1713
  • ata501
    Sziasztok!Én az 5. küldetésnél járok ott amikor azt a Carlos-t kell megölnöm csak az a baj hogy amikor kilövöm azokat a nagy hengeralakú testeket akkor utána ilyen superman lesz és hiába lövöm infernal sebzéssel látszik hogy árt neki de hamarabb meghalok.Legyek türelmesebb a gyilkolással vagy más módszerrel kell megölnöm?
  • ata501
    hogy lehet kinyirni a dokit ?lent a nagy kékségbe 5 pálya????????????????
  • Super Saiyan
    lol még vannak ilyenek :ð
  • Dénes é
    ne légy barom, az csak egy aláírás.
    az nem neked szól, hanem ott van mindig.
  • ata501
    Válasz 'ata501' üzenetére (#1450) "A man must have a code."
  • ata501
    nem megy ez a kod nekem
    hogy irjam be
    hova kell lépnem
    jaja!!!!!!! amugy lementem a kékségbe a dokit nem birom kinyirni hogy lehet?????????
  • Super Saiyan
    mégse, nincs csak PC-n :=(
  • Super Saiyan
    ez csak PC-n van? mert ha nem akkor gondolom PS2 és akkor nem akadozna nekem sem
  • Redman1122
    csá all!az lenne az én problémám h mikor a templomba bejutok dumálok a vörös csajjal uttánna át ügyeskedem magam a lézereken és aztán megint 1 video és annyit látok h nagy piros lézerek jönnek felém és nmtom őket sehogysem kikrülni.valaki dobjon már meg 1 megoldással.köszi
  • zsotesz
    igen, teleportálni csak ideiglenesen tudsz.
  • Jofo
    ja és 1 teleportnál visszalök
    ez normális?
  • Jofo
    aha köszi szépen viszont így nem tudok átjutni a fényérzékelőkön amiből van 3 és pásztáznak
  • DarkSector
    q betű, és ha megvan a célpont ahová akarsz tportálni, akkor 1 ball klick...
    És ha már 2x-es vagy 3x-os a teleport-od, akkor már 2 illetve 3x tudsz egymás után ball klick-et nyomni....
  • Super Saiyan
    ok, thx, de inkább megvárom az új videó karimat =)
  • Jofo
    hali valaki tudna egy linket ajánlani ahol van végigjátszás az infernalhoz vagy legalább magyarázza el valaki hogy hogy kell teleportálni
  • DarkSector
    Egy rövid bevezető erejéig csak, mert full extrán tele van effectekkel az a rész, és hangyaszám jönek a kommandósok, de ha túlmész, akkor már úgy fog menni, mint a demo....kb 5perc tűzharc az egész....ha akarsz akkor el is futhatsz....
  • Super Saiyan
    télleg :(
  • DarkSector
    Igen, de a játék eleje durván fog szaggatni a full-nál....
  • Super Saiyan
    hy, all, ha viszi a gépem a Demo-t akkor viszi a teljes játékot is?
    (de minden minimumon van :DD)
  • DarkSector
    Teleportálj a kapcsolókhoz......
  • ata501
    a kod nem jó de végigmentem egy kicsit ott járok ahol a csajjal megyek de az elektromos kaput egyedül nem tom kinyitni a csaj meg csak sürget ahelyet hogy segitene
    sos.????????????
  • DarkSector
    FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
    Példaképpen:
    Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
    Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
    (És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
    Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....
  • Dénes é
    jaja
  • ata501
    már végignyomtad?
  • ata501
    őlni fogok köce
  • ata501
    biszti és akkor megnőőőőőőő az életem
    hmmmmm
  • joci1414
    Még mindig be kell jutnom hangárba.A dobozokat elvittem a vagonból és felszettem a kártyát.Viszem a kártyát a vonathoz de nem fogadja el.Kérlek titeket segítsetek!!Vki!!please!amúgy faxa a gém csak most nemtok továbbjutni.
  • Dénes é
    ölj
  • ata501
    valami csalás nincs hozzá
    ??????????????????
  • ata501
    szaisztok
    én a repülön vagyok és keves az életem hogy lehet megnövelni azt?
    mert a gázzzzzzzzzz megölllll
    hmmmm
    [email protected]
    vagy ata501vfreemail.hu
  • gabo91
    okés köszi a segitséget...
  • DarkSector
    Ennél a résznél két oldalt a templom alá lehet menni és lőjj a hordókba mindkét oldalon, hogy felrobbanjanak, és akkor be tudsz menni....
  • gabo91
    Én meg egy templom téren akadtam el. Ismét ilyen pajzsos valamik jönnek de msot már többen si vannak, és templomböl lőnke rám, én meg egy pinceféléből jönnék fel, meg aztán kint televan még egyéb ellenségekkel is. Má azok megölnek, a templom közelébe se tudok férkőzni. mit csináljak, ti hogy jutottatok itt tul?
  • ramirez007
    Sziasztok!Én az 5. küldetésnél járok ott amikor azt a Carlos-t kell megölnöm csak az a baj hogy amikor kilövöm azokat a nagy hengeralakú testeket akkor utána ilyen superman lesz és hiába lövöm infernal sebzéssel látszik hogy árt neki de habarabb meghalok.Legyek türelmesebb a gyilkolással vagy más módszerrel kell megölnöm?
  • joci1414
    CSá!bazz megint elkadtam.Kijutottam a gyárból a vonattal.Aztán lelőttek snpierrel a videóban, majd bekéne jutnom egy épületbe.Meg szerzem a kártyád és megyek is a vonathoz h használjam a kártyád de nem müxik vele.Mit csináljak??PLease segítsetek!!
  • DarkSector
    Max annyit még lehet, hogy vagy beállsz bizonyos helyekre, ahol kevessebb fény ér, és az ilyen helyeken szépen elkezd majd növekedni a mana-d, vagy néhány kamerát ki is lehet lőni pisztollyal....
  • lajosmizse2
    A galériámba tettem fel a helyről képet.
  • lajosmizse2
    Sziasztok!
    Elakadtam egy templom-féleségben, beszéltem egy kopasz csávóval és egy vörös csajjal. Ezt követően a vörös átlátszó falakat emelt körém, egy kijárat van, kívül két lézerfal, ha belépek jön a gáz és konec. A fő gond, hogy nincs mana, pedig 100 volt amikor beléptem. Hiába lövöm a világítást, és y-nal sem találok. Ha lenne mana, bebukfenceznék, vagy teleportálnék a lézer mögé, és kikapcsolnám a bizt rendszert.
    Please help me, mert két napja nem jövök rá, és szerintem nagyon egyszerű, mert egy ilyen hozzászólást sem találtam. (A küldetés: Get into the cathedral)
    Köszi

Köszi a pü-ben adott segítséget Elmör-nek és DarkSectornak.
  • DarkSector
    Igen csak ha nincsen lőszered, de nekem még soha nem volt lőszerhiányom, még ha minden dobozt szétlőttem, akkor sem...
  • gabo91
    Igen ugy már tudok, de ha van lőszerem akkor csak lőni meg erőt használni tudok. Tehát a kérdésem az hogy lehet valahogy verekedni, (néha dobozokat kell szétverni és ha kevés a lőszer nempazarolnám erre el) vagy csak akkor lehet ha nincs lőszer valamelyik fegyvrembe?