Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fv82
FIGYELJ!!! nem mással végeztettem el ott a hibaüzi amit belinkeltem. Nálam nem mûködött. Utána linkeltem oda a cracket, hogy más helyett végezzek munkát és ne kelljen keresgélni

\"Majdnem párom lett!\"

Looooser
joh de dahaka3 plz ezt a témát ne itt ebben a fórumban folytasd PLZ hanem a mobil játékok forumában thx ide csak akkor írj ha a rwendes gémmel van bajod hozzászólásod!!!!! vili? pá ja és 50Hz-n nem kérünk kérdéseket még minding kösz

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

http://xoomer.virgilio.it/freejavamobilegames/HOMEGIOCHI.html, lemész teljesen, és ott az emulátor, meg játékok is vannak, meg amit te küldtél oldalt onnan is szedtem, és viszi õket.

Looooser
WW-ben benne van a hajó csak szólok toom mert végig játszottam mind kettõt... a 3 ban csak magad ellen kell hüzdeni mint a rendes gémben...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Stark
milnye programot találtá😊
amugy aszthittem benne lesz a vizier vagy valami...
de olyan mint a WW, abban sincs benne a hajó😊 meg iylenek...
(persze mobilon)

hópihe

Looooser
nem mindegy az 50 csak az hogy a színmélység és a kamera más....

de találtam 1 programot, és a gépen is le tudtam játszani

én, de az k700i

Looooser
Dahaka 3 persze hogy sokminden kimaradt még a 3D-s látvány is... hûûûû has hogy miért, azért mert csak EGY TELEFONOS JÁTÉK.

nem tudom ki kérte hogy honnan lehet ingyen leszedni K750i-re én gépen mailba áttoom küldeni ha kell

Looooser
Shadows akkor tipli vagy ne írj csak figyelj és lehet választ kapsz a kérdésedre... nem kell meg enni ezért mert nem segítünk mindenkinek... mellesleg minden levan írva a FAQ-ha nem találod olvass vissza lehet lejjebb minden le van írva mellesleg a kép alatti szöveget remélem végig olvastad deha nem akkor be másolom ide:

Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható! Kéretik visszaolvasni és nem 50Hz-en ugyanazokat a kérdéseket ismételgetni.

gamerman01 az ACT azt jelenti hogy le kell húzni a DVD-CD meghajtóidat!!!!!

fv82 és bon ne mással végeztesssétek el a gagyi munkát kezdjetek hozzá szokni az önnállósodsáshoz szedjétek le próbáljátok ki max nem jön össze és rakhatod újra a gépet... ne nekünk okozz kárt hanempróbáld ki és ha nem jötzt össze megosztod velünk ha pedig össze jött aszt is megoasztod velünk.

Még valami szart mára? eléggé osztogaosztogatós kedvemben vagyok, és ha 50Hz-n ugyan azokat a kérdéseketz kapjuk holnap beszélek egy két op-pal hogy banoljanak vagy kick out-oljanak titeket a fórumról THX köszönjük hogy végig olvastad legközelebb is forduljatok hozzán más kérdésekkel.

U.I. Ha ugyanazokat megkérdezitek újra Banolás lessz ezerrel!!!!!

Csáó

gépen megcsináltam a telefonos verziót, és tényleg sokminden kimaradt.

köszi

fv82
Nem! Közel sem

\"Majdnem párom lett!\"

Vinsanity15
Mûködik a CRACK?????????????????????!!!!!!!!!!!!Valaki please mondja má meg.Mert ha felülírtam akor nekem is kidobta azt a program leáll ablakot

Vinsanity is back!!

gamerman01
Most akkor mûködik ez a ACT crack vagy nem????

fv82
az eredeti pop3.exe-t nevezd át, hogyha nem jó a crack akkor azt törölhesd és visszanevezd

\"Majdnem párom lett!\"

buldozer99
És hogy nem kell felülirni?????
Mit kell csinálni?????

Forca Barca

Stark
Akkor ne 5sz-ben írd le a hülyeségeidet. Ez nem 1 cset, itt is vannak külömbözö szabályok, 1ik hogy ne SPAM-elj.
HA baromságokat akarsz írkálni, arra ott van a gumiszoba része az SGnek.

hópihe

SHADOWEYES7
Haddjatok már békén mindig velem kezdtek ki HADJATOK békén én csak kérdeztem valamit ti meg észre se veztek.
1. Vagy lúzerek vagytok.
2. Vagy Szellemi alulttápláltak.
Amúgy most any....zni fogjuk egymást vagy végre a prince of ..... áról is beszélünk, hm?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Broafka
nálam csak akkor csúszott amikor felhõ volt, vagy homok, vagy por, amitõl be-be akadozott, de aztán lett új videókártyám, és akkor már nem csúszott el a videó sem 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ffxi
Mert akadozik és átvezetõ videóknál csúszik a beszéd és a kép 😞

Lejjebb már nemtom leszedni a grafikát, még talán 16bitre.

