Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ehez kellene
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP/Microsoft Vista (admin rights required).
CPU:
Pentium 4 1.7 GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
512 MB system Memory
GRAPHICS:
ATI 9600/Nvidia 5950 or better (pixelshader 2.0 or higher)
SOUND:
Direct X 9.0c compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
2 GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A teremben van ugye bár két ajtó egyik amin bejõttél meg egy ami zárva van, na menj ahoz amelyik zárva van és a falon lesz egy kis doboz szerüség (rá van irva emergency open) "megbirizgálod" szerkezetet és kinyilik a gép alja utána már le lehet huzni a karokat.<#hawaii>#hawaii>
Alias
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ha legyõztem a dupla rakétavetõs csajszit még úgy az eleje fele akkor mit kell utána?Ott van az a sav, vagy mi ami gõzölög.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Nekem még mindig kifagy a játék, nem dob ki csak egyszerüen megáll, mintha megnyomnád a "pauset", ha ctrl+alt+del. kilépek az irja nem válaszol, próbáltam már drivereket de ezt csinálja, néha meg nem----KÉRLEK SEGITSETEK----------volt már valakinek hasonló, mi lehet a baj????<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#falbav>#falbav>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egy teremba vok ahol van négy ajtó ami palyzsal be van védve.Látom hogy mindegyiknél ott van ilyen csavaróka csak azt nem tom hogy melyikkel kell kezdeni, vagy hogy mimást leht még velük mûvelni.Mindegyikhez beteleportálom magam de nem akarja eltekerni egyiket se.Mi a megoldás??
Valaki meg mondaná hogy mi van a gameveal?
Ha simán inditom a lemezt kéri de hát lemezröl megy!!
Ha letöltöt cracket teszek belle ami már 3 db van az eidos logonál kidob.
Mit tegyek help.
Valaki légyszives!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
VAgy ha az mar volt akkor elvileg a csaj nyitogat ki neked mindent.
AMugy a vege kegyetlenul optimalizalatlan ja😞
MAjd hatha dobnak peccset a lengyelek (ok csinaltak nem?😄)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagy
DVD driver letiltása és alcohol illetve Daemon tools-ba képfájlt tenni....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyet üt és meghaltam 😞
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
please insert the cd/dvd into your drive and start the game. Do not remove the disc while playing.
Ha ezt irja akor mi van???
Lenne egy kis probléma mikor crackelem a játékot s inditom
az eidos bemutato ikon után hiba jelentéssel kidob.
Mit lehet csinálni??
Esetleg másik cracket aki tud. azt megköszöném
én a gamecopyworld oldalrol szedtem.
Help!!
elöre is thx
A tobbieknek meg azt tom mondani akik a professzornal jarnak h. olvassanak vissza!!
Amugy amikor mar repked moge kell teleportalni es a palackot a hatan loni, amikor vissza tersz a testedbe meg hattal van neked akkor is lodd a palackjat, es megpusztul(miutan ezt 7-8szor megcsinaltad)