Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Majdnem párom lett!\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
amugy aszthittem benne lesz a vizier vagy valami...
de olyan mint a WW, abban sincs benne a hajó😊 meg iylenek...
(persze mobilon)
hópihe
nem tudom ki kérte hogy honnan lehet ingyen leszedni K750i-re én gépen mailba áttoom küldeni ha kell
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható! Kéretik visszaolvasni és nem 50Hz-en ugyanazokat a kérdéseket ismételgetni.
gamerman01 az ACT azt jelenti hogy le kell húzni a DVD-CD meghajtóidat!!!!!
fv82 és bon ne mással végeztesssétek el a gagyi munkát kezdjetek hozzá szokni az önnállósodsáshoz szedjétek le próbáljátok ki max nem jön össze és rakhatod újra a gépet... ne nekünk okozz kárt hanempróbáld ki és ha nem jötzt össze megosztod velünk ha pedig össze jött aszt is megoasztod velünk.
Még valami szart mára? eléggé osztogaosztogatós kedvemben vagyok, és ha 50Hz-n ugyan azokat a kérdéseketz kapjuk holnap beszélek egy két op-pal hogy banoljanak vagy kick out-oljanak titeket a fórumról THX köszönjük hogy végig olvastad legközelebb is forduljatok hozzán más kérdésekkel.
U.I. Ha ugyanazokat megkérdezitek újra Banolás lessz ezerrel!!!!!
Csáó
Vinsanity is back!!
\"Majdnem párom lett!\"
HA baromságokat akarsz írkálni, arra ott van a gumiszoba része az SGnek.
hópihe
1. Vagy lúzerek vagytok.
2. Vagy Szellemi alulttápláltak.
Amúgy most any....zni fogjuk egymást vagy végre a prince of ..... áról is beszélünk, hm?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Lejjebb már nemtom leszedni a grafikát, még talán 16bitre.
Ha tudjátok hogy kell osszátok meg velem.
THX!!
Fákjúal!
így egy kattintással lejön, mindjárt próbálom is
\"Majdnem párom lett!\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Csak érdekel hogy tényleg feltörték-e vagy ez is csak kamu mert külföldi oldalon olvasom hogy megy.De ez is érdekes csomo embernek megy sokaknál nem.
Probáljátok már ki azt kiderül!
Next PC upgrade: 2022
én azé letöltöttem pézé mer nekem nincs infraport😄
de amugy tök nyomi játék, 1 csomo részt kihagytak belöle
hahaha
hópihe
http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/
@
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szivattok?
http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/