13392
-
#8948 ja és most offolok 2 hátre
meek görögbe olvadni a napra
csocsaaaaa -
#8947 Consti látom a bünti pontot csak nem rosz voltál egy modival? cink... és nézd az 576.hu-t
US <--- én még keresek vmi torentet ha megtaláltam szétküldöm nektek
-
#8946 nah US, vagy nem? szétesnek a szaros hullák vagy nem? :)
én vevő vagyok az ilyenekre, feltéve ha tényleg eredeti és nem kell húzogatni, különben megtalállak :D:D -
Prof William #8945 Van a 3CD-s verzió, mait ha kiírsz akkor nem kell lehúzni. -
Realtibi #8944 márpedig lefogod huzni:D -
#8943 NEM TUD VKI EGY NORMÁLIS CRACKET???FASZOM FOGJA AZOKAT A SZAR IDE KÁBELEKET HUZOGATNI -
#8942 amugy meg ez TTT topic. WW itt van -
huppsz. mégis járnak erre modik...
Warrior Within? hát. használtan probálkozhatsz de boltban már nemnagyon kapni. (lagalábbis amiket megnéztem ott nem.) -
#8940 Hy.Valaki tud olyan oldalt ahonnan prince of persia:warrior withint megrendelhetném.Fontos lenne.A cd galaxison nincs meg a gamestarshopban sincs. -
#8939 bocs nem. van már EUs verzióm. ezzel már támogattam Ubit. USt max w4r3zba szedem :D amugy jó áron kínálod. van itt 1-2 crackre váró emberke. velük beszélj. amugy ha CD akkor US ha DVD akkor EU. -
sanyi150 #8938 Ma jött meg a posta. Este belenézek a játékba és kiderül. Ha tocsog akkor megveszitek ? :-D -
#8937 fórdítom arma barátom mit nyögdécsel XD
TOCSOG A VÉRTŐL? WAZZE'! -
#8936 szétlehet benne szelni a szörnyeket? :D ha igen akkor US. ha nem akkro EU. -
sanyi150 #8935 Ázsiából jött. Valszleg közelebb áll a US verzióhoz mint az EU-hoz. -
#8934 és arma te tudhatod hogy én totál sötét oldalas vok, de a kicsiket a sötét oldal is támogatja mivel ők még nem döntötték el hogy melyik oldalra állnak... meg nehogy már egy ilyen kis pállot szájú ürülék szállító kisiparos tönkre tegye őket... -
#8933 1 mennyiért rendelted
2 meg az hogy az EU verzió vagy USA edt.? -
sanyi150 #8932 Ebayről rendeltem néhányat. :-) -
#8931 ok. de akkor mihez kaptad? :D csak érdekel :D -
sanyi150 #8930 Bundle. Nincs hozzá manual. Pl. a videókártyák mellé is ilyet csomagolnak. Ez eredeti, nem kell hozzá crack. -
#8929 -.- van már crack: Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.Scissors-edition.
.nfo-jában:
1., Unrar with WinRAR
2., Mount Daemon4-be
3., Cut that f*ckin' cable with scissors!!!!!!4444
4., Endzsoj da gém ^^
If u don't want to buy a new CD/DVD-ROM just pull out the cable instead of using the scissors
sanyi: milyen az hogy papírtokos? hogyhogy nem oridzsinál műanyag tokban van? -
miki90 #8928 nyugodjatok már le légyszives barátaim!!!
ez a topik nem arra van h mindeki szidja egymást hanem arra hogy békében forumozzuk a POP TTT-t!!!
Télleg, nem tudjátok mi van a crackkel??:D -
sanyi150 #8927 Eredeti Prince 3: The Two Thrones eladó. Bundle, papírtokos. 5 499
-
#8926 mondták már hogy hülye vagy loooser? XD amugy én annyit fűznék hozzá hogy néhány a 15 alattiból értelmesebb mint az általad megszólított személy :D
-----
konzollal mibajom? őszintén? semmi... az hogy nincs nekem XD nekem nem sok kell csak egy ba... vagyis nagyonnagy HDTV, egy XBOX360 (vagy ha sokkal jobb akkor PS3), egy csúcskategóriás álomgép (mondjuk a Dell uj gépe megfelel, vagy az $5k Alienware), és egyelőre ennyi :D még vmi sportautó, néhány nyaraló a világ szép helyein, soksok pénz amiből megélhetek és tudok szerezni belőle olyan dolgokat amik most nem jutottak eszembe XD :D na de most tényleg komolyan a konzollal tényleg semmi csak a konzolosokkal... nézz be a PC-s játékoknak leáldozott topicba... ők irják minden technikai ujitásra hogy szánalams (azt nem fogják föl hogyhai lyenek nem lennének akkor talán még NESen jáccanának) pedig sztem az a szánalmas amit ők csinálnak, de sztem eleget OFFoltunk. inkább szüneteljen a topic egy picit, de ne legyen tele offal. nem mintha büntitől félnék vagy ilyesmi mert modi nem nagyon jár erre, de hátha mégis betéved egy :D -
#8925 nem toom mi bajotok van a konzolokkal... SoT WW T2T letöltve itt vannak a gépemen a Sot és a WW-meg van eredetibe konzolra (nincs kicsippeltetve nem is lesz) és néha tényleg jobb elő venni azt...
