13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • gamerboy91
    CRACK LINK!
  • gamerboy91
    Én találtam egy olyan cracket ahol két fálj van installer.exe és POP3.exe
    Ez sztem már mükszik!
    1 óra és írm a tapasztalatokat.
  • constantin
    Van crack!Kell a link?
  • Black Hawk
    Tudod mit kell csinálni vagy meséljek?
  • reger
    És honnan lehet leszedni?
  • Skyer247
  • Skyer247
    de van crack én úgy installáűltam fel
  • Skyer247
    kész szivatásmindig meghalok a főgonosznál
  • IceTom
    :)
  • Black Hawk
    Te már tudsz valamit XD.
  • IceTom
    sztem nics is crack..csak mondják.
  • Prof William
    Mikor lessz már crack? Vagy lessz egyáltalán? Egysazerű amúgy. Megfogod a DVD/CD-t majd erősen meghajlítod. Ha jól csinálod máris hallod hogy "crack".
  • Black Hawk
    Csak magadnak köszönheted...
  • Looooser
    Átoka a nevem,
    mert ezt teszem veled,
    te elveszett lélek,
    látom most a képed,
    Benne a remény,
    melyet viccem képez!!!!!
    Digidi digidi
    Yeah! Yeah!
    ---------- milyen jól reppel a rocker srác wéééééóóóóóó wééééé
    LÁMÁK!!! LÁMA!!! TE IS!!! MEG TE!!! ÉS TE!!! MINDENKI!!!
  • gamerboy91
    Ne legyé már gonosz!
  • gamerboy91
    Akkor PM-be légyszi!
  • constantin
    Adjak linket?Senkinek?(crack-hez).Ti tudjátok.Senkit sem érdekel?Pedig itt a link a vágólapon de........
  • gamerboy91
    hol van a crack?
  • constantin
    Hy.Visszatértem.Hamarosan leírom a könnyebbik módszert csak nem érek rá.Majd parasztkodok még eggyet-kettőt.Black Hawk........na mindegy hátha elkezdesz pityeregni.Éledjen egy kicsit a topic!!Császtok.
  • Csirke 013
    crack???D?D?D?
    Losser írd le a linkjéééééétttt
    plííííííííííííííízzzzzzzzzzz
  • Looooser
    szvsz. nemtörtént este semmi még totál tisztavoltam vagyok
    csak fáradt voltam, mint azt a hsz hozzáadásának időpontjából kielmélkedve
  • armageddon666
    ...
    szvsz. tisztisd meg az elméd és pihend ki az alkohol hatását. vagy nmetom mit kell azzal csinálni
  • Looooser
  • Looooser
    a krekk készen van jelentem és működik!!!!!
    -----
    az arénában könnyü azt a mancit megölni a kétoldalt használod a degör holdokat aztán speed kill a végén a lábát kaszabolod aztán ujjab utolsó speed kil (ne örülj nem az utolsó a játékban) azt megmurdál
    -----
    a speed kill az amikor besunyul a herci és megattakolja a mancit attakolni ugy atakolod meg hogy ha besunyultál mögéje akkor elkezd furcsa hangot hallatni a hangszóró és virágmindtában a képernyő széle villog na akkor nyomsz egy jobb klikket és vársz amikor belassul a tájm és a degör felvilan nyomsz egy jobb egér gombot aztán vársz nem nyomsz semmit aztán amikor ugyan ez történi ujra jobb egér gomb figyelj mindig mert van olyan enemi akinél elég 1 vágás, van amelyiknél 3 van van amelyiknél hat, és a dupla spídkil is hatdarab...
  • armageddon666
    ok :P de most késő van szal inkább nem...
    na ne offojjá plz! megannyi értelmes kérdésnek kéne az utolsó kb. 20 hsz helyett!
    pl.: van már krekk? meg: arénában hogyan kell megölni a dagit? aztán: mi az a speedkill?
    szal plz ezt itt hagyjuk abba emberek... ez nem googli fan tápig senem assassin kreed tápig... :P :D
  • Broafka
    gúnyolódj csak :P
  • armageddon666
    :P ki a ... gondolta hogy "a barátom" ilyen tehetséges hogy mindent tud :D azt tudom hogy van benne számológép, mozilla az megnyit egy ollyan google oldalt ami leforditja az adott másik oldalt angolra meg hogy keresni is lehet vel, de hogy szotár... meg megmondom neked googleben még nme is néztem hogy van-e mert ott van startlapon ami tökéletesen megfelel :P
  • Broafka
    :P
    google --> szótár, első találat, és ott
    ennyi kreativitást azért kinéztem volna belőled :P
  • armageddon666
    google is fordít? :D én startlapon hasznáálom a szótárat :D
  • Broafka
    assassin = bérgyilkos (gúgli a barátod)
  • IceTom
    sztem ezt mindenki tudta:) bár kitudja:S midenesete folytassuk a beszélgetést az Assassin Creed topicban..
  • Looooser
    mellesleg az assassinok nem toom menyire vagytok ott a fantasy világokban de az utolso fantasy könyv amit olvastam abban volt szó az assassinokról tömören: az assassinok egy bérgyilkosokból és tolvajokból állóó népcsoport akik az ölés legtöbb formájára kivannak képezve...
  • armageddon666
    szvsz jól döntöttek :) de ha ilyen választós akkor 2szer biztos végigviszem :D (már ha fog tecceni)
  • Dzsiti999
    Hát úgy lesz, hogy vagy megmented a Szentföldet... vagy elpuszítod. Szal lehetsz jó vagy gonosz. Trailerben mondták.

Érdekesség (interjúból):

"The idea of Assassin's Creed came about when the PoP Team was thinking about the next Gen Prince of Persia. In the early phases the team decided that it would be better to it to become a seperate game instead of making a next gen Prince of Persia game, thus the Assassin's Franchise was born."

Röviden: Next gen PoP lett volna az AC, csak úgy döntöttek, hogy jobb lenne egy különböző játék.
  • armageddon666
    AZ A BAJ HOGY KIABÁLSZ AMUGY BOCSI DE NEM TUDOM!
  • Arancia
    AZ EGYIK GÉPEN SIKERÜLT FELRAKNI A JÁTÉKOT A MÁSIKON NEM A LEMEZELLENÖRZÉS MEGAKAD NEM EREDETI JÁTÉK .A KÉT GÉP EGYFORMA.MI A BAJ?
  • IceTom
    persze hogy nincs semmi köze a Pop-hoz..de ez lesz a princeof útoda,szinte ugyan az rengetek kombólesz bent..+ lehet lőni is..csak korban tér el..szal hasonló lesz.princeof3 meg thief keverék
  • armageddon666
    + azoknak a szerzeteseknek tök más ruhájuk van. csak a szin hasonlit.
  • armageddon666
    nme szerzetes :) szvsz csak direkt ugy öltözött föl... abban a gémben profi orgyilkosok leszünk. profin megtervezte az akcioját... amugy sztem se gonoszak leszünk... bár ez mindig relativ :D
  • Broafka
    just like in the old music...