz !!!!

ffxi
Én sem jáccottam az 1-el és a 2-vel(csak most kezdtem az 1-et), mégis próbléma mentesen végig mentem 2x(easy-normal). Lehet, h profi vok?<#zavart1>

Fákjúal!

Broafka
az nem lila?
te se játszottál a WW-vel az látszik...
üss és védj, ennyi
basszus, miért nem lehet az elsõ résszel kezdeni? miért kell rögtön a 3-dikkal?

valaki tudja,hogy a kékruhás nönek mi agyenge pontja?
koosadam
Naja és ha URL-be tennéd be?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

fv82
"a fõellenség aki megölte azt a csajt az elején" szerintem hülyeség a 3. résszel kezdeni

\"Majdnem párom lett!\"

dienesoft
ja, minden mp-be...😊

Sheke
😄 nézném mindennnap a torrentoldalakat meg a warezokat😄

Le Parkour

buldozer99
Szeintem is lesz bár én még tolom a pop3 ezerrel de kurva jo és remélem lesz folytatás!!!!!4

Forca Barca

Halfer
szvsz is lesz folytatás. gondoljatok bele tök kussba vannak a fejlesztésrõl és akkor bejelentik hogy: JÖVÕ HÉTEN PRINCE OF PERISA 4, a második trilógia kezdete! nagy lenne! ha lesz akkor azért ne legyen duke nukem forever vagy stalker szindróma, de UBI nem olyan.

ronihun
Lesz folytatás.Gondolj bele egy ilyet nem fog elszalasztai az Ubi.

...

..ugyvolt h meghal?<#pardon1> nemhinném h lesz folytatás...<#rinya>
bár kituggya<#zavart2>
zolo
Hali!
Most fejeztem be a játékot,és a végén kiírt valami bonus kodot.Azt hova v hogyna kell beírni és mire jó??
A prince nem halt meg ezekszerint lesz folytatás??Nem úgy volt hogy a prince meghal??

http://flickr.com/photos/zolika90/

Broafka
akkor beteszed linkbe...

buldozer99
Bocs nem tom minek irtam 2 szer nem jelezte nekem ki hogy elkültem

Forca Barca

buldozer99
Mert kisebe nem tudtam!!!!

Forca Barca

buldozer99
Mert kisebe nem tudtam

Forca Barca

Broafka
ez jobb, de, elnézést a kiabálásért de:
MI A FASZÉRT KELL ILYEN NAGYBA BERAKNI????!!!!!!!!

buldozer99

Ez se kutya

Forca Barca

buldozer99

Fasza kép

Forca Barca

meg az hogy ha már megöltem a fa szörnyet és egy kicsit mászkáltam már akkor sokára lesz még az a fõellenség aki megölte azt a csajt az elején
még annyi hogy amikor harcoltam egy lila ruhás csaj ellen ,jól kivolt találva hogy átváltoztam dark prince-é
én már végig vittem a king kongot.......
sztem nem tartott sokáig
buldozer99
Most vagyok KLOMPÁN-ál!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

heliosz007
mee lesz film (állítóleg) .csak nem tom mikor !!

buldozer99
Nagyon sirály a játék föleg a speed-kill és sokan nem tudják használni pedig tiszta könnyü!!!!Mert mindig elötte vagy utána nyomják meg azt a tetves egér gombot!!!!

Forca Barca