1713
  • Evin
    Van telepítve .NET 2.0? Anélkül nem megy.
    sajna a magyarítással nekem sem indul el, mi lehet a gond?
  • bracsasgabor
    Hey!
    Nagyon király ez a játék!Még csak tegnap kezdtem el,de már a 3. küldetés végén járok.
    A magyarítás valamiért nálam se müködik.Az lehet baj,hogy nem eredeti a játék?Miért?
  • Synit HUN
    Gépigény tuti nem lehet gáz, elég friss konfig. Resetellem de nem eredeti. A reinstallt akkor megpróbálom. Köszi.
    Amúgy másnál semmi gond nincs?
  • tomas10
    1. magyarositás nem lehet a baj.
    2.próbáld újra telepiteni
    3.gépigény ellenöiz
    4.egyátalán eredeti?mert akkor még egy tucat dolog fent áll
  • Synit HUN
    Hello!

Nálam nagyon instabil a játék. Általában átvezetőknél hibát észlel és leáll. (De nem mindig) Nem találtam erről semmit. Okozhatja a magyarítás vagy mi lehet? Ha tudok vmit akkor léci osszátok meg velem. Köszi!
  • tomas10
    ja és a többi cscskája amint kidugom a feejem lőnek és egy folytába jönek
  • marci555
    Nah mostmár tudom. Csak lőni kell démonos lövésel. :-D
  • tomas10
    itt van a kép
  • tomas10
    megpróbálom
  • tomas10
    quiksave
  • marci555
    Helló! Megjött de ha azt meg tudnád mondani hogy meiylk mappából másoltad ki mert bemásoltam mindenhova de nem észeleli? Egyébként a játék alatt megynomod a print sreen-t, kilépsz megynitod a paintet nyomsz egy ctr+v-t és ott az elmentett kép. Szal így le tudod fotózni hogy hol akadtál el!
  • tomas10
    nem találtam egyetlen képet
  • tomas10
    hogy hogy már egy órája hogy elküldtem.jóvan várj internetről megkeresek egy képet
  • marci555
    Hi! Nem jött meg még!
  • tomas10
    én kilötem a lámpát fölmesztam hozzá aztán rúgtam aztán meghalt
  • djdjuice
    hello megvolt az infernal demoja és nagyon megtetszett a játék honan tudom letölteni?
    Még egy kérdés az első pályán a főellenség ugye csak akkor sebezhető ha kilőjük a lámpákat és utánna nem tudom lelőni mit csináljak?
  • tomas10
    elment remélem a jót küldtem el
  • marci555
    OK. [email protected]
  • tomas10
    az nem tudok de ha akarod küldök mentést róla aztán megnézheted
  • marci555
    Nem tudnál egy képet belinkelni?
  • tomas10
    ja csak ki fogytam.tudod amikor mutatják a videót hogy hogyen repül el profeszor utána kimegyek az ajtón sétálok és jön egy nagy tér és videó és ott vagyok
  • marci555
    Nem tom most magam elé képzelni de azt is sz.tem démoni lövéssel kell lőni. Az beválik!
  • tomas10
    nem kint a téren van az a borukba öltözöt meg a nagyon sok csicskái.azután amikor jött a videó hogy el szált a profeszor és utána jön amit elöbb leírtam
  • marci555
    Meliyk a második főellenség? Ha az ahol 2-en vanak akkor ott allatuk van robabnószer. abba kell belelőni!
  • tomas10
    és hogy kell kinyirni a második fő ellenséget a kolostorba mert ott jönek rám a csicskái is.help
  • tomas10
    kösz
  • marci555
    Először a lámpákat kell kilőni. De ott vannak lőszerek azt hiszem. És olyan 4-5 démoni lövéstől meghal. Csakk arra figyelj hogy a lámpák mindig ki legyenek lőve mert felkapcsolja őket!
  • tomas10
    kéne egy kis segítség hogyan nyírjam ki a kolostorba a főellenségem kifogyott a lőszerem csak csillag bumerángom van.help
  • marci555
    Ki kell lőni azt a fehér bizbaszt ami tartja őket. Oldalt, alul, felül leszenk és előre kell közbe menni és a végén átugrani!
  • wid22
    Segitenétek? A labirintusba ott akadtam el ahhol jönnek a piros palánkok se félre állni se kifutni nem tudok. Mit kell ott csinálni?
    Kösz
  • tomas10
    a kolostornál ahol teleportáni kell akkor teleportálok de nem tudom kikapcsolnia a védelmi rendszert és ott akadtam el.help
  • marci555
    Helló!
    Megint a segítségeteket kérem. Láttam hogy tbbeknek van ilyen hibája és msot nekem is előjött. A vaskitermelő üzemben vagyok és át kell teleportálnom hogy arréb vigyem a folyékony vastárolót, hogy át tudjak menni a másik oldalra. Megnyomom a gombot uyge előjön az az időmérő hogy mennyi idő mulva kapcsol ki de mikor visszakéne mennie a kiindulási pontra akkor lefagy. a menübe ki tudok lépni de ha visszalépek akkor már csak feketeség van. Ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném. Ja és az létezik hogy az Ak47-es fegyveremhez még sehol sem találtam lőszert pedig egy csomó embernél voltM

Köszi: Marci
  • Evin
    Javítás? a Játékhoz nincs javítás, még hivatalosan sem. Ez egy szöveges textúrás honosítás ennyi, és nem több.
  • Prince23
    Aham, akkor ez nem csak honosítás, hanem javítás is.... étem
  • MetalLord
    Hali mindenkinek!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell kinyírni Carlost? Igazából nem szórakoztam vele sokat, de azért légyszi valaki modja el hogyan kell!

Előre is köszi
  • Evin
    A szöveg néhány KB, a többi szinte csak textúra.
  • marci555
    Helló! Tudnátok segíteni? Ott akadtam el mikor a wolf aszisztensét ekl legyőzni és rámküld valami piros pajzsokat amihet ha hozzáérek megöl. átteleportálni se tudok rajtuk, ha falhozlapulok az se segít. Lécci HELP!
  • Prince23
    Pfff, jó sok megát foglal a magyarítás.... van benne esetleg nyelvi file is? vagy olyan sok benne a szöveg?
    Még nem töltöttem le.
  • wedge31
    A sorrend gömbök,sárga csövek.
    Utána az öreg hátipalackjait kell szétlöni ugy,hogy mindig mögé teleportálsz és lövöd.