Ha tudjátok hogy kell osszátok meg velem.

THX!!

Fákjúal!

fv82
Még jó ,hogy nem írtam felül az eredeti exe-t

\"Majdnem párom lett!\"

fv82
http://gbw.seedhost.com/files/PrinceOfPersiaTheTwoThronesv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
így egy kattintással lejön, mindjárt próbálom is

\"Majdnem párom lett!\"

bon
innét leszedhetõ: crack

Valaki próbálja már ki és ha mükõdik akkor leszedem a játékot én is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

buldozer99
Honnan kell letölteni????????Elöbb azt mond el vazze!!!!!!!!

Forca Barca

grebber
Én végigvittem a gamet és töröltem nemtudom kipörbálni.

Csak érdekel hogy tényleg feltörték-e vagy ez is csak kamu mert külföldi oldalon olvasom hogy megy.De ez is érdekes csomo embernek megy sokaknál nem.
Probáljátok már ki azt kiderül!

Next PC upgrade: 2022

Stark
innen le lehet szedni, csak infrapot kell a gépre
én azé letöltöttem pézé mer nekem nincs infraport😄
de amugy tök nyomi játék, 1 csomo részt kihagytak belöle
hahaha

hópihe

fv82
Már van? Ezek szerint nálad nem megy

\"Majdnem párom lett!\"

grebber
Na valakinél megy a crack??

Next PC upgrade: 2022

Broafka
hát jah, rég voltam, mert nem olvasok végig sok hülye hsz-t Shadoweyes-tól, meg az egyébb ilyenektõl, úgyhogy nem is nagyon strapálom magam 😊

armageddon666
pedig az az... akkor ez van... nem mindenmkinél müxik... probáldd a kiirásos modszert.

@

szoli91
Armi és melyik a legújabb daemon, mert nekem valami 4 pont valahanyas van, és nem mûködik😄😄😄😄😄😄

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

hello! valaki tudja, hogy hol kell letölteni a pop t2t-t sony ericsson k700i-re ingyen ?

Looooser
hát igen kurvára idegesítõ tud ez lenni 😊

armageddon666
látom neked is elborult agyad 😄 nem csodálom... a mai világban pfffffff....

@

Looooser
Valaki nem tud egy jó módot hogy shadoweyes7-et kilehessen innen végleg iktatni meg a ww-fórumról <---- a szoli91 es versenyzõt {ez kimaradt}

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
és gamerma01 az "only ACT"-felirat a szövegedben azt jelenti hogy csak lehúzással megy... mellesleg legujjab démonom van és nem lehet megcsinálni azzal sem hogy ne kelljen lehúzni a dvd-met a 220-ról és én is bütykölgettem... szal kár ezekkel próbálkozni... ha meg valami bassza a csõröd ezzel a móddal kapcsolatban vedd meg konzolra vagy gépre eredetiben és és játsz úgy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ez mindenkire vonatkozik aki más megoldást keres!!!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Valaki nem tud egy jó módot hogy shadoweyes7-et kilehessen innen végleg iktatni meg a ww-fórumról???????????? mert kibaszottúl bassza a csõröm hogy egy 12 éves pöcsh elehetetleníti ezt a ki-bebaszott fórumot!!!!

armageddon666
pontosan 😄 de uerre gondoltam csak a "kompatibilist" kihagytam

@

fv82
Szerintem nem Dx9.0C-s videokari hanem 9.0C-vel kompatibilis.

\"Majdnem párom lett!\"

armageddon666
re broafka rég láttalak 😄 hiába beszélsz neki nem érti meg... sztem el sem olvassa.... vagy direkt csinálja...

@

Broafka
Shadoweyes fogd már be! minden hsz-ed valami kötekedés :-/

SHADOWEYES7
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erre remélem felfigyeltek hogy kérdeztem valamit!<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Mondom kérdeztem valamit!
Szivattok?

buldozer99
Ezt honan lehet letölteni??????????????????????????????????????????????

Forca Barca

armageddon666
#7654... ne kezdd megint... ha akarnak válaszolnak ha nem nem...

@

armageddon666
õõõ akkor müxik ha legujabb daemon van. de akkor sem 100 (asszem)

@

szoli91
Szal akkor a meghajtó letiltás nem mûködik mindenkinél? Igaz még a WW-t még végig se vittem még.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

SHADOWEYES7
Kérdeztem valamit!

armageddon666
OMG... de tud a gyerek(?)............. SPAMolni...
ffxi miért akarod 16biten nyomni? sztem nem lehet beállitani "simán" vhogy meg kell hackelni...

@