Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#262 : ha másképp nem tele flémeljük 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és szerzünk egy házigazdát 😊
már ha eléri a topic az 500 hsz-t addigra 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csak azokjönnek ill maradnak akik valóban várják 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én még nem ismerlek, szal nemtom 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
sokkal inkább azon hogy még nem jött ki 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
egy release team se csinálja azt hogy nem adja ki amig fel nem törte...
elöször általában mindig kijön egy crack nélküli verzio
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
az is durva h. olyan gammák topicjában mint pl nfs carbon vagy ijen neves de szar gammák ott megjelenás elõtt mindenki odacsõdül és ezerrel írja a hsz eket itt meg alig vagyunk pedig ez egy igazán jó gamma ami nem az infernal név miatt jó hanem a grafika az opimizáltság és a játékélmény miatt.....
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
hetente jönnek uj képek szal csak hogy nincsen messze a megjelenés...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha nagyon rvid majd, több fokozaton is végigtoljuk, csak jelenjen már meg!
Más szóval ez is rövid game lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Link
Itt legalábbis van egy teszt róla, ami nem a demó, hanem a full játék értékelése. A fritz csóka azt írja kb. 5-10 óra a játékidõ, és 8.0 lett a végsõ értékelés.
Now that Metropolis Software has wrapped up production on its demonic action game, we take delivery of a boxed copy to check out the fruits of its labour.
Teljes cikk
csak nincs olyan messze a megjelenés <#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://wanadoo.atw.hu/?p=jatekok&search=Kabus%2022%20TR-XaRT
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
INFERNAl-RELOADED például 😊
Gamespy: 2007 tavasz
IGN: US: 2007 tavasz, Europe: February 23, 2007
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
pedig de jó is lett volna már ezzel tolni a hétvégén 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem ezt beszoptuk...
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent