Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
3 küldetésnél járok, elhúztam a vonattal, de amikor leszállok, és be kell jutni a hangárba, ott már nem tudom merre kell mennem 😞
HELP!
mike0013
ha nem gond, akkor ezt behajtom😄
privibe adsz msn-t😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

raven87
Ugorj le! 😊

Amugy majd át kell teleportálni egy kapcsolóhoz és azt kell aktiválni. És utána lehet le menni az alsó szintre.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Hali Mindenkinek !!4
A Liftnél vagyok de sehogy sem tudom a liftet levinni az alsó szintre !!

Tudok Liftezzni de nem találom azt a fali kapcsolot amit be kellene activálnom hogy a Lift le menjen az alsó szinter Help !!!

Thank's all Game Player's !!!
AtiRadish
Hat jo volna ja, ha barmiben kell a segitsegem szolj, megprobalok segiteni.

raven87
Sokáig lõd az infernal lövéssel. Ennyi a taktika.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Hy.

Valaki tudna segíteni??? Elakadtam az 5 pálya végén, amikor egy prof átváltozott alakjával kell küzdeni (lásd #890 hozzászolás). Nekem nem sikel úgyse legyõzni, hogy beleállok a lángokba manát gyûjtok ezt belelövöm. Akkor sem döglik megfele. Valami taktikát tud valaki adni????

Elõre is köszi.
mike0013
elkezdem a FAQ írását ok?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ok, nincs harag 😊
mike0013
jajj, bocsi:S
akkor télleg félreértettem:S:SSSS
a dupla teleportról még nem tudok nyilatkozni...

kösz, sokat segített 😛 na meg nem is találom itt a topicban, hogy hol lett olyan sokszor leírva (ezen a lapon ennyit: dupla teleport). Nem lehet, hogy félreértetted? mert én nem a sima teleportra gondoltam (ami tényleg sokszor elhangzott), hanem erre a dupla teleportra. És ami azt illeti, tényleg kéne a segítség
hosszú játék? mennyi idõ volt mire végig vitte vki? kösszi a válaszokat elöre

mike0013
párszor le lett írva :o

mike0013
ok, semmi gond😊
szeretem, ha valaki nyilvánosan kér bocsánat, olyan megható😄DDD

Bocsánat mindenkitõl a durva hangért,nem szoktam igy beszélni,csak iszonyatosan felidegesitett ez a rész!

a 3. pálya elején, hogy lehet kinyitni azt a kaput? mert ezt az új fajta teleportrendszert nem nagyon értem...
mike0013
ejj, nyilvánosan nem kéne így beszélni-.-

AtiRadish
Lucifer baratunk egy utese auto hala, szal probalj gyorsan kiterni elole, menj a terem szelere, vagy en pl. a laba alatt mentem el mindig.

tugyiti
<#ejnye1>
Az istenfasza bassza meg azt,aki kitalálta ezt kurvaisten játékot.Végre megölöm ezt a szemetet,jön egy videóbejátszás és azt sem látom,hogy halok meg kb 2 mp alatt!!

grebber
Nem is vizió csak nem akartam még1 postot irni de mostmá muszály magyarázkodni😄

Asszem y-t kell nyomni és pl életerõt lehet feltölteni meg kodos ajtokhoz kod olvasni falról ezt simán nem látod csak ezzel a tulajdonsággal.

Next PC upgrade: 2022

Akkor sem tudom kilõni és egyszer a lõszer is elfogy.Akkor vége a játéknak?

bauer15
néha jönnek piros fények abba belemész olynkor kapsz mana-t és tudsz olyan varázslövésfélét

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

[/img]

Segitsetek!Hogy lehet ezt kinyirni?

