Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerisone
ez tök jó! folytasd

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

na letudtam tölteni a regény t szerintem király volt

koschwarz
kösz, közben sikerült, de nagyon ideg voltam<#duhos2><#nevetes1>

kb. mint amikor a WW-ben kaailinát kellett legyõzni<#boxer><#wink>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ako melyik az??

ffxi
De egyezik a kiadó: Ubisoft 😊

Fákjúal!

Valakinek megvan a Splinter Cell 3???
Mert szivesen játszanék vele multin.
Mindig csak franciákkal meg legyel meg csehszlovákokaljátszom...

Broafka
ez nem az a topic
ne offolj

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
próbáljátok innen, ide is felraktam, hátha itt megy:
link

Valakinek megvan a Splinter Cell 3???

ffxi
Üsd a kardost és rád ugrik a baltás, te megfélre ugrasz és ütöd a baltás. Mert közben kihúzza a baltáját. Ezt el kell jáccani addig amíg speedkill nem lesz.

Fákjúal!

ezt irja ki amikor le akarom tölteni a regényt :Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/www/sendmefiles/include/db.php on line 24
és még ezt is : Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/sendmefiles/include/db.php on line 34

na ilyenko mit csináljak ????

koschwarz
áááááááááááááááááááááá, most azonnal segíjjen valaki lécci, a második szekerezés után azt a két böszmét hogyan kell legyõzni? megütni se tudom õket<#boxer>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

az lenne a kérdésem..
-hogy megint elvittem végig a game.-t és hogy a végén kapsz egy különleges kardot,ha játék közbe lestoppolod és v.mit megnyitasz és oda beírod a kódot(nyilakkal)..na szal ezt hogy kell megnyitni?
-meg hogy gyûjtöttem 2000 v.mennyi sand credited azzal mit kell csinálni?vagy csak úgy van?
-meg ha összes bonus helyet megtalálom akor más vége lesz?

Black Hawk
másik sorrend.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vagy van vmi masik sorrend
és ezt igy sorrendbe?
Black Hawk
tologatod jobbra balra elõre sõt még hátra is.sok sikert.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Sziasztok! megint én vagyok . Elakadtam ott , hogy 1 nagy köszobrot kell mozgatni.... hogy tudom megoldani? köszi
heliosz007
én letöltöttem 😄

ööööööööhhhhhhh az a gond broafka hogy nem tudtam letölteni valami hibát irt ki vagy mi a franc

Broafka
nah itt van a regényem, vagyis az ameddig eljutottam...
nem volt kedvem tovább írni...
inkább a 2. regényemet folytatom, az jobban tetszett az embereknek 😛
PoP regényem

Black Hawk
nem trainer csak egy bug. Élvezet volt kinyírni😊

ronihun
Ez Lol😄Ez Trainer vagy hogy a francba szedte szét a fél arénát?

...

Black Hawk
Még régen volt de szerintem vicces

fv82
Csalás nincs, trainer van, ha legközelebb kell. De látod, jobb is, hogy nem volt

\"Majdnem párom lett!\"

buldozer99
Má nem kellenek amiket irtam mert megcsináltam!!!!!!!!!!!!!!4

Forca Barca

Looooser
Szal' ez a random szint kódja?: FLFLBJBJFLFL?
Mellesleg nem csak azért raktam be mert asszem ilyen kép nem volt még LoL

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

buldozer99
Vagy egy mentés is jo lenne azután amikor Klompát kinyirtam és után megy le az idö és az után kéne mentés !!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

buldozer99
És olyan van hozzá amikor ugye herceg sötét oldala vagyok és megy le az életem és nem tok egy részt megcsinálni mert mindig meghalok van hozzá olyan kod vagy valami ami megálitja azt hogy megy le az életem+???????????????????
Elöre is köszi

Forca Barca

fv82
Nem kaptam meg Küld újra

\"Majdnem párom lett!\"

koosadam
Semmit tetszõleges helyen elindítod a gamet bármiylen elmentésnél, megnyomod az esc ami pasueba rak és bepötyögöd a kódot majd enter azt csá

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ffxi
Ment ímél, megkaptad?

