Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Lõszerhiányra van valami trükk, mert leértem a lifttel és nincs lõszerem, de persze rámengedték a sok hülyét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Rájöttem, már teleporttal kellett felhozni a liftet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szasztok.Valaki segítsen már.A második fõellenségnél járok,de nem tom hogy kell kinyírni.Lõttem õt is meg azokat a buzi katonákat is,de egyrészt nem sebeztem, másrészt meg nem is fogyott el a katona.pls valaki írja már le hogy kell!!!
raven87
Pedig van ott egy ajtó ami oda vezet. De így most nem tudom fejbõl.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Shep
Nem a Q kell azzal teleportálni tudsz, de az új képességed a telekinézis szóval szerintem innentõl kezdve egyértelmû kell hogy legyen, az inventoryban válaszd ki a "kesztyût" és használd

Törölt felhasználó
A kesztyût kiválasztottam ,gondolom az F-et rosszul írtad, a Q-t gondoltad helyette. Eddig megvagyok, de innen fingom nincs melyik konténerre kell teleportálni...
Shep
De oda középre nem tudok sehol bemenni ez a bajom.

Voltan
Mi bajod van a kameranézettel? Abszolút szabvány TPS nézet, nem kalandozik el a kamera, stabil az egész.
Miért lenne pocsék a lövöldözés?
És végül, ha ennyire útálod, mi a francnak játszol vele?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mert átállítottam (iránynyillal megyek) a szokásos pgdown+end kombóra, de nem reagál rá. de az egérre is maradt egy lehetõség, mert három hozzárendelési gomb van. lehet bug, mindjárt megnézem megint. amúgy kár hogy ennyire elbaszták , mer a grafikája nagyon jó, a kameranézet már nem annyira, a lövöldözés egyszerûen pocsék, a bevezetõ pályán meg majdnem hányingert kaptam annyira szar. de mondjuk a videóbetétek meg a sztori jó, úgyhogy lehet egyszer végignyomom azért

a menürendszer is csapnivaló benne

Voltan
LOL, hát ahogy az összes eddigi FPS-TPS-ben. Görgõ, vagy számok...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

fegyvert hogy lehet benne váltani?

Törölt felhasználó
Ezt sajnos nem vágom 😞
Köszönöm megprobálom
Törölt felhasználó
2x elõre gomb
reaper4
ez az eleje nem? duplán nyomd meg az elõre gombot és úgy sikerülni fog. amúgy ki is írta...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sziasztok!
Itt mit kell tenni, mert még mindig nem jöttem rá.

Frosty01
olyan videokarival tényleg nem megy ami nem vágja a DX 9-et? 😞

practitioner of the forbidden arts of death

raven87
Úh tényleg. Köszi. Erre most nem gondoltam. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Az amire nézel a képen. Ott középen 😊

AtiRadish
Na csak sikerult rajonnom h. kell kinyirni Lucifer bacsit, majd ha megakadtok szivesen segitek. Osszessegebe nagyon jo kis jatek, nagyon szeretem az olyan gammakat amiben termeszetfeletti erod van (pl.:blood rayne 2). Sokan dicsertetek mennyire optimalizalt a jatek, na a vegen kurw@r@ nem lesz az, de tenyleg csak ez az egyetlen negativum, a szamtalan pozitiv dolog mellet. Sok uj jatekot leszedtem eddig 2007 ben de ez volt az elso legjobb iden, na majd par honap mulva a crysis.

a különleges látással látod hol vanak az aknák és eltudod kerülni öket
Shep
De hol a lift, én csak körbe tudok menni nem találok semmit volt egy fülke benne egy ilyen munkásnak kinézõ valaki aki fegyvertelen volt én persze megöltem mert kellett az energiája, de hát alig adott pár hp-t, puhány egy alak volt 😊

Összegezve tehát: hol a lift? 😊

raven87
Az aknamezõn hogy kell átmenni? Mindig meghalok. 😞

raven87
Kiválsztot asszem a Ctrl-al a kesztyût majd az F-el a tárgy irányítod és csinálsz magadnak a falnál egy kis feljárót ami feltudsz ugrálni a konténerre majd le és folytatod a játéákot.

raven87
Huh. Asszem elõsször körbe kell menni, majd le a liftel egy szintet. Utána megint körbe körebe. Majd találsz egy fali kapcsolót ahová át kell teleportálni és kinyitni az ajtót. Utánna vissza és megint be a liftbe és az levisz az alsó szintre.

