13392
-
#9312 má BOCCS de azé jobb mint a tiéd.... és Lipták Róbert barátunk most jót mondott (#9310) de nem az én elméletem hanem Wikipédián olvastam. ám egyetértek vele... -
Lipták Róbert #9311 Azért meg kell hagyni elég elgondolkodtató történet ez az "idő homokja fertőzés"!!!:D -
Lipták Róbert #9310 Az az elmélet, hogy csak a rosszakat fertőzi meg szerintem nem jó, mert a sands of time-ban a Vizier, Farah és a Prince azért nem fertőződött meg mert mindhármuknál volt valami (nem? de lehet hogy tévedek)-> gondolok én a Vizier botjára( ha jobban megnézzük azon is volt egy olyan jel mint a prince tőrén vagy farah amuletjén). Meg az is, hogy a prince apja is megfertőződött pedig ő jó volt. (Ha mondjuk jobban belegondolok a gonoszság csak nézőpont kérdése de ez most mindegy)
Szerintem armageddon elméletének nagyobb alapja van, de először én is arra gondoltam hogy a gonoszokat fertőzi csak hát a SoT teljesen lerombolja az elméletet... -
#9309 ezt a faszságot honnan vetted?
ezt valami nagyon gagyi ember találhatta ki :-/ -
#9308 A fertőződésnek 2 fajtája van. Az azonnali és a szándékos <más nevük van de most nem találtam meg az oldalt>. Az azonnali akkor van mikor egy homokrobbanás van. Vagyis az óra kinyitása és Kaileena halála esetén. Ekkor a fertőzöttek mutáns agyatlan homokzombikká válnak. A robbanásnál csak a közelben lévők változnak át. A másik eshetőség mikor egy nagy hatalmú homokerővel rendelkező valaki (Kaileena és Vizier miután átváltozott) változtatja át az embereket. Ekkor csak simán megfertőződnek ám inteligensek, tudnak beszélni, stb... (WW és TTT szörnyei) hogy Mahasti és Klompa (najó Klompa eléggé SoT szörny feeling) miért nem a brutálszörnnyé változtak, pedig a robbanásnál voltak arra is asszem ott a válasz de nem találtam meg megint és már nem emléxem arra. -
#9307 ha már videókártyát veszel, miért nem veszel valami jobbat?
rögtön megveszi az első szart amit lát a kirakatban, miért nem kérdezel utána mi a jó videókártya? blah -
#9306 Elég gyenkécske. -
#9305 Hy.Vettem új videókártyát.Szerintetek milyen ez:Ati Radeon9600 Atlantis 256Mb DDr -
#9304 végre egy normális kérdés :D
szerintem erről lehetne pár elméletet mondani, az én verzióm:
Miután a (GONOSZ) Vizier leszúrta a (JÓ) Kaileenát, ezért szerintem az idő homokja csak a (GONOSZ) harcosokat fertőzte meg, a Herceget nem is akarta, de mivel a (GONOSZ) Mahasti lánca belevésődött a Herceg karjába, ezért a fertőzés oda is átment...
ezért a jókat, Kaileenát, meg az öreget, meg a többi emberkét nem fertőzte meg... -
Lipták Róbert #9303 Hy! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a two thrones-ban a Prince népét,az öreget meg Farah-t miért nem fertőzte meg az idő homokja és miért csak az ellenségeket mert ez nekem egy kicsit zavaros! Előre is köszi -
#9302 de nem nézzétek már meg a Revelations trailerjét tök más pályák... -
#9301 gyajj hát te is jáccottál vele nem? XD csak a az álneve hogy WW :D
(amugy hülye kérdésre hülye válasz jött... ment... valami...) -
#9300 gondolpm felmásolták gépre és emulátort készítettek hozá... -.- -
#9299 tényleg?
honnan veszed? -
#9298 ezt most komolyan kérdezted?
amugy igen -.- -
blur55 #9297 a Revelations pc-re is megjelent? -
#9296 állítólag semmi extra, ugyanazok a pályák mint a WW-ben, csak asszem nem veszted el az elején az Eagle Sword-ot, meg ilyenek... -
#9295 baxie van itt vkinek psp-je vagy játszott már valaki a Revelations-szal -
#9294 az, de attól még Armageddonnak van igaza... -
#9293 Üdv neked is nincs nagy probláémád csupán egy órás feladat
tedd újra a játékot és vidd végig... viccc nélkül -
#9292 azt vágom de nézd meg a borítót amit beraktam
csak nem a ttt father's sword???? húúú
-
Nyedi #9291 Üdv!
Vóna egy elég hatalmas nagy problémám miszerint ott járok h lower lewel rooftops épp az aréna előtt. Van a falon 1 olyan rész h két heyl amibe belevéghatom a tőrt. Na mikor lemegyek az alsóhoz a program kivág desktopra. Próbáltam későbbi mentésekkel amiket letöltöttem is de az arénás mentésnél is kivág és az utánalévőnél is. Segítsetek pls mer egy ekkora részt azér nem szeretnék kihagyni a gémből -
#9290 revelations = WW PSPre. -
#9289 Ja és igen kicsit vissza offolva az AC-re tessék 2 háttér hogy mazsizzatok a hasonlóságokból
-
#9288 És ilyet mért nem kapni magyar országon?
csak mazsizok az oldalról amit Arma adott -
#9287 1 kérdés a PSP-re készült Revelations az a T2T és a WW egyvelege? vagy külön verzió?
-
#9286 kicsit a SoT borítója ott volt japánban
-
#9285 http://poplegacy.planets.gamespy.com/
itt kell böngészni és megtalálható az összes átvezető anim. meg WWből van még 1-2 ami olyan mint mikor pl. a kardot beleszurjuk a kapcsolo aktiválásához abba a vmibe. -
#9284 annó még jó volt, legalábbis nekem vitte a videókat, sőt most is viszi
egyébként RAD TOOLS-t töltsél le ne konkrétan Bink Player, lehet hogy ez a gond, bár lehet hogy a kettő ugyanaz, pássz -
#9283 létezik vmi olyan hogy poplegacy.... a címét már nemtom. én onnan leszedtem az összeset aviban és ki is irtam :D sajnos nem jáccotta le DVD lejácco codec miatt -.- -
#9282 a Bink player egyáltalán nem volt jó
-
#9281 RAD TOOLS!!!
és akkor megtudod nézni a videókat anélkül hogy játszanál... -
blur55 #9280 a játék videóit nem lehet leszedni valahonnan? -
#9279 Ámen -
#9278 Senki csak egy srác régóta nem járt erre és tisztelegnek emléke elött. -
#9277 Kihalt meg? -
#9276 köszönöm -
#9275 Egy perces néma csendet kérnék mindenkitől hogy tiszteletünket nyilvánítsuk Szoli emlékének. -
#9274 Béke poraira. -
#9273 szerintem meghalt... SK közben leesett egy tetőről és meghalt.
:'( én még fiatal vagyok a halálához