1713
  • newhenry34
    Hellosztok! Ott akadtam el, hogy egy helységben egy építmény van középen amiről a sárga csöveket kell kilőni és ilyen áram maszkos lények jönnek ki a pálya széléről. Az megvan, hogy kilövöm a csöveket, de utána egyenként visszajön és onnan nem tudom mit csinálak. Pls help.
  • Synit HUN
    Én itt már rég ráuntam.
  • ptomesz
    Nah az megvan
    most itt nem tok mit kezdeni:

lécci valaki
  • Synit HUN
    Mögételeport, hátbalő!
  • ptomesz
    hali a wolf profot hogy lehet kinyirni? kilöttem a sárga hengereket snit, majd kiszedtem az öt golyót, snit, itt minden lángol az a majom prof meg egy energia mezőbe csomagolt repülő valamin szambázik közben lő mint gábor áron és az istennek nem reagál semmire
  • Shep
    speckó látással
  • metyo
    Hali!A vasüzemben az aknamezőn hogyan tudok átszambázni?:)
  • Redman1122
    hello all.megint felraktam ezt a jó kis játékot de most valami gáz van vele.mikor új játokot akrok indítani,a betöltés végén újraindítja gépemet és nincs semmi ötletem mi lehet a baj mert eddig mindíg jó volt :SS
  • watto
    nah megin beszereztem a játékot:D
    nagyon tetszik!!!:D
    egyik kedcencem!
    mikor megjelent már kipörgettem:D
  • Synit HUN
    Sztem tedd le azt a játékot! Nem neked való.
  • JackSparrow88
    Kösz a segítséget, már két napja beírtam és senki sem válaszol. Na mind 1 még egy probléma lenne: miután szétlövöm a sárga hengereket aztán a gömböket is szét kell? Mert azokat hiába lövöm nem adkák meg magukat még akkor sem ha odateleportálok és úgy lövöm. Akkor most mi van???
  • JackSparrow88
    Már csak azért is kéne a segítség mert a lentebb beszúrt magyar nyelvű végigjátszás teljesen értelmetlen mivel ugye fordítógéppel lett csinálva így csak 1-2 dolgot lehet max. kiszűrni belőle de ez kevés ahhoz h legyőzzem a prof.-ot...
  • JackSparrow88
    A 2. küldetés legvégén akadtam el amikor a Wolf prof.-ot kell megölni:Szétlövöm azokat a sárga hengereket aztán meg azt mondja a főnök h teleportáljak, na jó de hova?? Mert ha odateleportálok arra az izére amin azok a sárga hengerek voltak, ott nincs a prof. Akkor hol van és hova kell teleportálódni?? HELP...
  • tomas10
    -itt van hozzá végigjátszás csak regisztrálni kell
  • Mojlepque
    segitsetek pls. elakadtama z ötödik pályán mikor körbe kell elfele menni és van egy öreg faszi a legalján középen, felette szikrázik valami istentuggya mi, és elszakad a függöhid elöttem egy hülye tüzgolyo miatt. teleprotálok elörea misok ajtohoz de nincs semmi gomb ami az ajtomat kinyitná amin be kéne menni, leugrok meghalok, a csaj meg magyaráz de nemtudom mit. segitsetek léci
  • rezsici
    Sziasztok!
    Segítsetek!!! Visszaolvastam, de nem találtam ilyen hibát senkinél.

Fent van a game a magyarítással. Elindítom,beállítok minent (control, video) végignézem az introt, beadja azt a képernyőt amikor felsorolja a vezérlőgombokat (előre-hátra stb.) alul kiírja, hogy a " folytatáshoz nyomj meg egy gombot". Megnyomom, a hang beszaggat, egy másodpercre beadja a kék képernyőt sok szőveggel, és újraindítja a gépet.

Mi lehet a baj??? Torrent game.

ASUS p5gd2, P4 3Ghz HT,1Gb DDR2, Gef6600GT, AC97 7.1 Int., Dx9c, legújabb ForceWare

Köszi
  • Synit HUN
    Itt akadtál el???
    Szedjed elő a kis teleport kesztyűket amit pont most kaptál és rakjál egymásra annyi dobozt és úgy, hogy át tudj ugorni a fal fölött.
    Biztos neked való eza játék?
  • JackSparrow88
    Most szúrok be egy képet h hol vok. Télleg segítsen már vki mer már mindent kipróbáltam a továbbjutáshoz és semmi...

