Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
OTT?
Arra az oldalra nem lehet átmenni.....ez a bajom....
átteleportáltam a piros kapcsolóhoz, feljött a lift, és itt akadtam el.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Ha te tologatod, akkor az a lényeg hogy ne maradjon az eredeti helyén, mert ott kell átugranod......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
még mindig a vonatnál....

amikor a golyó elõtt vagyok, van egy teleporttal mozgatható lift-szerû láncos lemez.
Ezt hova kell húzni????
Nem hiszem el, hogy elakadok, pedig nem szoktam...

DarkSector
Igen azt is....
Teszteltem a nagyobb játékokat...mint pl. a mostani U3-as gémeket, teszemaszt gondolok itt a RBS-V-re vagy a SCDA-ra.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Már +van +van 😄
Elakadtam ott ahol azzal a kék ruhás macával találkozunk és ilyen piros vmiket kapcsol be a távirányitójával és felém küldi õket. VKI PLZ HELP ME!!!!!
Magiszter
Végig vittem <#vigyor2>
nem tudom ki nézte a végig a stáblistát de a végén kíírt nekem 3 cheat-et. Érdekes hogy a stáblista végére ilyet szúrnak be. <#conf>
Akit érdekel:
IFMDAMAGE - nagyob sebzés
IFDAURA - manna regen.
IFUAMMO - unlimited ammo (végtelen lõszer?)

Eagle16
"Az én kártyám eddig az összes létezõ játékot maxon bírja"
Az Obliviont kihagytad<#smile>
( vagy az is megy maxon?)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DarkSector
Nyugodtan vegyél nagyobb kártyát mert a proci egyeltalán nem számít sokat.....
Csak akkor vehetõ észre nagy különbség, ha több programot használsz egyszerre!!!!
Én Celeron 2GHz-en MX440-es, GF6200-as és GF7600GS-kártyákkal nyomtam és hidd el hogy nagyon sokat számít a videókártya....És hogy ki e tudod használni, az nem a proci-tól függ....
A vidókártya után a legfontossabbnak a RAM-ot mondanám...
Mert bizonyos RAM kell a nagyobb videókártyáknak, de az egy giga RAM még sima DDR-ben is elég a most forgalomban lévõ vkártyákhoz....
Én úgy tapasztaltam, hogy ha nincs minimum 512ram a gépben akkor az erõssebb videókártyákkal is akadoznak a játékok.....
Pl. nekem az MX-hez régen elég volt a HL2-höz 256MB ram, de mikor megvettem a GF6200-ast akkor minimumon is akadozott, míg be nem raktam mégegy 256-os ramot....
Én azt mondom, hogy vedd meg a legnagyobb kártyát amre nem sajnálod a lóvét és hidd el hogy nagyon sokat fog változni a géped teljesítménye...
Az én kártyám eddig az összes létezõ játékot maxon bírja.....egyedül a Test Drive ami HDR-en súrolja a gépet és néha belassul 1-2 mp-re....
Ide már valóban dualcore kéne, de pl. a fear-nél max-on meg sem szösszen....

mike0013
😞
akartam venni, de azt mondta a fószer, hogy a proci miatt a gép nem tudná kihasználni a jobb videókártyát, ezért cseréljem le azt is, és a ramot is mert ddr1-es... de mivel nem férne bele ezért új ház is hát nem hiszem el...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bauer15
azoknak a piros valamiknek a széleit kell lõni mindig másikat
de egy kicsit ha visszanézel már egy csomószór meglettek mondva

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Geforce 6800 (16 pipe)
Barton 3,2 ghz
1 Giga ram DUAL
Vista alatt nem az,hogy akad csak mintha lassssabb kevesebb FPS-el futna a játék,de néha be is röccen. Xp-n meg mint a VAJ mintha a MARIO-val játszanék!Szerintem ez a Vistas NVIDIA driver miatt van....
hi all

valamelyik küdetésnél az elején amikor egy vmi templomba kellett bemenni, akkor egy ilyen kis labirintust nyit ki a csajszi a kék ruhábanennek a végén a középsõ folyosón vmi piros szarokat nyom feléd, azokon hogy lehet átmenni, próbáltam átgurulni rajtuk falhoz simulva átugrsni... de semmi... elõre is köszi... 8-)

Májki
DarkSector
Egy cseppet jobb videókártya és full max-on nyomhatnád.....

mike0013
ati 9600 pro
celeron 3 ghz
1 giga ram
800×600 low
nem szaggat
xp alatt is kikéne próbálnom
neked, hogy megy és mien gépen?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

és neked,hogy megy vistan? (és milyen VAS alatt megy)
mike0013
én vistan játszok, xp-n nem próbáltam még...

