13392
-
fdsag #8547 Sziasztok!Átolvastam a FAQ,de két dolgot nem tudok.
1.Van-e magyarosítás?
2.Meg lehet-e úszni a meghajtók lehúzását,mert nekem csak úgy megy,Starforce Nihtmare Disable CD, Disable node semmit sem ér.Lehúzva nem is kell használnom. -
social parasite #8546 az IDE es a SATA a meghajtok ideiglenes kiiktatasa! a mount-olast tenyleg elfelejtettem, sajna!!! -
#8545 na és ez a flémelés.... :D -
#8544 kihagytad a fizikai meghajtók lehúzását és démonozást... -
social parasite #8543 felinstallod
beirod a kodot
megy a progi
ha problema van huz le az IDE vagy a SATA kabeleket -
social parasite #8542 koszonom szepen!!!akkor eloszor a felsot probalom, aztan az alsot :D csak ugy hecbol. -
matehamar #8541 bocs a hülye kérdésér!!!de akkot hogy tudom el inditani!!!pls help -
#8540 legalsó ;) amúfgy meg a legfelső -
#8539 a legfelső -
social parasite #8538 melyik koddal megy ezek kozul a Prince of Persia The two thrones?
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX,
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGC,
BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ, vagy ez a nagyon érdekes
4534-K1B4SZ0tT-N4GY-L4M4-V4GY0k (4534-KiBaSZotT-NaGY-LáMa-VaGYok
)
tudnatok segiteni? -
#8537 de ezt nem úgy mondom mint ha villantani akarnék, mert ha nincs meg a kellő adranalin akkor hardon is rengeteget veszteglek iz ikreknél van amikor vagy 6 odjára jön össze vagy több -
#8536 Nem toom szerintem a csaj a legnehezebb :S én az ikreket gyepálom hardon mint a kaszás a kutya szart... szal nem toom elsőre tényleg nehézvolt rájönni és mire rájöttem hogy a king's roadot úgy kéne végig vinni hogy nem homokozok :D És nem toom a kérdésedre a választ mert ezt már én is fel tettem hogy milenne ha végig kaszabolnánk a szarvas fejűt migmeg nem murdál... -
#8535 én klompát a megoldás megtalálása után elsőre ment, és a végén életcsökkenés nélkül távoztam a csatatérről Szerintem az ikrek a legnehezebb, normálon 5ödjére sikerült kinyírnom őket -
#8534 az egyetlen boss ami nehéz az Klompa XD 1. boss igy én is ott akattam el :D Ikrerk már könnyne ment (Easyben) de klompánál is SK ment csak lábát nemtudtam kaszabolni mert mindig megcsapott,felrugot,stb :( bár azóta már 20* kinyirtam... Twinst meg nemtom megölni Medbe... nemtom miért... Tényleg aki ráérős az megnézhetné hogy muszály-e Speedkill az ikreknél vagy anélkül is lelehet sebezni őket. -
#8533 én is kértem ennél a résznél segítséget, de utána rögtön megláttam a falon a daggerholdokat és már rögtön beugrott mit kell csinálni. Amúgy észrevettétek, hogy általában mindegyik bosst könnyű kinyírni, csak sok agymunkát ígénylenek? Mert előbb meg kell találni a gynegepontjaikat -
#8532 Ha rá érzel a herceg belsővilágára és áttudod venni a stílusát, modorát, vagy csak a zenét elkezde élvezni és ritmusra mozogsz tényleg nem nehéz... és ezt most nem izéből én is kértem segítséget... -
#8531 Na végre megvakult! Már csak lekéne kaszabolni! hátulról kell bevágni neki ugye? -
#8530 Köszi Armageddon! Hát bazki már vagy 4napja sík ideg vagyok emiatt... K nehéz. egyesek meg "hát nem tom miebbe olyan nehéz én elsőre átvittem". Hát én se most kezdtem el jáccani, de ez baszott tökölős, ráadásul még csak az első főellenség... akkor mi lesz még a többi jóképességűvel. Mégegyszer thx. Valamit kiokoskodok. -
#8529 gá zha nem tudod viszont érdekes hogy megtudtad csinálni! itt vannak olyanok akik tudjá mi a Speedkill viszont nemtudják alkalmazni. Speedkill: A képernyő széle behomályosul. E-t nyomsz ezzel megindul az SK. Herceg ugrándozik magátol (:D) majd a tőre felvillan a képernyő olyan barnásan, szürkésen egyszínű lesz és az idő belassul. Na PONTOSAN ekkor (NEM ELŐBB NEM KÉSŐBB) bal egérgombot nyomsz. Ezt addig csinálod amig a szörny meg nem hal. A kis ellenfeleknél könnyű mert 3.nál már tod mikor kell nyomni (nekem néha már be sem villan mert mikor villanna pont akkor nyomom) ám a bossoknál ugye izgul az ember meg ott a SKnek nincs olyan ritmusa. mondjuk mikor 3.dszorra mássz uaz ellen a boss ellen már arrais ráérzel... tehát összegezve: homályosulás-->E-->ugrabugra(magától)-->homályosulás+tőrvillanás-->Balklikk-->homályosulás+tőrvillanás-->Balklikk... és igy tovább... Nah enél részletesebben nem tudom leirni. -
#8528 Van egy nagy problémám a Prince of Persia - The Two Thrones-el kapcsolatban. Már az első főellenségnél elakadtam. Addig eljutottam, hogy felkell mászni egy lécre és onnan kell ráugorni, az addig rendben is van, megböki a vállát utána nem csinálok semmit elkap, beleszúrok a markába és utána valahogy kiszúrja az egyik szemét. Ez eddig okés. Ezt egyébként nem tudom hogy csináltam meg. Csakhogy. A másik felugrónál nem adja be a Speed Killt (a fenti felugrónál ahogy kezdődik). Elugrok és nem lassul be az idő, csak ráugrik és megböki aztán leesik oldalra, pedig megvárom míg nem villog körülöttem az a szar. Vagy ha valaki tudja a Speed Kill lényegét, esetleg billentyűs kombinációját az írja már le légyszi. Vagy azt mikor Speed Killt ad milyen jelet kell figyelni, hogy jó időben nyomjak balegeret. Köszi! -
#8527 ???? -
#8526 jajjmá akkor most másolhatnám át oda a javimat..
