Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
A legnagyobb baj vele az hogy naon ritka az autosave ezert sokszor kell menteni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem egy hibaüzenetet ki ír a játék és kirak ez mitõl van magy mitõl lehet ?
Sephi
Baszki! NEM mentettem jo masfel oraja! Erre ott vagyok a katedralisba , lehajolok es kiesek a palyarol! Ekkora bugot baxa meg az eg... le is fogom telepiteni , elbaxtam ket orat hiaba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AtiRadish
Nagyon szepen koszonom a valaszt!

Gideon Wieth
jah a netem gyors 3 gigát 1,5 óra alatt le tudok szedni

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
valaki aki naon kedves pls adjon egy linket priviben és accot ahonnan le tudom tölteni... ígérem ha tudom meghálálom...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bon
A repkedõ jármû hátulján lévõ sárga tartályokat kell lõni. Teleportálás segítségével a háta mögé kell kerülni és lõni míg oda nem fordul, majd visszatérni a testbe és lõni míg ismét vissza nem fordul. Párszor megismételve már meg is hal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

AtiRadish
5 millioszor el lett mondva h. lodd ki a lampakat es akkor a 2.lagos lovessel nyirjad azt a majmot amig sotet van.
(Az enyemre viszont nagyon kene a segitseg, 1 oraja szarakodok vele pls pls help, 553 sz)

Gerisone
innen hogy lehet továbbjutni?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

kösziii!

AtiRadish
Aki mar jar ott lecci segitsen professzor wolfot h. kell kinyirni.
Sztem 3 lepese lesz, az elso 2 meg van (amikor a narancs tartalyokat kell kiloni+a golyokat kiteleportalni onnan). Es utana elkezd repkedni...
Lottem az infernal lovessel de nem hatott ra, meg ha jol latom nem tudom sebezni mert mintha pajzs lenne korulotte, lecci aki mar ezt atvitte segitsen
THX

DarkSector
Szerintem nem multira gondol a srác....
vagy legalábbis nem írta a hsz-ban....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
No látod errõl van szó most már nyugodtan nekiugorhatsz...<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Már letöltöttem a deomt 1024...en szaggatás nélkül megyen és nagyonb szép, nekem bejön...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Danus16
ne akarj a suliban nyomni ussincs multi...

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Danus16
elsõ boss-t nemtudjázok hogylehet kinyírni?

http://www.youtube.com/user/kilipeti

DarkSector
<#eljen>

DarkSector
Mennie kéne, próbálkozz a demóval!!!!
Mert a demó csak 500mb környékén van és ha az megy akkor van értelme cseszekedni a teljessel....

artschi
Ha nem volt még: akinek fekete képernyõvel indul a játék (mert pl. widescreen monitora van, mint nekem), az tegye át win98 kompatibilis módba a játékot.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

az az 9250-es bocsi!
Sziasztok!

Leírnátok nekem hogy enneka játéknak mi a minimális! gép amin elindulna
fõ videókártya mert a suliba radeon 6250-es van! ha jol tudom!
elõre is köszi!
Sephi
ja megvan....toltodik vissza a manam ha kiluvom a fenyeket 😄

Sephi
Jaj elso elektromos boss-t hogyan kell kinyirni? Lottem ki a lampakat de az a pajzs nem akar rola lerohadni 😞

Voltan
Nincs különösebb trükkje, csak lõdd. Elõbb-utóbb megmurdel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

elõször demot ilyenkor érdemes kipróbálni... (mikikingnek)
3-ik pálya elején (mólós) kell egy kulcs hogy ki tudjak nyitni egy ajtót...na azt a kulcsot merrefele találom? 😞

DarkSector
Megvétel elõtt nézz utána hogy miért adsz ki pénzt?

ugyanúgy lõni folyamatossan...ha teheted infernal lövéssel ( jobb egérgomb)

o.k köszi szépen, most kurvára megörültem megyek és "megveszem" .

