Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hány küldetés van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
a kék ruhás csajt mikor már lejebb ugrottunk egy szintet és két rakétavetövel lö,hogy nyirjam ki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem tudja senki?
Sziasztok!
Ki tudja hogy kell megölni a 2. bosst? Professor Wolfot?.
Voltan
Még nem csináltam meg teljesen, de szét kell lõni a narancssárga tartályokat, aztán a következõ körben ki kell teleportálni a forgó gömböket a gépbõl.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dante3
Mõgéjük kell kerülni,amikor töltik a fegyvert és lõdd a tartályt a hátukon!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gerisone
ja megvan mekkora hülye vagyok!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Shep
Lentebb írva vagyon, hogy lapulj a falhõz úgy hogy a fejed jobbra nézzen és várni kell míg az összes lézer elmegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Promi
Ahol a kis feher reszek vannak a szeleken azt lodd es szetrobban.
Promi
Ez engem is erdekelne, mert hiaba teleportalom magam kozepre ott nem latok semmit.
Gerisone
itt mijafenét kell csinálni?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Shep
A lángvágós retkeket a csatornában mivel nyírjam mert nem nagypn sebzi õket semmi volt két gránátom attól megfeküdtek, de megint jön egy és a rakétavetõ nem használ ellene, manam lefogyott úgyhogy elég kilátástalan a helyzet. Ilyen sárga overál nekem is jól jönne ha nem sebzi semmi.

dante3
Védõpajzsosok alatt vannak robbanó dobozok ,azokat kell szétlõni!
Oldalról tudsz hozzáférni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szasztok elsõ küldetés, valami gázkamrás csapdából kiszabadultam, utána van egy rész amikor fent kétoldalt ilyen védõpajzsos faszik vannak, lent meg két ajtón át hármasával özönlenek a katonák , két oldalt golyószórós fülkék. egy órája gyilkolom õket de nem akarnak elfogyni.
MIT kell itt csinálni?
bújj fedezébe és úgy könnyû vele végezni

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

AtiRadish
Mission 5 elejen jarok amikor mar velem van az az osz haju csajszi, mennyi van meg a jatekbol??
Hany missionos?? Mar igy is 6-7 orat toltam (nem mintha unnam)

zeki
sziasztok a kodot hogy tudom aktiválni az ajtónál?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Rájöttem!!!
Valaki segítsen már pls. Még most kezdtem a játékot, és most annál a résznél járok amikor ki kell iktatni (gondolom) a védõrácsot,csak nem tom hogy hogyan.Valaki pls segítsen
Dani182
Kösz...erre nem is gondoltam 😊
Remélem használni fog.

Sgtfathi
A hátukon van a palack azt célozd, vagy kézi gránáttal kináld!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Dani182
A sárga szkafanderes lézerfegyós csávókat hogy lehet kinyírni? Megkinálom õket rakétavetõvel is ,de meg se érzik. 😞

és azt amit eltárol kis csiknak az élet vagy a mana vonal melet azt hogy tudom használni? és a vörös picsával én is szenvedek
Voltan
Amikor Wolf fent ül a gépében, és ilyen sisakos zombi szerûségeket küld, akkor mit kell csinálni? Mit kell hova teleportálni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

doctor wolfot keresem, egy új területre értem, ahol egy sector b nevû épületbe mentem be és ott elakadtam tudja vki merre kéne mennem?

raven87
Elõsször én is szívtam vele, de utána sikerült.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

ja jó csak simán ki kell nyírni 😊

raven87
Simán csak lõni kell mint az állat. Amikor egy szinttel lejebb mentek akkor nézz szét mögötted van egy doboz abban van még töltény.
---
Valaki meg mondaná, hogy mennyi küldetés van benne?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

vörös hajú nõcit hogy a legefektívebb kinyírni?

azért nem kéne túlozni
én kiprobáltam 1giga ram-al,fx 5500-ön, celeron 2,4-es procival és minimumon szaggat mint állat

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

The Protector
geeforce 5200-as akart lenni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Még jobban.Eyg geeforce 520-assal is menne meg 128 mb memóriával mediumon 1024-.ben.Ennyire

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
a piros mana töltõ a kék gondolom élet

Promi
Akinek Cheat kell

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jatek kozben nyomd meg az gombot, majd a lenti cheatek kozul ird be valamejiket (vagy mindet) mintha konzolba irnad, majd meg 1 szer nyomj gombot, ekkor aktivalodik.

