Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Ha már beadtam az összes kódot és ha új játékot kezdek újra belehet adni õket?
szóval ha mindig új játékot kezdek akkor belehet adni még1szer a kódokat?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ffxi
HELP!! Hogyan lehet 16bit-esen nyomni a gémet???

Fákjúal!

ffxi
Játék közben(amikor már lehet nálad másodlagos fegyver). Pause és beütni a kódot, de csak 1x lehet beadni.

Fákjúal!

SHADOWEYES7
Hé PCMAXI leírtam hogy kell megcsinálni a szörnyet 5 üzenettel lejjebb!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Ja nem szóltam!

gamerman01
EZT😛rince.of.Persia.The.Two.Thrones.NoDVD.Crack.ONLY-ACT

SHADOWEYES7
Mit?

SHADOWEYES7
Ja ezt PCMAXInak mondtam!

gamerman01
Ezt honnan tudnám leszedni?

SHADOWEYES7
Szóval, mikor a társát ostromlod a másik a hátadmögött le akar csapni, te gyorsan félrelépsz, neki nem sikerül lecsapnia, aztán még ki akarja húzni a földbõl a fejszéjét te adod az ívet és ostromlod a kardal, de vigyázz mert a másik gádzsó is le akar csapni.
Nos másodjára mikor kitérsz elõle megint ugyanaz ami az elõbb, csak most lessz 1 alkalom a speedkillre, nos speedkill, lessz 1 susogó hang amikor ostromlod a gádzsót lenyomod a speedkillt, felvillan a tõr aztán DAGGER ATTACK addig amíg az életük a felére csökken, nos utána ugyan ezek!

Vagy a legegyszerûbb http://www.stuckgamer.com/ ott lesznek videók a pájákról, ha tudod hogy mi a pája neve aminél jársz akkor megnézed a videót és menni fog mint a karikacsapás!
<#awink><#eplus2>

Hali! Hogy kell megölni azt a szörnyet amivel a lovas kocsizás után kell harcolni ahol jön egy társa is?
armageddon666
elérkeztél a játék legnehezebb részéhez 😄
1., Mindig üsdd a kardosat amigy a baltás nem csap le (akkor gurulj el a balta elõl) ezután a baltást üsdd és vigyázz hogy a kardos ne találjon el.
2., ismételdd meg 1.-t amig nem jön 1 Speedkill lehetõség.
3., Speedkill!
4., 2. 😊
és bejátszás.

@

grebber
Irták külföldiek hogy müködik egy probát nektek is megér!!!!

Prince.of.Persia.The.Two.Thrones.NoDVD.Crack.ONLY-ACT

Next PC upgrade: 2022

NEM érted minden képp le kell huzni a meghajtokat VAGY vedd meg !!!!!!!!!!

Hali! Hogy kell megölni azt a szörnyet amivel a lovas kocsizás után kell harcolni ahol jön egy társa is?
armageddon666
és most azért vagyok ilyen mert:
1., WW topic
2., 20* leirták már csak ezen a héten
3., 100* leirták már hogy nem lehet...
4., a 2. és 3. ellentmondásban vannak de ez nem számit...

@

armageddon666
már mondtam... -.- vágd el a kábeleket.... vagy vedd meg...

@

szoli91
Na írja már le valaki, hogyan megy a The Two Thrones meghajtó kihúzás nélkül!!!!!!!!! Mert szükséges!!!!!!!!<#banplz><#banplz>

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Stark
simán megnyomod az ESC-et, és beírod amiket kaptá kódókat

hópihe

armageddon666
huuu pazmek SPAM 1000rel....... egyszer már leirta ha elolvasnád... a SPAMot hagyd ok? ok. nah...
Csirke: sztem uakkora a gépigénye TTTnek mint WWnek mert asszem ugyan azt a grafikus motort használja de ez nem biztos! na várj elõkaparom dobozát 😄
1GHz proci
256MB RAM
DirectX 9.0c-s vidikari
DVD-ROM
1.5GB szabad hely

a támogatott videokártyák sorát nem irom le mert sok van 😊

@

SHADOWEYES7
Na, ha végig vittük a játékot akkor mi van semmi hero mód, csak 1 bébikalapács?
Naaaaa, jó leszek mond már meg hogy kell bevinni a kódot, LÉÉÉÉÉÉGYSZÍÍÍÍÍÍ!

Jó leszek, komolyan, de tényleg.

