13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • constantin
    Offold magad TE.Ha isten vagy dobj ki innen.Úgy sem fog menni!!A tém az én részemről lezárva.Inkább legyen a hangsúj a Two Throneson.
  • armageddon666
    te mit ugacc be ujgyerek! jo volt mig nem voltál itt! jött most 3-4 ujcsákó azt itt verik a nyáluk. vazze NINCS CRACK ÉS NEM IS LESZ. ha meg lesz akkor ugyis 1 nappal utána már mindenki fog róla tudni. és egyetértek Broafkával!
  • constantin
    Nem hallottam crack-ról mostanában semmit.Én is csak angol oldalakon szoktam nézegetni.Amúgy mostanaban kevesebett ülök a gép elött.Amint látok valami apróságot szólok.De ha annyira izgultok körbeszaglászok egypár oldalon meg kérdezősködök.
  • miki90
    kussoljámá okostojás!!
  • Broafka
    ő miért tudna többet mint bárki más, ezek akkora faszságok!!!!

különben is, nem tom mit izgultok, ha lesz crack akkor úgyis fogod tudni, addig meg mit szenvedtek, agyam eldobom...
  • miki90
    senki ne tudja kb mikorra várható a crack???
    Constatin te tudsz vmit nem?:)
  • R10
    nincs crack vagy vmi? :S

muszáj kihúzni a DVD-Romot? :\\
  • szoli91
    amúgy a fizikait kell letiltnai (amibe belerakod a DVD-t, a márkájáról felismered) valakinél működik letiltással valakinek nem. Elsőnek próbáldd meg ezzel, ah nem működik, akkor csináldd azt amit Armageddon mondott és a tápkábelt húzdd ki ne a a pATA-t, meg se a sATA-t, csak azt a fehér végű izét.
  • armageddon666
    egyiket sem ;) huzd ki a CD/DVD-ROMot....
  • bdani92
    Kérlek majd írjatok!!!!
  • bdani92
    Valaki tudna nekem segíteni?? Na nekem nem az eredeti game van meg hanem le szedtem netről és daemon tools-al be mount-oltam és sajnos nem tudom melyik meghajtót kell letiltani ilyenkor! Kérlek segítsetek!!!!:S
  • szoli91
    dumálhunk már a TTT-ről PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Broafka
    szal akkor ez most nekem szólt? :)
    jah, végülis jah, msnen, egymást istenítjük (na jó az túlzás)
    a múltkor arról beszélgettünk hogy ki tud faszább szövegeket a játékból
    hát igen, kocka fejek in action :)

u.i.: miért írok mindig utóiratokat? :D
    ez a topic is kezd WW-s lenni? :)
    ohh, zsír
  • Looooser
    szolival már baromságokat írok... (betett a reggeli feles) *Brofival

