13392
-
erbali #8627 csá nekem nem indul mindig azt csinálja hogy kihuzom a meghajtokat be inditom és scanelés után ki irja ezt:the disk key you enterd does not correspond to the disk in the drive.Make sure you use the correct disk key
kérlek segitsetek kössz
-
moon21 #8626 a Splinter Cell-t már feltörték. -
sanyi150 #8625 Nem kell kábelt húzogatni, mert trükközni, vegyétek meg eredetiben, olcsón adom:
Prince of Persia: Two Thrones (bontatlan műa. CD tokban kézikönyv nélkül) 6 999 ft -
#8624 Még nem jött ki használható crack így csak az SF-elleni egyetlen megoldásvan a kábel huzogatás... ha ezt a kis procedúrát nem bírod ki akkor neis kezdj el jáccani a játékkal... én is lemondtam a Splinter Cellről -
#8623 xd de olyan amihez nem kell ilyesmi -
#8622 Homokosak --> Buzik ---> lájtik. Dzsiti jól mondja... és mi sem bizonyítja ennél jobban mint az outakes vidi :D amikor megöleli a herceget... Mellesleg nézzetek meg egy nagyüzemi tehén vágó hidat... khm olyan a késü hogy te jó ég.... egy kis nyisszantással egy kéz minimum levágódik.... shimán...:D szal lehetséges -
#8621 Igen. DVD-s és CDs. Ezeknél elég ha lehúzod a kábelt XD -
#8620 sziasztok van olyan pOp verzió amihez nem kell vezetékeket vagdosni? -
#8619 de figyelj már gondolj bele. Talál egy angolul beszélő perzsa herceg egy kék tőrt amivel tud utazgatni az időben... kérdés? :D
-
Dzsiti999 #8618 Hát úgy van csinálva, hogy a játék elején nem lehet őket szétvágni... Csak akkor, amikor homokosak lesznek, mert ugye, akkor (hogyan mondjam) meglágyul a testük :D -
moon21 #8617 nem ilyen egyszerű.
a védelem egyik része betelepül a Windows-ba, a másik része a játékban van. nem tudod a régi védelemmel felülirni, csak ha feltöröd a játékot, az meg még nem sok embernek sikerült... -
#8616 de figyeljetek már. gondoljatok bele, hogy egy tőrrel, hogyan tudsz ketté vágni egy embert? szerintem lehetetlen egy vágással, csak max akkor ha fogod és elkezded "fűrészelni" Szerintem ebben az EU verzió reálisabb. scak az hibádzik amikor két karddal lefejeznél -
#8615 starfoorce 3nál bénább verz -
#8614 jaja, nem tudja valaki, hogy melyik játéknak van starforce 6nál bénább verziója? mert ha van olyan, akkor felül lehetne írni a T2T SF-ét és akkor menne simán meghajtó letiltással (szerintem) -
#8613 de ha DVDs ideokkal felulirod CDseket akkor szép videok és darabolás :D ahogy Dzsiti irta nekem: ESA a legjobb :D (gyk. EU-USA fusion) -
#8612 na akkor már nem is beszélve -
#8611 De ugye nem kell lehúzni a meghajtókat? Mert én azért nem fogom letölteni, hogy darabolni lehessen benne. -
#8610 meg randábbak a videok.
-
#8609 szedd le torrenttel, én ott megtaláltam, csak nem szedtem le:D
Ez komoly, tényleg lehet benne darabolni? Csak ennyi a változás benne? -
062020 #8608 Adtok egy gyors linket a 3 CD-s usa változathoz? -
#8607 nem vam az amerikai cd-s verzió is...
-
Dzsiti999 #8606 Vettem egy csomag SONY írható CD-t, mert gondoltam megpróbálom kiírni az USA verziót, meg persze elfogytak az üres CD-im :D Egyébként SONY-val tényleg működik...
