13392
-
#9032 van. SoT, WW-nek www.zanzarah.hu és ott van neki SoTos és WWs része, TTThez meg dahakateam.uw.hu (itt is van WWhez, sothoz nemtom.) -
#9031 látom már túl jutottál
1, az animációkat nem lehet kihagyni (javaslat, animáció után mentsél)
2, később lesznek benne dolgok, de mivel még egyenlőre nem tudsz uralkodni az időhomok erején, ezért még nincsen...
gl, hf -
#9030 hát, először is KÉPET!
aztán meg, kezdésnél egy ajtó alatt kell átgurulni, aztán meg balre felugrasz arra a kis kőtömbre, aztán feljebb lépsz, aztán átugrod a hézagot, aztán megint ugrasz, aztán meg vízszintesen futsz a falon, aztán felkapaszkodsz...
végigmondhatom így az egész játékot :P
de így most, nem tom hol akadtál el, kb ez az eleje (képet róla!!) -
marcio mela #9029 Az animációka hogyan lehet kihagyni?
A pályán lévő széttörhető dobozokban meg csuprokban van valami hasznos (életerő,stb)? -
miki90 #9028 de kurva viccesnek érzed magad -
marcio mela #9027 Van ennek magyar leírása/végigjátszása mint a Tomb Raider Legend-nek a tombraider.hu-n?
Most kezdtem el.A prince a fal előtt áll egy valami tetején.Azt írja fussak a falnak és nyomjam a jobb egérgombot de mindig nekifut a falnak és hátraszaltót csinál de nem jut fel a falra. -
#9026 Deh... van.. hidd el... -.- -
miki90 #9025 crack még mindig nincs??? -
#9024 hát én sem nagyon tudom követni... (nézz koromra.... gyk.: ÉN semennyire... csak ugye rokonok.)
nekem pont azért nem volt unalmas mert érdekelt a történet mert ez végülis egy nagy storynak a 3dik részlete... ha csak külön ezze jáccottam volna akkor 99% helyett csak 85%-t adtam volna rá... mert számomra ez a gém mondjuk ha 99% nem is de 90+%! egyik fav gém.
én a játékokatr ugy értékelem hogy:
Történet, játékélmény, hangulat (majdnem ugyanazok) és számomra legyen végigvihető... (a nehezeket általában abbahagyom vagy elkezdek cheattelni de az már nem az igazi DE EZT CSAK SINGLEBE!...) ezek a legfontosabbak.
Ami nagyon sokat dob még egy játékon számomra az a grafika! ha szebb egy játék könnyebben beleélem magam és sokkal jobb lesz HANGULATA! -
#9023 Sajnos én anyagilag nem bírom követni a pc-ipart. Különben fps-eket inkább pc-n játszanék, de az újak már szaggatnak. Na mindegy, az a lényeg hogy legalább egy xbox-szal tudok játszani.
Különben úgy, hogy nem ez az első POP játék, amivel játszom, így kicsit unalmas már ez a rész, pedig még csak a fele körül járok. Persze azért gyorsan kipörgetem... -
#9022 hát speciel nekem bill+egérrel jobban megy mint gamepaddal.... amugy PC powa. -
#9021 Vegyél egy konzolt és nem kell szarakodni egyik játékkal sem! Én már beleúntam a sok pc-s nyavajába (főleg az állandó alkatrész upgrade-be).
Ezt a POP sorozatot kontrollerhez tervezték! -
IceTom #9020 gondolom azért mert most kihuzom..játszok POP-al..és ha mással akarok akkor meg dugjam be??ez hosszú idö vagy nem szeretek várni..de talán megteszem,ha nincs más mód:) amúgy az FAQ-t nem nyitja meg.vmiért:S -
#9019 most nem tudom miért olyan nagy cucc kihúzni a kábelt a meghajkból játszani.és ha úgyvan visszadugod..
mindenki fent van akadva ezen ..sztem nem nagy gond...szvsz. -
#9018 van egy érzésem hogy hamarosan kapsz egy privit constantintól... (aminek ot lesz a végén hogy be ne írd ide!)
Én nemtok segiteni mert Eredetim van... de ha te megtudnál valahogyan vmi megoldást akkor azt beirhatnád ide. -
IceTom #9017 hi,létezik v.mi megoldás,hogy ne kelljen kihuzni a meghajtókat?(sokadjára is végigszeretném vinni,de ha nincs van megoldás meghajtók ellen,akkor nem rakom fel)..köszi -
#9016 Ha elsőre nem is, de végülis sikerült megcsinálnom! Nagyon egyszerű, csak nem tudtam, hogy ki kell várni azt a pillanatot, amikor átvált a képernyő színe; mindig korábban megnyomtam, mert azt hittem, hogy nem foghat meg. Még egyszer kösz a segítséget! -
#9015 Na akkor megpróbálom érthetően elmagyarázni:
A képernyő széle elhomályosul és egy különleges hangeffektet lehet hallani. Ekkor PC-n E-t kell nyomni. (XBOXon nemtom de eddig eljutottál sztem.) Ilyenkor megindul a Speedkill. A herceg ráugrik az ellenségre, (itt Klompára) és mikor bevillan a tőr és az egész kép kifakul (talán kicsit homokszínű lesz + itt is van hangeffekt is) te megnyomod a támadás gombot. EZUTÁN SEMMIT NEM NYOMSZ! addig amig megint nem jelez a tőr.
Klompánál (Arénában) van olyan hogy megragad téged meg felédnyul meg ilyenek... DE EZ NE ÉRDEKELJEN! csak a tőrt figyeld meg amik jelzik a Speedkillt! 2 oldalrol csinálsz SK-t utána lekaszabolod a lábát, Ő térdre esik és a hátánál még egy utolsó SK kell. Remélem érthető volt. -
#9014 Üdv!
Xboxon játszom ezzel, de mivel olyan problémám akadt, amiben biztos tudnak pc-sek is segíteni, ezért írok ide is (meg a konzolos topicját senki sem olvassa).
Ez a Speed Kill már az eleje óta nem megy, de enélkül is elevickéltem az első főellenségig, ami az arénában zajlik. Ráugrom, aztán időben belecsapok, de aztán sosem villan a képernyő, nem is tudom többé megsebezni, mindig ledob magáról. Többször kell nyomni a gombot egymás után vagy csak akkor egyszer, amikor fel kéne villania?
Jó lenne, ha privátban írnátok meg a választ, mert akkor tuti nem feledkezem meg róla! Köszi! -
#9013 Privibe küldtem :) nem taglalom miért nem ide írtam -.- -
#9012 MAjd Constantin elmeséli
Amúgy meg alul van kereső, beírod hogy ikrek és szerintem rájösz a megoldásra. -
Hay #9011 Hi!
Hát, mi a kisfiammal még nem jöttünk rá (2 napja majd megöl...), vki segítene mondjuk priviben? -
#9010 én már nem...
főleg aki élteti Constantint 1!
2, hogy ha már tudod a "titkot" akkor miért nem mondod el?
3, meg jöjjél rá, nem olyan nagy ördöngősség... -
#9009 Ez a constantin egy király csávó.Elküldte nekem privibe az ő módszerét és 5perc múlva már nyomtam a játékot.Kurvaegyszerű volt megcsinálni és tényleg működik.Úgyhogy szerintem ne szólogassátok le.Azóta is nyomom a t2t-t de el is akadtam.Fogattal megyek és jön egy másik kocsi és bezuhanunk egy barlangba.Nem tudom megölni a két harcostValaki segítsen.Köszi -
#9008 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
Ez asszem eredeti CD kulcs... ha nme jó akkor előveszem a DVDt és megadom azt. de sztem ez original. -
Ferencz István #9007 Sziasztok!
Valaki tudna nekem írni a POP3-hoz egy CD-Key-t? -
#9006 oh... lehet kipróbálom :D nekem nForce4-es alaplapom van :D de akkor US verzsönnel :D -
miki90 #9005 na aki asztmondta h crack lessz nemsokára annak a szava rendesen elszállt.
azota nem irt semmit szal nagy kamu volt az egész
ennyi -
Dzsiti999 #9004 Állítólag azzal csak elég letiltani a meghajtókat... -
#9003 minek nforce alaplap? -
#9002 Van megoldás kuporgass össze sok sok pénzt és vegyél egy n-force vadiúj alaplapot. -
#9001 9000... na mind1 XD most keltem.... -.- -
#9000 na ezzel egyetértek. csá neked is :D
#4000 ték? -
SnowMan14 #8999 Nem akarok vitába szállni ,nem is vok egy milliárdos de azé elég drágák a gamek és tudod nem mindenki engedheti meg magának hogy megvegye a gamet de persze részben igazad van! am császtok))
-
#8998 nekem am kötőjellel is elfogadta.. -
Prof William #8997 Kösz. Megy. De lehet hogy már feltwették ezt a kérdést...
Lessz valaha is normális crack ehhez a játékhoz? -
#8996 azt mondják hogy kötőjel nélkül... én assszem igy is ugy is probáltam. de nézd meg! max szol hogy rossz. -
Prof William #8995 A Cd-kulcsot kötőjelekkel vagy anélkül kell beírni? -
#8994 Ha várod akkor válaszolok.
1., én is warezolok DE ez a kijelentésed hogy "Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni" ez azért durva nem gondolod? mellesleg az hogy játékról van szó. abban is van anniy munka mint egy kenyérben/párizsiban.... ugyanugy ellopod ha letöltöd. (amugy ha nem irod be amit most idéztem nem mondok semmit...)
2., nem bunkóságnak szántam. de nézz te is mélyen magadba. itt van ez a játék. ez a jó játék. amiért sokat dolgoztak hogy elkészüljön és te végülis ellopod. DE. megértem hogy mondjuk másra kell a pénz. de most erre raktak egy olyan védelmet amit nem lehet feltörni. nem lenne egyszerűbb elsétálni a boltba és megvenni minthogy heteken át bújod a netet a megoldás után, ami nem létezik? írtam be többször is hogy: jajj megvettem a játékot mert megérdemli meg... de megmondom hogy ha lehetett volna crackelni nem veszem meg. ott a HL széria is. teccett a játék, de bejött Steam, így megvettem eredetiben. mert nem lehet feltörni. (mostmár feltörték de akkor még nem.)
Összegezve: nem az a bajom hogy nem veszed meg a játékot hanem ez a kijelentés: "Én elvből nem veszek eredeti játékot. Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni..."
Ui.: ha meg spóroltál 100k-t akkor sztem abbol 5k-t nyugodtan rászánhatnál erre a játékra.... amugy meg nem kell MÉLYEN magamba néznem... -
pekka2 #8993 Armageddon, nem kell bunkónak lenni, te is tudod, hogy itt játékokról van szó, nem kenyérről és párizsiról, amit a boltan el lehet lopni. Egyébként nézz mélyen magadba és jelentsd ki, hogy te sose loptál, sose töltöttél le semmi illegális filmet, zenét, vagy játékot a dcről vagy warezről, legfeljebb jól kiröhög az egész forum.
Kíváncsian várom válaszod