Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ki tudja hogy kell megölni a 2. bosst? Professor Wolfot?.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Oldalról tudsz hozzáférni!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
MIT kell itt csinálni?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Hany missionos?? Mar igy is 6-7 orat toltam (nem mintha unnam)
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
---
Valaki meg mondaná, hogy mennyi küldetés van benne?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
én kiprobáltam 1giga ram-al,fx 5500-ön, celeron 2,4-es procival és minimumon szaggat mint állat
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jatek kozben nyomd meg az
IFUMANA - unbegrenzt Mana
IFGPLASMA - Plasma-Gewehr erhalten
IFDAURA - immer tödliche Aura
IFMDAMAGE - Waffen richten größeren Schaden an
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
szedem is lefele!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
standard_game.feel-be nem találom...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(a kill.switch pedig sokkal gagyibb game..sztem)