Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Megint a segítségeteket kérem. Láttam hogy tbbeknek van ilyen hibája és msot nekem is elõjött. A vaskitermelõ üzemben vagyok és át kell teleportálnom hogy arréb vigyem a folyékony vastárolót, hogy át tudjak menni a másik oldalra. Megnyomom a gombot uyge elõjön az az idõmérõ hogy mennyi idõ mulva kapcsol ki de mikor visszakéne mennie a kiindulási pontra akkor lefagy. a menübe ki tudok lépni de ha visszalépek akkor már csak feketeség van. Ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném. Ja és az létezik hogy az Ak47-es fegyveremhez még sehol sem találtam lõszert pedig egy csomó embernél voltM
Köszi: Marci
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell kinyírni Carlost? Igazából nem szórakoztam vele sokat, de azért légyszi valaki modja el hogyan kell!
Elõre is köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Még nem töltöttem le.
Utána az öreg hátipalackjait kell szétlöni ugy,hogy mindig mögé teleportálsz és lövöd.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
léci segítsetek már 2en vagyunk
elakadtam a labirintus pályan az oké hogy kijutottam onnan
csak a folyóson jönnek ilyen lézer kapuk és azok kinyirnak
Hogyan tudnék tovább jutni
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
megtudná mondani valaki hogy hogyan tudom megölni a végsõ nagy fõ ellenséget a tüzesset (nem tudom a nevét)az elsõ nagyot legyöztem de jõn ez a hapsi aki át változtatott és õ változik át na õt hogyan tudom legyözni?
mert egyszer hozzám ér azt nekem harangoztak X_X
elõre is köszi ^^
Lézernél használd az elöre vetödést töbnyire müxik.
ez elsõ pályán hogy jutok tovább???
nem eredeti a játék ez a gond???<#wow1>#wow1>
most töltöm és telepitem is
amikor telepítem a magyarositást megáll a vége felé és azt mondja a "telepítõ hibát észlel ezért le áll a mégse gombbal zárja be a telepítõt"
ilyenkor mivan? és akkor hogyan tudom felrakni a magyarositást?
elöre is thx
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
látszólag ugyanannyira mint az elején.
De akkor kitartó leszek és lövöm mint atom<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#mf1>#mf1>
azért köszi
Rengeteg löszert találsz a dobozokban és lönni kell mint atom.
Nagyon cool a game csak elakadtam egy helyen, mégpedig a hajós pálya végén amikor az a faszi helikopterrel lõ mint állat. Na azt hogyan kell kinyírni? Sehogyse megy 😞(((
Valaki segítsen légyszi!
Elõre is köszi!
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Elakadtam :\
Eléggé az elején vagyok de van egy rács és egy ajtó helye at ajtó helyén meg van 5 lézer és ha átmegyek a mögötte lévõ ajtót leblockolja!
És az istenértse tudok ugy átmenni hogy ne kapcsoljb be az a rohadt riasztó!
Valaki esetleg tud segiteni?
Vagy van olyan gomb amivel láthatatlan leszek vagy valmai?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Amúgy kinek, hogy tetszenek a magyarításból az elõzetesek? Érdekel egyáltalán valakit a dolog? <#nezze>#nezze>
Hétfõ-keddre kész. Teljes szöveges és képi honosítás. Minden egyes látható felirat a játékban magyar lesz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
De rendben elmondom. A kör alakú résznél, körbe a földszinten vannak körbe monitorok. Amelyiket tudod használni, ugyebár ki van rá írva, hogy Rendszer Rendben, azt aktiválod. Ekkor fentebb megy a nagy gömb eszköz, és kinyílik föntebb egy gerenda, amin odamész a gömbhöz és aktiválod. na most ezt kell megtenni 3x, és a gömb mindig fentebb és fentebb lesz.