Amúgy lehet, hogy átmásolom a nagyobb videokat a DVDsből és az USA-val jáccok majd :D
Itt egy kép, a változásról aki kiváncsi rá (lekicsínyitettem):
-
#8605 ajaj, a fórum másfél napja kihalófélben van -
#8604 látod, ez érdekes kérdés -
#8603 tudom hogy csak részben tartozik ide, de ez egy érdekes kép:
amit tudni kell:
Amikor elkezdünk játszani a SoT-tal akkor ugye előttünk van pár harcos aki beakarja törni a kaput, kék ruhában, fém nyakvédő, és a mi csapatunkhoz tartozik (PERZSA HARCOS)
amikor elmegyün Azad-ba (valahol Törökországba) a piros ruhás török harcosok palotájában harcolunk, és mászunk fel a toronyba hogy megöljük Viziert
ami furi volt nekem hogy ez a szobor mit keresett ott? hiszen a szobor egy kék ruhás, fém galléros, PERZSA HARCOST ábrázol, mit keres az egy TÖRÖK PALOTA kapujában? -
sanyi150 #8602 Csak DVD változatom van jelneleg PopTT-ból. -
#8601 csak azert nem szóltam nektek mert míg nincs a kezemben nem szólom el magam hogy ne hogy azt hidjétek hazudtam... és szívesen le is másoltam volna nekete de nincs meg :-/ Szaval elő a maumannos ismikkel :) -
#8600 Nem hazudott a hawerod, mert az enhaweromnak is meg volt csak kékhalála lett a gépén amiko relkezdte másolni :-/ sajnos formázni kellet... azt mondja hogy egy naumannos hawerja töltötte le... kérd meg hogy írja ki te meg feldobhatnad BitComet-re mi meg leszednénk PLZ-PLZ vagy rulez amit armageddon mondott utca házszám stb...
------ és Sanyi van közte 3CD-s verzió mármint a feleslegben? :) -
sanyi150 #8599 Az előző részek nagyon tetszettek, ezért megvettem magamnak, De több darabhoz is hozzájutottam, így a felesleget eladom. -
#8598 meg ha megvetted mért nem jáccol vele? még ki se bontottad? ez nekem fura, akkor minek vetted meg egyáltalán? -
#8597 és mégis hogyan fogod ideadni? postán? -
sanyi150 #8596 Eladó!
Prince of Persia: Two Thrones (bontatlan műa. CD tokban kézikönyv nélkül) 6 999 ft
email: [email protected]
tel.: (70) 253-7763 -
Dzsiti999 #8595 Hát, ez most nem jött össze XD A 7 játékból csak 1-et nyitottam, de oda is írtam, hogy a hivatalos oldalról van. Ha nem hiszed, akkor sajnállak XD -
#8594 milyen játékok?
jah biztos az amiket én mondtam Dzsitinek, azt miután összevesztünk biztos alkalmazta :)
nah mind1
1,idézet vadászat:
mondok egy szöveget pl a TTT-ből vagy a WW-ből azt folytatni kell vagy pedig ha mondjuk párbeszéd akkor megkell mondani a választ rá, legyen is egy példa:
-ARE YOU SURE YOU CAN CONTROL THIS THING? (mi rá a válasz? a teljes válasz)
2,kép kereső, kivágok egy részletet, azt megkéne mondani melyik mentéstől lehetne elérni vagy hogy melyik résznél látható (erre most nem tudok így nagy hirtelen példát)
3,szóvadászat: igazából erre csak 1 jutott eszembe de sokáig is tarthatna ha az embert érdekli a téma
van egy szó, amit most kitaláltam, vagyis ugye a játékból a szó, a jól ismert: KAKULUKIAM
lelehetne írni hogy mit gondoltok róla? mi jut eszetekbe róla? mire aszociáltok? meg ilyeneket
4, fegyver kovácsolás: megrajzolhatod az álltalad kitalált fegyvert, azt max értékelnénk
nah pl ilyenekre gondoltam
u.i.: WÁÁ, gyorsan, most nyulja le mindenki és tegye fel a honlapjára úgy hogy ő találta ki, futáás -
#8593 mi az a flém? -
Dzsiti999 #8592 Hát én nem láttam különbséget (na jó: kisebbek 1-2 megával a videofájlok :D)... De lehet, hogy kéne szerezni SONY írható CD-t, mert nem nagyon akar működni mostanában a Philips-el... Pedig a KK-nál jó volt a Philips... -
#8591 ebben egy bökkenő van... de most nem akarok flémelni... bár lehet hogy annak már vége... nem rég vagy itt szoli :P -
#8590 a dahakateamen vannak ilyen játékok, lehetne regelni a fórumon -
#8589 Igazad van. de ezeket hogy gondoltad? pl. idézet vadászat? mit értesz ezalatt?
To GT: Az amcsiban semmi modell különbség nincs? mert a honlapokon a szörnyek másképpen néznek ki mint EU gammában. USben ugyanugy néznek ki? és nem unják már játékkészítők hogy külön USA és Külön Európai változat van?! :@ engem ez naon zavar! -
#8588 nem tom, de hogy ne lankadjon le a topik nagyon, játszani kéne kitaláltam pár játékot :)
-idézet vadászat!
-kép kereső!
-szóvadászat!
-Fegyver kovácsolás