Törölt felhasználó
Erre tudjátok a választ?
Shep
Na itt hova a bánatba menjek?

Sephi
Na szep en a masodiknal vagyok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

raven87
Nah akkor a felénél tartok. 😊

AtiRadish
5 mission-os, de ugye mindegyik kb 2 ora.

Törölt felhasználó
Hány küldetés van?
AtiRadish
Hello
NA utolso foellenseget nem birom kinyirni ... NE olvasd tovabb spoileres 😛

Szal Black Luciferrol van szo, amikor sokszor meglovom leterdel, es akkor is lovom mint az okor de utana felkel es kezdodik minden elorol. El is fogy a loszerem😞
Lecci mondjatok meg h. kell, aki mar vegigvitte

Törölt felhasználó
Elakadtam ott ahol megjelenik a kék ruhás nõ újra, és a Boss asszondja tudok embereket és tárgyakat is teleportálni.

Please help!
Seth
elõre-elõre ^^ (ha nem megy akkor próbáld meg a W-t 2x) <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

nem nekem való ez a gém már legelején megakadtam amikor az elsõ lézersugarakhoz érsz és bekapcsolja a riasztót /hát nem aranyos - na ott mit kell csinálni?

kösz az értelmes válaszokat

AtiRadish
Az egyik vagonba lesz, csak azokat a feher kockakat el kell mozditani az utbol h. bejuthass a vagonba.

a vonat álomáson (vagy mi a fene az miután meg kellet szereztni azt a nagy golyót) holvan a kártya ami kell a vonathoz mert nem találom pedig át néztem mindent
EmThor
hálás köszönet!

AtiRadish
Folotted van egy allvany azt 2 lanc tartja lodd le a 2 lancot es lenyilik, es mehetsz felfele.

EmThor
dagadt csávó menekül, mindenkit kinyírtam, átteleportáltam túloldalra, megnyomtam a gombot, üst elmozdult, és most? tudna valaki segíteni? Köszi!

Shep
Milyen hosszú a gameM A kék ruhás csaj megölése kb hány %?

gömböket tárgy teleportálással szedd ki, mondja is neked Black

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

biztos volt már ez a kérdés de nem találtam: amikor megtaláloma dokit fent van valami gépben ott szét lövöm a kis sárga csöveket eltünik a pajzs de aztán lötem a gömböket de semi azoka az izék meg fojton zaklatnak és marhára fogy a löszer
Ez most nem tom, hogy az én írásomra szól e, de a lényeg az hogy több mint 700 irás van a forumba... és ha éppen valaki böngészi, akkor könnyebb leirni egy pl weblap cimet, vagy hogy nincs...
AtiRadish
Sztem csinalni kene FAQ-ot gyerekek, mert 2 orankent teszik fel ugyanazokat a kerdeseket, es lustak visszaolvasni.
Eleg 4 pont a faq-nak: 1. elso boss kinyirasa
2. a 2 gepagyus+2 kocsog az erkelyen szituacio
3. a professzor kinyirasa
4. azok a lezerfalak a folyoson

Helloka mindenkinek.

Az lenne az esetleg hülye kérdésem, hogy magyarítás van már, vagy nincs? Ha van akkor lécci valaki irjon hol és merre, ha nincs akkor is😛. Kösy

Pusza
Shep
két oldalt alul vannak lõszeres ládák azokat kell felrobbantani

Sziasztok kellene egy kis segitség, ott vagyok még az elején, van két gépágyú, meg két toronyba két faszi valami energiagömben, a lenti két ajtón meg özönlönek ki a csukjások, lövöm-lövöm õket már fél órája de nem fogynak,mit kell itt csinálni!! <#nemtudom><#nemtudom><#worship>

na wolfnak annyi

wolfnak a hátán levõ 3 tartályt kéne kilõni amikor repked?