Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fv82
ne nyomizzál gyökér, akkor próbálj 4.03at ha az sem jó mert esetleg nem engedi leszedni a régit (nálam ez volt), akkor tedd újra a rendszert

\"Majdnem párom lett!\"

Joke 33
ok,és ennek a proginak a neve internacionális titok,vagy el tudod mondani?<#vigyor>
és azt,hogy hogy csináltad meg?

lac111
Hello!

Nézd meg hogy a mountolással minden rendben van-e.Egyébként rendben kéne hogy legyen a dolog... :S

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Broafka
OFF:
Szét ment a jojóm :_(
ON:
Vissza kéne tekerni az idõt 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nem, a történet bizonyos pontjain úgymond erõt vesz hercegünkön a skizofrénia, ilyenkor átalakul, késõbb, ha víz éri, akkor meg vissza.
Looooser
Gyerek kellet hozzá a Paint meg egy jó kis progi amivel át dolgozom a képet...
adan... szerintem mindenki az õs módszert használaj ki a kábelt gépbõl... nem használt egyszer sem az sfn...
ja igen és akkor lehet baja a kábeled nek meg a gépednek ha a PATA kábelt úgy húzod ki mint állat, ha finoman húzzátok semmi baja nem lehet...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Joke 33
császtok.
Looooser,hogy csináltad meg a neved ilyenre???
tök cool,mondd má el

Alapjáratban futott is a játék a FAQ-szerinti kijátszással, de mikor átmásoltam a játék mds-ét egy másik vinyóra, már akármit tettem mindig kulcs hibára hagyatkozott.Mi lehet a baj?
Egyébként akármikor át lehet alakulni sötét herceggé?

Nemtom mi vele a baj.

Csirke 013
válaszoljatok már vmit
legalább annyit hogy nemtom m i vele a baj

In Flames and Star Wars forever!

constantin
Csá.Van itt olyan aki a FAQ-szerint játsza ki a starforcet.Nem lehúzással hanem progikkal.Mik vele a tapasztalatok.Nem bassza szét a gépet?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Broafka
ismét fussál a kisebb leomlott básya fal belsejében és ugorj rá a rúdra, majd megfordulsz, át a bástyafalra, és innen jön a legnagyobb csalóka a játékban, mert innen akkorát ugrasz mint ház, szal innen ugorj a peremre, és menni fog

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nos én tudnék segíteni csak nem tudom hogy hol vagy...
1 screenshot jó jönne<#wink>
Cápafogxy
http://www.stuckgamer.com/

Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni? Van a játéknak valahol végigátszása? Azért kérdem, mert a The Temple Rooftops-nál járok. Már bejutottam a templomba, átugráltam a szakadék fölött és eljutottam a templom belsõ kertjéhez, ahol lerombolt bástyák vannak. Itt kinyírtam azt az 5 kutyust, de innen nem tudok tovább jutni. Itt felugrottam az elsõ kapaszkodóra és le tudtam húzni a kapcsolót, amivel feljött egy faldarab, amirõl tovább mehettem. De onnantól nem tudok tovább menni, nem tudom, merre kéne haladnom! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet ezt a pályát megcsinálni?
Kérlek titeket, segítsetek!
Elõre is köszi!
armageddon666
legalábbis nekem ugy ment

@

armageddon666
😄 vicceltem 😄😄😄😄 valahogy biztosan elkocog rajta a játék max grafon XD

@

armageddon666
áh ezen... menj DOOM3zni ha ilyen szar géped van... TTThez szerezz be 2* ilyen jót... <#gonosz3><#lama><#idiota>

@

Nekem 2.8 Ghz-es gépem,1 gb ramom,Geforce 6600 Gt videókártyám van,ezen futna a játék?

Igen annyiért nekem is megy és nem kell lehúzni semmit 😄

Csirke 013
bocs a méret ért

Csirke 013

mmi a faszért írja nekem ki ezt a daemon tulsz 4???????????????????????????????

