Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Már elég rég játszottam vele, de az érzékelõn túl lennie kell egy konzolnak. Oda kell teleportálni, és megnyomni egy gombot, amitõl kikapcsolnak az érzékelõk.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

jó lett a magyarosítás. köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Köszi a magyarosítás telepítésére már rájöttem már 30perce telepíti xD. A teleportot me még mindig nem vágom 😞. Ott tartok aho ilyen érzékelõk vannak (az elsõ teleportálási feladatnál) és nem tudok átmenni úgy hogy az érzékelõk észre ne vegyenek. Mi a teendõ?

Evin
A teleportálás nem abból áll, hogy másik helyre átkerülsz, csak egy ideiglenes kivetülésed. Kivetülsz megnyomod ott a gombot, és visszakerülsz a testedbe.

Evin
.NET 2.0
Ezt felrakva, fel kell települnie.(csak telepítés közben ne zárj be egy felugró ablakot se!)

Teleportálni hogy kell pontosan? Q+bal egérgomb, és utána?

Huhh! Azt írta ki hogy a telepítést valaki megszakította, vagy valami ilyesmi, de az a lényege hogy megszakad a telepítés. És .Net 1.1 van fennt. Tudom hogy kell hozzá, és úgy gondoltam az van fennt, mert a játék is tett fel egy ilyet, de ezek szerint az 1.1-es verziót. Honnan tudom beszerezni? Elõre is köszi (he be tudom szerezni megpróbálom a magyarosítást is és majd írok)

Evin
Konkrétabban? Mit ír ki? Fel van telepítve a .Net 2.0?

Heló! Miért nem lehet feltenni a magyarosítást? Telepítés közben megszakad. Elõre is köszi.

Frosty01
helo kurva nagy gázban vagyok, amikor elõször akarom elindítani a játékot, kb 1 mp után azonnal újraindítja a gépet, még akkor is ha mindent minimumra veszek <#help> segítség sürgõs lenne nagyon:'(<#help>

practitioner of the forbidden arts of death

hello mindenki én ott akadtam el amikor az 1. pályán mondják h menjek el vmilyen kábelállomásra, és ott lezs egy boss. azt hogy lehet megölni? mer már legalább 5 percig lõttem de semmik se történt vele. az meg bedarált engem a golyószórójával. pls help!
Seth
gamefaqs.com

PSN ID.: Beegabor

valaki tud adni angol végigjátszást?
#1620 itt szereplõ oldal nagyon szar netes fordítóval van 😞
Nem, azon már túl vok rég, de már nemtom mit csináltam ott 😄.
Valaki nem tud segíteni? :S
én is itt akadtam el szerintem lejebb be is van linkelve a kép

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Ok,kösszi a segitséget😊

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

Én meg ott akadtam el, hogy egy fémöntödében vagyok, egy gépet bekapcsoltam és egy kiöntõ tartály teli olvadt vassal arrébb ment, és nem találom a továbbjáratot. Pls help! :S
Ha kilõtted azokat akkor a mágneskézzel kiemeled a golyókat középrõl.
Utána majd jön a doki és teleportálj mögé, mert a hátán lévõ palackot kell lõni.
Helosztok!Én ott akattam el a második pályá vége ha jol tudom,ahol a wolf pofeszort kell megölni..BEmegyek egy helységbe van egy oszlop szerüség és ö annak a tetejin van fent..Azt közbe jönnek ien emberek...Arra rájöttem hogy alul vannak ien sárga tárak,azokat manával kilövöm az összeset,és utána nem tudom mit kell csinálni 😞 de egy idö után vissz nö az a sárga tár..aki tugya hogy kell kinyirni irjon már,köszi elöre is..

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

PrisonMan
Azóta már sikerült megcsinálni ezt a pályát. Teleport <#kacsint>

PrisonMan
Köszi így sikerült! <#vigyor0>
Most már Mission 2-ben vagyok a "gyárban", de sehol nem találom a kulcsot/kártyát. Vagy egyáltalán jó helyen vagyok? <#wow2> (Elzártam a gázt, elvileg egy kapun kellene továbbmenni, de le van kódolva) <#confused><#help>

A piros lézer ami jön feléd annak az alján van eggy fehér valami azt kell lõni.majd a többinél máshol is klesznek.
PrisonMan
Itt ülünk és bénázunk hárman a játék felett. El nem tudjuk képzelni mik azok a tartók. LÉcci egy kicsit bõvebben írd le, hogy mit kellene csinálnunk!
Sikerült elkapnom egy ilyen képet, mi ezeket tudjuk csak elképzelni tartóként. Lécci help!

