Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. mint amikor a WW-ben kaailinát kellett legyõzni<#boxer>#boxer><#wink>#wink>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mert szivesen játszanék vele multin.
Mindig csak franciákkal meg legyel meg csehszlovákokaljátszom...
ne offolj
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
link
Fákjúal!
és még ezt is : Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/sendmefiles/include/db.php on line 34
na ilyenko mit csináljak ????
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-hogy megint elvittem végig a game.-t és hogy a végén kapsz egy különleges kardot,ha játék közbe lestoppolod és v.mit megnyitasz és oda beírod a kódot(nyilakkal)..na szal ezt hogy kell megnyitni?
-meg hogy gyûjtöttem 2000 v.mennyi sand credited azzal mit kell csinálni?vagy csak úgy van?
-meg ha összes bonus helyet megtalálom akor más vége lesz?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nem volt kedvem tovább írni...
inkább a 2. regényemet folytatom, az jobban tetszett az embereknek 😛
PoP regényem

\"Majdnem párom lett!\"
Mellesleg nem csak azért raktam be mert asszem ilyen kép nem volt még LoL
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Forca Barca
Elöre is köszi
Forca Barca
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
ehh, ezt nem egészen értem
a tonhalat nekem nem sikerült megcsinálnom mert nem vágtam milyen szinten kell még megcsinálnom hogy az meglegyen
szal mi ez a random szint? 😊
Kaileena MÁSODIK vagyis VÉGSÕ csatában nehéz. Még normálon sem pite hátmég egy szinttel feljebb...
Ui.: Grat ha a #7310-et arra szántad, hogy rájöjjünk, hogy végigvittted Hardon a T2T-t, mert ugyebár nyilvánvaló az Easy=Gumikalapács, Normal=Telefon és a Hard=Láncfûrész + egy extra tonhal random szinten
LoL de szép álom lenne....
A filmrõl annyit hogy elvileg a játék forgató könyvéhez akarnak ragaszkodni és elvileg a madárkák már csicsergik hogy elkezdõtek a szereplõ válogatások....
Kérdés: Farah-t és Kaileena-t melyik modellekrõl mintázták???? Mert.... <#banplz>#banplz>mind1.... a kérdésre jöhet a válasz.
és skerült 200%osra vinnem az életem!!!!! loll 3 nap alatt végig toltam a SoT-ot most kezdtem el a WW-t Hardon és a Shadee eleni harc baromi könnyû volt!!!!! sõt mingyárt Kaileena ellen megyek megnézm mit nem tudtok végig vinni rajta....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
\"Majdnem párom lett!\"
Fákjúal!
\"Majdnem párom lett!\"
csak mert egyik se mûködik -.-
van egy sendmefile, arra sikerül feltölteni, de amikor a letöltési linkre kattintok, akkor kiírja hogy URL not found
a másik a sendme largefiles, az meg php hibás!
könyvesboltokban úgyse fog megjelenni...
beteszem majd az eddig leírtakat
inkább a régi könyveimet folytatom, az az eddigi halgatóság szerint király 😄