13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Csirke 013
    akrobatikusság nincsen benne?!:D
    akkor mi az amikor rá ugrik a csávóra az tisztára olyan mint egy speedkill,meg a a háztetőkön rohangál
    Sztem lesz egy kis pop-os beütése
    a trailer végén eltünik a szerzetesek között a ruhája is fehér szal lehet hogy vmi szerzetes a csávó aki az igazság ért harcol....
    Lehetséges
  • Looooser
    bazzeg mióta nem lehet belinkelni képet a kepfeltoltes.hu ról?
  • Looooser
    de maga az UBI jelentette ki hogy köze sincs a pop-hoz... és ha pop koppintással akarunk jáccani akkor ott Tomb Raide: The Legend.
    az átöltözés jó kérdés
    -----
    szerintem semmi akrobatikusság nézzétek meg a bemutatoját....

assassin' Creed E3 trailer
  • armageddon666
    és ez nem elég hasonloság XD amugy szerintem mivel menekülésnél szükség lesz rá itt is lesznek akrobatikus mozdulatok amik fognak picit popra hasonlitani. megkockáztatom a harcrendszer is ismerős lesz.
  • Broafka
    hitman? :D
    mi az, fellehet öltözni városi polgárnak? visszatér a sims fíling? :)
    mindenesetre egy pár emberből az hogy UBISOFT, akkor is az fogja kiváltani hogy ez bizony PoP koppintás :)
  • Looooser
    ja és a kések és kardok
  • Looooser
    átbaszás nincs crack...
    -----
    Assassin Creed totál más lesz hitman és thief keverék ezt én is nem rég tudtam meg szal semmi köze nincs a pop hoz max a koppintások: csukja, bőr szerkó, derékra kötött piros kendő, ujjatlan kesztyű...
  • Hay #9144
    O.K., várjuk a crack-et...
  • IceTom
    ja elég jó lesz,szinte ugyanaz,csak más korszak..de sztem annak is min 1 része lesz
  • Broafka
    ez így van, poontosan ezt akartam mondani
    nem lesz folytatás, helyette ott van az Assassin Creed, ami a PoP elrontója :)
  • armageddon666
    nemkell folytatás... a történet bezárult. max uj játék lehet ami szvsz Assassin'd Creed... annak van picit PoP beütése...
  • Dambrush
    Sziasztok! Erről a verzióról mi a véleményetek?
    http://thepiratebay.org/details.php?id=3423136
    Azt írja műxik, a kommentek viszont...
  • Looooser
    megérdemelné de nem fognak ujat csinálni majd pár év múlva...
  • IceTom
    gyerekek.ne írjunk egy petíciot.hogy legyen folytatása???sztem megérdemli az egyik legsikeresebb játéka.
  • Looooser
    kezdem nem érteni miről folyik a szó de folytassátok...
  • Hay #9136
    Sajátgép jobbgomb-tulajdonságoknál csak annyi van, hogy Micr. Win. Xp Prof. 2002-es verzió, Szervizcsomag2 - de ettől még elhiszem Neked, hogy 32-es :-)
  • armageddon666
    hát az op rendszernek bennevan a nevében :D Windows XP64 asszem ilyesmi a 64 bites. a vasnál pedig szintén névben van. legalábbis AMDnél. Intelhez nemértek de Celeron nincs asszem 64bitbe.
  • armageddon666
    ok de neked egyszerűbb mert mind2 32bites :P nekem meg 1ik ilyen másik olyan XD
  • Hay #9133
    Tényleg, hol tudom megnézni, hogy a vas meg az op.rendsz. hány bites?
  • Hay #9132
    Na ugye :-) ...
    Azér' kösz!
  • armageddon666
    de erről az jut eszembe: nekem 64bites vasam van, de az oprendszer csak 32bites... akkor most milyen Drivert szedjek le?
  • armageddon666
    hát... Windowsod milyen? 32bites... 1GHzes cerkából nemhiszem hogy csinálnak 64 bitest... meg annak intelnél asszem más is a neve... szal: 32bites
  • Hay #9129
    O.K., s a 32 vagy 64 bites verzió kell nekem: win xp, 1Ghz Celeron, 512 sdram, 64mb nvidia gforce mx/mx400-hoz?
    Fikázók kérem mellőzzenek!
    Kösz!
  • Csirke 013
    már nemtom hány mjilliószor mondtuk el a fórumba hogy ez nem chat!!!
  • emikrisztian
    okké! jól teszed:-D
  • marcio mela
    A többbi résznek talán nem állok neki
  • marcio mela
    A tologatás megy
  • emikrisztian
    Mi lesz veled később amikor majd forgatgatni kellesz+szobrot tologatni stb.
  • emikrisztian
    CSÁZTOK! ilyet se láttam még aki itt elakadt a pop3-ban:-D
  • armageddon666
    előbb kapaszkodj meg és utána használd a láncot... de szvsz ha ilyen helyeken elakadsz akkor................. szal nem neked való játék.
  • marcio mela
    Ezt a kockát nem lehet kihúzni?Nekem vagy lóbálja prince a láncot vagy ha közelebb megyek akkor leugrik és a peremen kapaszkodik.Ha meg átugrok a ki nem húzott kőre akkor csak kapaszkodik.

• marcio mela
    Van itt valami trükk amivel gyorsan meglehet ölni a kutyákat?Néha sikerült első szúrásra megölni egyiket de nem tudom hogy sikerült.
  • marcio mela
    http://daemon.alphabravo.org/
  • Broafka
    Gugli a barátod
  • Broafka
    ez már tényleg vicces...
    ÖLD MEG ŐKET!!!!!
    ha másnak sikerült, várj, jobban fogalmazok, ha MINDENKINEK sikerült, neked is fog!!!
  • Hay #9116
    Hi!
    Vki belinkelne ide egy megfelelő daemon 4 letöltési oldalt?
    Segítőknek kösz, fikázók kérem mellőzzenek! Kösz!
  • fernando torres
    1 idő után úgyis rájössz.
  • marcio mela
    Igen.Megölni nem lehetett őket elfutni meg nem tudtam.Nem vicces mindig olyan messziről elindulni aztán ugyis megölnek.
  • Broafka
    hát, a két kutya megakar téged ölni :D
    basszus, hallod, jöjjél már rá magad...
    az a baj hogy a többieknek olyan (hülye) álldott jó szívük van, hogy mindent elmondanak...
  • marcio mela
    Nem értem itt ahol két kutya van mit akar?