13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • armageddon666
    fogadásom van rá hogy nemtudja a választ... figy. ha tudná akkor nem tartaná magában. amennyire itt megismertem... nemtudna előállni vmi ki nem talált modszerrel. szal max olvashatta valahol. következtetés: keress rá vhogy az elinditásra. de csak a lehuzos müxik. meg van egy GameJackalos crackelős. vhol láttam már leirva. szerezd meg a CDs verziot és ird i 4szeresen. nemtom miket be kell kapcsolni hogy működjön. valaki copyzza be a kiírós módszert! thx!
  • Lucifair
    tudja a választ?Valaki szóljon neki aki ismeri.Írok neki privit.Addig is valaki segítsen.
  • Lucifair
    A fenébe.Biztos nincs más mód az elindításra.Az a constantin
  • Lucifair
    A fenébe.Biztos nincs más mód az elindításra.Az a constantin
  • Broafka
    constantin has been banned (We hope so :D)
    szóval tőle ne kérj tanácsot, amúgy igazán egysuzerű, húzd le, nincs más választásod...
  • Lucifair
    Hy.Megvan a játék de nem akarom lehúzni a meghajtókat.Valaki segítsen.Constantin te tudsz segíteni?
  • armageddon666
    jééééé akkor boltban nemhiszem hogy találkozunk a pénztárnál... hisz. lopni is lopsz gonodlom. hiszen igy is hozzá lehet jutni a pl. kenyérhez. na mind1. de akkor sztem kezdheted lehuzni. nem akarok flémelni.
  • pekka2
    Én elvből nem veszek eredeti játékot. Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni...
    Már spóroltam vagy 100 rugót..
    HA meg nincs olyan módszer, akkor egyszer rászánom majd magam, hogy kiveszm a gépet, és lehuzom a kábelt..
    Csao
  • armageddon666
    gyajj nincs olyan modszer... 99% hoyg kamuzott... amugy hál' isten elment mert igy ujra lehet szó PoProl. de ne mond hogy nincs 5500Ft-d. már annyiért tudsz venni eredetit. (olvass lejjebb) annyi a különbség hogy az nem dobozos, és nincs hozzá kis füzet.
  • pekka2
    Most, hogy kinyomtátok Constantint, sosem tudom meg a választ a kérdésemre, miszerint, mi az a könnyebb módszer, ahogy el lehet indítani lehuzogatás és sfnightmare nélkül...
  • Black Hawk
    Igen mert szóltam a modoknak :D
  • armageddon666
    írd be hogy DVD-s vagy 3CD-s :D jol járnál vele hidd el ;)
    off
    constantint végre kitiltották? pfff... ismét nyugi lesz :D
  • Broafka
    szétesnek a hullák?
  • sanyi150
    Szia!

Van eladó Prince Of Persia 3: T2T játékom. Papírtokos, eredeti. 5 499 ft
    Nem kell meghajtókat húzgálni

Üdv.,
    István
  • KILLER2
    Kéne kis segítség. Miután megszereztem az idővisszapörgetés ott vagyok az omladozó palotában. Miután kinyitottam az első ajtót a falon lévő kapcsolóval utána beérek egy terembe ahol leszakad alattam a padló és nem tudom, hogy hova kell mennem.
  • gofriguru
    Constantin te hogy indítottad el ?
  • Broafka
    köhöm, hány éves a kifiad? :)
    ez 16 éven felüli játék :)
  • Hay #8975
    O.k., kösz, csak mert nemsokára meglesz kisfiamnak, így már nem keresem feleslegesen.
  • Cápafogxy
    Tudtommal nem, de nincs is benne szinte felirat szinkron meg nem hinném hogy lesz valaha.
  • Hay #8973
    Hi!
    Játszható ez magyar nyelven valamilyen úton-módon? (Csak kultúrált válaszokat kérnék, kösz.)
  • armageddon666
    (az abnormálist nem ugy értem ;))
  • armageddon666
    Eddig még 1 normális sem tudta elinditani... volt egy-két abonormális akiknek vmi mágikus képességgel rávették a gémet hogy elinduljon XD nemistom már kik voltak Ők... de tom hogy itt írkálták hogy: "nekem megy lehuzás meg SFNight meg stb. nélkül és nem eredeti..." szal.. ők szerencsések voltak. ha te is az vagy akkor neked is elindul ;)
  • constantin
    De.
  • gofriguru
    Nem tudjátok hogy indul el a POPT2T dvd meghajtó kihúzás nélkül
    aki tud valamit az írjon kössz.
  • armageddon666
    a FAQ végülis semmit nem ér. ki kell húznod a meghajtót és csak ugy megy. Daemon 4 legyen fenn! akkor működnie kell. de itt vki irta hogy 5-6kért eladó zacskós (eredeti) princeofTTT
  • pekka2
    hiába olvastam el a fönti cuccot, nem sikeerült elindítani...
  • pekka2
    sziasztok,
    valaki meg tudná mondani, hogy az sfnightmare programmal mit kell letiltaanom? Már egy csomó variációt kipróbáltam, de még nem sikerült elindítani a TTT-t.
    Két vinyo van a gépben, egy DVDíró, és ennyi...
  • armageddon666

egy büntipont nem volt elég? sztem delreg..... vagy ban... vagy vmi hasonló finomság...
    miki90. ez nem egy crack. ezt csak ugy leirkáltam egy sémára mindenféle hülyeséggel fűszerezve. nem gondoltam hogy komolyan veszitek........... mellesleg van 5000Ftért eredeti TTT...
  • constantin
    Az a pálya után van mikor a farahot kell szopatni és a hajára kell lőni.Ha 1litert rá....... akkor megnyílik ez a pónusz pálya és televan fegyverekkel meg csajokkal.
  • Black Hawk
    Viszont jól néz ki :D
  • Csirke 013
    újra telepítettem a ttt-t és...:[IMG][/IMG]
    komolyan most ez hol van a játékban?:D
    mert én nem emléxek ráXD
  • constantin
    Csá.
  • armageddon666
    pff nem hiszem el hogy még nem esett le de mind1...
  • sanyi150
    Angol nyelvű, de a DVD lemezen ásziai karakterek is vannak az angol abc betűi mellett. A játék telepítéskor és azután is ékes angol nyelven szólal meg.
  • constantin
    Ja.Azért kaptam mert ma lettem 17.xD
  • miki90
    jo hallod nem tom te mien crackrül beszélsz armageddon de naon szarul adod elő
  • gamerboy91
    Milyen akkor a nyelve?
  • sanyi150
    Úgy tűnik a pacifista változatot kínálom. Nincs fröcsögés és testek szakadása.

Eredeti Prince 3: The Two Thrones eladó. Bundle, papírtokos: 5 499 ft

Ázsiából érkezett EU váltzat. :-D
  • armageddon666
    vegyél elő egy szótárat és fordítsd le minden szavát. utána lent keresőbe ird be a kulcsszót ott olvass el 1-2 hszt. és utána megtudod
  • miki90
    és ezt hol lehet letölteni vagy honnan lehet megszerezni armageddon??