13392
-
#9111 nem ugyanoda kell visszamenni ahol a Farah áll(t) :)
hanem ahogy mondják, harangról balra fussál... -
emikrisztian #9110 aha ez ismerős rész mivel végig vittem párszor:-D igaza van az előttem szólónak! fussssss a falon a kapuig -
Dzsiti999 #9109 Arról a harangról fuss a falon a kapuhoz. -
marcio mela #9108 Ott vagyok ahol a Vezír betipeg/lebeg valami templomba meg a hercegnő is megjelenik.Van egy kis duma aztán a prince lemegy a balkonról(?) és láthatatlan ellenségekkel kardozik.Na most hogyan megyek be a kapun amit kinyitottam mert vissza nem tudok ugrani (mert a kapu jó magasan van) ha meg lemegyek a földre és onnan indulok akkor megint nincs időm a kapuhoz érni.
-
Dzsiti999 #9107 Árnyék bug? Hmm... Nálam csak olyan volt, hogy a játék elején a Herceg árnyékának a kezén volt lánc, amikor a Herceg kezén nem volt :D
Foggalmam sincs, hogy hány láda van, de ha jól olvastam anno (és ha jól emléxem) akkor 10 -
#9106 vagy csak neked nem megy -.- nekem semmi bajom nem volt vele és NEM gamepaddal jáccom hanem egér+bill... mindig odaugrott ahova akartam... mindig ott állt meg ahol akartam... nekem tökéletes volt... -
marcio mela #9105 Ennek nagyon béna az irányítása a kamera meg szintén. -
#9104 hát ha jól tom válasz viszont nem jött rá :D nemhiszem hogy ez hiba lenne... sztem az .mdf-est használd. vagy, hátha vmi okos tud segiteni :) -
social parasite #9103 en daemon tools 4.03he-t hasznalok es nalam sok szenvedes aran elindult (csak kihuzott cd/dvd-rom-okkal), de elofordult, h x-edik inditaskor ismet kerte a kodot es amit eloszor elfogadott azt masodszor nem, ezert kellett keresnem meg kodokat, ez egyiket beirtam es elfogadta. a 3 cd-s valtozat van meg nekem, de az image file-ok kulonbozoek. az elso ketto azonos, "Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD1-ENG.bin" es "Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD2-ENG".bin, de a harmadikbol ket kulonbozo valtozat is meg van a "TLF-GAME-12.10.05.Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD3-ENG.iso" es a "Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD3-ENG.mdf". lehet, h ez okozza a problemat? elnezest, tudom, h sokszor elokerult mar ilyen hiba es koszonom a turelmet. remelem, vki tud segiteni. -
#9102 mivan????? WWben vmi kövek voltak az órában T2Tben viszont Vizier azt mondta hogy üres volt. jah. erre gondoltál? vagy mit látott Kaileena és mivan?????
amugy mikor megyünk megölni Viziert akkor mondja Kaileena hogy (nem pontosan): megakadályozhattam volna ezt az egészet, de hogy miért nem tettem? mert ez volt a legelőnyösebb idővonal a többi közül. vagy vmi ilyesmi... már nemnaon emléxem... -
#9101 viszont van egy alpári nagy hiba a ww-ben
amikor a jelenbe vagytok mennyetek be abba a helyiségbe ahol az óra készül... mit láttok? az órát ami nagy hiba mert amikor a ww-után 7 héttel visszatér a herceg akkor mondja az egyik résznél a magyarázatot a Vezir méghozzá az elött a vidielöttamikor megöli Kaileenát... ott mondja hogy a homok órát üresen találjá megtalálják a tőrt és a botot de ez több éve történt a jelen hez képest amit ugyebár Kaileena látottde nem figyelmeztette a herceget... -
#9100 hát figy. felirat csak a videok alatt van és csak a WWben. ezt még talán lelehetne forditani. de ez sztem a programba van "beleégetve" szal csak programozoi tudással lehetne megsinálni és akkor is karakter limites lehet :S (értelmetlen lehet a forditás...) azt meg hogy amiben eleve nincs felirat belehelyyezzenek... az már sokkal keményebb dió... max annyit tudnék sinálni hogy megvannak nekem az átvezető videók aviban. na azokra már könnyebb feliratot csinálni. csak azért ahhoz is türelem kell hogy jól leyenek időzítve... -
emikrisztian #9099 a magyarosítással kapcsiban háát........szinkron kizárt
de felirat lehetne:D -
#9099 naygon nem :) de az aprobb részleteket már lehet. -
emikrisztian #9098 kösz mindenkinek!! -
#9097 nagyon nem lehet különbözően értelmezni, de nem oylan vitákról beszélek, hanem olyan baráti nézeteltérések a játékkal kapcsolatban ;) -
#9096 tessék direktlink hogy ne kelljen keresgélned ;) csak keress egy szotárat :D ha meg nemérted akkor megprobálom leirni hogy mi is történt WWben.
