13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Csirke 013
    hát akkor haverom nemtom mit mutatott mert az tuti hogy pop volt
    akkor átbaszott az a szemét
    rohadjon ki
    majd lerendezzük
  • Dzsiti999
    Dehogy fehér hajú... Nekem már rágóta megvan az US vörzsön, de csak annyi a különbség, hogy lehet darálni mint a WW-ben... Na meg ki lehet írni (CD-re, hogy... khm... jó legyen) :D

Ja, és nem lehet menni Farah-val, és csak ki-be lehet kapcsolni a vért... :D ééés nincs új kombó.
  • szoli91
    Dark Prince fehér hajú? te jó isten!!!!!!!!!!!!!!!! úgy néz ki mint az E3 trailerben? Akkor szerintem már nem is dark prince, hanem White Prince, azaz Fehér Herceg És le kell húzni a meghajtókat?
  • armageddon666
    Város, utca, házszám? haverod súlya? önvédelmi képzetsége?
  • Csirke 013
    bocs fiúk haveromnak gépén van
    meg össze tévesztettem nem az egész usa verzió haveromnak vmi oldaról meg van a mapeditor stb és ma mondta meg hogy azzal csinálta ne is kérdezétek a linket mert a buzi még nekem se akarja megmondani
  • armageddon666
    Ez komoly? LOÁL mindjárt letöltöm! figyi már. nem akarsz betenni képeket?! :D
  • Csirke 013
    van pár újjítás Az usa verzióban
    1.Cdn van:)
    2.Lehet állítani a vérmennyiségét
    3.A Dark Prince fehér hajú csávó
    4.Van pár naon durva új kombó
    5.ha kiviszed a gámét lehet menni farahhal (ezt nem tom hogy csinálták de a végén jön még egy kis sztori hogy tán a prinet elrabolják és megkell menteni,nekem naon teccik ez....
  • szoli91
    ez asszem mahasti, a lila ruhás csaj. azt úgy kell kinyírni mint shahdeet a ww-ben, addig védekezell amíg le nem áll és utána kell bevinni a vágásokat
  • armageddon666
    én nem nagyon törődtem vele :D 2 hét alatt annyi nem lehuzos (és ebből csak a kiiros muxik) megoldást olvastam.... szal nemnaon emléxem rájuk... 2 hét után meg már originalom volt... (megjelenés után 2 nappal asszem.)
  • moon21
    ki lehet, de csak meghatározott márkáju CD-re, 4X-esen, és csak CD olvasóval lehet visszaolvastatni! az iróval nem műxik. de sztem se mindegy, hogy mien márkájú a CD-olvasó. szoval egyszerűbb kihuzni a kábeleket, mint a kiirással szenvedni.
  • pulti
    Nekem le kellett húzni a meghajtót csak úgy ment el.
    Na megint elakadtam. A második főellenségnél. Valami jó tippet nem tudtok?
  • Subtitle
    Jaj még mindig ezzel szenvedtek?Lehúzni vagy nem lehúzni...
  • armageddon666
    jééé nemáááá.... -.- gondolhatod hogy tudom hogy kilehet ugy is irni... de én ezt ugy értettem hogy igy még müxik is... tehát gyk.: Az USA (3CD-s) verziót kilehet írni úgy hogy a SF védelem ne szoljon bele, így játszas meghajtó kihúzás nélkül nm-eredeti játékkal.... így jó?! amugy lentebb is irtam hogy ugy lehet kiirni hogy jáccani lehessen vele...
  • szoli91
    de ilyenkor a lemezellenőrésekkor lefagy és kiírja, hogy a cd kulccsal van baj
  • szoli91
    a dvd-éset is ki lehet írni, ha van dvd íród, mert nekem megvan így is
  • armageddon666
    de az USA az CD-s és azt kilehet írni ugy hogy lelehessen játszani...
  • moon21
    hogy a picsába ne kéne?
    ugyanannak a Starforce 3.6-os védelemnek kell rajtalenni.
  • szoli91
    oks írjad. lekell húzni a meghajtókat nála? és ha lennél olyan kedves, segíthetnál egy prince-es oldal nevet kitalálni (normálisat). köszi
  • Csirke 013
    HEHE tudjátok mivel jácottam??????
    Pop3 usa version!!!
    úgy bizony ha akarjátok tudni a külömbségeket írjátok ide már volt párzor hogy hiába beszéltem azért kérdem
  • szoli91
    Ez sajna nekem tökéletesen követi a mozgást.
    És tudtok segíteni egy prince-es oldal nevének kitalálásában? Nagyon jó lenne!
  • fdsag
    Köszi!Próbálgatom,de nem az igazi.Az a legrosszabb,hogy nem követ a kamera pontosan,ha megfordulok mindig X-et kell nyomni,ráadásul ugrás közben nem tudok egérrel megfordulni.
  • Looooser
    Ez egy jó kérdés reméljük mind 2ő kidob 1-1 hsználható cucct...
  • miki90
    most nagyon megy a rivalizálás a RELOADED és a DEViANCE között és ez csak jo lehet nekünk!!
    lehet h épp a Prince of Persia-n dolgozik vmelyik csapat??
    jo lenne!!
    de lehet h a DEViANCE nem tud a RELOADED által irt ocsmányságokról és ezért nem törnek fel mostanában sok játékot!!
    Szerintetek???
  • Looooser
    követi próbáld csak meg egyenesen előre "w" és csak aZ EGERET MOZGASD...
    TUTIRA MEGY,... DE HA NEM KÖVETI AKKOR OPTIONSBA FORDÍTSD MEG A TENGELYEKET (szor capslock) és úgy próbáld
  • fdsag
    Van valami megoldás a pontos írányításra?Tudom,hogy ez nem FPS játék,de rettentően idegesítő,hogy az egér mozgását, mennyire nem követi a játékos.
  • szoli91
    tudom, hogy az a neve, de nem is ezt kérdeztem hanem azt hogy amikor a DP leüti a lánccal a herceget ugye az a valóság? a részleteket lentebb lásd
  • Looooser
    szoli ezt még mindig nem tudjuk... és a DP-verős résznek a neve egyépként is mental akármi nézd meg
  • szoli91
    és a two throneshoz mikor várható a crack? mert úgy is szeretnék jáccani, hogy nem húzom ki a meghajtót
  • szoli91
    De most tényleg, amikor a Sötét Herceg leüti a lánccal a Herceget az a valóság? Mert az álomban van egy olyan páárbeszéd, hogy a sühödből alakítottam testet, vagy valami ilyesmit mondott DP
  • armageddon666
    mert a herceg csak álnában üti DP-t...
  • koosadam
    Észrevettétek, hogy mikor a Herceg üti a Dark Prince-t akkor van rajta ruha és mikor vége a csatának és a Farah+Herceges videó van akkor meg nincs rajta póló?
  • Looooser
    Akkor most van a Chaos Theory-hoz van crack???? de jó...

