1713
    3 küldetésnél járok, elhúztam a vonattal, de amikor leszállok, és be kell jutni a hangárba, ott már nem tudom merre kell mennem :(
    HELP!
  • mike0013
    ha nem gond, akkor ezt behajtom:D
    privibe adsz msn-t:)?
  • raven87
    Ugorj le! :)

Amugy majd át kell teleportálni egy kapcsolóhoz és azt kell aktiválni. És utána lehet le menni az alsó szintre.
  • local
    Hali Mindenkinek !!4
    A Liftnél vagyok de sehogy sem tudom a liftet levinni az alsó szintre !!

Tudok Liftezzni de nem találom azt a fali kapcsolot amit be kellene activálnom hogy a Lift le menjen az alsó szinter Help !!!

Thank's all Game Player's !!!
  • AtiRadish
    Hat jo volna ja, ha barmiben kell a segitsegem szolj, megprobalok segiteni.
  • raven87
    Sokáig lőd az infernal lövéssel. Ennyi a taktika.
  • combrader
    Hy.

Valaki tudna segíteni??? Elakadtam az 5 pálya végén, amikor egy prof átváltozott alakjával kell küzdeni (lásd #890 hozzászolás). Nekem nem sikel úgyse legyőzni, hogy beleállok a lángokba manát gyűjtok ezt belelövöm. Akkor sem döglik megfele. Valami taktikát tud valaki adni????

Előre is köszi.
  • mike0013
    elkezdem a FAQ írását ok?
  • csgj
    ok, nincs harag :)
  • mike0013
    jajj, bocsi:S
    akkor télleg félreértettem:S:SSSS
    a dupla teleportról még nem tudok nyilatkozni...
  • csgj
    kösz, sokat segített :P na meg nem is találom itt a topicban, hogy hol lett olyan sokszor leírva (ezen a lapon ennyit: dupla teleport). Nem lehet, hogy félreértetted? mert én nem a sima teleportra gondoltam (ami tényleg sokszor elhangzott), hanem erre a dupla teleportra. És ami azt illeti, tényleg kéne a segítség
  • 6600GT
    hosszú játék? mennyi idő volt mire végig vitte vki? kösszi a válaszokat elöre
  • mike0013
    párszor le lett írva :o
  • mike0013
    ok, semmi gond:)
    szeretem, ha valaki nyilvánosan kér bocsánat, olyan megható:DDDD
  • atesszan
    Bocsánat mindenkitől a durva hangért,nem szoktam igy beszélni,csak iszonyatosan felidegesitett ez a rész!
  • csgj
    a 3. pálya elején, hogy lehet kinyitni azt a kaput? mert ezt az új fajta teleportrendszert nem nagyon értem...
  • mike0013
    ejj, nyilvánosan nem kéne így beszélni-.-
  • AtiRadish
    Lucifer baratunk egy utese auto hala, szal probalj gyorsan kiterni elole, menj a terem szelere, vagy en pl. a laba alatt mentem el mindig.
  • tugyiti
  • atesszan
    Az istenfasza bassza meg azt,aki kitalálta ezt kurvaisten játékot.Végre megölöm ezt a szemetet,jön egy videóbejátszás és azt sem látom,hogy halok meg kb 2 mp alatt!!
  • grebber
    Nem is vizió csak nem akartam még1 postot irni de mostmá muszály magyarázkodni:D

Asszem y-t kell nyomni és pl életerőt lehet feltölteni meg kodos ajtokhoz kod olvasni falról ezt simán nem látod csak ezzel a tulajdonsággal.
  • atesszan
    Akkor sem tudom kilőni és egyszer a lőszer is elfogy.Akkor vége a játéknak?
  • bauer15
    néha jönnek piros fények abba belemész olynkor kapsz mana-t és tudsz olyan varázslövésfélét
  • atesszan
    [IMG][/IMG]
  • atesszan
    Segitsetek!Hogy lehet ezt kinyirni?

[/IMG]
  • mike0013
    http://gamecopyworld.com
  • atesszan
    Nagyon köszi!!!
  • raven87
    Jah. Lucinál is csak adig volt szívatós amíg középen kellett szaldgálni és eltudott érni. Kb. 3-szor 4-szer kezdtem el mire kitudtam futni a pálya szélére ahol nem ér el.
  • momo99
    Hali

Hpl találok másik cracket a játékhoz??
    Aki tud segitsen.
    Köszi.
  • EmThor
    jut eszembe játék vége télleg mintha gépigényesebb lett volna, de komoly akadás nem volt, de ehhez sok ram kellett + virtuális

JA, amúgy meg a hajón zavart a legjobban a v-sync kikapcsolása, tökre szétesett a kép... hát ez van, továbbra is szemét húzás azért az eidos-tól vagy nem tudom ki fejlesztette...
  • EmThor
    na de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    milyen rövid volt már, csak legyaktad a szörnyet oszt csá
    ...

attól függetlenül hogy szép volt a grafó kicsit idegesítő volt már a darálás egy idő után. de pirospont az optimalizálásért (nehéz szó :)

@AtiRadish LoL :D végig kell gyakni 5 pályát oszt csá. sztori az minek...
  • AtiRadish
    Erok: teleport
    dupla teleport
    tripla teleport
    xd
  • raven87
    Jönnek az ellenségek 2-t lelősz aztán az infernal lövéssel pedig szét lövöd az a nagy sz*rt amiből megy a vezeték az ipséhez. Ezt lejátszod vagy 6-szor és kész.
  • atesszan
    Bocs.Itt mit kell csinálni
    IMG][/IMG]
  • atesszan
    Itt mit kell csinálni?inf
  • Gideon Wieth
    valaki leírná nekem a játék törtenetét(teljeset) meg hogy milyen erőket kapunk a játék során ? megköszönném:)
  • raven87
    Nah kivégeztem. Ekkor gyökér véget csak a B kategóriás filmek végén lehet látni. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A csajszival elsétálnak... (Még hogy nem a naplementébe :))
  • mike0013
    szedj le egy másik crack-et
  • Redman1122
    senki sem tud megoldást a 858-asra??? vagy mindenkinek a qurtex-es verzió van meg????mert az asszem durván mésfél gigás de én a full dvd-set szedtem le
  • mike0013
    nos, még mindig felvetem az ötletet, hogy kéne csinálni FAQ-t:D