Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP!
privibe adsz msn-t😊?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Amugy majd át kell teleportálni egy kapcsolóhoz és azt kell aktiválni. És utána lehet le menni az alsó szintre.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
A Liftnél vagyok de sehogy sem tudom a liftet levinni az alsó szintre !!
Tudok Liftezzni de nem találom azt a fali kapcsolot amit be kellene activálnom hogy a Lift le menjen az alsó szinter Help !!!
Thank's all Game Player's !!!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Valaki tudna segíteni??? Elakadtam az 5 pálya végén, amikor egy prof átváltozott alakjával kell küzdeni (lásd #890 hozzászolás). Nekem nem sikel úgyse legyõzni, hogy beleállok a lángokba manát gyûjtok ezt belelövöm. Akkor sem döglik megfele. Valami taktikát tud valaki adni????
Elõre is köszi.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
akkor télleg félreértettem:S:SSSS
a dupla teleportról még nem tudok nyilatkozni...
szeretem, ha valaki nyilvánosan kér bocsánat, olyan megható😄DDD
Asszem y-t kell nyomni és pl életerõt lehet feltölteni meg kodos ajtokhoz kod olvasni falról ezt simán nem látod csak ezzel a tulajdonsággal.
Next PC upgrade: 2022
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
[/img]
Hpl találok másik cracket a játékhoz??
Aki tud segitsen.
Köszi.
JA, amúgy meg a hajón zavart a legjobban a v-sync kikapcsolása, tökre szétesett a kép... hát ez van, továbbra is szemét húzás azért az eidos-tól vagy nem tudom ki fejlesztette...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
attól függetlenül hogy szép volt a grafó kicsit idegesítõ volt már a darálás egy idõ után. de pirospont az optimalizálásért (nehéz szó 😊
@AtiRadish LoL 😄 végig kell gyakni 5 pályát oszt csá. sztori az minek...
IMG][/img]
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
fakk yeah sikerült letolni thx a sok helpet 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és végre elmegy max grafon a gépemen,és szebb is mint a legtöbb gamma.szal király
Ajánlom mindenkinek!
Next PC upgrade: 2022