13392
-
#8907 kit érdekel a konzol, az egy szar, blahh, utálatos fos, és különben is, kit érdekel ha csenték, egész jól elcsenték, mert úgytűnik senkit sem érdekel :P -
#8906 fúúúúj konzóóól PC mindörökkéééééé. -
#8905 PS2? KONZOL? hááát... nem vagyok jártas ebben a témában... de biztos nem csenték... -
#8904 Egy kis játék következik.Tudja-e valaki közületek hogy a speed killt melyik játékból csenték el a T2T készítői.Annyit segítek hogy ps2-es játék.Jutalom jár aki kitalálja. -
#8903 nyugi,csak hülyült. -
#8902 no ez qrvára kellett ide...
Senkkik neked meg grat hogy válaszoltál...
Wiliem milyen gonosz herceg? csak Dark meg sima Herceg van. A gonosz herceg az a Dahakateamen volt egy feltételezés. -
#8901 én szoktam gamestart venni
-
#8900 a fenébe, nem sikerül, de miért? XD
hát igen, nem jött össze ez az ötletem, azért kössz a (nulla) helpet :) -
#8899 pedig a 7 jobban állna hozzád... na mind 1...
------
William szerintem azért mert a jód az csíp....és szegény hercegnek már így is fáj a keze a továbbí csípéstől szerintem meg halna szegényke... ami meg nem lenne jó.... XD -
#8898 WoW te aztán gyorsan rájöttél minden kérdésre amin é napokig TöRtem a fejem :P :D -
Prof William #8897 Őőő akkora Dark prince az a prince gonosz ikertestvére? :) És miért a víz tesz jót a homoksebnek? Egyszerűbb lenne ha bejódozná a karját oszt jóvan. :) -
#8896 Kurvák vaszát elírtam.17 leszek nem 7LOL -
#8895 Csá.'7 leszek júni 29.-én.Csak egy kérdésem lenne de OFF.Közületek valaki szokott gamestart venni? -
#8894 Tudod az ikreket nem lehet megölni mert halhatatlanok megoldás: Rohanj át a tűzön mert az csak mű. Szóval átrohansz a tűzön felfutsz az emelkedőn és itt jön a csavar. Az ikrek Homokosok Szóval nem bírják a vizet. Mögéük lopakodsz és be szpíííd kíllezed a vécébe őket. Ha Végeztél velük akkor jöhet a visszatérő negatív sztár a VIZIER, aki a halhatatlanságosságot akkarja megszerezni, de itt jön a képbe a PRINSZ aki meg állítja a büdös görényt.
Ha bármilyen kérdésed lenne még akor tedd fel bátran mi segítünk hiszen ez tápig erről szól. -
#8893 hohóó, kis kutakodás után kitaláltam, a te oldalad, ki gondolta volna :D
rettentő cuki ahogy a Kindred Blades-ről írsz, remélem tudod hogy a Kindred Blades, és a TTT az ugyanaz, nagyon PoP-osan mondva: múlt és jelen :) -
#8892 btw (by the way, gyengébbek kedvéért) ez kinek az oldala, mert a történet leírása hagy némi kívánni valót maga után... -
#8891 newbe? (noob) :)
látom nem esett le a tantusz ;)
részben, legalábbis, amúgy meg legalább valaki segített nekem, habár vágom az egész storyt, meg a játékmenetet is
ha elolvasod legalább ezt az oldalt, akkor érted miért írtam
amúgy valszeg azért nem fognak nekem írni, segíteni, mert tudják hogy ismerem a gámét töviről hegyire, és csak poénkodtam
bár, igazából azért írtam az előzőt, hogy egy kicsit a témánánál maradjunk
u.i.: köszönöm viszont, nagyon köszönöm hogy egy új oldalt mutattál, és nem azt az istentelenül unalmas Dahaka Team-et, blááá, köszi -
#8890 Nézd meg ezt a honlapot:Katt -
#8889 elakadtam segítsetek!
ott akadtam el hogy... hogy...hogy... mit tudom én, ott akadtam el hogy... hogy nem tudom megölni az ikreket, hogy lehet megölni őket? :)
na jó, kezdem előről, mert így nem úgy hangzik mint egy elakadt újonc:
"a picsába már, mi a szarnak kell berakni ilyen rohadt nehezet, pedig eddig jó volt, jaj, segítsetek már, hogy lehet kinyírni az ikreket?
