Dubai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig engem érdekelne, hogy mi a helyzet mostanában odakint! :)
Hala Madrid
A kint élõktõl kérdezem, hogy mi a helyzet most Dubaiban?? :)
Hala Madrid
bár még van 2napom hátha rá tudom venni magam :D aztán irány Dubai vagy kapok egy Vivaz-t :D
Nem kell itt görcsösen valami extrém dologhoz kapaszkodni, csak szánj rá 1-2 órát, dolgozz vele, és simán van esélyed nyerni.
Minden gép füsttel mûködik?!?
Ahogy elnéztem az eddigi videókat... azoknál nem lesz nehéz nyerõbbet alkotni :D
a jó munkákról meg annyit, hogy egy új országban, külföldiként, kívülállóként minidg az aljáról kell kezdened....
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
én is kacsintgattam Dubai felé, de nem mertem nekivágni még
van valami tapasztalatod?!
most pályázom rá, hogy kimegyek, de ez csak egy nyereményjáték (dubai-i utazás a fõdíj), ami nem is biztos hogy bejön és csak nyaralásról szólna egyébként is, de hátha.
köszi
Érdekelne hogy Dubaiban mennyire keresettek a villaõrök testõrök?
Ha valaki tud valamit és megosztaná velem megköszönöm!
FREEDOM ROCKS
Csatlakozz még ma!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Itt állás hírdetések telefonszámmal és e-mailel persze anol nyelven.
Sok szerencsét!
Látom egy hónapja senki..
Hol lehet BP en visszaváltani a megmaradt Dirhamokat?
Aláírás
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mícs, a segítségedet szeretném kérni!
2 és fél éves tapasztalattal rendelkezõ építõmérnök vagyok. A kivitelezésben dolgoztam, mûvezetõ voltam a Strabag, speciális mélyépítéssel és metróépítéssel foglalkozó direkciójában. A 4es metró 2 megállójának az építésében vettem részt, és 6 db 2-4 szintes mélygarázs építés mûvezettem. Ezután egy óceánjáron voltam fél évig nyelvet tanulni és világot látni. Most érkeztem haza, karácsony után szeretnmék kimenni és ott dolgozni. Hogy látod, mennyi esélyem van, és mennyit tudnék keresni? Bármennyit képes vagyok dolgozni, akár 6× 12 órát. Elõre is köszi a segítséget!
Sarjahban keresunk alberletet november vegetol parommal.
Ha tudtok valami jot, elfogadhato aron, legyszi szoljatok!
koszi: zSu
De ez nem valami bíztató... A dipi úgyis várat magára Június végéig, addig meg majdcsak kialakul vmi... vagy nem...:)
Köszi az infót!
minek jonnel ki?
mit csinalnal?
a nemetet siman elfelejtedheted, ezzel inkebb nemetorszagban probalkoznek, jobb lehetosegeid vannak!
itt nagyon nem rognal labdaba.
biztos kapnal valami allast mondjuk 10-12000-ert, de tobbre ne szamits!
hogy mire eleg, alabb mar reszelteztem!
amit javaslok, nezz szet europaban!
a
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Új vagyok itt.
Látom vannak itt emberkék (Mícs), akik nagyon benne vannak a témában és nagyon segítõkészek, ez szuperrr!
Téged kérdeznélek én is Mícs, de ha bárki tud segíteni, azt is szívesen veszem.
Szeretném felmérni a kinti helyzetet:
Mire számíthatok kint 2 felsõfokon beszélt nyelvvel (angol, német)- van róla papír is:); 1 alapképzéses közgazdász dipivel - government bachelor degree - nemzetközi szervezetek szakirány; másfél éves adatbáziskezelõi gyakorlat Oracle-ön a National Instruments-nél (remélem ismeritek:)). Jelenleg ennyivel rendelkezem.
Javítana a helyzeten, ha elvégezném a Mastert Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakon? Szeptembertõl kezdem a szakmai felsõfokú angol felkészülést. Ezek mennyit dobnának a lehetõségeimen?
Valamint elgondolkodtam rajta, h ott csinálnám meg a Mastert. Lehet tudni valamit a tandíjakról? Az biztos, h borsos, de mennyire?
Ha már van kint egy emberem, aki dolgozik, bérel 1 lakást és van kocsija, akkor gondolhatom, h egyszerûbb lesz?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Szabina
ebbol 5000 a lakas, 2000 a kocsi, a maradek meg elmegy elni!
Ha felsobb vezetesben dolgoztal valami nagyobb szallodalancnal, akkor megeri, mert kapsz annyi penzt, de kozepvesetoi pozicioba nem eri meg kijonni, mert nem keresel annyit hogy megelj, es heti 6 nap 12 ora melo!
10.000 drh office manageri pozicioban megfelelõ? meg lehet ennyibõl ott élni?Üdv, Ildikó
Tudnál vmilyen tájékoztatást adni, h az idegenforgalom és szálloda területén milyen esélyekkel lehet állást találni (diplomával)? A fizetés esetleg?
Elõre is köszönöm!
Tud valaki valamilyen tájékoztatást mondani arról, közlekedésmérnökök számára milyen lehetõségek vannak kinn? CVt küldtem magánba!
Köszi
vegzett epiteszeknek van lehetoseguk, de azt hallottam, hogy itt kell az angol szabvanyok ismerete, de lehet hogy tevedek!
Van esetleg valami infója valakinek arról, hogy építészhallgatóként (BME) hogy lehet kijutni Dubai-ba? És mik a lehetõségek? Van esetleg valakinek kint vagy szakmabeli vagy más munkát végzõ egyetemi hallgató ismerõse?
Elõre is köszi!
Én irtam egy privát üzit szeretnék veled e-mail-en beszélni ha lehet mert a környezetem böl is mentek ki nem tudom nem-e egy hejre ezért szeret nék veled beszélni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"