*javította Looooser az előző hst után két percel
  • Looooser
    Consti lécca offold magad a fórumról szolival csak hülyéskedünk és amikor msn-en dumálunk ott elszabadul a pokol!!!!!!! :D
  • moon21
    lényegtelen, csak egy példát irtam. POPnál nincs is kiirva, de vmelyik játéknál kivan.
    amugy a SE nem jelzés, csak kiemeltem azt a szót :)
  • szoli91
    tök mindegy, én a SoT, meg a WW crackjénél nem láttam, hoyg ki lenne a írva, hogy "WORKING", meg "SE".
  • moon21
    a fixed exe azt jelenti, hogy "crack" és nem azt hogy működik. sokszor, ha oda van irva, hogy WORKING, akkor SE működik. majd ha fentlesz nforce-on, majd akkor lehet azt mondani, hogy van hozzá működő crack.
    lehet a crack only torrenten kivül is persze, ami annyit jelent, hogy amit letöltesz, az nem tartalmazza plusszban a játékot, hanem csak a pár MB-s cracket.
  • szoli91
    tudom, mit jelent az only, de láttam egy olyan torrentet,a minek az volt a neve hogy valamilyen Fixed-EXE csak a Bitcomet ne tudta leszedni. MEg a Crack Onlyt nem csak torrentben láttam, hanem csak úgy simán, mert én azt nem torrenttel szedtem le.
  • moon21
    az irásod eléggé érdekes volt, jót mosolyogtam rajta :):)
    ha tudnál angolul, akkor tudnád, hogy azt jelenti, hogy a torrent, nem tartalmazza a játékot, plussz cracket, CSAK a cracket, mivel az only=csak!!
    amugy a crackek mind fixed .exe-k.
    amit belinkeltek, annak a release nevében volt a "crack only", de gondolom ezt te is tudtad!!!
  • szoli91
    ami Crack.Only ra végződi kaz nem jó crack, azt ne is töltsétek le.
    Majd a Fixed-EXE végződésűt szedjétek le, mert az lesz a jó ;)
  • gamerboy91
    Rossz, fake crack...
  • Broafka
    egyet értek armagedonnal, itt nem veszekszünk, de mind1, mit kötsz belénk, amúgy fel van véve msn-re :P
  • Balazs15
    nah én találtam hozzá cracket de nekem nem müxik: http://www.torrentspy.com/torrent/686539/Prince_of_Persia_The_Two_Thrones_NoDVD_Crack_ONLY
  • armageddon666
    itt nem veszekszenek de mind1... ott is hülyéskednek... modi vagy? NEEEEM?! akkor meg? ne szolj bele...
  • constantin
    Broafka meg looser nyugodjatok meg.A ww. topicjat is ti bazirgáljátok.Vegyétek fel egymást msn-re aztán ott ugorjatok egymás torkának.
  • Tatyla
    /agree...
  • armageddon666
    nem -.- a műanyag miatt van. de ha megvennéd te is megtudnád... na mind1... akkor is nagyon nagy fan vagy...........
  • Looooser
    1 én nem szenvedek mikor lehúzopm a kábelt... és 2 biztos azért van különleges szaga mert vagy bele pukiztál vagy ráöntöttél valamit vagy inkább nem mondom... szal ha az utobbiak valamelyike valósult meg cak sajnálni tudlak
  • Broafka
    I know that én nagyon pesszimista, but, mire write ezt?

na mind1, félre téve cool english beszédet, most ez hogy is jött :)
    vagyis ezt most mire írtad?
  • Tatyla
    én arra mondtam hogy nem kell a többieket oltani amig semmi sem biztos,ha felörik az Nforce-on mindenki látni fogja,ennyi...
  • armageddon666
    miért pesszimista? igaza van. NAAAAGY pop fanok vagytok, de hiába nincs crack, inkább szenvedtek a lehuzással vagy vártok, ahelyett hogy megvennétek. Egyszerű és gyors is ez a megoldás nem? Nem mondom hogy az összes PoP eredetiben van meg. De ezt mivel játszani akartam vele és sehogy sem lehet feltörni, inkább megvettem. És hidd el nagyon jó érzés mikor előveszem a műanyag tokot, kinyitom (saját különleges szaga is van :D) és az original DVDt amin rajtavan kedvenc hercegünk beteszem a meghajtóba és a gém elindul és megy és minden király. Special gondoltam rá hogy utolag megveszem a többit is ám arra jutottam hogy nem mivel már nemhiszem hogy jáccanék velük. A SoTbeli harcrendszer már elavult, a WWben nem szeretem Dahakat, TTTvel meg jáccom még és eredeti és sztem az a legjobb mind közül. Nem sok eredet játékom van. Általában ilyen EVM amiket anyukámtol kapok kisebb ünnepekre. De amiket igazán szeretek azok eredetiek! PoP:TTT, HL sorozat (összes rész CZ kivételével. az egy okádék), IG2. Sztem ezek azok amik megérik az árukat... (Van más játék is amivel jáccom de azokért mégsem nagyon adnék ki pénzt...)
  • constantin
    Csá.Te nagyon pesszimista vagy barátom.Én a is az vagyok de csak az élet dolgaiban.Mindennek van jó és rossz oldala,még a legrosszabbnak is csak attól függ milyen szempontból nézed.Csak azért írom mert sok itt a kétkedő ember.
  • hitch
    LOL:D:D
  • Broafka
    sorry dude, nekem like ez a kind of angol, but beszélhetünk másképpen too. :P
  • Looooser
    WTF? a buy this game at other times...
  • armageddon666
    Good, good!
    nagyon inglis vagy ma :D yeah!
  • Broafka
    other choise: buy the game
    simple, fast, interesting, huh? :P
  • Looooser
    hát akor malmozok addig és lehúzom a kábelt...
  • constantin
    Az biztos hogy nekiálltak reloadedék csak az nem hogy mikor lesz kész.Reloadedék profizmusából ítélve hamarosan de biztosat csak ők tudnak.