1713
  • tibiszabo
    kinyirni
  • raven87
    Húú várj. Az amikor jönek a zombik a gépekből, igaz?
    Nah ott lövöd a zombikat, hogy a Mannád mennyen fel aztán infernal lövéssel kilövöd a csöveket a gépen, mejd a Tárgy teleportációval a gömböket kiszeded a gépből. Aztám jön a kis székén a prof és neki a hátán léőv palackot kell lönni. Azt én az idő leges teleporttal oldottam meg, hogy mögé teleportáltam és infernal lövéssel lőttem.
  • Rage47
    (és pont az a lényeg:D)
  • DarkSector
    Tud valaki valamit, hogy mit kell csinálni a mission 2-ben a professorral....."főellenség"......
  • DarkSector
    Test Drive-ban csak az irányítás és a kocsik mozgása gyalázatos.....
  • raven87
    Nekem a S.T.A.L.K.E.R nagyon nagy csalódás.
    Ebben az évben csak az Infernal volt elviselhető játék számomra.
    Az új Test Drive se tetszett.
    Szóval számomra eddig nagy csalódás ez az év. :(
    ---
    Bár az is igaz, hogy ez volt az egyetlen olyan játék amit igazán vártam.
  • MADesign
    ja, rövid véleményezés: gyönyörű, tutin optimalizált, jó játék, nekem egy kicsit -és sehol sem- akadt (igaz, PIV Prescott HT 3@6GHz, 2GB RAM 400MHz és ami a lényeg, Galaxy 7600 GT Premium 1.2ns DDR3 RAM;) ... csak néha a karakter, mindenféle hülye helyzetekben és tárgyakba:)))
  • MADesign
    végigjátsz' letöröl, S.T.A.L.K.E.R fórumba át:)))
    a pár idétlenelakadásomon kívül nem volt gond, kösz a segítséget srácok, néha nem árt;)
    amúgy (még) egy rész idegesített: a szentélybe bejutás, miközben folyamatosan lőnek - annyira meguntam a harcot, hogy a csajra és a folyamatos kereszttűzre nem is figyelve végiggurultam az egészet:)))
  • Zsocee
    végigvíve,nemvoltrossz.
  • Peet 82
    Köszi Raven... Lassan én fogom beszakítani azt a virtuális ajtót :-)
    Dr. Wolf-nál is az volt hogy a 3. autosave-et kellett visszatöltenem, mire a sárga csövek kilövése, és a gömbök szétzúzása után hajlandó volt elkezdeni a kedves prof. a repkedést.
  • raven87
    Pedig oda kell a kártya.
    ---
    Sztem kérj meg valakit, hogy küldjön egy mentést onnan, hogy beszakítja a vonat az ajtót.

Nekem sajna már nincsenek meg a mentéseim, pedig szivesen elküldtem volna.
  • Peet 82
    AtiRadish:

Feltettem ide a nyűgömet, remélem el tudsz rajta igazodni, és van ötleted hogy miért vagyok láma :-)

http://bizweb.hu/infernal/

Kösze
  • Light
    Hali!

Lejjebbvettem a grafikát, és így továbbment a töltés. Végig is toltam.
    Néhol unalmas volt, néhol kifejezetten addiktív, de a grafika sztem mindenhol állta napjaink játékaival a versenyt. Összességében érdemes volt vele játszani.

Peace
  • AtiRadish
    Aaaah mar engem is idegesit a problemad. :D
    Figy, lecci rakj kepet ahol a kartyat talaltad, es ott ahol hasznalni akarod. Hagy lam mit ir ki vagy mi nem muxik. VAgy egy felperces videocska volna a legjobb megoldas, mindegy a 2 kepet printeld lecci
  • Frank99
    lövöd fedezékből infernál lövéssel (is)
    egyszer megmurdel...
    Időközben sikerült legyőzni :)
    Köszi!
  • raven87
    Jah, bocs. Azthiottem, hogy az előző írásomra válaszoltál.
    ---
    Lucinál az a lényeg, hogy kiszaladj a pálya szélére. Ott már nem ér el. Majd lövöd és mikor leguggol akkor oda mész ahoz a konzolhoz amelyik világít és aktiválod. Majd felszaladsz a lépcsőn és a nagy gömön is aktiválod a kis kiálló mügyürt. Ezt 3x kell megcsinálni és legyőzted Lucit és jön a "hosszú" Outro. :)
  • raven87
    Lelősz 2 repülő katonmát és aztán szét lövöd infernal lövéssel az oszlopokat amikből vezeték megy a buborákhoz.
    Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
  • Peet 82
    AtiRadish:
    Megpróbáltam autosave-et vissza, még előző pályáról is, de semmi. Neked simán csak annyi volt hogy kivetted a keycard-ot a dobozból, odavitted a vonathoz, nyomtál rajta egy ½E½-t és már jó is volt? Nekem csak kattogó hangot ad ki mint amikor nincs egy ajtóhoz kártyád.

