Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Ezt felrakva, fel kell települnie.(csak telepítés közben ne zárj be egy felugró ablakot se!)
practitioner of the forbidden arts of death
#1620 itt szereplõ oldal nagyon szar netes fordítóval van 😞
Valaki nem tud segíteni? :S
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Utána majd jön a doki és teleportálj mögé, mert a hátán lévõ palackot kell lõni.
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Most már Mission 2-ben vagyok a "gyárban", de sehol nem találom a kulcsot/kártyát. Vagy egyáltalán jó helyen vagyok? <#wow2>#wow2> (Elzártam a gázt, elvileg egy kapun kellene továbbmenni, de le van kódolva) <#confused>#confused><#help>#help>
Sikerült elkapnom egy ilyen képet, mi ezeket tudjuk csak elképzelni tartóként. Lécci help!
Ennyit látok a folyosón, hogy itt, ezen a kapun kellene kimenni, de kell hozzá egy második kártya. Tartót nem látok. <#szomoru1>#szomoru1>
Vannak a lézerek, amik az életet leveszik. Gondolom nem ez az. A másik kártyát egy embertõl vettem el (volt mellette egy pizza😊
Mit kell csinálni? Benn vagyok a templomban, és a vörös csaj valami távirányítót eldobott, és kinyírnak ezek a piros falak. Nem találom a második kártyát. <#help>#help>
nekem sajna még nem segiteett senki hogy mi a bánatot kell az alább belinkelt képen lévõ helyszinen csinálni
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
most itt nem tok mit kezdeni:
lécci valaki
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nagyon tetszik!!!😄
egyik kedcencem!
mikor megjelent már kipörgettem😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Segítsetek!!! Visszaolvastam, de nem találtam ilyen hibát senkinél.
Fent van a game a magyarítással. Elindítom,beállítok minent (control, video) végignézem az introt, beadja azt a képernyõt amikor felsorolja a vezérlõgombokat (elõre-hátra stb.) alul kiírja, hogy a " folytatáshoz nyomj meg egy gombot". Megnyomom, a hang beszaggat, egy másodpercre beadja a kék képernyõt sok szõveggel, és újraindítja a gépet.
Mi lehet a baj??? Torrent game.
ASUS p5gd2, P4 3Ghz HT,1Gb DDR2, Gef6600GT, AC97 7.1 Int., Dx9c, legújabb ForceWare
Köszi
Szedjed elõ a kis teleport kesztyûket amit pont most kaptál és rakjál egymásra annyi dobozt és úgy, hogy át tudj ugorni a fal fölött.
Biztos neked való eza játék?