• arni17
    Nekem is mükszik a magyaritás de valami nem tudja a Dokinál vagy profeszor vagy mi az amikor egy repülö izén ül és minden tűz meg minden ott mit kell csinálni??? ELÖRE IS KÖSZI
  • JackSparrow88
    Légyszíí vki segítsen már, fontos lenne, sajna képet nem tok beszúrni h hol vok...
  • JackSparrow88
    Megint elakadtam egy kicsit. Most annál a résznél vok amikor meg kell keresni azt a csajt bizonyos Major Elena Zubrov-ot és egy olyan helyen vok ahol a lépcsőn kéne felmenni de amint felmek belebotlok egy ajtóba amin lakat van. Hiába lövöm fegyverrel meg a tűzerőmmel, semmi. Nos??
  • wedge31
    Lödd darabokra öket.
  • JackSparrow88
    Kb. a játk 20-25 max. 30 %-nál lehet vhol...
  • JackSparrow88
    Csa! Mit kell annál a résznél csinálni amikor jön felém egy csomó ilyen piros négyzet v. téglalap alakú lap v. micsoda mert amit hozzám érnek maghalok. Nemtom hanyadik pályán van ez, de előtte beszéltem egy csajjal meg épp kijutottam egy ilyen "labirintusból" ott van ez...
  • tomas10
    nem tudom nekem müködik
  • tengo24
    Nekem sem indult a magyarosítás feltelepítése után!
    Valaki tényleg segítsen már! Mi a gond?
  • Synit HUN
    Teleport?
  • killers
    Én se tudom kinyírni a profot. Hogy kerülök mögéje, mindig követ. Rohangálok össz-vissza de nem megy. Köszi a helpet.
  • zavolka
    köszi.így mindjárt jobb a közérzetem,de azért sokszor idegesítő ez a sok fejtörő.
    ZAvolka.
    Oldara mész a két felső fazon mellé. Én a dupla iránygombbal gyorsan odagurultam, majd kilőttem az alatta lévő robbanó ládákat. Ezt a másik oldalon is, majd lassan oldalról a többieket.
    Készülj fel, ez még csak az eleje.
    Sok sikert
    Hali.
    Szerinte3m a vége felé járok.
    A néger fazon átváltozott egy bazi nagy ördöggé, és nem tudom kicsinálni. Valaki tudna segíteni?
    Előre is köszi
  • zavolka
    Sziasztok.
    Léygszi segítsetek.Ott tartok,hogy a templom bejáratát 2 gépfegyveres védi,a 2 toronyban 2 burokban született ürge.
    hiába foglalom el a gépfegyvert nem tudom a burokban születetteket megölni se a templomba bemenni,mivel zárva az ajtó.
    Mit kell csinálni?
  • FLeT
    Infernal
    vagy fizetsz itt 200FT-t vagy torrent...
  • tollas21
    Sziasztok tudom nemillik de honnan tudnam leszedni a jatekot Koszi :-))))))
  • Evin
    Ha kivetted a gömböket, kijön a prof. Akkor hátba kell lőni.
  • lafi19
    Hello tudna nekem valaki segiteni hogy kell megcsinálni a 2-ik pálya végén a wolf professzort mert sehogy sem megy elősszőr kilövöm a sárga hengert utána video utána a belselyében vannak valami gombök aszt is kiveszem és semmi,utána mit kell csinálni?
  • kefekefe
    Valaki tudna segíteni?
    A második pálya elején akadtam el, ahol a kamion mellett indul a játék. Na itt ha tovább megyek és elzárom a szirvágö gázt, amit előtte 1 katona kinyitott, ott nem tudok bemenni a lezárt ajtón,mert nem tudom aktiválni a zárat, Valaki segítsen.
  • Stefibaba
    Help plz. Nemrég kaptam a játékot, és az elején, mikor a havas pályán felmegyek azon a liften, bemegyek a továbbjutáshoz szükséges ajtón, bejön valami kék képernyő, és megálla a játék. A FAQ viszont nem jön be. Valaki tudna segíteni hogy hogy tudjam működésre bírni?
    van itt valaki?
    van, a magyarosítás telepítése után maga a játék exe hibát ír ki, és nem indul