13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Kongy
    Jólvan,én nem tanulok németet,csak angolt meg franciát.
  • armageddon666
    Ich verstehe nicht. Wiederholen Sie, bitte?
  • Kongy
    Mevan? :P
  • hy2099
    ok,danke:D
  • Kongy
    Feltszem ha kinyírtad a Klompát,akkor az arena tunnel-en is túljutottál TALÁN. Nos,a Balconies pályán kapod meg a homokkapunál. Amikor kiírja ha YOU GAIN THE EYE OF THE STORM.
  • hy2099
    leszarom ,akkor n00b vok leszarom,XD
  • hy2099
    egyébként mikor lesz ilyen idő lelasítás vagy mi???amikor lelasul mindenki csak mi vagyunk ugyan olyan csorsak.....sztem is PoP mániás leszekXD:D
  • Kongy
    PoP mániás leszel ha kijátszod ezt a csodát. 1ébként akkor is noob vagy és késsz,azért mert nem gondolkodtál,jöttél h 'elakadtam a nagy dögnél',mint előtted kismillió ember.... ·_·
  • hy2099
    nem szartam be ,csak nem tudtam h h kell megcsin,de most h belegondolok nem volt nehz....xD!!!és nem néztem angol oldalakat .............xD
    és alapban nemérdekel az ellenség neve csak megölöm azt jóvan:Dannyira PoP -függő nem vok :D:D:D:(MÉG):D:D:D:D:D:D!!xD
  • Kongy
    Ettől függetlenül n00b vagy,mert eljutottál a Klompáig,de rögtön beszartál,és írtál ide h segítsünk.1ébként ha 1cer is megnézted az angol oldalt és bönglszted volna az enemyket,akkor láthattad volna h klompa az ellenség neve. Jó tom h tod...
  • hy2099
    tom ha za a neve,nem arra mondtam h arena a pályára mondtam,és nem vok noob!XD
  • armageddon666
    ez noobság volt -.- mikor megöljük akkor ugye kiszabadulnak az emberek. na ott a háttérben a sötétben 2 teljesen sötét néger ember egy fekete táblán sötétszürke szöveggel rávan írva hogy "Yeeeeeee, KLOMPA died!!!!!"

a kamerában láccanak 13,5 milisecig -.-

n44bZorr!!!4
  • SiZo91
    azért nem kéne letölni, mert amúgy az "óriás"nak a neve benen sincsa a játéban ^^ szóval úgy hívja ahogy akarja
  • Kongy
    nah,végre...remélem mostmár nemlesz akadály,habár az ilyen n00bok mint te megakadnak Mahasti-nál is. Jah,és a behemót neve Klompa,nem pedig Arena XD Az a pálya neve.
  • hy2099
    SIKERÜLT MEGÖLNI AZT A NAGY DARAB SZAT A ZHE ARENA-T:D bocs h káromkodtam,,,....mondjuk nem sokat:DXD
  • armageddon666
    ezt a -t ...

edit: már bocs...
  • hy2099
    anyád az hülye te geci,már bocs.....
  • Kongy
    bazzmeg,te is egy hülye n00b vagy...csináld ki magad. Nézz meg egy videót YouTube-on. Keress rá:Klompa Killing.
  • hy2099
    nah lécci segítsetek h kell megcsinálni azt a pályát mert nem tom h h kell:'(.....(S.O.S)ahol az a nagy szörny geci van!XD
  • Kongy
    Middle tower,de hülye vok...
  • Kongy

Bazz,de jó neked SiZo...habár ha belegondolok nekem is egyre kevesebbszer csinálja...a Moddle Tower-nél meg ilyesmiknél nem csinálja.
  • SiZo91
    nekem is csinált ilyet, hogy állasnóan visszafordult, ez csak eleinte volt, de utána valahogy megjavult, és annyit mondok, hogy nekem nem eredeti.
  • Looooser
    azért nem csinálja mert rájön hogy te játszol vele és tudja milyen ronda vagy.... néha meg azért fordul vissza hogy lássa hogy lehetne olyan rusnya is...
  • Kongy
    Nah,bazki én megmondtam 1 pár nappal ezelőtt...
  • hy2099
    nah most megakadtam ,annál a rohadt nagy álkapcs nélküli szarnálXD itt lécci mondjátok el h mit kell tenni:DXD
  • Kongy
    Nah,ide is megírom hátha válaszol vki.
    Van egy problémám a T2T-vel. Néhány résznél a herceg visszafordul a kamera felé. Megyek előre és VISZAFORDUL,és rám néz...de van amikor nem csinálja. Mi lehet a probléma?
  • Kongy
    Jah,akkor nem szóltam XD Nagyon hülye vagyok ma,túl korán keltem XD
  • Looooser

• armageddon666
    erre most nemmondok semmit... létigéről tárgyaltunk ^^
  • Kongy
    Hát,nem csak 'am' jöhet utánuk hanem múlt idő is pl 'I bought'...
    ----------------------------------
    @hy299:Átváltoztál már megint dark prince-é? Volt már fogathajtás? :P
  • armageddon666
    nem... kérlek szépen ez az "I are" dolog direkt van így nem tudatlanságból :P

gyk: poénnak van :P

I are dunecat.
    I controlS the spice.
    I controlS the universe.

^_^
  • SiZo91
    ez hülyeség, mert az "I" utéán mindig "am" jön, és ezt nem lehet máshogy értelmezni -.-' nyomorék amcsik
  • hy2099
    nah most jól haladok:Dsok pályát megcsináltam ez után...
  • hy2099
    jah azon vok:D
  • Kongy
    Mellesleg Dark Prince-nek hívják,és ez a Sewers pály.
  • hy2099
    ahol először átváltuzonk olyan világitó szaráXDaz után valaholXDde h tudd most kezdtem 2 vagy 3 napja.......és nem jáccok vele folyton azért...
  • armageddon666
    nem... kérlek szépen ez az "I are" dolog direkt van így nem tudatlanságból :P
  • Kongy
    Akkor béna vagy! XD Melyik pálya?? Pályanév??
  • hy2099
    igazából nem tom h hol tartokXD
  • Kongy
    Valaki még a haveromnál is rosszabb angolból XD
    ------------------------------------
    @hy2099:Ponosan hol tartassz,mert azt megértem ha nem akadsz el az első pár pályán,de ha nem tanulsz meg speed killezni te is beleesel a n00bok hibájába,akik nem tudják kinyírni a klompátmer nyomkodják összevissza a gombokat,mer bexarnak amikor elkezd a herceg recsegni XD