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

menne a gamma nem max graffon de elmenne elég szépen

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

császtok, nekem a gépemen mene a game szerintetek ? és kb. hogy ?
Ati radeon 9600 256 mb 128 bit
512 mb RAM
2,4 gh pentium
....

DarkSector
Nem hinném hogy az X1900XT ratyi kártya lenne max az ati-s driverek szarakodhatnak....
vagy mondjuk az is elõfordulhat hogy már gyárilag hibás, mert én már vettem olyan videókártyát, amirõl kiderült, hogy nem tudtam lejátszani avi-s filmeket és amikor ki akartam írni avi-t, akkor lefagyott a videókártya...
Érdemes elgondolkodni rajta....

DarkSector
Sok sikert.<#eljen>

raven87
Itt hogy kell kinyírni a csajt? Egy szinttel lentebb már lejutottam, ahol már rakétával lövöldöz, de ott mindig meghalok. Töltény is kevés van. 😞

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

EmThor
köszi, rivatunerrel állítólag v-sync-et rá lehet még jobban erõszakolni 😊 <#eljen>

szép a játék a történet már gyengébb szerintem,ezek a fölelenfégek,özönlik a ellen mig megnem ölöm... ez vicc

mert ratyi atid van xD

-tRs-Landor

bzozo
Tapasztalt már valaki olyat hogy a videókártyája nem vált át 3D-s órajelre a játék alatt? Én igy jártam és nemtudom miért. Ilyet még nem tapasztaltam egy játéknál sem. Valakinek van ötlete mitõl lehet?<#falbav>

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

DarkSector
Ha HZ-el van gond és játékon bellül nem tudod állítani akkor mindenképpen olyan felbontással jácc amit a monitorod nagy felbontásban meg tud jeleníteni...megnézheted a jobbegér az asztalon->tulajdonságok->beállítások->speciális->monitor->fülnél....más megoldást nem ismerek....
Nálam volt már olyan hogy csak felbontást tudtam állítani és Hz-t nem...ezért nem állíthattam 1280x1024-re mert ebben max 60Hz-n fut és visszaállítottam 1024x768-ra és így a max 85hz-n tudott menni....
Jobb ötletem nincs....

DarkSector
<#eljen>

Frank99
mostanában a legjobb game.
végre valami, ami nem mindennapos....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

felkell menned az elötérben a létrán,és onnan kitudod löni öket ..

Shep
Ott tartok, hogy két pirosz szar pásztáz egy ajtónál amibe ha belépek bezáródik, ja ilyen átlátszó kalitka az egész, próbáltam teleportálni, de a kalitkában lévõ panelt nem tudom hassználni, ha begurulok akkor is riadó van, akkor msot hogyan tovább?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

saxicola
Egy pajzs védi a fõellenséget. 2 faszi meg folyamatosan lövöldöz rám. Mit csináljak?

www.gportal.hu/bioshock

EmThor
jó bocs én foglamaztam rosszul, nem zizeg csak szimplán szétesik a cucc, alig venni észre, de engem zavar.

egyébként meg egyértelmû, hogy 60hz-es lcd-nél 60 lenne a plafon, ha be lenne kapcsolva, de 100+ fps-t is mérek FRAPS-el, szóval nincs a v-sync bekapcsolva...

PEDIG ahogy mellékelt képed is mutatja, NEked is be van kapcsolva, és én is mindig így használom...

DarkSector
Igen ha nem jól célzol (ha nem a talajra hanem a levegõbe) akkor nem enged teleportálni.....

LasDen
nekem onnan van 😄
és jó....
i love this game 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dardevil
Nehezen, de sikerült.
Köszi srácok.

Voltan
Tehénkedj rá a Q-ra, és úgy ki tudod jelölni. Ne engedd el!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dardevil
béna vok. nem megy, a Q az okés, de nem tudom kijelölni a helyet hiába nyomkodik bármit <#falbav>