13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • armageddon666
    na figy: #9066-9067 mehettett volna 1be. hanyagold ezt a spl !-t és ?-t...
    aztán miért is bugos a PoP3? mellesleg a WW és TTT szebbek mint SoT. a SoTban kockásabb a karakterek... (1 példa) maximum neked tűnhetett szebbnek mert egészen más környezetben játszódott... a WW nagyon darkos volt... de attól még szebb! legalábbis grafikailag. a TTT pedig a 2 között áll... nekem a favorit a TTT
  • armageddon666
    most ASUS A8N5X nForce4-es alaplapom van... akkor most elkéne indulnia crack meg minden nélkül??? na mind1... majd ha vmit letöltök wanadoorol akkor ha lesz még a 24 órámból leszedem ezt is (CDset) és megnézem... annyira nem érdekel mert megvan eredetiben :D
    már régóta mondjuk hogy Daemon4 kell... ezzel most nem mondtál ujat... de az Alcohol az író program is... amugy ez az alaplapfüggő dolog... nem minden nForces ember tudta elinditani... vagy más alaplapra gondoltál?
  • emikrisztian
    Télleg erről jut eszembe hogy a POP3 milyen bugos!!!! Kár érte!! Sztem a legszebb grafikája az 1.résznek volt!!! nem?? 2 gyengus 3gyengus
  • Broafka
    most előre mondom mindenkinek, és különösen Marcio Mela-nak, nem fogjuk elmondani hogyan kell kinyírni az ikreket!
    1, jöjjél rá, nem olyan vészes ha már tudod hogyan kell
    2, most nem is azért de már mindenki leírta ezerszer
    3, a felfedezés öröme, tényleg király dolog az!
  • Broafka
    ohh my god, komolyan, emberek miért vagyunk ilyenek?
    a világ egyik legjobb érzése amikor az ember saját maga jön rá a dolgokra, és ez még nem is nehéz, miért kell ezeket elmondani :_(
  • emikrisztian
    Összes haveromnak mondtam ezt a tippet és 30ból 29 jó volt!!! Alcoholt letörölni!! Daemoon Toolsot felrrakni+az img fájlt is!
  • emikrisztian
    Armageddon-> csak jóóó alaplap kell+daemoon tools 4.0 ennyi
  • armageddon666
    ez mehetett volna 2hszbe is -.- amugy irtuk párszor hogy van néhány szerencsés akiknek a gépén nem fog az SF...
    jah és: velkám nyúreg
  • emikrisztian
    EZ A SPEEDKILL!! sokszor kell alkalmazni!! a lényeg amikor villan a tőr akkor katt! ha késő nyomod keztheted előről::
    érted?
  • emikrisztian
    felkell menni ott a falon futni stb!! aztán megnyomod az E betűt és amikor bevillan a kard akkkor kattintol
  • emikrisztian
    Figyelj Marico
  • marcio mela
    Most egy hatalmas emberrel vagyok egy arénában akinek nincs alsó állkapcsa és megakar ölni.Hogyan kell elintézni?
  • emikrisztian
    CSásztok!! olvasom a leveleket és nem értem!! minek crack a pop3hoz??
    nekem cd\dvd rom kihúzása nélkül megy!! ugyanígy megy a TOCA 3 és a KING KONG!!
    NEM KELL NEKEM KIHÚZNI!! TÖK JÓ!! NEM KELL CRACK
  • Broafka
    hűű, de csípős vagy ma reggel :)
  • social parasite
    jajaja...igen ez kiment a fejembol :)
  • armageddon666
    jah... vagy a bolt :D
  • social parasite
    bocsi a kerdesert, tudom, hogy mar sokszor megkerdeztek, de meg mindig nincs hozza crack? maradt a cd/dvd-rom lehuzogatos modszer?
  • Looooser
    1 még lehet XD

2 honnan a fenéből tudjam hogy te miért kérezel ilyen vooááá kérdéseket...

3 jó nem mindegy kilométeres válaszodat szoktam alolvasni (így is hulla vagy most mégjobban fárasszam magam????) XP

ma értem haza görögből te brofi én annyit parkouroztem hallod rengeteget úsztam egy csómó a sósviztő az utcai ivó kutakból ugy ittam mint a Prince kurva jó volt igaz pihizni mentem de most fáradtabb vok de kurva jó volt
  • marcio mela
    Az a baj,hogy néha így is beszaggat és váratlanul.Ez a villámtámadásoknál nagyon zavar.
  • Broafka
    1,nálam nem volt ilyen bug :P

2,talán ezért kérdeztem pont :)

