Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom, valahogy a háta mögü, mint a többit. 😊 Bár én még Carlos-t sem tudtam kinyírni...
djrobaa
Na aki végigjátszotta az gondolom tudja hogy melyik az uccsó pálya! (az 5. lehet az?? ) Mert megölöm Carlost lenn a nagy kékségben és jön az a manus akitöl kaptam az elején az erõmet! Átváltozik és sehogysem jövök rá hogy hogyan kell kinyuvasztani! Ha valaki tud segitsen légyszi!! Köszi!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Hát... az eleje jól indult... de a vége... jaj.

Nagyon siettek a befejezéssel. 😞

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Sziasztok! A héten kezdtem el játszani evvel a játékkal! Hát nem gyengén jól néz ki!!! Mivel én a Max Payne-t is nagyon szerettem és ez is hasonló stílusú, ezért ezt is imádooom! 😊 Most valami dzsungeles szatelites pályán járok... Vannak cheat-jeim hozzá, ha kéne valakinek. Bár én nem használom, úgy túl unalmas lenne...
Rapid81
Mögé teleportálsz és lövöd a repülõ tolószék üzemanyagtartályait.

A FAQ-t hol érem el, mert a fenti link döglött.

Jah, a játék honosítása 1 héten belül elkészül:
http://rapid.magyaritasok.hu

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

djrobaa
Okés köszi! Na most olyan problkémám van hogy az 5. pályánál nem tudom kinyirni a dokit! Kilõtem a hengereket és átváltozik valami repülõ valamivé! na hogyan kell kinyirni?

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Fodek
Véletlenül találtam meg a kérdésedet, de én tudom a választ!
Szóval elösször is ki kell lõnöd démon erõt használva a kiálló üvegrúdakat, aztán megint ilyeneket kell lõni. Utánna a lebegtetõ kesztyûkkel ragd le a golyókat (a zombikra is dobhatod 😊)! Ezek után Wolf professzor abba a repülõ kabinba száll. Úgy ölheted meg, hogy mögélye teleportálsz és démonerõvel lövöd a hátát.

You cannot change your fate... ...No man can

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.Egy templomban vagyok,biztonsági kapukon kell átmenni, ha rossz helyre megyek, akkor jön a gáz. Az ajtók elsõ részén átjutottam. A második részén viszont az áthaladáshoz kodot kellene szerezznem cak azt nem tudom hogy hol találok kódot? Please help!
djrobaa
Hali!! Kéne egykis segitség! Egy hajon vagyok aminke a végén ott az a szõke csak megkötözve és jön a helikopteres fazon! Na azt hogyan kell megölni?? Sehogy se tudtam!! Elõre is köszi!!

Prince23
Szerintem elég jó kis gamma ez...
az elsõ pályánál vaok, de naon hangulatos.
Graf: 9
Hang: 9
Hangulat: 9
Játszhatóság: 9
szal ütõs

gabo91
Valaki nemtudna megajándékozni egy mentéssel? Ha elkezdek azzal a csajjal harcolni a második pályán akkor behal a game... feketeség lessz menübe kienged onan is visza játékba de feketelessz egész és itt vége is mert megfagy...
Már vagy 50 szer probáltam és ezt csinálja...
valaki segitsen...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

wedge31
Pedig egyszerübb ha mögé teleportálsz és kilövöd a hátán levö palackot...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gabo91
rohadt bugos szarja...
2. pálya végén mikor a csajal kell küzdenem, álandoan megfag ez a szar, menübe kilépek és visza is tudok játékba lépni de akkor már fekete lessz az egész...
videonak vége aztán kb 5-6másodperc utn mindig ez van... már 10 szer probáltam de igen idegesítõ...
Rájöttem amugy hogy hogyan lehet azokat a hegesztõs izéket megölni. Felemelem õket jo magasra aztán elengedem. 😄 pár esés és emghalnak. (de csak magas belmagaságnál lehet megcsinálni, amugy nemtudom hogyan lehetne még...)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Super Saiyan
ték :]

>:C

Super Saiyan
1 kérdés: miért olyan nyult az emberek feje 1024 * 768-as felbontásban?

gabo91
2. pálya. (olajfinomító)

erre nem találom a választ
hmmmmmmmmmmm
csáó!!Én is elakadtam itt az 5 pályán!Valaki segítsen h kell kinyírni azt a dögöt!!Elõre is köcce!!PÁ
Super Saiyan
1024 x 768

milyen felbontással?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

gabo91
Sikerült megcsinálni.
Most a következõ pályán vagyok egy alugutszerûségben, é van négy rácsajto melyeket lézer fal véd, ha kilövöm a kis sárga zarokat akkor a lézer eltünik, bent van ilyen nyomáskapcsolo. Azokat áttekerem, de mindig jönnek elõ ilyen sárga robotruhás lézerfegyveres valakik aztán ilyen hegestõfélével jönnek apritani, egyetsem birok megõlni.
Õk meg vsizakapcsolják mindig azokat a szarokat.
Szoval kérdésem az hogy meglehet õket valahogy õlni?