csak aztán Broafka ne legyen vita :D mert az apro dolgokat mindenki máshogyan értelmezi és ez szerintem igy jó :) -
#9095 baromság, ha tudsz angolul, akkor értened kell, ha meg úgyis kicsit tudsz csak angolul, akkor hiába nézed azt az oldalt semmit sem fogsz érteni, a WW-ben kevesebbet beszélnek (és érthetőbben) -
#9094 nincsen magyarosítás!
és nem is fognak csinálni valszeg!
2 dolog miatt is:
1, ki csinálná meg a szinkron hangokat? hm?
2, felirat? az kicsit komolyabb dolog lenne, ez elég speciális írás a játékban
sajna esély sincsen rá, sry -
#9093 hát WWnek a legbonyolultabb... figy tudsz angolul? :D wikipedia.org ott "prince of" keresőben és 1. találat. ott aztán leirja mind3 résznek a storyját. meg az ellenségekről is meglehet tudni néhány dolgot. -
emikrisztian #9092 hát.....tuok angolul csöppet de a 2be miaz h megölöm és később meg visszajön?? -
#9091 jaj ne, ezt most valaki más írja le inkább, most ehez lusta vagyok :) -
#9090 jah azok a hajas bugok? XD oolyat én láttam SoTban meg WWben is :D a hajuk meg a ruhájukon külön mozgo részek néha átmennek rajtuk :D -
emikrisztian #9089 mondjatok már honlapcímet ahol van magyarosítás a 3hoz v 2höz! mer nem értem a történetét a 2nek! a 3nak világos:P -
#9088 ha nem tudsz angolul akkor megértem, de ha tudsz, akkor meg azt nem értem hogy miért nem értetted a storyt, mert szerintem világos nagyvonalban, az egyébb vele kapcsolatos apróságok már apróbb viták kérdése csak... -
emikrisztian #9087 PIROS!! -
#9086 hát én még nem láttam hozzá :S de melyik csajra gondolsz? a piros rucisra (Kaileena) vagy a fekete rucisra (Shahdee)? -
emikrisztian #9085 vannak bugok sok naon is! pl.prince haja amikor fekszik bele megy aza arcába,a csaj hajával ugyenez történik,ha megölöm az ellenséget beleesik a falba stb. AZÉR SZERETEM A POP-okat ezér viszem át 3x a 3mat:-D -
emikrisztian #9084 de az 1.részben gyönyörű fény efektek vannak!! és mér nem olyan a POP3 mint amikor mutatja a videót??:P akkor csúcs lenne!!! A WW a végén nagyon utáltam mer már nem tudtam merre kell menni!! elmenni egy helyre aztán vissza oda!! és megölöm a 2be a csajt és később visszajön?? ezt nem értettem!! valaki nem tud magyarosítás a 2höz?? -
#9083 én nem mondtam hogy nem illett ide a hsze... csak azt hogy kevesebb ! és ? kéne bele. meg hogy egymás után ir 3-4 hszt, de olyanokat amik mehettek volna egybe. de mostmár nem igy ir.
