13392
-
moon21 #8827 azt tudjuk, hogy dolgoznak rajta, de, hogy sikerül, vagy nem, és mikor, azt még ők sem tudják!!!!! -
#8826 Most akkor ezekszerint ez csak találgatás hogy lesz, vagy nem. -
#8825 Gyééééé!!! nemá!!! meghajlok bölcsesség előtt ó bölcs szoli!
nincs ott a végén a smiley tényleg... (#8822) te -
#8824 A könnyebben feltörhető védelemmel rendelkező játékok a boltokban is jobban fogynak, ezért kezd minden kiadó leszokni a Starforceról, például az UbiSoft a Montecristo, és lassan mostmár minden cég. Elismerem hogy én eredetiben sem vettem volna meg a PoP:TTT-t mert elég sok rémhír terjeng az oroszok rettegett védelméről, és én nem érzem magam biztonságban ha egy hülye program rendszergazdai jogokat szerez a gépemen. -
#8823 azért nem fog csődbe menni a cég -
#8822 jah inkább örüjjé hogy végre innentől nem veszi meg senki TTTt mert nem kell majd huzogatni meghajtot és csődbe fog menni Ubisoft igy nem lesz több jó játék! örüjjé vaze! -
#8821 nem igaz, hogy ekkora hitetlen vagy. Már eléggé megerősítették, hogy mindjárt meglesz. inkább örülnél -
valaminick #8820 köszi:) csak olyan vicceseket olvasok itt, hogy dőlök a nevetéstől:)
-
#8819 blablablablabla.... -
miki90 #8818 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#8817 na most ezért érdemes volt regisztrálnod.......... -
valaminick #8816 lol -
miki90 #8815 akkor jo !
köszi a választ hiszek nektek!! -
moon21 #8814 a Suffering 2 SF 3.5!!!
minden topicban azt mondják, hogy 3.6, de NEM!!!
igen, egyébként aki olvasni szokta az SG más topicjait is, az tudja, hogy tényleg dolgoznak rajta. -
#8813 Msn-en mondta egy haverom meg egy warez oldalon is fennt volt.Egyébként ha gondolkodtok logikus hogy fel lesz törve mert a king-kong is SF3.6 és a Suffering2-is.Ebből lehet következtetni.A crackek pedig hibátlanul működnek.Reloadedék sem hagynának ki ekkora ziccert hiszen a prince sikerjáték és sok rajongója van.Úgyhogy lehet várni és figyelni a fórumokat és a warez oldalakat. -
#8812 bahhh... -
miki90 #8811 honnan tudom beszerezni??? -
miki90 #8810 télle?
akkor azt a cikket el akarom én is olvasni!! :) -
#8809 észre vettem:D
miki90: ha constantin mondja, akkor az igaz, mert ő nem hazudik ;) -
miki90 #8808 constantin: honnan tod h RELOADED-ék épp ezen dolgoznak?? -
#8807 lehet újjat venni, és elvileg lehet amúgy passz még ez a heyyzi nem állt fel nállam...
scheri ne habiz ha tuti helyzet van akkor riassz...má megilyedtem!!!!
Szoli észre vetted hogy kihallt a fórum utána élet sarjadt benne? új játékosok és új emberek... :D:D:D -
#8806 rémhirterjesztö,lázitod itt a szegényembereket,majd ha Nforce-on kinn lesz akkor lesz törve,linkeld a cikket amit olvastál ne szisd potyára a tüzet... -
#8805 az aréna két oldalán látsz daggerholdokat (azok a négyzet alakú mityőrök, amibe bele tudod vágn ia tőröd) Menj az egyik oldalon, ott szépen mész és és majd egyszer kiérsz egy pallóra ahol elkezd villogni a képernyő széle. Innen kezdődik egy speed kill, tehát nyomj E-t. ÉS mindig a kék villanáskor nyomdd az akció gombot (a biztonság kedvéért, közben ne nyomjál semmit). Amikor szépen kiszúrtad az egyik szemét, jöhet a másik oldal. Itt ismét végigmész elkerülsz egy pallóra kezdj egy SK-t. Ha a másik szemének is annyi, akkor gyorsan fuss a két lába közé, különben fel fog kenni a falra a kardjával. Itt szépen daráld le mindkét lábát. Amikor már térdel a Herceg automatikusan felmászi a hátára és jönnek a speedkillek. Ennyi -
Electro15 #8804 valaki megtudná mondani,hogy hogy kell legyőzni azt a nagy húsdaráló óriást az elején????????? -
miki90 #8803 honnan tod h dolgoznak reloadedék a POP 3-oN????? -
#8802 Most már lehet figyelgetni az nforcet meg a fórumokat.Az első sf3.6-os game a suffering2 akövetkező a king-kong volt.A gamecopyworld.com-ra hamar felmennek az ilyen cuccok.Amint van fejlemény azon nyomban szólok és crackot belinkelem -
Electro15 #8801 az aki élesíti a kardját
-
Electro15 #8800 csákány valaki megtudná mondani,hogy hogy kell legyőzni azt a nagy húsdaráló óriást az elején????????? -
#8799 akkor tényleg igaz :D Majd ha tudsz valami infót, akkor írdd ide a fórumra honnan lehet leszedni. csak azért mondom, mert te rendes gyerek vagy. Vagy ha nem akarod ide írni, akkor küldd nekem ide privátba, mert segítettem neked egy párat:D -
#8798 Reloadedék újabb projektjének a címe PRINCE OF PERSIA:THE TWO THRONES.Hamarosan érkezik a crack és tuti hogy működik. -
miki90 #8797 teljes mértékben igazad van! -
#8796 szerintem ez is egy vaklárma, de lehet hogy igaz, de azért leírhatná hol olvasta. Ha igaz lenne, akkor leírta volna, hogy hol olvasta, emrt ez közérdekű hír -
hitch #8795 Ha olvastad (ha egyáltalán igaz)Akkor honnan és mikor olvastad.És hol a bizonyiték. -
hitch #8794 ez az.inditvány támogatva.:):) -
miki90 #8793 jo hallod addig ugyse hisszük el amig nincs kint nforcon szal biztos csak vmi kamu lehet!!!
Ha nfocon kint lessz akkor elhisszük asszem neked is
-
hitch #8792 HABI -
miki90 #8791 ezt hol a olvastad baz??? -
hitch #8790 Ja ezt Hol olvastad??????????? -
miki90 #8789 és ezt hol olvastad scheri??????, -
#8788 mondjad honnan lehet leszedni!!!!!!!!!!!