13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • constantin
    A gépet3éve vettük 164000Ft-ért.Celeron p4 256ram 64Mb(kari).Sajna akkor még komolyabban nem értettem a gépekhez,de ha visszamehetnék az időben akkor félholtra verném magamat hogy ne tudjam megveni a gépet.
  • Looooser
    pfff wehhehheee
  • Black Hawk
    A prince of persia ttt hátuljára ki van írva hogy milyen videokártyákat támogat. Egyetlen egyet emeltek ki hogy mit nem támogat geforce MX seria. Nekem pont az van, de egész türhetően fut rajta.
  • Looooser
    nem toom én siegelek, warozok a clannal és tökhepi vagyok :D
  • Broafka
    detto, mindig megunom, játszok, felhúzom magam 78-ig aztán megunom és megint nem játszok vele 1 évig kb :D
  • Looooser
    hát igen ez tényleg cink :)
  • Hay #9225
    Vazze, ez tényleg röhej... mesélek:
    Valaki vagy ért valamennyire a számítógépek felépítéséhez (értem ezalatt azt, hogy vagy tudja, hogy mije van nekije, és értelemszerűen, vagy tényleg csak felhasználó - sztem ez így korrekt "szétválasztás"), vagy olvasgat, aztán vagy elbakja, vagy nem. Tehát adott az absolute "csoda történt", meg a tudom, mi történt. A "tudommitörténtben" vannak a veszélyes önkéntesek, akik előbb-utóbb visszaminősülnek 1xű felhasználóvá, és vannak a konkrétan elszántak (az esélyesek), kiknek kb. fele szintén visszaminősül. A többiek megoldják, és nem olvasnak pl. sg-t.
    VAGY VAGY segítenek, VAGY finoman fogalmazva áltatnak.

És most a fentiek miértje:
    Adott a "számítógépetszeretnék" vki, "lóvéfüggvényadott" szempontok szerint megoldva. Megveszi. Yó lesz erre, meg erre a célra (játékra), 2 nap múlva az általa megcélzott game "többet kíván"... Yön pl. ide, meg egyéb helyekre.
    NOS?
    Aki tudna, de nem segít, o.k.
    Aki tudna, de nem segít, mert Ő már ANNYIRA, ..., arra nem kell reagálni.
    Aki nem tud, nem segít. De nem is ..., ugye?
  • Black Hawk
    Egészjó játék de meguntam.
  • constantin
    Átlagban jó alaplap az MSI de ami nekem van az szar.Mégpedig(kapaszkodj meg mert hanyatt vágódsz a röhögéstől) nekem nincs rajt agp port.PCI-os van rajt(nem express hanem a régi).Így karit sem lehet bele venni.Ez van.Így jártam.Egy 64Mb-os kari van rajta ami gyengébb egy gf2-nél.De akinek már volt integrált karija az tudja,hogy van egy nagy előnye.Sok játék nem ismeri fel ezért kurvasok elindul rajta.Pl:Doom3(minimumon minden,játszható sebesség)PoP:ww+t2t(közepesen tükörsima)Far Cry(jól minden)és még egy csomó nagygépes játék(FEAR).Olyan játékok is mennek amiknek kötelező a Pixel Shader megléte de nekem az sincs sőt T&L egység sincs rajt(pedig pár játéknak kötelezően kell mégis megy:SW.Battlefront1-2+punisher.Már van új alaplapom de kártya is kell bele ami holnap lessz ha szerencsém lessz.Ez van
  • Looooser
    mellesleg miért ne akarjak olyat? ennyire tré?
  • Looooser
    nem olyan kötetlen a harc és nem is olyan mint a PoP de a Lineage2 totálisan oké játék (MMORPG)
  • constantin
    Unom magam.Valaki tudna mondani egy jó gémet ami hasonló a princéhez.
  • constantin
    Olvastam pár infót reloaded oldalán és ami azt iletti sok a dolga és lassan haladnak.Mellesleg a reloade nem egy ember hanem csapat mint a HOODLUM meg RAZOR.
  • constantin
    Szerintem te ne akarj ijet.Én is most vettem másikat de még nincs beszerelve.
  • Looooser
    pontos nevét írd le plz
    mondjuk nem fogok váltani mert ASUS P4P800S-X em van
  • constantin
    szutyok MSI alaplapom van.Én 1perc alatt elindítom nem kell vele szórakozni.
  • Looooser
    én idáig így tudtam az nforce-os alaplapokról de javítsatok ha vmit rosszul tudok... és BIZONYÍTÉKOM AZ LESZ ha reger megcsinálja és menni fog
  • Black Hawk
    Bizonyíték, nem igéret : Looooser XD
  • Broafka
    bizonyíték?
    hehe:
    bizonyíték, nem ígéret! OLD SPICE :D
  • Looooser
    elvileg csak lekell tiltani a meghajtóid (CD-DVD) oszt mehet a játék
  • reger
    Nforcos alaplapnál nem kell csinálni semmit csak feltenni és jáccani? Csak azért mer nekem nforce 4-sli alaplapom van
  • Looooser
    jaj gyerekek annyira isszátok a szavaimat... nem minden arany ami fénylik... a reloaded azt jelentette be még anno hogy készítenek hozzá cracket ne féljetek lasz csak idő kell neki...
    ----
    constinak nforce-s az alaplapja azért nem huzogat semmit...
  • RÓÓÓbi
    Hát ne igazán írok a fórumra de azért követem itt az állást. constantin szépen szopatatja az embereketaztán jól bedőlnek neki
    nem igaz nem veszik észre bzd
  • Hay #9208
    Már rég rájöhettetek volna, hogy constantin remekül szórakozik a beugrókon :-(
    Minősíteni meg ugyebár nem az én dolgom, majd megteszi a nagybetűs, amikor yónak látja.
  • gamerboy91
    Ezt hol olvastad?
    Bizoníték?
  • constantin
    És hol?Azért néha jót tesz egy kis kamu a topknak.Nem eredeti játékom van de nem is húzom a meghajtókat.
  • Looooser
    a reloaded bejelentette hogy nem lesz crack!!!!!!! XD
  • Looooser
    Legalábbis így nem szoktam :D:D:D
  • fernando torres
    én nem szoktam becézgetni..
  • Balazs15
    CRACK FAASZOM
  • Black Hawk
    Ennek pff.
  • hitch
    ja mert eredetid van.LOÁL.
  • Black Hawk
    Nagy cucc nekem is.
  • constantin
    Persze hogy átverés.Mindegy nekem enélkül is megy.
  • blur55
    nekem az installer el sem indult. ez is megint csak átverés - pár év múlva csak lemegy az ára az eredeti játéknak...
  • constantin
    De ha valaki tudja hogy kell vele elindítani akkor az írja be.
  • constantin
    Nem fog működni a.
  • gamerboy91
    Akkor vírusirtó kikapcs!
  • wesker24
    nálam meg mikor befejezte a letöltést a NOD 32 egyből riasztott hoppá trójai virus !!!!
  • constantin
    Nem nagyon működik a crack.