Enosh Chan
bekapohatod 😛 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Habár tervezgetem egy LG, vagy Samsung külsõ DVD író beszerzését.
armageddon666
Nekem megy lehuzással! 12ezer Ft-ért elmondom hogyan 😉

@

Én személyszerint átmásoltam Alcoho120%-kal a lemezt mds-be, installáltam D4.03-mal,
lehúztam a cd-ket, és már ment is.
Szerintem nem megy senkinek csak lehúzogatással.

armageddon666
LoL kisebbet XD ahoz beszélj Ubival hogy rakjanak rá "kisebb" SF-t 😄
Amugy SFnight az a Daemon3.?-hez van kitalálva. ha D4ed van akkor elég lehuzni. Ja igen. SFNightmarenál is le kell huzni... de pl Daemon 3.x-nél nem elég lehuzni.. ottkell SFN

@

Enosh Chan
és 1ébként miért van az hogy másnak megy?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
és hogyha kisebbet használunk?

Utoljára írom: Sf Nightmare nem mûködik Starforce 3.6-tól felfele szóval hiába nyomkodjátok. Csak kábelhúzogatás megy!

Persze sérülhet a kábel a sok húzogatástól de az hogy a vinyó törlõdik? Elõfordulhat, bár én inkább attól félnék hogy tönkremegy az elektronika rajta mert sérülhet úgy is a kábel hogy összezáródik szóval óvatosan😊 Már írtam a starforce-os topicban hogy lehet olyan mobilracket kapni ami külsõ usb-s (cd/dvd is szerelhetõ bele) és nem is olyan drága már és akkor elég egy kapcsolót is ki-be kapcsolgatni kábelhúzogatás/leállítás helyett. Az ára olyan 6-7-8000 körül mozog, szerintem ennyit megér.

Sajnálom. Muszáj kihúzni...<#buck>
Csá!Ki szeretném kerülni avezeték kihúzogatósdit, de miután az SFNightmare-rel
kikapscolom a cuccokat ,a játék még mindig látja.
szoli91
oké kösz, de hallottam olyat hogy akinek PATA kábel(az a nagy és széles) van a meghajtójában, az könnyen sérül, meg kihúzáskor ki is jöhetnek valamilyen tüskék, amik ha kiesnek akkor a vinyó nagy része törlõdik, ez igaz?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Enosh Chan
akkor ezzel sem fogok játszani 😞(

Standard CMOS Features menüben tudod letiltani a meghajtókat de a Sf akkor is látni fogja.

Az egyetlen megoldás számodra hogy lehúzod az optikai meghajtókat fizikailag mert a SF látja õket, azért kéri hogy tedd másik meghajtóba. Ha lehúztad akkor nem kell semmit elindítanod (pl. sf nightmare) csak a játékot.

szoli91
nem tudja valaki,hogy lehet a BIOSban letiltani a meghajtót? még SFNightnare-rel is próbáltam letiltani, de nem ment, please help és alcohollal hogyan lehet dvd-ét bonatni?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Enosh Chan
de igen sorry 😊

szoli91
csak azért írom le ilyen sokszor mert senki nem válaszol rá, tom hogy ez spam de akkor is, de mondja már meg hogyan lehet alcohollal starforcet emulálnio, mert lehet vele, csak amikor beállítom rögtön visszaugrik, légyszi segítsetek, és hogyan lehet alcohollal dvd-ét bontani?

köszi
merre kell néznie? én már mindenhova forgattam de nem sikerült
Looooser
elõre húzod balra elõre elõõre belra hátra jobbra elõre balra elõre jobbra elõre elõre.. ha jól emléxem...
de lehet még a napfolyamán megnézem...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

merre nézzen?
tudom de megakad
Semmi extrát nem kell pedig csinálni csak forgatni meg tologatni hogy elférjen. Én is közel egy órát szarakodtam vele pedig baromi egyszerü. Az ajtóig kell eljutnod.

Nem azt írja hogy tedd másik meghajtóba?

Hova kell az égõ gázban a prince apját vinni. nem bírom elvinni az ajtóig folyton megakad és akárhogy forgatom nem bír tovább menni jó lenne egy kis segítség!