Fákjúal!

Broafka
jó persze értem, szal nem muszáj végig vinni a játékot ahhoz hogy megkapd, csak úgy akarom megcsinálni hogy kiírja nekem hogy megkaptam a kódot, szal úgy hogy kell, vagyis mit kell csinálnom?

koosadam
Minden szinten el lehet indítani: FLFLBJBJFLFL (pause után beírni kurzorokkal!!!)

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
random szinten?
ehh, ezt nem egészen értem
a tonhalat nekem nem sikerült megcsinálnom mert nem vágtam milyen szinten kell még megcsinálnom hogy az meglegyen
szal mi ez a random szint? 😊

koosadam
Juj a beképzeltség határtalan 😛
Kaileena MÁSODIK vagyis VÉGSÕ csatában nehéz. Még normálon sem pite hátmég egy szinttel feljebb...

Ui.: Grat ha a #7310-et arra szántad, hogy rájöjjünk, hogy végigvittted Hardon a T2T-t, mert ugyebár nyilvánvaló az Easy=Gumikalapács, Normal=Telefon és a Hard=Láncfûrész + egy extra tonhal random szinten

Looooser
Skacok jó hír kondiba járok növesztem a hajam és a szakállam.... kiválasztottak a film fõszerepére....
LoL de szép álom lenne....
A filmrõl annyit hogy elvileg a játék forgató könyvéhez akarnak ragaszkodni és elvileg a madárkák már csicsergik hogy elkezdõtek a szereplõ válogatások....

Kérdés: Farah-t és Kaileena-t melyik modellekrõl mintázták???? Mert.... <#banplz>mind1.... a kérdésre jöhet a válasz.

és skerült 200%osra vinnem az életem!!!!! loll 3 nap alatt végig toltam a SoT-ot most kezdtem el a WW-t Hardon és a Shadee eleni harc baromi könnyû volt!!!!! sõt mingyárt Kaileena ellen megyek megnézm mit nem tudtok végig vinni rajta....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser

fv82
Jah most nézem ki vagy, akkor ezekszerint gyors volt a posta

\"Majdnem párom lett!\"

fv82
Ha jól tom ez az alaplapodnak köszönhetõ, de azért arc vagy <#worship>

\"Majdnem párom lett!\"

heliosz007
ok Nagyon "menõ" van

ffxi
Sok balf****!!!!!!! Most kaptam meg a PC-s verziót és nem kellett csavarnom, lehúznom semmit és mégis indul. Varrjatok erre gombot. Nemtom mért de jobban fekszik bill+egér mint konzolon.

Fákjúal!

fv82
Lehet, hogy elírtam, nehéz sorba rakni, csak úgy emlékszem a house of the dead most jelenik meg itt DVD-n. Amúgy az Alone-t láttam is. Nagy élmény volt <#wilting>

\"Majdnem párom lett!\"

Broafka
valaki tudna nekem mondani egy fájlfeltöltõ oldalt?
csak mert egyik se mûködik -.-
van egy sendmefile, arra sikerül feltölteni, de amikor a letöltési linkre kattintok, akkor kiírja hogy URL not found
a másik a sendme largefiles, az meg php hibás!

Broafka
én már nem írom...
könyvesboltokban úgyse fog megjelenni...
beteszem majd az eddig leírtakat
inkább a régi könyveimet folytatom, az az eddigi halgatóság szerint király 😄

Black Hawk
Lol a könyvem a herceg unokaöcsérõl szól.(de azért benne van az igazi herceg is)

Bugz
Jo.
Gondoltam elmondom.
Mert annyit zaklattalak titeket a hülye Vezír miatt.

Dirty South

koosadam
XD

Black Hawk
köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a fontos információt. Ha ezt nem mondod ma se aludtam volna nyuogtan.

Bugz
Sikerült megcsinálnom.
Végigvittem 7-én, csak nem voltam netközelben azt nem tudtam írni.
Gec t-online letiltott 😄

Dirty South