ha ott van kamera akkor lõdd ki, ha nincs akkor most így nem tudom

DarkSector
Talán bug?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
Na most már rájöttem hogy WW (kétszer dupla W) aztán ugy nem vesz észre a lézer a kameráknál meg elfutottam. Átjutottam egy kodos ajton, ám ott meg is akadok szûk kis folyoso lézer van a szélén meg korlát szoval a lézeren nemtudok észrevétlenül átjukni, ha észrevesz a lézer vagy a kamera akkor ajto zárodik kapom a gázt. Ugyhogytovábbra is érdekelne, hogy hol tudok mannát tölteni, mert eddig seholse tudtam.
Bebujtam egy asztalalá (ahol a kodot kelett beütni) pár másodper után egy érdekes repülés jött...kirepült a pályábol a karekter és zühanni kezdett...

gabo91
Hali.
Bocs a kérdésért elõre is, tudom hogy levan irva lejebb, el is olvastam.
Az a gondom, hogy a templomban azokal a lézerekkel nemtudok semmitse kezdeni... irtátok hogy kamerákat lõjem ki, nemtalálok kamerákat, csak lámpákat látni de azoknak nem használ a golyó... probáltam elbujni sötét helyre hogy töltse a mannát, de nemtalálok oylan helyet...
Valaki adjon valami részletesebb segitséget légyszi.

DarkSector
Jah csak nem tudtam, hogy a kártyád ennyit elvisel....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Super Saiyan
thx, csak tudnám miért irod :S, a te géped sokszor erõsebb az enyémnél

DarkSector
Jah erre gondoltam, de így is szép teljesítmény....
Gratula..😄

Super Saiyan
eddig csak az 1. pöttyön volt. feltettem 4. pötyre, és igy is meny a gém, csak akkor kicsit csuszik a kép mikor lövök

DarkSector
Antialiasing

Super Saiyan
3-as proci, meg 512 ram 😞. nemtom mi az az AA, de ha az Options/Video -ba van akkor az is maxon van

DarkSector
Szuper, akkor jó háttere van a karinak....1.5gb ram és 3.0 proci nem?

Super Saiyan
minden

DarkSector
AA is max-on?

ez is volt már párszor, de mind1

a szélén lévõ fehér izéket kell meglõni

csá all!az lenne az én problémám h mikor a templomba bejutok dumálok a vörös csajjal uttánna át ügyeskedem magam a lézereken és aztán megint 1 video és annyit látok h nagy piros lézerek jönnek felém és nmtom õket sehogysem kikrülni.valaki dobjon már meg 1 megoldással.köszi
akkor hajrá

Super Saiyan
yeah, ATI Raedon 9600XT-vel már nem darabos...sõt, very high...

keressetek minden le van írva min 6szor

csáó!!Én is elakadtam itt az 5 pályán!Valaki segítsen h kell kinyírni azt a dögöt!!Elõre is köcce!!PÁ
Sziasztok!Én az 5. küldetésnél járok ott amikor azt a Carlos-t kell megölnöm csak az a baj hogy amikor kilövöm azokat a nagy hengeralakú testeket akkor utána ilyen superman lesz és hiába lövöm infernal sebzéssel látszik hogy árt neki de hamarabb meghalok.Legyek türelmesebb a gyilkolással vagy más módszerrel kell megölnöm?
hogy lehet kinyirni a dokit ?lent a nagy kékségbe 5 pálya????????????????
Super Saiyan
lol még vannak ilyenek :ð

ne légy barom, az csak egy aláírás.
az nem neked szól, hanem ott van mindig.

Válasz 'ata501' üzenetére (#1450) "A man must have a code."
nem megy ez a kod nekem
hogy irjam be
hova kell lépnem
jaja!!!!!!! amugy lementem a kékségbe a dokit nem birom kinyirni hogy lehet?????????
Super Saiyan
mégse, nincs csak PC-n :=(

Super Saiyan
ez csak PC-n van? mert ha nem akkor gondolom PS2 és akkor nem akadozna nekem sem

csá all!az lenne az én problémám h mikor a templomba bejutok dumálok a vörös csajjal uttánna át ügyeskedem magam a lézereken és aztán megint 1 video és annyit látok h nagy piros lézerek jönnek felém és nmtom õket sehogysem kikrülni.valaki dobjon már meg 1 megoldással.köszi
igen, teleportálni csak ideiglenesen tudsz.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led