13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Broafka
    jah, tényleg hogy csórja ez a kis balfasz, már elnézést, és tudom is hogy ki az, ide jár az SG-re, egyszer belinkelte ezt a szar oldalát...
    viszont ő jobban oldotta meg a képek közti váltást, ezzel a fekete halvány résszel...

de utálom ez ilyen csóró szemeteket, olyan mint constantin...
  • armageddon666
    4dik.. most nézem herceg végén nem stimmel... huu 1000 bocs... máskor korábban fexem meg fáradtan nem írok hülyeségeket... de abban egyetértetek hogy a képek stilusa ua?
  • armageddon666
    sorry hogy 1más után harmadik üzenetem de most keltem és igy jutnak eszembe a dolgok.

Prince of Persia - The Movie topicba szánták bannernak:

Poptrilogy oldal elején díszeleg:

legalább ne painttel rajzolta volna át...
  • armageddon666
    jah és az "Ő" elmélete... na most én azt DahakaTeamen olvastam.... vagy Ő is ott ír aki ezt az oldalt csinálta vagy csak csórta... mint ahogy sztem azt a logót is...
  • armageddon666
    mindenki elletted áll :D amugy nézdcsak meg PoP Movie topicot :D lapozz visszább mikor bannert akartunk... nme ismered vel itt az oldalon az egyiket? nekem nagyon ismerős csak a movie trilogyra lett átfirkantva :D
  • megaszucs
    Hali!
    Az lenne a gondom h elkezdtem a gamet és eljutok addig a részig mikor a falon vannak ilyen nem tom mik ahova belehet szúrni a tört,na és utána van még egy falba beszurom a tört részt(csomó emelet van ha felnézek!) és ott felfutok a falra és else ér odáig és nem tudom beleszúrni!
    Másnak is van ilyen problémája? Vagy ugy tűnik h én vagyik a bal...
  • icewolf
    Nemcsak Armageddon, Én is melleted állok. Ez az oldal egy veszett nagy SHIT, ami bővíti az internet szemétjének számát...
  • Broafka
    jézusom neee!!!!
    felejtsétek el azt az oldalt, ezt azért még Armageddon is tanusítja és mellettem áll, az egy faszság ami oda van írva, jézusom!!!
    a Kindred Blades nem külön PoP játék, az egy agy halott aki ezt kitalálta... váááá
  • Nitrous Express
    katt ide,eccse:link
  • Broafka
    korábbi nevén Kindred Blades, ami csak ötlet volt, hogy majd így fog menni, ilyen ruhában, ilyen környezetben és a többi (röviden: stb)
    ebből lett The Two Thrones és egyéni szerelésben...
  • Lipták Róbert
    Egyébként ennek a two thronesnak van egy másik verziója? mert láttam képeket amikor a prince a warrior withines ruhájában nyomul Babilonban vagy az ps2-re van vagy mi???
  • Broafka
    hát mindenképpen kell SK különben animáció sincsen :)
  • armageddon666
    nem mert kardosat nembirod megütni és nem nagyon fogsz tudni elugrani előlük a végtelenségig. olyat olvastam hogy vki leszedte a baltás életét és nem SKzott. akkor nemtom mi volt... asszem visszatöltödött.
  • drogery
    Köszi!
    Igazából nem az ikrekkel volt gondom, hanem az előtte lévő szekerezéssel, nem tom nekem qrvára nem ment....Pedig eddig nem volt fennakadás a játék során, az ikrekkel sem! ;)
  • Looooser
    tenyleg jo kérdésem van
    Mi van akkor ha a kardost nyirbáljuk végig a bárdossal nem tőrődve (persze eltérve a csapásai elöl) meg lehet úgy csinálni?
  • Lipták Róbert
    Rögtön támadjuk a kardosat! Egészen addig, amíg a tesója (a fejszés) belénk
    nem akar vágni (ezt majd belassítva mutatja a kamera), ilyenkor guruljunk el, és
    üssük a fejszéset (amíg be van akadva a fejsze a földbe). Ezt ismételjük meg jó
    párszor, aztán kapunk engedélyt a Speed Killre.
    Így le tudjuk vinni a kardos
    életét is felére. Aztán még egyszer ugyanígy! A kardos meghalt, de a fejszés
    ránk akar támadni, de Farah lelövi!...
  • Broafka
    üsd a kardost... csak a kardost...
    ha ezek után nem tudod...
    nem olyan nehéz az...
  • drogery
    Hali!
    Tudna vki segíteni? Egy "King's Road" utáni save kellene, mert már tököm tele, hogy nem tudom megcsinálni!
    Előre is köszönöm
  • Broafka
    hát biztos nem ajándékot adott a Kaileena, az megint egy nagy marhaság szvsz, viszont, ahogy a Herceg megfertőződött Mahasti lánca miatt, gyorsan a tőrhöz rohant, és szerintem a tőr gátolta meg hogy a fertőzés tovább menjen... vagy valami ilyesmi...
  • armageddon666
    FX5200vel is fut asszem :D ill biztos hogy fut csak azzal nem fullon... 6-os szérián már azthiszem fullon élvezheted a gémet.
  • MrAndree
    Simán. Persze az is számít milyen géped van mellé.
  • Hay #9332
    S a GeForce 6600-al fut a Prince?
  • armageddon666
    az ajándékos részről:
    én az ugy gondolom hogy a herceg elkezd megfertőződni mert nincs védelme (nincs nála a tőr) ám mielőtt átváltozna megszerzi azt. ám hogy miért nem alakul át teljesen azt NEM LEHET tudni. és ezt igy találták ki mert még DP is mondja hogy nem érti miért nem változott át a herceg teljesen. Talán túl sok időt töltött a homokkal (vmi immunitása lett rá) vagy Kaileenaval volt sokat vagy még volt valami de arra már nem emléxem. a rewind time, time slowing, blablabla azok a tőr képességei.
  • Looooser
    1 a SoT ban vannak a homokrelikviák azaz a Homokóra a tőrs a bot a medalion akiknél ezek vannak azok nem ferőződnek meg azaz maximum 3 ember (mert viccesen nézneki a herceg ahogy a hátán egy 2 tonnás homokórával a falon fut)
    a relikviák megtalálását a TTT-ben mondja a Vezir méghozzám a trónteremben mielött megülik Kaileenat. "Few years ago I journey with the maharadja...." kezdetű szövegben....
    2Armageddon nnak igaza volt a homok robbanás tényleg csak a közelben lévőket fertőzte meg, de mivel a vezír szándékosan fertőzte meg magát így hatalma lett a homok felet, de mivel Kaileena szerelmes a hercegbe ezért ad neki egy kis "ajándékot" látta ,hogy Mahasti lánca bele vágódott a karjába a hercegnek. a vágás mentén a homokkal bele tud menni a hercegbe és oda tudja adni nekija az ajándékot (dagger tail, revind time, time slowing blablabla) és az őrőket a Vezir fertőzi meg méghozzá a sand gate-ekkel tudjátok a szürke lapos korongokamiből szárga fény tőr ki.

