Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
infernaltx: Te azért magadtól is ráfogsz jönni valamire vagy félpercenkérd kézdezgetsz?

Next PC upgrade: 2022

859 hez rossz képet illesztettem és nem tudom ilyenkor hogyan lehet modositani
Tudna valaki segiteni mert akármit csinálok nem jutok tovább
ehez kellene
dante3
nyomj elõre gombot kétszer gyorsan!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Tudna valaki segiteni mert akármit csinálok nem jutok tovább.
CSá all nekem is ugyan az lenne a bajom mint momo99-nek ha crak-elek akkor hibaüzenet ha meg nem akkor kéri a dvd-t.Eszközkezelõben már letiltottam a fizikai meghajtót.daemon ból is 4.03van fenn lécci segítsetek<#pardon1>
AtiRadish
Legujabb driver es direct x hasznalata kotelezo !😛

#840-re valaki!!!<#szomoru1><#szomoru1>

Lécci vki segítsen mert elakadtam ott ahlol elvileg le kéne lépnem aszem a negyedik pálya és az erkélyen vok fenn és kéne vmi kártya találtam is vmi olyasfélét az eggyik szekrényben de nemszedi fel<#help>
ahha kossz szal ati 9250 el nem fog futni ...
dante3

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP/Microsoft Vista (admin rights required).
CPU:
Pentium 4 1.7 GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
512 MB system Memory
GRAPHICS:
ATI 9600/Nvidia 5950 or better (pixelshader 2.0 or higher)
SOUND:
Direct X 9.0c compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
2 GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

És valaki irja le a minimum gépigényt pls
Hello!Meg tudna nekem mondani valaki hogy Ati 9250al el e indul? ... mert ugy tudom hogy igen....es közben pedig nem indul..
Shep
Na megcsináltam, miután sikerült kifutni oldalra elég egyszerûvé vált a dolog. A vége viszont nagyon semmi volt, tisztára mint valami huszadrangú akciófilmben, lelõttünk mindenkit és akkor itt a vége fuss el véle.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez roppant vicces, hogy luckó muckó ellen tök esélytelen vagyok nem tudok elfutni se mert mindenhol elér, ha futás közben próbálok ráfordulni és úgy lõni akkor is megöl, mi a bánatps nyavaját csináljak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi Alias91!!! Hááát eddig még mindenre rájöttem, csak erre a legegyszerûbb dologra nem!😊))
Atii!!!
A teremben van ugye bár két ajtó egyik amin bejõttél meg egy ami zárva van, na menj ahoz amelyik zárva van és a falon lesz egy kis doboz szerüség (rá van irva emergency open) "megbirizgálod" szerkezetet és kinyilik a gép alja utána már le lehet huzni a karokat.<#hawaii>

Alias

Sgtfathi
Köszi!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Eagle16
Áhh, kösziköszikösziköszi!

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16!Felugrsz a csõre és átmászol a tuloldalra!

Shep
Hát mikor már van dupla teleportod addok a Q lenyomása után két pozíciót tudsz megadni és értelem szerûen amit elõször adtál oda teleportál elõször , ahogy letelli kaz idõ a második helyen találod magad.

Eagle16
Hy!
Ha legyõztem a dupla rakétavetõs csajszit még úgy az eleje fele akkor mit kell utána?Ott van az a sav, vagy mi ami gõzölög.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sgtfathi
Hi! Srácok hogy kell ezt a dupla teleportálást? a 3.ik missio elején a két kapcsolodoboznál? Azt értem hogy hogy kell oda teleportálni az 1-ik dobozhoz,csak onnan tovább nem megy!!Üdv.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sziasztok!
Nekem még mindig kifagy a játék, nem dob ki csak egyszerüen megáll, mintha megnyomnád a "pauset", ha ctrl+alt+del. kilépek az irja nem válaszol, próbáltam már drivereket de ezt csinálja, néha meg nem----KÉRLEK SEGITSETEK----------volt már valakinek hasonló, mi lehet a baj????<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#falbav>

mike0013
üdv én is nekikezdtem a játéknak, valószínû, hogy innentõl már én is irkálni fogok ide, de elnézve, hogy kinek mennyi baja van, kéne egy FAQ

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

én is lucinál vagyok már honan lehet löszert szerezni mert nem sok marad a nagy kép izé után 😞
Hy! Ott vagyok a Mission 3-ban a repülõn, abban a teremben ahol az a nagy szürke gömb van. Ott mit kell csinálni???
dante3
A pajzsok négy sarkát lõdd szét és be tudsz menni!