3,ezt már megválaszoltuk :P
  • Looooser
    OFF ---> switched ---> ON
    szasztok manusok!!!!!!
    ----
    Brofi a zöld árnyék egy bug van amikor nekem is előjön de ált egy 20 perc és átvált feketére....
    a kedvenc árnyékos bugom idáig az volt hogy sétálok a herceggel a kertben erre lenézek a földre és az árnyékom pár lépéssel lemaradva követ...
    ----
    Ki tudja hogy eggyáltalán hány doboz van????
    ----
    Az animáciokat nem lehet sajnos átugran :S
  • Broafka
    talán a többi játékoddal nem volt gond, de ezzel megeshet
    hát ööö
    nem nagyon tudok mit mondani, próbálkozzál, vaaagy:
    az a baj hogy nem tudom milyen nagy az a hely, de próbáld meg átverni a gépet, mondjuk rugaszkodjál el a másik oldalra, azt esetleg van olyan ügyes a Herceg hogy megakad a közelebbi falon és akkor onnan ugorjál át, szal érted mit mondok?

hogy na jobbra-balra ugrálj, hanem előre-hátra, vagyis szembe-háttal :D
    vagy ilyeneket, vagy próbáld meg hogy többször ugrálsz jobbra-balra, és akkor feljebb megy egy kicsit és akkor talán eléri, vagy ilyeneket

ha sehogyan se megy vagy kezd előről, vagy vedd meg eredetiben :D
  • torrente
    Másolt dvd xboxhoz. Már én is gondoltam rá, hogy talán ez a baj, de eddig egyik játékkal sem volt semmi baj.
  • Broafka
    javaslat, vagy az alap gép/monitor beállításoknál, vagy a játékban állítsd be a színeket!
    úgy látom hogy nagyon kevés színt használsz!
    rakd fel a legjobbra, aztán max kiakad, de akkor majd visszaállítod ha nem bírná a géped
  • Broafka
    fekete? sötét?
    tudod, mint a valóságban, árnyék
  • marcio mela
    Ezt nem tudom de tényleg zöld.Milyennek kéne lenni.
  • marcio mela
    thx
  • Broafka
    amúgy miért zöld az árnyékod? :-/
  • Broafka
    by the way:

valaki már megtalálta az ÖSSZES dobozt?
    és történik akkor esetleg valami ha megvan az összes?
  • Broafka
    amerre áll az egyik aranyos kis tag lába (ott a földön a hulla 1. kép, ami közelebb van hozzád) abba az irányba kell menni
    elképzelhető hogy ugrani kell, már nem emlékszem, de asszem igen
    de lehet hogy csak fel kell lépned egy kis szírtre, mind1, arra felé tudsz feljutni...
  • marcio mela
    A The Ruined Palace-ban vagyok.Megsuhintottam azt az arany dobozt.Most hogyan tovább?

• Broafka
    másolt CD?
    lehet hogy bugos
    sajnos nincsen nekem feltelepítve most a game, szal nem tom megnézni
  • torrente
    Így csinálom! A tőrtartóból balra futok és a sarokból ugrok át a másik tőrtartóhoz, de nem is ugrik olyan magasságba és nem is tudom bedugni a tőrtartóba! Tegnap este 1,5 óráig próbálkoztam...
  • Broafka
    ha ügyesen és gyorsan játszol akkor innentől kb 2 óra esetleg 2 és fél óra a játék vége :)
  • Broafka
    tudom hol tartasz, de amikor bedugod a tőrt a tartóba, akkor ott ne ugorjál vissza a másik tartóhoz, hanem fussál a falon, szal:
    tőr be a tartóba, aztán fussál a egy rövid ideig a falon balra (asszem) és aztán ugorjál át a másik tőr tartóhoz
    ennyi
  • torrente
    Elakadtam. 55%-nál a The Upper City utolsó akadálya; pont a mentési pont előtt vagyok (ott van a képernyőn) és ha meg tudnám csinálni, átjutnék a The City Gardens-re.
    Egy nagy kocka formájú kőre fel kell mászni, felfutni a falra és beleszúrni a Dagger Plate-be a kardokat. Onnan balra kell futni a falon és mielőtt elérek a szemben lévő falig, el kell ugraszkodni a Herceg mögött lévő fal felé, ahol szintén van egy Dagger Plate, de semmi kincsért sem tudok olyan magasan átugrani ide, hogy beleszúrjam a kardomat, ezért mindig leesem.
    Angol nyelvű leírás alapján csinálom, azért írok Dagger Plateket. Hogy kellene ezt megcsinálnom?
  • marcio mela
    Jáááj
  • Broafka
    képtelenség? :D
    ő a Herceg :D
    ő repülni is tud ha nagyon akar :P
    lesznek durvábbak is, úgyhogy...
  • marcio mela
    Most a The Two Thrones-al játszok.
  • marcio mela
    Megvan.Vízszintesen kellett futni a falon.Hogy lehet ilyen képtelenséget kitalálni?!