Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Nagyon siettek a befejezéssel. 😞
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A FAQ-t hol érem el, mert a fenti link döglött.
Jah, a játék honosítása 1 héten belül elkészül:
http://rapid.magyaritasok.hu
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Szóval elösször is ki kell lõnöd démon erõt használva a kiálló üvegrúdakat, aztán megint ilyeneket kell lõni. Utánna a lebegtetõ kesztyûkkel ragd le a golyókat (a zombikra is dobhatod 😊)! Ezek után Wolf professzor abba a repülõ kabinba száll. Úgy ölheted meg, hogy mögélye teleportálsz és démonerõvel lövöd a hátát.
You cannot change your fate... ...No man can
Egy kis segítségre lenne szükségem.Egy templomban vagyok,biztonsági kapukon kell átmenni, ha rossz helyre megyek, akkor jön a gáz. Az ajtók elsõ részén átjutottam. A második részén viszont az áthaladáshoz kodot kellene szerezznem cak azt nem tudom hogy hol találok kódot? Please help!
az elsõ pályánál vaok, de naon hangulatos.
Graf: 9
Hang: 9
Hangulat: 9
Játszhatóság: 9
szal ütõs
Már vagy 50 szer probáltam és ezt csinálja...
valaki segitsen...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2. pálya végén mikor a csajal kell küzdenem, álandoan megfag ez a szar, menübe kilépek és visza is tudok játékba lépni de akkor már fekete lessz az egész...
videonak vége aztán kb 5-6másodperc utn mindig ez van... már 10 szer probáltam de igen idegesítõ...
Rájöttem amugy hogy hogyan lehet azokat a hegesztõs izéket megölni. Felemelem õket jo magasra aztán elengedem. 😄 pár esés és emghalnak. (de csak magas belmagaságnál lehet megcsinálni, amugy nemtudom hogyan lehetne még...)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
hmmmmmmmmmmm
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Most a következõ pályán vagyok egy alugutszerûségben, é van négy rácsajto melyeket lézer fal véd, ha kilövöm a kis sárga zarokat akkor a lézer eltünik, bent van ilyen nyomáskapcsolo. Azokat áttekerem, de mindig jönnek elõ ilyen sárga robotruhás lézerfegyveres valakik aztán ilyen hegestõfélével jönnek apritani, egyetsem birok megõlni.
Õk meg vsizakapcsolják mindig azokat a szarokat.
Szoval kérdésem az hogy meglehet õket valahogy õlni?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bebujtam egy asztalalá (ahol a kodot kelett beütni) pár másodper után egy érdekes repülés jött...kirepült a pályábol a karekter és zühanni kezdett...
Bocs a kérdésért elõre is, tudom hogy levan irva lejebb, el is olvastam.
Az a gondom, hogy a templomban azokal a lézerekkel nemtudok semmitse kezdeni... irtátok hogy kamerákat lõjem ki, nemtalálok kamerákat, csak lámpákat látni de azoknak nem használ a golyó... probáltam elbujni sötét helyre hogy töltse a mannát, de nemtalálok oylan helyet...
Valaki adjon valami részletesebb segitséget légyszi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gratula..😄
>:C
>:C
a szélén lévõ fehér izéket kell meglõni
az nem neked szól, hanem ott van mindig.
hogy irjam be
hova kell lépnem
jaja!!!!!!! amugy lementem a kékségbe a dokit nem birom kinyirni hogy lehet?????????
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led