Esetleg másnak valami ötlete?
    Ott sem tudom mit kell csinálni :(
  • raven87
    AZ oszlopokat kell kilőni infernal lövéssel.
    Nem is fog ott maradni, csak rövid időre.
  • tibiszabo
    http://dlh.net/news.php
    itt találsz hozzá
    tudnálnekem segiteni???
    1049-re???
  • tibiszabo
    igen keresm neked
  • tibiszabo
    Halli
    nem tudom használni a teleportot hogy kell????
    tudom láma kerdés de nem sikerül
    nyomom a Q utána bal egér gomb a ficko ada portál ahova akarom de nem marad ott mi a megoldás???
  • Doom 4
    van hozzá csalás vagy trainer ?
    Segítsetek légyszi!
  • momo99
    hali

Hogy kell megölni a csajszit.
    Help Valaki.
    Köszi
  • momo99
    hali

Hogy kell megölni a csajszit.
    Help Valaki.
    Köszi
  • gigyix
    Sziasztok valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a játék zenéjét,vagy a játékból kiszedni.
    Az utolsó küldetésnél vagyok, amikor valami Carlossal hozz össze a sors.
    Ott mit kell lőni mert én már mindent próbáltam. A kék burokba hiába lövök... Közben meg jönnek a repkedő figurák.

HELP
  • Peet 82
    Ekkora bakit én sem feltételezek magamról, főleg hogy eddig nem fogott ki rajtam sehol a game :-)
    Tehát ezekszerint az a megoldás... akkor megpróba visszatölteni az autot.
    Létezhet valami ½peccs½ a gamehez? (Gyorsan körbenézve a hivatalos siteokon, nem találtam)
  • AtiRadish
    Nem nyomogatasa ezerrel, hanem folyamatosan nyomva tartani! De gondolom ekkorat nem bakiztal. HA tenyleg nem jo akkor te vagy az elso aki ilyen buggal talalkozik, probald visszatolteni az autosavet
  • Peet 82
    Igen!
    Fehér kockák elteleport, kártya kivesz, odavisz a vonat vezetőfülkéjéhez, action gomb nyomogatása ezerrrrel, és semmi. Ez az első pont ahol megakadok a játékban. :S
  • MADesign
    #1027: Lehet vki diszlexiás, 'totálhelyteleníró',) stb., de egyszerűen arról volt szó hogy ugyan nézd már végig az eddig leírtakat is!!!
    A megoldás: a gép alsóbb részén lévő sárga folyadékkal teli üvegtartályokat szétlövöd, majd a feljebb lévő gömböket kiteleportálod, ekkor jön a prof. a lebegő székével; feltűnő, hogy mindig szembe helyezkedik veled (és erőtér védi), így mindig mögé kell teleportálnod és a hátát lőni, pokoli erődet és a legjobb fegyvered használva. Szokásos. Ennyi.
  • AtiRadish
    :O:O:O:O
    Az anyja kocsogit, akkor az bug lesz! Abban a vagonban talaltad ahol a feher kockak elalltak az utat??
  • Peet 82
    Sziasztok!
    Kellene egy kis game segítség, elég bután állok a kérdés elött.

3. fejezet eleje.
    Vonat megérkezik, engem lelőnek... kiszívom az emberkékből az életet, találok laser pisztolyt, lőszereket, és a konténerben a keycardot is.
    Viszont a VONAT vezetőfülkéjében ezt a key-t nem fogadja el a game, akárhogy is próbálom, más kártyaleolvasási lehetőséget, vagy hogy merre menjek nem találtam. Már a pályárol is kigráltam kínomban :)

Van valakinek ötlete?

Thx.
  • AtiRadish
    Az hetszentseg h. az egyik mashogy vilagit (eloszor a jobb hatso)!!!!
  • Light
    Hali!

Van egy olyan problémám, h a játék; miután lelőttem a helikpoteres boss-t; a töltés végén befagy. Eleddig semmi ilyen problémám nem volt a game-mel.
    Vkinél volt hasonló?

Köszi
    Üdv
  • dracox
    apám ez a gaem..tiszta idegesítő..a repülőn a gömbbel mi a fenét kell csinálni..már vissza olvastam..de amit ott írtak az nem vált be..vannak kapcsolók de mind a 4 pirosan világít így meghúzni sem tudom sehogy...help..