Hali!
Egy olyan kérdésem lenne...Vista alatt nálam lassssabb a játék mint XP alatt...Ez valyon az NVIDIA driver miatt van Vista alatt?
Játszik valaki Vista alatt vele? (Xp-n full graffon repül a cucc)
mike0013
ja fentrõl is belehet menni😊

mike0013
ugrálj😉

grebber
Ott én is bolyongtam sokat hisz bementem minden ajtón azt kb 1 óra idegeskedés útkeresés után kiderült hogy egyik emeleti ajtón mégse mentem be 😄

Next PC upgrade: 2022

Hello a második küldetésnél mikor a kolostornál vagyok és fentrõl lönnek és van ott egy ilyen kisbusz ott miután mindenkit kinyirtunk hogy kell tovább menni mert utána van egy ilyen rácsos kerités és nem engedd át..?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Eagle16
Nos, végigvittem, összességében nagyon tetszett, ez volt eddig a legjobb játék 2007-ben szerintem,a legvégét kicsit elkapkodták, lehetett volna hosszabb is az outro, de sebaj, remélem lesz folytatás is.A vége tényleg jobban szaggat a sok fény meg effekt miatt, de annyira nem vészes, látszik hogy még lett volna mit finomítani a játékmotoron.A bossokat könnyû legyõzni, csak arra nehéz rájönni hogy hogy kell õket hidegre tenni.
Szóval jó kis játék lett az Infernal, van benne egy-két bosszantó hiba(pl.
eksön közbeni tippek...),de ezek mind javíthatók egy-két megás patch-ekkel.Ajánlom mindenkinek aki szerette a Max Payn-t és az El Matador-t és a hasonló külsõnézetes akciójátékokat!

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DarkSector
Nem túl fontos kivenned, mert lehet hogy 2 verzió van.....a Quartex-bõl....😄

mike0013
jah, oké😊
akkor kiveszem a crack-et...
mindenesetre szívesen várom priviben a bossok legyõzését és a trükköket😉

Frank99
a <#lama> ménikémet, ilyen vak voltam eddig?
Kösz

Frank99
azon már túl vagyok, leesik egy lap, amit lehet terelgetni, és ennyi....

Shep
Lõdd el a két láncot és akkor megnyílik az út

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
hali!
eddig nem soxor sikerült elekadnom, de a kohós pályán igen.
itt vagyok, ahol a kemencét? elmozdítotam, látom a vonatot, de sehol sem tudok tovább menni.

köszi

Törölt felhasználó
Elsõre nekem sem ment. Szaladj egy ideig, mikor távolabb kerülsz tõle, teleportálj mögé, és lõdd a hátán a palackot. Szerencsédre amikor megszünik a teleportálás, megint háttal lesz Neked, akkor is tudsz 2-3 lövést leadni rá. kb 5-6 ilyen alkalom, és megvan a vén szar
Törölt felhasználó
Köszi!
Shep
Menjél el jobbra pakold ki a ládákat a kocsiból és ott a kulcs amit a mozdonyban tudsz hasznosítani

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én segitenék ha ki birnám fingatni azt a ratyi dr.wolfot 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Törölt felhasználó
Tudtok segíteni?
képességeket, meg majd ha megvan minden boss, akkor azoknak a legyõzését kéne talán leírni... persze csak azért, mert biztos vannak páran, akik a keményebb bossoknál sokat idegeskednek, és inkább segítség kell nekik. Ja, és sztem tényleg nem kell hozzá crack, a quartex már eleve crackelve van, ha jól tom... 😊
mike0013
nekem kellett...
de mondjátok, hogy még mit tegyek belel?

DarkSector
Ez mind szép és jó de a Q-hez nem kell crack...szerintem...

mike0013
na készen van a FAQ😊 KATT

nyelvtanból <#awink>
kösz mindenkinek.... mostanra már magamtól is rájöttem, hogy mit kell csinálni
Látom téged is meghúztak alsóban nyelvtanban

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Nos Thank's hogy segitettetek !!!

De rá jottem
Semijen kapcsolo nincs ott !!!

Egyszerüen épitettem agy rámpát és átugrottam

Local
WE DID IT 😄😄😄
Már vagy 3 órája kereem a kapcsolót de lehet hogy vak vagyok !!!

Söt most már biztos, hogy vak vagyok !!!

Help.
Hali Mindenkinek !!!

Még mindig nem találom az a kapcsolot a Liftes résznél amivel a Liftet rá tudnám venni hogy az alsó szintre le menjen !!!

Help !!!

Pontosan kellene meg adni nekem hogy hová kell nekem Teleportálni !!!

Thank's Mindenkinek Elöre Is !!!

Local.
AtiRadish
Kocka elzarni vagont. Kockat teleportalni el. Vagonba bemenni. Ladat kinyitni. Kivenni szekuritikard. Hasznalni. Gyarepuletbe bemenni.
Vagy olvasni vissza

Amikor a vonattal elérem a végállomást ott hogyan kell bejutni a hangárba? Mert már csak fel alá futkározok

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

mike0013
ITT A FAQ LINKJE!!!
Holnapra már fennt lesz a tartalom is!

nekem még mindig kéne a help...
Ok de hol van az a kapcsolo ???

Nem Találom

Local