SHADOWEYES7
Szerintem ez történik a herceggel: <#hamm>
Vagy ez: <#csodalk>
És ebbõl lessz:<#gonosz2>

SHADOWEYES7
Na jól van bocsássatok meg na, fájt a fejem tegnap.
Nem volt az én napom.
Szerintem töröljük a témát és fojtasssuk a kérdésekre a válasz, vagy fordítva.

OK?<#szomoru1>

Csirke 013
a the two thronesnak mekkora a gépigénye mint a warrior withinnnek?
írjatok egy gépigényt plíz

In Flames and Star Wars forever!

Looooser
Nem Lehetne banolni a srácot? kicsit +fájdulttõle a fejem...
Mellesleg ha nem nyomsz semmit csak az irányokat nyod megtörténi a kód befogadása gyökike de mielött próbálkozol ha jól tudol legalább egyszer végigkell játszani a játékot gyökike!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

fv82
ezen az oldalon le van írva többek között ez is csak sokat kell szarakodni a belépéssel 😉
www.kattintas.4u.hu

\"Majdnem párom lett!\"

ffxi
Sztem csak 1x lehet aktiválni.

De nem is tom, h megédemelsz-e, hogy válaszoljak. Elõzõ válaszomra le brunyáltad az egész bandát.

Fákjúal!

ffxi
Bulis a srác!!

hehe 😊

Fákjúal!

SHADOWEYES7
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a kódokat hogy lehet aktiválni?
Addig tudom hogy a pillanat megálító menüben kell aktiválni, de hogy ?
Amikor beadom a kódokat akkor kilépek a pillanatmegálító menübõl és semmi.
Szóval hogy?

fv82
Hát 2 napig nem nézek fel és anyázásra jövök vissza.

\"Majdnem párom lett!\"

armageddon666
thx de nem kell megvédened. majd abbahagyja magátol vagy jön egy modi... mellesleg van rá esély hogy mostmár rád is rádszáll 😄

@

Stark
Már megbocsáss, DE az egészet te kezted...
Ha ugyanolyan geciségeket írnak neked amiket te írsz, az jogos...

Magyarul: Kapd össze magad!!!
<#lama>

hópihe

SHADOWEYES7
Na az IQ-s kurva nagy anyádat.
Te köcsög!

SHADOWEYES7
Na, diszkréten megmondtam milyen ez a kretén! hehe

SHADOWEYES7
Na te büdös paraszt menny a jó kurva anyádba!

SHADOWEYES7
Pofád lapos!

armageddon666
ügyes aki ezt a képet rajzolta 😄 mondjuk a 2. képen a sand guard feje érdekes 😊 de amugy kira. belehetne tenni FAQba is és mikor kérdezik hogy kell ezt meg azt kiirni akkor be kell irni Speedkill (ami link a FAQhoz 😄)

@

armageddon666
hát igen az IQ...... ez volt hozzád uccso hszem...

@

SHADOWEYES7
A moderátoroktól elnézést kérek.
Felhúzott ez a F····SZKALAP!
<#smile>

SHADOWEYES7
HÉ! ARIYIAGEDDON

FIGYU!!!!
<#beka2>KI A <#gunyos1> EM !!!!
OK?<#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#eplus2><#hehe>

SHADOWEYES7
Na elbántam evvel a SWORD=kardos FA····AL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

SHADOWEYES7
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#buck><#buck><#buck><#hehe><#ejnye1><#ejnye1>

SHADOWEYES7
Na a jó kurva nagy anyádat, te büdös paraszt, takarodjál a jó büdös picsába még szépen mondom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#bee1><#violent><#gun><#gonosz2><#falbav>

armageddon666
<#mf1><#mf2>bunko paraszt vagy (gyengébbek kedvéért nem a földeken dolgozó jómunkásember) OK? NINCSenek kódok csak SWORD=KARDosok... NEM SWORDos kódok nincsenek... amiket irtál Trainerrel szokták csinálni de ez csak PCn müxik... <#lama><#lama><#lama>

@

SHADOWEYES7
A gyengébbek kedvéért SWORD=KARD.
Szóval NEM SWORDos kódokat kérnék hanem valami, PL.: Örök élet, örök sand tank, ilyesmi.

OK?<#mf2>

SHADOWEYES7
Kösz.

ffxi

Fákjúal!

SHADOWEYES7
Szóval ki tudna nekem kódokat adni a swordokon kívül?<#nezze><#whatever><#ravasz1>

ffxi
Ki hogy szokott harcolni másodlagos fegyver nélkül???

Fákjúal!

ffxi
Áldozz föl kis életet az aréna szélénél(kb. 2 db szikla) és onnantól már ügyesség kérdése.

Fákjúal!