IFUMANA - unbegrenzt Mana
IFGPLASMA - Plasma-Gewehr erhalten
IFDAURA - immer tödliche Aura
IFMDAMAGE - Waffen richten größeren Schaden an
Gideon Wieth
nah most jött le aszittem 4re léent lesz de hát torrent a szentem szal 38percet késett😄 de most neki esek azt majd mondok eredményT 😄😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

köszi közben rájötem én is. most én is ott vagyok ahol a gözcsap meg az ajto van és nem tudom hogy menjek tovább, a kék meg a piros izék mire jok amiket csak a másik látási módban lehet észlelni.
teleportálj a rács mögötti gép elé, és törd fel...
berlinboy6329
Ez ilyen jól van optimalizálva? <#wow2>

szedem is lefele!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tugyiti
valaki rájött már hogy a monitor frissitést hol lehet állitani?
standard_game.feel-be nem találom...
Shep
Második küldetés egy csóka kinyitotta a gõzcsapot, én elzártam de utánna hova, van egy zárt ajtó amit távirányítással lehetne kinyitni de sehol nem találok semmit.

DVD Boritó (német)
hátha kell vkinek 😄
/aki esetleg talál angol nyelvüt az lécci irjon nekem 😊/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

MerlinW
Pedig az árnyékok adják a térbeli grafikai hatások 80%-át.

[merlinw.org]

The Protector
Ezen a konfigon mindent maxra húztam kivétel az árnyékokat vettem le minimumra mert nem szeretem õket annyire(és ezzel eggyüt már lassú néhány helyen) és átlag 35-70fps-t produkál😛4 2.0Ghz 256Mbram és radeon 9600Atlantis(és a kártya csak 4x-es agp-n mûködik mert csak az van az alaplapon).Mi ez ha nem az optimalizálás ami mindennél jobb.Majd dobok képeket is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

az anyagtalan vetõdéssel (duplán a W)
(a kill.switch pedig sokkal gagyibb game..sztem)
Shep
A templomban mikor a két kék fény pásztáz hogy tudok továbbjutni? Szétlõni nem lehet teleportálni nem tudom hova lenne érdemes, mert nem látok se panelt se semmit.

Shep
Hát azért szerintem a falhoz lapulás itt inkább úgy fest mintha a dolgát végezné, még a kill switchben is jobb ami azért nem mai játék és persze használhatóbb is. 😊 Nem rossz amúgy a játék csak az ilyen marhaság nagyon fel tudnak idegesíteni (amit lentebb írtam).

van 4 monitor, azokat kell sorba kapcsolgatni. asszem 3-szor kell ezt megcsinálni....
hello nem tudom hogy ezt már írta valaki de tudnátok segiteni ott akadtam el amikor bezárnak és jön a gáz, hogy tudok onnan kijöni mielöt meg halok?
pfff....jó hozzáállás <#nevetes1> Sztem egyenesen cool a mozgása, hogy elbújhatok a falak mögé, stb... meg hát ugrani is tud (sok game meg olyan gagyi, hogy nem lehet benne ugrani) Ne erre fogd, ha nem megy... Én is mindig idegeskedek, amikor vmilyen játékban más tök simán továbbjut mindenhol, én meg tökölök vhol.... De a játékot azért nem hibáztatom, és mindig megpróbálok újra nekiesni.
Shep
Lehet azért gáz mert állandóan beragadok valamibe, meg olyan idétlen a mozgása is, na mindegy max törlöm 😊