-
#8525 mindegy azt mondják az úgy is óriási nagy csalódás, úgyhogy akkor nem szedem le jáccottam a 2.vel és az első csávó nem tom kinyírni. Szerintem tök nehéz Inkább ne offoljunk -
Dzsiti999 #8524 Azt még csak warezba lehet leszedni, mert az még nem retro ha jól tudom.
De linket én sem tudok... -
#8523 már ez első kettő megvan, de a 3D-ét honnan lehet? -
#8522 looooser a retrogamesről honnan lehet leszedni, mert nem találom -
#8521 szerintem regeljetek a dahakateamen! én már regeltem. azért mondom, hogy az sg fórumon kb ennyien vagyunk: én, looooser, broafka, armageddon, ffxi és csirke
és ott nem hal ki a fórum, itt már nagyon kezd. na sztem regeljetek és ott lehet ötleteket adni
looooser köszi a linket! -
#8520 Broafka összedobná a történeteket mi meg megterveznénk a játék menetét az elleneket... kapcsolatba lépni az ubivalés megszervezni a gémet feldobni egy szavazást aztán csak dolgozni rajta... -
#8519 www.retrogames.com csak kell hozzá egy emulálo is :S
És ha egy valós idejűt tolnának? bagyon véresre nagyon sok harccal és speed killel? kurva jó metál és hard rockal vegyített perzs népdalokkal színesítve? még több kombó és mégtöbb boss harc új ellen felek... és vagy 20 óra játék idő!!!! szentem tutka játék lenne és akivégig vénné na az naon lazulás lenne... de ezt az ötletet is elfogjuk vetni mint az MMORPG-s felállást... :( Írjunk nekik levelet ezzel az 5 lettel meg az MMORPG-ssel -
#8518 mega google nem jó semmire. na honnan lehet leszedni a kalsszikus prince-eket? -
#8517 jó jó de hogy írjam be? -
#8516 A legkissebb is számít gooogle
remélem ennyi elegendő válasz -
#8515 tudom, hogy ez nem ide tartozik, de a klasszikus prince-ek kaphatók? (van egy érzésem, hogy már nem) És honnan lehet letölteni a klasszikus prince-eket? -
#8514 Én egy vicc erejében írtam egy sztorit hozzá de azt inkább nem tenném be ide :D
Ami meg az új PoP játékot illeti: sztem felesleges. Itt úgyis az menne, hogy jaj én már rég végigvittem és nagyon könnyű és akkor mindenki itt isteníti saját magát, hogy ő így és ő úgy azt közbe szart sem értenek a játék lényegéből de azért szarozzák 1000L...Szóval erről ennyit -
#8513 régi vitákat újra kezdeni asszem :S
Hát elvileg ez a vég de azon a story bordon haladva amit Broafka írt meg a novellájának elején shimán lehetne haladni tovább és újra belegabajodni a homokba... Hülye az ubi ha ilyen lehetőséget kihagy.. Ha Broafka befejezné a storyt eladhatná az ubinaj nagyon jó pénzért... -
pirosBoci #8512 sajnos nem tudtam végig vinni mert a játék a végén ki a fő-fő?
-
#8511 csak kérdeztem, mert tod a vizíres videó nem volt jó, de letöltöttem egy hibátlan. és jött a gyanú érted? -
Prof William #8510 Akkor nem értem a kérdést... Az a vége igen. -
Prof William #8509 Akkor nem értem a kérdést... Az a vége igen. -
#8508 jó tom de a játék