és a Vizier miért a gonosz, nem öltük már meg a sendsz of tájmban? köszi!" -
#8888 brofi most mit izéljek meg mondom neki
Konsti örülj 16 vok de akkor is én osztom a lapot
-
#8887 csak az a gond hogy TTTről már nem nagyon lehet beszélni. háthön jön majd vmi ÉRTELMESEBB új aki elakad és annak esetleg tudunk segiteni. de sztem csak olyanok fognak jönni akik azzal tömik tele a topicot hogy jujjjj kijött egy crack, nem müxik, jééé uj crack, nem megy... van már crack? csak lehuzással megy? legalábbis mostanság ilyenek jöttek.... bár ha meg elakadnak akkor jön a válasz hogy ird keresőbe, klompa vagy dagi, vezir, vizier, stb....... -
#8886 Így van.
De csak 1 rohadt kérésem lenne: ezt a tápikot ne basszátok szét. Ez a kérés különösen Constantinra vonatkozik. -
#8885 ahh, a kedvencem, HÁNY ÉVES VAGY?
és igazából tök mind1 mit mondasz, mert mondhatsz 20-at is, ő meg majd mondja hogy ő meg 30, és akkor ne pofázzon neki egy ilyen kis valaki...
ez a koros támadás annyira béna
és különben is van úgy hogy egy 17 éves érettebb mint egy 23
legalábbis itt az sg-n ez így szokott lenni... -
#8884 1- én full egocentrikus vagyok -> 2 ebből az következik hogy isten centrikus vagyok -> szóval isten és ezen a jogon osztom a lapot...
nem toommért te????? -
#8883 Kinek képzeled magad hogy osztod a lapot.Ha szabad kérdeznem hány éves vagy? -
#8882 szerintem most maradj csöndben ..i., -
#8881 VALÓBAN.Most az egyszer igazad volt. -
#8880 ...
-------
a legértelmesebb hsz-em :) -
#8879 Csak azért írok hogy elöbbre kerüljön. -
#8878 ezt miért kell minden topikban bejelenteni? :-/
szerintem észre fogjuk venni... -
#8877 kb. egy hétig OFF-olom magam, úgyhogy nem fogok írni. -
#8876 XÐ -
#8875 Itt én vagyok a magasabb rendü.. az hogy UFÓ vagy isten már egyre megy -
#8874 Én sem. -
#8873 hát én biztos nem vagyok, mert én ember vagyok, és az ember áll az evolúciós lépcső tetején :) (jelenleg)
de én nem mondtam hogy magasabb rendű lennék bárkinél...
(u.i.: beszéljünk TTT-ről ) -
#8872 ne szivassátok már egymást!!
És ne gondoljátok azt hogy felsőbrendűbbek vagytok a másiknál, mert egyáltalán nem vagytok azok. -
#8871 omfg
mint azt a másik topikban is mondtam:
no comment vagy ember, no comment! -
#8870 Direkt szivózol?Na Neeeeeeeeeeeeee. -
#8869 leszámítva a sok beszólok neked, és egyébb beszélgetéseket, azért sem beszélünk a TTT-ről, mert már nincs miről!
Crackről beszélni unalmas, mindenki kívűlről fújja a pályákat, szóval...
sok értelme már nincs is a topiknak ha úgy vesszük...
jah és még valami: beszéljünk most már a TTT-ről :D -
#8868 talán előnyösebb lenne ha nem csak utalnál rá hogy legyen a hangsúly TTT-n hanem akkor arról is beszélnél mert az ilyeneknek semmi értelme nincsen:
"@$##&@$ te kis mocsok, hogy dögölnél meg, rohadt kis hülye blablabla, jah de amúgy most már beszéljünk a TTT-ről"
áldott emberke :)
így én is tudok vitatkozni hallod!
u.i: jah amúgy beszéljünk most már a TTT-ről