1713
  • AtiRadish
    Aki mar jar ott lecci segitsen professzor wolfot h. kell kinyirni.
    Sztem 3 lepese lesz, az elso 2 meg van (amikor a narancs tartalyokat kell kiloni+a golyokat kiteleportalni onnan). Es utana elkezd repkedni...
    Lottem az infernal lovessel de nem hatott ra, meg ha jol latom nem tudom sebezni mert mintha pajzs lenne korulotte, lecci aki mar ezt atvitte segitsen
    THX
  • DarkSector
    Szerintem nem multira gondol a srác....
    vagy legalábbis nem írta a hsz-ban....
  • DarkSector
    No látod erről van szó most már nyugodtan nekiugorhatsz...
  • mikiking
    Már letöltöttem a deomt 1024...en szaggatás nélkül megyen és nagyonb szép, nekem bejön...
  • Danus16
    ne akarj a suliban nyomni ussincs multi...
  • Danus16
    első boss-t nemtudjázok hogylehet kinyírni?
  • DarkSector
  • DarkSector
    Mennie kéne, próbálkozz a demóval!!!!
    Mert a demó csak 500mb környékén van és ha az megy akkor van értelme cseszekedni a teljessel....
  • artschi
    Ha nem volt még: akinek fekete képernyővel indul a játék (mert pl. widescreen monitora van, mint nekem), az tegye át win98 kompatibilis módba a játékot.
  • liszike
    az az 9250-es bocsi!
  • liszike
    Sziasztok!

Leírnátok nekem hogy enneka játéknak mi a minimális! gép amin elindulna
    fő videókártya mert a suliba radeon 6250-es van! ha jol tudom!
    előre is köszi!
  • Sephi
    ja megvan....toltodik vissza a manam ha kiluvom a fenyeket :D
  • Sephi
    Jaj elso elektromos boss-t hogyan kell kinyirni? Lottem ki a lampakat de az a pajzs nem akar rola lerohadni :(
  • Voltan
    Nincs különösebb trükkje, csak lődd. Előbb-utóbb megmurdel.
  • csgj
    először demot ilyenkor érdemes kipróbálni... (mikikingnek)
  • mac83
    3-ik pálya elején (mólós) kell egy kulcs hogy ki tudjak nyitni egy ajtót...na azt a kulcsot merrefele találom? :(
  • DarkSector
    Megvétel előtt nézz utána hogy miért adsz ki pénzt?
  • mac83
    ugyanúgy lőni folyamatossan...ha teheted infernal lövéssel ( jobb egérgomb)
  • mikiking
    o.k köszi szépen, most kurvára megörültem megyek és "megveszem" .
  • Code92
    menne a gamma nem max graffon de elmenne elég szépen
  • mikiking
    császtok, nekem a gépemen mene a game szerintetek ? és kb. hogy ?
    Ati radeon 9600 256 mb 128 bit
    512 mb RAM
    2,4 gh pentium
    ....
  • DarkSector
    Nem hinném hogy az X1900XT ratyi kártya lenne max az ati-s driverek szarakodhatnak....
    vagy mondjuk az is előfordulhat hogy már gyárilag hibás, mert én már vettem olyan videókártyát, amiről kiderült, hogy nem tudtam lejátszani avi-s filmeket és amikor ki akartam írni avi-t, akkor lefagyott a videókártya...
    Érdemes elgondolkodni rajta....
  • DarkSector
    Sok sikert.
  • raven87
    Itt hogy kell kinyírni a csajt? Egy szinttel lentebb már lejutottam, ahol már rakétával lövöldöz, de ott mindig meghalok. Töltény is kevés van. :(

• EmThor
    köszi, rivatunerrel állítólag v-sync-et rá lehet még jobban erőszakolni :)
  • priluki
    szép a játék a történet már gyengébb szerintem,ezek a fölelenfégek,özönlik a ellen mig megnem ölöm... ez vicc
  • Landor
    mert ratyi atid van xD
  • bzozo
    Tapasztalt már valaki olyat hogy a videókártyája nem vált át 3D-s órajelre a játék alatt? Én igy jártam és nemtudom miért. Ilyet még nem tapasztaltam egy játéknál sem. Valakinek van ötlete mitől lehet?
  • DarkSector
    Ha HZ-el van gond és játékon bellül nem tudod állítani akkor mindenképpen olyan felbontással jácc amit a monitorod nagy felbontásban meg tud jeleníteni...megnézheted a jobbegér az asztalon->tulajdonságok->beállítások->speciális->monitor->fülnél....más megoldást nem ismerek....
    Nálam volt már olyan hogy csak felbontást tudtam állítani és Hz-t nem...ezért nem állíthattam 1280x1024-re mert ebben max 60Hz-n fut és visszaállítottam 1024x768-ra és így a max 85hz-n tudott menni....
    Jobb ötletem nincs....
  • DarkSector
  • Frank99
    mostanában a legjobb game.
    végre valami, ami nem mindennapos....
  • priluki
    felkell menned az elötérben a létrán,és onnan kitudod löni öket ..
  • Shep
    Ott tartok, hogy két pirosz szar pásztáz egy ajtónál amibe ha belépek bezáródik, ja ilyen átlátszó kalitka az egész, próbáltam teleportálni, de a kalitkában lévő panelt nem tudom hassználni, ha begurulok akkor is riadó van, akkor msot hogyan tovább?
  • saxicola
    Egy pajzs védi a főellenséget. 2 faszi meg folyamatosan lövöldöz rám. Mit csináljak?
  • EmThor
    jó bocs én foglamaztam rosszul, nem zizeg csak szimplán szétesik a cucc, alig venni észre, de engem zavar.

egyébként meg egyértelmű, hogy 60hz-es lcd-nél 60 lenne a plafon, ha be lenne kapcsolva, de 100+ fps-t is mérek FRAPS-el, szóval nincs a v-sync bekapcsolva...

PEDIG ahogy mellékelt képed is mutatja, NEked is be van kapcsolva, és én is mindig így használom...
  • DarkSector
    Igen ha nem jól célzol (ha nem a talajra hanem a levegőbe) akkor nem enged teleportálni.....
  • LasDen #517
    nekem onnan van :D
    és jó....
    i love this game :D
  • dardevil
    Nehezen, de sikerült.
    Köszi srácok.
  • Voltan
    Tehénkedj rá a Q-ra, és úgy ki tudod jelölni. Ne engedd el!
  • dardevil
    béna vok. nem megy, a Q az okés, de nem tudom kijelölni a helyet hiába nyomkodik bármit