-----
és ez az consti... tood rajtunk kivűl akik betöltötték min a 15-öt vannak kisebbek is a fórumon mondjuk 10-12évesek szóval míveldmeg a szöveged és fejezd ki magad valahogy így:
Hogy abba a félcentis tubarózsás hímvesszejedre száradt légyköpettel eggyüt távolítsa el az a pitymallot száju doktor a szádat amelyik tégyed a világra segített... próbáld meg... -
#8924 Higadj má le h*lye gyerel nem igaz hogy folyton vissza kell pofázni mindenkinek. Ha valami nem tetszik neked nem kell olvasgatni a tápikot. -
#8923 1t értek veled... szal mi gondod van a gémmel? :D -
#8922 ahham... és ezt miért nekem címezted? :) -
hitch #8921 Ez a Fórum nem azért készült hogy egymás nyakárra essenek az emberek,hanem azért hogy meg tudjuk beszélni kinek milyen gondja van a játékkal,megosztani a véleményeket a játékról.Ennyi:D.Szoval akik elrontják ezt a forumot azokat letiltatni. -
#8920 a kisgyerekek mindig azt hiszik hogy akkor menők ha a mondatukba minnél több káromkodást tesznek...
pedig ku*vára nincs igazuk a kis p*csfejeknek :D -
#8919 banplz, end off htx. -
#8917 na szal a lényeg az,hogy constantin jól le lett szólva...
-
#8916 én ha konzol akkor XBOX360 :D már gondoltam rá hogy megint kérek nagypapitol 100k-t (ez kellett ehhez a géphez is :D) és akkor már meg is lenne csak azt mondják hogy HDTV kell hozzá különben csunya... HDTV viszont drága... (LCD is jó elvileg.) -
#8915 Lehet hogy 17 éves leszel de még szolinak is több esze van mint neked. Nem tudom kinek képzeled magadat de te csak egy nagyszájú taknyos vagy szerintem jó lenne ha végre meghúznád magadat.
PC POWA. -
#8914 a konzolok akkor is szarok maradnak, mindig is szar volt, szar most is, és szar is lesz mindörökké, de sajnos elég sok jó játék először konzolra jön ki, vagy csak oda, úgyhogy lehetséges hogy majd fogok venni egyet, de csak akkor ha nagyon sok játék van ami érdekel és konzol, az elkövetkező 5-10 évben ez valszeg nem fog bekövetkezni
hű maradok a PC-m hez, Bélához :D -
#8913 pedig a konzolok szarok! :P és a konzolosok. pfüjj... (tisztelet a kivételnek :D) beképzeltek és azt hiszik hogy a konzol jobb mint a PC!... fuujj. én probáltam gamepaddal PoPot. szar volt... szal... nekem jobban megy bill+egér. -
#8912 Gerbillnek igaza van sztem tt senkit nem érdekel a god of war...
---
És brofi nefikázd a konzolokat néha a PoP sorozat jobban meg a ps-2-őmön, mint a gépen...
-
#8911 Hát ez fullra más... itt eleve menet közben kell "speedkillezni"... TTTben pedig az volt a lényeg hogy ne vegyenek észre és odasunnyogva csináljuk... de különben is PoPban sem a kard villog, hanem világit és az tőr tudatlan... Akkora princes vagy mégsem tudod? Na neeeeeeeeeeeee....... -
#8910 Hát épp ezaz, itt nem a god of war rajongók vannak, hanem a "princesek". Honnan tudjuk, kit érdekelnek a hülye konzol játékok. -
#8909 A God Of War-ból vedték az ötletet és még a gamestarban írták.Nem teljesen ugyan olyan de fel lehet ismerni.Itt ugyanis nem a kard villog hanem különböző helyekre kiteszi a megnyomandó billentyűk jelét.Akkora princesek vagytok mégsem tudjátok?Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Ezen az oldalon meg tudjátok nézni.
http://www.stuckgamer.com/gui_god_of_war_01.shtml -
#8908 Ez az!nem izgat senkit,amúgy,ha szted csenték,mondd meg,honnan...