Jowa.Semmi egy kicsit welhamarkodtam a segítségetrájöttem:Bocs😮
Hali
Egy teremba vok ahol van négy ajtó ami palyzsal be van védve.Látom hogy mindegyiknél ott van ilyen csavaróka csak azt nem tom hogy melyikkel kell kezdeni, vagy hogy mimást leht még velük mûvelni.Mindegyikhez beteleportálom magam de nem akarja eltekerni egyiket se.Mi a megoldás??
AtiRadish
Lovod lovod eccer csak leterdel, odaszaladsz egyik szamitogephez amelyik sargan villog, aktivalod, felszaladsz a gombhoz, ott is megnyomod amit kell, ezt 2 szer megjatszod es megpusztul.

Hali

Valaki meg mondaná hogy mi van a gameveal?
Ha simán inditom a lemezt kéri de hát lemezröl megy!!
Ha letöltöt cracket teszek belle ami már 3 db van az eidos logonál kidob.
Mit tegyek help.
raven87
Valaki légyszives!

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

AtiRadish
dede asszem tul oldalt kis kapcsolo, teleportalj at!
VAgy ha az mar volt akkor elvileg a csaj nyitogat ki neked mindent.
AMugy a vege kegyetlenul optimalizalatlan ja😞
MAjd hatha dobnak peccset a lengyelek (ok csinaltak nem?😄)

Shep
Megyek lefele a végén valami kék energiaakármi mellett, egy helyen leszakadt a padló ott hova merre, mellettem van egy lezárt ajtó de panlet nem látok hozzá.

hmm...élveztem minden egyes percét, de azért a vége kicsit szemét volt, hosszabb videt vártam😛

Shep
Na azt mondja meg nekem valaki mi ez a szar, hogy az 5. küldetésnél egyszerûen akármilyen very very lowra veszam a grafkiát egy az, hogy szinte semmi különbség nincs másrészt ugyanúgy szaggat mintha very highban lenne, pedig eddig vh-ban futott minden gond nélkül.

DarkSector
Én sehonnan nem szedtem le....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ti honan szedtétek le? én a http://www2.89.hu/gameland/iso.php oldalon találtam még egyet ezt érdemes leszedni?
DarkSector
Krekkelni kell
vagy
DVD driver letiltása és alcohol illetve Daemon tools-ba képfájlt tenni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Infernal.Multi5.CloneDVD
raven87
Lucifert, hogy kell kinyírni?
Egyet üt és meghaltam 😞

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Szívás. Melyik verzió van meg?

Hali

please insert the cd/dvd into your drive and start the game. Do not remove the disc while playing.
Ha ezt irja akor mi van???
raven87
Az 5. küldetésnél vagyok, de iszonyatosan akad a game. Valami nagy gépezethez megyek lefelé. Onnan mennyi van még hátra?

AtiRadish
Nem kell krekkelni a jatekot!

EmThor
köszi erre soha nem jöttem volna rá!

Shep
OK, thx bár nem láttam ládát de akkor biztos csak elkerülte a figyelmemet 😊

hali

Lenne egy kis probléma mikor crackelem a játékot s inditom
az eidos bemutato ikon után hiba jelentéssel kidob.
Mit lehet csinálni??
Esetleg másik cracket aki tud. azt megköszöném
én a gamecopyworld oldalrol szedtem.
Help!!
elöre is thx
AtiRadish
Aknavetot ladabol ki es azzal bombazod
A tobbieknek meg azt tom mondani akik a professzornal jarnak h. olvassanak vissza!!
Amugy amikor mar repked moge kell teleportalni es a palackot a hatan loni, amikor vissza tersz a testedbe meg hattal van neked akkor is lodd a palackjat, es megpusztul(miutan ezt 7-8szor megcsinaltad)