ez meg az én elméletem
  • armageddon666
    az enyémet 180e-ért vettük ebből 20e a moncsi. (használt a moncsi) szal 160e-ből egy ilyet tudnál venni. ebből 40e-t lelehetne faragni a most meglévő dolgaidból. (pl. memória, esetleg alaplap de annak kisebb az esélye.)
  • armageddon666
    az de azt nem is komolyból irtam :D
  • bon
    Ennyi mindenre kevés lesz. Legalábbis ha gyors gépet szeretnél
  • Hay #9326
    Hi! No, mivel nemsokára nálunk is fejlesztenünk kell, miből mit vegyek, ha csak max. 120 eFt-om lesz? Úgy mint alaplap, proci, videokártya, memória, vincsi (monitor majd jövőre).
  • Broafka
    látod, amit Mr. Andree is mondott:
    te kérted hogy szóljunk az opnak, én szóltam :)

rémes fájdalom látni, hogy hogy rontod itt a levegőt... Kis Herceg...
  • constantin
    Köszz brofika.Igazi cshéjcskavagy.Nem lőtték még a pizsit.
  • Broafka
    nah, constantint eltakarították, hála az opoknak...
  • fernando torres
    nekem a WW-az fogott meg leginkább
  • Broafka
    nekem a SoT a kedvencem, számszerint az első, mert annak van egyedül olyan igazi arabos/törökös hangulata... nagyon jó, és tegnap megvettem eredetiben, és így most mind a 3 rész megvan eredetiben :)
  • Lipták Róbert
    Mindenesetre nekem nagyon tetszik mind a három rész! És hatalmas a történet!
  • Lipták Róbert
    Ez tényleg igaz! Akkor hát rejtély marad az hogy mi alapján fertőz az idő homokja?!
  • MrAndree
    Azért te sem vagy semmi kisgyerek. Bevágod hogy milyen videkártyát vettél és megkérdezed szerintünk milyen, erre többen mondják, hogy szar /mert ez az igazság/ erre nekiállsz hörögni. Mondjuk korábbi megnyilvánulásaidat olvasgatva már meg se vagyok lepve. Eddig ugyan mellőztem hogy reagáljak rájuk de erre már muszáj volt.
  • MrAndree
    A SoT-ban voltak túlélők a princen,vizieren meg farah-n kívül is. Ha emlékeztek akkor volt benne egy olyan rész amiben egy szerkezetet kell tekergetni ott egy katona mondta mit kell csinálni. Ő sem változott át pedig neki nem volt idő tőre, botja vagy amulettje. :) De hogy a TTT-ben miért csak gonoszok változnak át azt nem tudom.
  • Broafka
    hát ezt sose tudjuk már meg... de ez hogy lassú robbanás, meg gyors, ez nagyon primitív szerintem :-/
  • armageddon666
    és a menekülőkkel mibajod? az lassu robbanás volt nem terjedt olyan gyorsan :D de kb. 5 perc mulva ők is monsták voltak sztem...
  • Broafka
    1, én nem azt mondtam hogy az enyém jó
    2, Lipták: te TTT-ről kérdeztél, én arra válaszoltam
    3, Kaileena, meg a Sands of Time kicsit külön dolog de mind1
    4, a vikipédiában nem mindig minden helyes, szerintem mind a kettő baromság, egyszerűen nem tudták már jobban kitalálni, és különben is, hogyan oldották volna meg a dolgokat a jó és a rossz kűzdelmét a hercegben ha nem lettek volna ártatlan emberek, akkor sosincsen vita a herceg és a sötét herceg között

5, és végezetül az 5: ha jobban megnézzük a SoT-ban voltak túlélők rajtunk kívül is (sajnos ezt egy kicsit elrontották) amikor kieengedjük a homokot a videóban, és kiugrunk a teremből, és újra játékos, grafikus képet kapunk, láthatjuk ahogy a nagy kövér emberke (meg asszem még egy rabszolgacsaj is) fejvesztve menekül a kijárat felé...