PoP3 bugos? nekem nemtom... de vhogy 1 sem jött elő... egyedül amit láttam (de az is csak képeken) hogy zöld az árnyék... bár én elég sok játéknál olvasom hogy ilyen+olyan bugos de én 1t sem veszek észre XD -
#9082 nem hiszem hogy máshonnan jobb lenne, mert Daemon, az Daemon, mindenhol, és én a hivatalos(abb) oldalról töltöttem le, szal...
azt mondják hogy valakinek meg,y valakinek nem... -
#9081 -.- Daemon 4... már rég... Daemon 3.x-et nem is láttam még...
nekem mind3 pop fullon ment... ill WW az még nem mert akkor gagyi volt még a gépem de utána uj gép és más fullon mentem... TTT is full...
Broafka: nekem mind3 rész bejön. mind3nak küln hangulata van. és én amiket itt felsorolál szempontokat mind3 játéknál 5-t adnék mindhez (már ha az a max). irányitással nekem nem volt bajom soha. történetet nemlehet külön pontozni mert ez 1 nagy történet. a hangulat az nekem történet+beleélhetőség(~grafika)... nekem kell egy bizonyos szint grafbol hogy bele tudjam élni magam egy gémbe. nálam azért a TTT a best, mert SoTban a szurd le a homokszörnyet hogy meghaljon + a harcrendszer többi része + a liftnél mikor vigyázzak Farahra meg magamra... ezek szvsz utolag visszanézve rá gázosak voltak... WW-ben pedig nem birtam a Dahakas üldözéseket... megnövekedett a vérnyomásom :D ideges lettem és... mint 1 rémálom XD... de persze ez is a hangulatához tartozott... de WWt csak 1szer vittem végig... SoTot 2szer mig TTTt 3szor... meg majd akkor lehet CDssel még1szer :D -
#9080 a 3 az nagyon rövidre sikeredett sajnos az tény
a 2-nek a leghosszabb, de szerintem csak azért mert a terület aztán nem egy nagy, viszont lehet bolyongani
az 1-et nagyon élveztem, így fel se tűnt hogy rövid-e vagy nem...
1 forever és kész :P -
emikrisztian #9079 aha! én a daemoon tools 4.03at használom ugyanaz mint neked!! és a DT döntő szerepet játszik abba h megy a game v nem! próbáld letölteni máshonnan -
emikrisztian #9078 Igazad van Broafka! A története jó a 3nak de amit hiányoltam........
sztem túl rövid a játék mondjuk a 2höz képest nem?? a 3 nagyon rövid 1nap alatt simán végig lehet tolni!! és nem lesz folytatás:-( -
#9077 az a baj hogy nekem meg a 4.03-as nem megy :D
feltelepítettem és valami kernel debuggert akart deaktiválni, de fingom sincs mi az és hogy hol kéne deaktiválni :-/ -
#9076 most sajnos nem tudok igazat adni neked
emikrisztian hsz-e nyugodtan jöhetett ide, és a POP3 valóban nagyon bugos lett, az más kérdés hogy te kevesebb buggal találkoztál, de véletlenül, és ügyesen is kilehet hozni a bugokat (Herceg a falban, Herceg fut a gerendán, sőt, egyszer ráugrottam az egyik láncra és a lánc belengett, de nagyon durván, olyan irreálisan...) szal vannak bugok -
#9075 egyet értek, az első részmég mindig visz mindent!!!
grafika: 5 (gyönyörű hangulatos grafika)
hangulat: 5 (grafika hangulatos :P de egyszerűen olyan érzést kelt mintha benne lennél a játékban, remekmű)
irányítás: 4 (kamerát is ide vettem, néha amikor a kamera beakadt a falba, volt egy kis gond kihozni onnan, meg nem mindig jó a kamera nézet, továbbá az hogy elengedni a falat nem tom miért = azzal hogy cancel (c) :-/)
történet: 4 (a történet is jó, de miután kiszabadul a homok utána nincs nagy storyja, ölj, dugd be a tőrt a homokórába, öld meg a vezírt, nagyvonalban)
részemről a 3 közül az 1 viszi a prémet! -
emikrisztian #9074 hát.... a POP2 se a 3 nem izazsztotta meg a gépem!! fel minden fullra és az FPS is jó volt! -
emikrisztian #9073 Armageddon-> ha van rajta SATA csatlakozó akkor mennie kell!!! Nekem is ASUS van és megy kihúzás nélkül!!! Nézd + a daemoon-toolsod verzióját!! ok?
nekem se ment 3.79-en