13392
-
#9151 akrobatikusság nincsen benne?!:D
akkor mi az amikor rá ugrik a csávóra az tisztára olyan mint egy speedkill,meg a a háztetőkön rohangál
Sztem lesz egy kis pop-os beütése
a trailer végén eltünik a szerzetesek között a ruhája is fehér szal lehet hogy vmi szerzetes a csávó aki az igazság ért harcol....
Lehetséges -
#9150 bazzeg mióta nem lehet belinkelni képet a kepfeltoltes.hu ról?
-
#9149 de maga az UBI jelentette ki hogy köze sincs a pop-hoz... és ha pop koppintással akarunk jáccani akkor ott Tomb Raide: The Legend.
az átöltözés jó kérdés
-----
szerintem semmi akrobatikusság nézzétek meg a bemutatoját....
assassin' Creed E3 trailer -
#9148 és ez nem elég hasonloság XD amugy szerintem mivel menekülésnél szükség lesz rá itt is lesznek akrobatikus mozdulatok amik fognak picit popra hasonlitani. megkockáztatom a harcrendszer is ismerős lesz. -
#9147 hitman? :D
mi az, fellehet öltözni városi polgárnak? visszatér a sims fíling? :)
mindenesetre egy pár emberből az hogy UBISOFT, akkor is az fogja kiváltani hogy ez bizony PoP koppintás :) -
#9146 ja és a kések és kardok -
#9145 átbaszás nincs crack...
-----
Assassin Creed totál más lesz hitman és thief keverék ezt én is nem rég tudtam meg szal semmi köze nincs a pop hoz max a koppintások: csukja, bőr szerkó, derékra kötött piros kendő, ujjatlan kesztyű... -
Hay #9144 O.K., várjuk a crack-et... -
IceTom #9143 ja elég jó lesz,szinte ugyanaz,csak más korszak..de sztem annak is min 1 része lesz -
#9142 ez így van, poontosan ezt akartam mondani
nem lesz folytatás, helyette ott van az Assassin Creed, ami a PoP elrontója :) -
#9141 nemkell folytatás... a történet bezárult. max uj játék lehet ami szvsz Assassin'd Creed... annak van picit PoP beütése... -
Dambrush #9140 Sziasztok! Erről a verzióról mi a véleményetek?
http://thepiratebay.org/details.php?id=3423136
Azt írja műxik, a kommentek viszont...
-
#9139 megérdemelné de nem fognak ujat csinálni majd pár év múlva... -
IceTom #9138 gyerekek.ne írjunk egy petíciot.hogy legyen folytatása???sztem megérdemli az egyik legsikeresebb játéka. -
#9137 kezdem nem érteni miről folyik a szó de folytassátok... -
Hay #9136 Sajátgép jobbgomb-tulajdonságoknál csak annyi van, hogy Micr. Win. Xp Prof. 2002-es verzió, Szervizcsomag2 - de ettől még elhiszem Neked, hogy 32-es :-) -
#9135 hát az op rendszernek bennevan a nevében :D Windows XP64 asszem ilyesmi a 64 bites. a vasnál pedig szintén névben van. legalábbis AMDnél. Intelhez nemértek de Celeron nincs asszem 64bitbe. -
#9134 ok de neked egyszerűbb mert mind2 32bites :P nekem meg 1ik ilyen másik olyan XD -
Hay #9133 Tényleg, hol tudom megnézni, hogy a vas meg az op.rendsz. hány bites? -
Hay #9132 Na ugye :-) ...
Azér' kösz! -
#9131 de erről az jut eszembe: nekem 64bites vasam van, de az oprendszer csak 32bites... akkor most milyen Drivert szedjek le? -
#9130 hát... Windowsod milyen? 32bites... 1GHzes cerkából nemhiszem hogy csinálnak 64 bitest... meg annak intelnél asszem más is a neve... szal: 32bites -
Hay #9129 O.K., s a 32 vagy 64 bites verzió kell nekem: win xp, 1Ghz Celeron, 512 sdram, 64mb nvidia gforce mx/mx400-hoz?
Fikázók kérem mellőzzenek!
Kösz! -
#9128 már nemtom hány mjilliószor mondtuk el a fórumba hogy ez nem chat!!! -
emikrisztian #9127 okké! jól teszed:-D -
marcio mela #9126 A többbi résznek talán nem állok neki -
marcio mela #9125 A tologatás megy -
emikrisztian #9124 Mi lesz veled később amikor majd forgatgatni kellesz+szobrot tologatni stb. -
emikrisztian #9123 CSÁZTOK! ilyet se láttam még aki itt elakadt a pop3-ban:-D -
#9122 előbb kapaszkodj meg és utána használd a láncot... de szvsz ha ilyen helyeken elakadsz akkor................. szal nem neked való játék. -
marcio mela #9121 Ezt a kockát nem lehet kihúzni?Nekem vagy lóbálja prince a láncot vagy ha közelebb megyek akkor leugrik és a peremen kapaszkodik.Ha meg átugrok a ki nem húzott kőre akkor csak kapaszkodik.
-
marcio mela #9120 Van itt valami trükk amivel gyorsan meglehet ölni a kutyákat?Néha sikerült első szúrásra megölni egyiket de nem tudom hogy sikerült.
-
marcio mela #9119 http://daemon.alphabravo.org/
-
#9118 Gugli a barátod -
#9117 ez már tényleg vicces...
ÖLD MEG ŐKET!!!!!
ha másnak sikerült, várj, jobban fogalmazok, ha MINDENKINEK sikerült, neked is fog!!! -
Hay #9116 Hi!
Vki belinkelne ide egy megfelelő daemon 4 letöltési oldalt?
Segítőknek kösz, fikázók kérem mellőzzenek! Kösz! -
#9115 1 idő után úgyis rájössz. -
marcio mela #9114 Igen.Megölni nem lehetett őket elfutni meg nem tudtam.Nem vicces mindig olyan messziről elindulni aztán ugyis megölnek. -
#9113 hát, a két kutya megakar téged ölni :D
basszus, hallod, jöjjél már rá magad...
az a baj hogy a többieknek olyan (hülye) álldott jó szívük van, hogy mindent elmondanak... -
marcio mela #9112 Nem értem itt ahol két kutya van mit akar?