Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott fogod magad és bemész a csatornába, ott lesz jobbra szép sárga lyuk lefelé. Remélem azt kerested.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

közvetlenül azután van ez arész miután a ládákbol lépcsöt kelet épiteni.ésarol tudtál átmászni a fal tuloldalára.
hogyan tudok képet csinálni a játékbol?
A DX9 nem jött be továbra se jó!
A kártyám ez R9250-128ADT !!!!

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

DarkSector
Add meg a kártyád pontos típusát, és keresek neked egyet!

A DX9 április meg itt van.....tömörítsed ki és a setup.exe-t tedd fel....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem ugrik így be csinálj egy képet ha tudsz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát ez az én szerintem is menni kéne neki!
Drivert h kell frissiteni?
Am a dx9et honan tom leszedni a legujabat?
Kösz

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

re segitsen valaki mitkek csinálni a 2-dik miszioban lekelet másznom egy létrán egy aknába den jövökrá mit kel csinálni help valaki köx
ki tud segiteni nekem?????????????????
Hát ez az én szerintem is menni kéne neki!
Drivert h kell frissiteni?
Am a dx9et honan tom leszedni a legujabat?
Kösz

DarkSector
A demo ment a videókártyáddal és ez meg nem?
Akkor esetleg frissíts driver-t vagy dx9 (ápilis)-et!
De szerintem ha ment a demo, akkor ennek is mennie kéne....

Amikor el akarom indítani a játékot azt írja ki hogy directx9 hez kompatibilis video kártya kell. Nem valami jó a gépem de enek menie kéne! A demó is ment simán! Ha tud valaki segíteni segítsen! Elõre is köszi

re segitsen valaki mitkek csinálni a 2-dik miszioban lekelet másznom egy létrán egy aknába den jövökrá mit kel csinálni help valaki köx
Sikerült tegnap végigvinnem. Persze easyn.<#idiota> Szerintem kb 5-6 óra a játék. A végén azért van nem egypár idegesítõ ugráltató dolog, na de nem árulok el senkinek semmit.<#vigyor5> Csak figyeljetek a padlóra és infernal nézetet használjatok.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

köcce!!!!!

a fehér vackokat kell meglõni a szélén

Hali
elakadtam annál a résznél mikor a földböl piros lapok jönnek felém
és ott nem tom mit kell csinálni egy szöke csaj dumálása után

hali itt akadtam el

Köszönöm a segitségedet😊)!!!!
DarkSector
csak a nehézség miatt, de a pályák rövidek....csak az akadály sok...

grebber
Micsoda ? Most vagyok a 2.-nál azt ez már az örökkévaloságnak tünik!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Háát nem túl hosszú...

grebber
Akkor még nagyon sok van belõle!

DarkSector
durván 5 missió van....azaz pontossan annyi van....😄

grebber
Valaki #1377-re?

hát igen én is szedtem szembõl is, de akko hót meg mikor hátba lõttem párszor

DarkSector
Nekem szembõl is ment..😄DD
Ez nem javítás hanem kiegészítés!....
<#hawaii><#vigyor3>

Popika,neked gondolom van mentésed,küldj egyet a 3-4. pálya környékrérõl pls: [email protected]. Vagy bárki más. Elõre is kösz.
teleport mögé infernal shoot amíg meg nem hóó

sziasztok az 5 missziónál prof változik nagy kék ördög,hogy kell elintézni?
😄DD

DarkSector
Semmi baj....😄
Csak rájött volna a srác....😄

bocsi elírtam véletlen vmiért jobb-ot írtam

igazad van én hibáztam

DarkSector
Vagy ball klick....nálam legalábbis az volt....

megnyom Q oda néz elsõ helyre JOBB KLIKK oda néz második helyre JOBB KLIKK

sziasztok😊. a dupla teleportnál aladtam el, ebben kérem a segitségét annak aki tud? elõre is thx.))
grebber
Kb milyen hosszú a game?
(Kékruhás csaj után vagyok ahol tornyok vannak és egy terem közepén egy nagy liftel tudok mozogni!)

DarkSector
Bocs de már rég leszedtem a gépemrõl...<#rinya>

DarkSector
Igen ezt csináld, csak ügyesnek, gyorsnak és pontosnak kell lenned....

Sziasztok Játék "guruk" !?
A 2 küldetés-ben tolószékes,repülõ fazont hogy lehet megsemmisíteni / tereport a háta mögé és a két zöld palack tûz/ ezt a + oldást olvastam a védõburok miatt megy ???????
Sziasztok!

Nekem speciel nagyon tetszik ez a game, annak ellenére, hogy miket olvastam máshol a neten és az újságokban. A gond csak az, hogy elõször easyn kezdtem, aztán megakadt egy ponton a játék, nem tudtam tovább menni, letöröltem, most újrakezdtem mediumon és a második boss így sokkal durvább, majd megõrülök. Szóval aki nem easyn kezdte és elakadt annak ajánlom az easyt!

Küldjön valaki legyen szíves mentést a 4. pálya környékére.
Popika vagy Resident Evil pls,vagy bárki más.
[email protected]
DarkSector
Mana nélkül nem lehet teleportálni, de ha mászkálsz a terepen, akkor egy két helyen magától tölt a mana....pl az elsõ lézeres ágyúnál a kaputól balra a felrobbantott generátorból is lehet asszem töltõdni....

Darksector
köszönöm hogy próbáltál segiteni
de megoldottam

az 5 misszionál a lézerágyuknál elakadtam a kapunál nem tudok duplán teleportálni,hogy tudom kinyitani
sziasztok
Lézert vagy teleporttal kapcsolsz ki,vagy egyszerûen olya pozícióba állsz,hogy kibírd lõni pisztollyal akár.
Ha kilõtted a sárga bigyókat,akkor az F gombbal kiszeded a nagy gömböket a gépbõl,ettõl az összeomlik,és már csak a palit kell kinyírnod. Annak meg a háta mögé teleportálsz,oszt kilövöd a tartályt a hátán.
Tud valaki küldeni e-mailben mentést a 4. missionhöz(a közepe körül járhattam)? Beszart a gépem,és nincs kedvem végignyomni megint a 4 részt
DarkSector
Így nem vágom, hogy a millió lézerbõl, melyik 3-ról van szó, de ha leírnád pontosabban, vagy képet dobnál, akkor többet tudnék mondani....

Látatlanba annyit mondanék, hogy gurulás és teleporton kívül a kissebb kamerákat szét is lehet lõni......