PrisonMan
Bocs, lehet hogy én nem értem ezt a "tartós" dolgot.
Ennyit látok a folyosón, hogy itt, ezen a kapun kellene kimenni, de kell hozzá egy második kártya. Tartót nem látok. <#szomoru1>

PrisonMan
Milyen tartó? Hol vannak ezek a tartók pontosan?
Vannak a lézerek, amik az életet leveszik. Gondolom nem ez az. A másik kártyát egy embertõl vettem el (volt mellette egy pizza😊

a "kártyákat" egy-egy fehér tartó fogja. ezeket kell kilövöldözni és szépen araszolni elõre. elleszel vele egy darabig 😊

PrisonMan
Valamiért nem tette be a képet <#szomoru1>
Errõl lenne szó:

PrisonMan
Helló! Itt elakadtam:

Mit kell csinálni? Benn vagyok a templomban, és a vörös csaj valami távirányítót eldobott, és kinyírnak ezek a piros falak. Nem találom a második kártyát. <#help>

Köszi! 😄. Akkor már csak a Lego Star Wars 2-be kell továbbjutnom XD
utána a sárga szarok felett körözõ 4 gömböt kell ki szedni a "mágnes kézzel" ha ez is kész utána jön a doki akit ugy tudsz kinyirni hogy mögé teleportálsz és lövöd a két hátán lévõ tartályt

nekem sajna még nem segiteett senki hogy mi a bánatot kell az alább belinkelt képen lévõ helyszinen csinálni

Hellosztok! Ott akadtam el, hogy egy helységben egy építmény van középen amirõl a sárga csöveket kell kilõni és ilyen áram maszkos lények jönnek ki a pálya szélérõl. Az megvan, hogy kilövöm a csöveket, de utána egyenként visszajön és onnan nem tudom mit csinálak. Pls help.
Synit HUN
Én itt már rég ráuntam.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nah az megvan
most itt nem tok mit kezdeni:

lécci valaki

Synit HUN
Mögételeport, hátbalõ!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

hali a wolf profot hogy lehet kinyirni? kilöttem a sárga hengereket snit, majd kiszedtem az öt golyót, snit, itt minden lángol az a majom prof meg egy energia mezõbe csomagolt repülõ valamin szambázik közben lõ mint gábor áron és az istennek nem reagál semmire

Shep
speckó látással

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali!A vasüzemben az aknamezõn hogyan tudok átszambázni?😊
hello all.megint felraktam ezt a jó kis játékot de most valami gáz van vele.mikor új játokot akrok indítani,a betöltés végén újraindítja gépemet és nincs semmi ötletem mi lehet a baj mert eddig mindíg jó volt :SS
watto
nah megin beszereztem a játékot😄
nagyon tetszik!!!😄
egyik kedcencem!
mikor megjelent már kipörgettem😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Synit HUN
Sztem tedd le azt a játékot! Nem neked való.

JackSparrow88
Kösz a segítséget, már két napja beírtam és senki sem válaszol. Na mind 1 még egy probléma lenne: miután szétlövöm a sárga hengereket aztán a gömböket is szét kell? Mert azokat hiába lövöm nem adkák meg magukat még akkor sem ha odateleportálok és úgy lövöm. Akkor most mi van??? <#help>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Már csak azért is kéne a segítség mert a lentebb beszúrt magyar nyelvû végigjátszás teljesen értelmetlen mivel ugye fordítógéppel lett csinálva így csak 1-2 dolgot lehet max. kiszûrni belõle de ez kevés ahhoz h legyõzzem a prof.-ot... <#conf>

JackSparrow88
A 2. küldetés legvégén akadtam el amikor a Wolf prof.-ot kell megölni:Szétlövöm azokat a sárga hengereket aztán meg azt mondja a fõnök h teleportáljak, na jó de hova?? Mert ha odateleportálok arra az izére amin azok a sárga hengerek voltak, ott nincs a prof. Akkor hol van és hova kell teleportálódni?? HELP...

tomas10

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

segitsetek pls. elakadtama z ötödik pályán mikor körbe kell elfele menni és van egy öreg faszi a legalján középen, felette szikrázik valami istentuggya mi, és elszakad a függöhid elöttem egy hülye tüzgolyo miatt. teleprotálok elörea misok ajtohoz de nincs semmi gomb ami az ajtomat kinyitná amin be kéne menni, leugrok meghalok, a csaj meg magyaráz de nemtudom mit. segitsetek léci

Sziasztok!
Segítsetek!!! Visszaolvastam, de nem találtam ilyen hibát senkinél.

Fent van a game a magyarítással. Elindítom,beállítok minent (control, video) végignézem az introt, beadja azt a képernyõt amikor felsorolja a vezérlõgombokat (elõre-hátra stb.) alul kiírja, hogy a " folytatáshoz nyomj meg egy gombot". Megnyomom, a hang beszaggat, egy másodpercre beadja a kék képernyõt sok szõveggel, és újraindítja a gépet.

Mi lehet a baj??? Torrent game.

ASUS p5gd2, P4 3Ghz HT,1Gb DDR2, Gef6600GT, AC97 7.1 Int., Dx9c, legújabb ForceWare

Köszi

Synit HUN
Itt akadtál el???
Szedjed elõ a kis teleport kesztyûket amit pont most kaptál és rakjál egymásra annyi dobozt és úgy, hogy át tudj ugorni a fal fölött.
Biztos neked való eza játék?

JackSparrow88
Most szúrok be egy képet h hol vok. Télleg segítsen már vki mer már mindent kipróbáltam a továbbjutáshoz és semmi...

Nekem is mükszik a magyaritás de valami nem tudja a Dokinál vagy profeszor vagy mi az amikor egy repülö izén ül és minden tûz meg minden ott mit kell csinálni??? <#banplz><#banplz><#banplz><#help><#help>ELÖRE IS KÖSZI
JackSparrow88
Légyszíí vki segítsen már, fontos lenne, sajna képet nem tok beszúrni h hol vok...<#szomoru1>