[/img]

mike0013
http://gamecopyworld.com

Nagyon köszi!!!

raven87
Jah. Lucinál is csak adig volt szívatós amíg középen kellett szaldgálni és eltudott érni. Kb. 3-szor 4-szer kezdtem el mire kitudtam futni a pálya szélére ahol nem ér el.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Hali

Hpl találok másik cracket a játékhoz??
Aki tud segitsen.
Köszi.
EmThor
jut eszembe játék vége télleg mintha gépigényesebb lett volna, de komoly akadás nem volt, de ehhez sok ram kellett + virtuális

JA, amúgy meg a hajón zavart a legjobban a v-sync kikapcsolása, tökre szétesett a kép... hát ez van, továbbra is szemét húzás azért az eidos-tól vagy nem tudom ki fejlesztette...

EmThor
na de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
milyen rövid volt már, csak legyaktad a szörnyet oszt csá
...

attól függetlenül hogy szép volt a grafó kicsit idegesítõ volt már a darálás egy idõ után. de pirospont az optimalizálásért (nehéz szó 😊

@AtiRadish LoL 😄 végig kell gyakni 5 pályát oszt csá. sztori az minek...

AtiRadish
Erok: teleport
dupla teleport
tripla teleport
xd

raven87
Jönnek az ellenségek 2-t lelõsz aztán az infernal lövéssel pedig szét lövöd az a nagy sz*rt amibõl megy a vezeték az ipséhez. Ezt lejátszod vagy 6-szor és kész.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Bocs.Itt mit kell csinálni
IMG][/img]

Itt mit kell csinálni?inf

Gideon Wieth
valaki leírná nekem a játék törtenetét(teljeset) meg hogy milyen erõket kapunk a játék során ? megköszönném😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

raven87
Nah kivégeztem. Ekkor gyökér véget csak a B kategóriás filmek végén lehet látni. 😊

A csajszival elsétálnak... (Még hogy nem a naplementébe 😊)

mike0013
szedj le egy másik crack-et

senki sem tud megoldást a 858-asra???<#conf><#szomoru1> vagy mindenkinek a qurtex-es verzió van meg????mert az asszem durván mésfél gigás de én a full dvd-set szedtem le
mike0013
nos, még mindig felvetem az ötletet, hogy kéne csinálni FAQ-t😄

nekem is evann, igy jatszhatatlan. raadasul le sem lehet allitani a folyamatoknal, mindig ujra kell inditgatni a gepet. amugy a gepunk eleg hasonlo, ahogy elnezem, lehet ez a baj

EmThor
better get used to it babe, its a cold cold world out there 😊

fakk yeah sikerült letolni thx a sok helpet 😊

Shep
infernal fire-el lõdd

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

doncarlos
ti hol jártok amúgy? mert megint elakadtam, és most ezt nem hinném hogy meg fogom tudni oldani. a második "fõellenségnél" amikor a prof elmegy a helikopterrel, és egy olyan fickó jön megint mint amilyen a függõvasút elõtt volt. de ezt nemtom hogy kell elintézni, mert elfogy a töltényem.

doncarlos
hehh.. ezért szeretem a fórumokat, mert mire leírom a problémámat, pihenek picit, és mire visszamegyek a játékba, már rá is jövök..

az egyik szobában volt a megoldás, ugyanis szét lehetett lõni a falat (ahol a reflektor égett az a szoba) csak azért írtam le, hátha valaki ugyanitt akadna el

doncarlos
elakadtam ... megyek ugye lineárisan, számítógépeket töröm felfelé, hogy nyissák az ajtókat, és egyszercsak egy olyan ajtóhoz jukdtam ki amin egy lakat van. van itt a folyosóból nyíló egyik ajtó mögött egy számítógép, de inaktív. mit csináljak? nektek nem okozott gondot?

Shep
Milyen vízió?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most töltöttem le a demot,és nagyon tetszik! megjelent már?😊
és végre elmegy max grafon a gépemen,és szebb is mint a legtöbb gamma.szal király

grebber
Az tetszik benne a legjobban hogy nagyon jól optimalizált és jól is néz ki.Teleportálásos meg ez a vizios dolog tetszik benne.
Ajánlom mindenkinek!

Next PC upgrade: 2022

doncarlos
szia Grebber! Most teszem fel.... neked tetszik a game?