ja a filmre Most nézem az asterix és obelixet hát ez a Monica Belucci tényleg jó lenne Kaileena szerepére :)
  • szoli91
    engem se zavar
  • Thufirhawat
    Magyarításokról csak annyi jut eszembe, hogy egy hivatalos fordítása a WW-ből jól ismert sornak: "I am... the architect of my own destruction". Ford: "Én vagyok saját puszulásom építésze" Szal jobb az, ha meghagyják eredeti nyelven :D. Tudom, a legvégletesebb példát hoztam fel, de csak a vicc kedvéért. Szerencsére sok időt töltök egy amerikai származású leánnyal/nővel, így engem különösebben nem zavar, hogy angolul vannak.
  • szoli91
    szerintem se, de vannak kivételek pl sw kotor, sw kotor 2, mert ezekben tömény szöveg van
  • fdsag
    Köszi!Igy "tökéletesen lehet érteni a töténetet, meg a párbeszédet, csak kell hozzá nagyon jó angol tudás."semilyen játékhoz nem kell magyarosítás.

• CalebJoe
    Most törte fel a Reloaded a Splinter Cell Chaos Theory-t remélem nem felejtik el ezt sem mert elég unalmas már ez az állandó kábel lehúzogatás.
  • Prof William
    Ha a 3 cd-s verziót használjátok és úgy tesztek mindent ahogy le van írva akkor nem kel lehúzni! É is így próbéáltam ki először. Azóta megvettem mert sztem ez a game megérdemli.
  • Looooser
    az elsőnek készült magyarosítás... csak pizes... és belemászik a játékba :S
  • szoli91
    a lehúzás az elkerülhetetlen, és kell hozzá daemon 4, nincs hozzá magyaírítás, mert felirat sincsen. egy princeofpersiához sem csináltak magyaírátást, mert szerintem análkül is tökéletesen lehet érteni a tröténetet, meg a párbeszédet, csak kell hozzá nagyon jó angol tudás